Så äntligen kom vi överens om vad vi skulle göra. Det blev Naturhistoriska museet. Flickorna har varit där förut men för mig blev det första gången. Jag tyckte avdelning för kroppen var mest intressant. Vi skulle gå in på cosmonova men det var fullbokat. Så det får bli EN annan gång.

Att åka 4 tjejer med 4 olika åsikter och funderingar är inte lätt. Att komma överens om samma sak är en utmaning bara i sig. Men det blev mat på vetekatten. Och det må vara pensionärs varning men sån är jag. Och jag älskar det fiket. Massor med folk god mat och härlig stämning.

Efter ett antal disskutioner hit och dit om hur allt ska vara så besluta vi att gå iväg och fika någon annanstans. Det blev in på olika butiker och vi var plötsligt i full gång att shoppa. Åh ska vi gå ända till gamla stan för att fika. 😫😫 ok vi vände och hamna på vete katten igen. Denna gång var det mindre med folk och ännu mysigare stämning. Vi tog av flera sorter för det är ju så svårt att välja. 😂😂 så summerar jag dagen Blev fika stunden den bästa skratt och kärlek stod i centrum.

Vi gick sedan mot bilen. Skrek rätt ut när vi såg vad Avg blev i p-huset. 😳😳😳 eller rättare sagt JAG skrek jösses dom kan konsten att ta betalt. Men jag o Madde satte oss bak i bilen och Jenny bakom ratten
o Ellinor bredvid. Sen vänta em lugn färd hem med wordfuel och moddig väg enligt Jenny. Vi konstatera också att plogningen i Stockholm är under all kritik. Finns det inte bra skrapor på deras lastbilar. 😏 väl hemma hamna jag och Madde i soffan som två degklumpar mätta och trötta. Summerar jag dagen blev den precis som jag trott . En mamma tre syskon som ska komma överens där syskonkärleken är så stark och familjebanden så starka fast vi tycker så olika. Ibland blir jag så trött och ledsen över hur vi är. Men samtidigt glad över vår brutala ärlighet. För hur det än är så har vi bara varann och vi älskar varann så. ❤️❤️❤️ och jag har nog gjort saker idag med som jag kommer få äta upp det brukar jag göra. Men tjejer jag ramla inget idag. 👍👍👍👍 trots flera försök. 😂😂😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mitt år på många vis ska detta bli!👍 hemma i januari. Ska passa på att landa i mig själv. Försöka komma ifatt mentalt med både kropp o knopp. Dom första dagarna nu har gått åt till att ringa och fixa avslut. Bokföra klart året. Varit till läkaren . Så fokus nu är att få ner blodtrycket och börja leva ett normalt liv. Jobba normalt mycket och tänka och fundera som en normal människa. Hur nu det ska gå. För vad är normalt.????

Myst med Madde om kvällarna. Träffat Jenny över lunch o fika. Ellinor är den jag sett minst av denna julledighet. Men snart börjar skolorna och det blir lite mer som vanligt igen. Lämnat in bilen för heltvätt ut o invändigt så nu är den så fin igen. Tittar och drömmer om att åka iväg till varmare breddgrader.

Likes

Comments

Så har det ramlat iväg igen och det är ett nytt år. Vad har hänt sen sist. Kommer knappt ihåg . Det har varit en enorm julrusch i butiken. Och mellandagarna har varit minst lika hektiska. Men jag går vidare med flaggan i topp. Träffat så många kunder som betyder så mycket för mig och som jag fått prata med . Jag finns kvar hör bara av er.

Julafton var jag med Madde o Tobbe och hans pappas familj. Det var trevligt sakna Dock mina andra tjejer fast dom var hos sin pappa. .Juldagen var jag ut i Hallstaparken 😂Visst rund under fötterna men länge sen jag hade så kul. På annandagen blev det att fira ned mor o far och vi körde det årliga julklappsspelet . Hetsigt blir det men ack så kul. Det roliga i det är att den som hatar mest att spela spel tycker det är roligast. 😂😂 sen kom mellandagarna och det röjdes o fixades i butiken inför försäljningen. Rea och massor med kunder. Ångest över om jag tagit rätt beslut. 😪

Klump i halsen som ej vill försvinna. Sömnlösa nätter, tårar ja listan kan göras lång. Nyårsafton var jag till Kristina en stund men sen åkte jag hem. Och Madde o jag firade in året med raketer och kramar. Och vi önskade varann ett lyckligt 2017 . Vi somna sen och vakna upp till ett nytt år utan baksmälla och ångest över för många glas vin i kroppen. Idag blir det städning av butiken och sen i morgon lämnas nycklarna. Och mitt nya liv börjar. Kram

Likes

Comments

Julen står för dörren och allt som ska fixas. Min vecka har varit full fart som vanligt!!! Måndag fotvård . Lunch och fika med en vän. Till blodcentralen för koll av mina järnvärden som är alldeles för låga 😔 trots att jag äter Tabl. Kroppen säger ifrån och skriker på alla vis. Men jag kör på ändå. Gråter en skvätt sen är det bra ett tag igen. Känslor som kommer till sin spetts och blir jobbiga att brottas med. Men säkert nyttigt också finns säkert något jag ska lära mig utav det också. Vad vet jag inte just nu. Lever i en osäkerhet fortfarande och det är så jobbigt.

Ellinor o jag var till Åsby i måndags och fota oss i ett vackert vinterlandskap. Mysigt hade vi. Fredag blev det julgodis bak hos Madde och det blev också mysigt och trevligt. Lördag var jag i butiken och gick sen förbi en god vän där kunde jag inte hålla mig längre utan då brast det. Tack snälla för du orka lyssna och höra på mig. EM blev Pw och häng i soffan.

Idag blir det butiken igen!!! Hoppas på mycket kunder. Mina tankar är hos en god vän som har sin mor på sjukhuset och jag hoppas allt går vägen. Då kommer tankarna att ska det behöva hända något för att vi ska lyfta luren och ringa eller visa att vi bryr oss om varann på ett mer öppet och hjärtligt sätt. Gilla eller skriva något på Fb eller sociala medier är inte alls samma sak som att höra av sig på riktigt.

Likes

Comments

Veckorna rullar på. Och livet kommer ifatt med både kropp o knopp. Inte skrivit på ett tag av olika anledningar. Och det är fortfarande mycke som jag vill berätta men vill ändå vänta. Men det är svårt så svårt när hela kroppen skriker att den bara vill ut med allt.

Veckorna sen sist har varit turbulenta men har ändå försökt att fokusera och tänka positivt. Flera läkarbesök. Och förvirring och klumpighet har präglat mig. Jag har gått ut och gått och försökt skingra tankar. Jag har trott och känt och hoppats. Men magkänslan sagt något annat. Och ändå ändå kör jag på. För jag vill och hoppas så innerligt.

Jag har julpyntat hemma i min lgh. Jag älskar verkligen mitt lilla krypin .

Nu sitter jag i butiken och ska strax åka på kryssning med Birka. Medbjuden av min kompis företag. Ska bli så kul. Men ändå finns tankar och funderingar någon annanstans. Jag fick för någon vecka sedan höra en sak som först gjorde mig fundersam. Men efter en stund så blev jag stolt över mig själv och hur faktist människor ser på mig. Och det är något jag ska vara stolt över jag ser individen och inte skalet. För du kan ha ett fint eller bra skal men innanför är du helt korkad eller dum. Och då blir plötsligt personen en helt annan. Jag har så många kunder av alla dess slag fattiga rika mörkhyade handikappade snygga fula gamla unga listan kan göras lång . Men jag blir lika glad för alla som öppnar dörren till butiken och kommer till den bara för att det är jag just jag som står bakom kassan.

Så vad vill jag ha sagt med detta? Ja vet egentligen inte. Men en sak är iallafall säker det syns inte utanpå hur det känns innanför. Så jag fortsätter jobba med mig själv och utgå från vad jag själv vill och mår bra av.

Likes

Comments

Så kom fredagen då det var dax att åka till Jenny. 46år gammal och första gången jag åker flyg helt själv. Men någongång ska ju vara första. Jag bestämde mig för att ha internet fritt där. Men jösses så svårt det var. Fast höll mig många timmar ifrån messinger Fb o insta. Fast kan inte påstå att jag lyckats så bra. Detta är något jag måste jobba med. Tycker ju att det tar alldeles för mycket av ens tid och ändå måste jag. Men som sagt jag ska verkligen träna mer på det. Buss upp till Arlanda checka in på terminal 4 . Under flygningen funka inte mobilen. Så satt faktist och njöt av resan och titta ut genom fönstret . Och ovanför molnen är himlen alltid blå.

Kom sen till butiken där Jenny vikarierar. Jag såg henne genom fönstret hon stog och tog hand om kunderna.
Så proffsigt så jag tog en smygbild på henne. Sen blev det kramkalas kunde hålla tårarna men dom vara nära. Sen gick jag och vänta och åt lite mat tills hon sluta. När hon sen sluta gick vi o kolla runt lite. Gick sen o fika igen. Och sen till Ica blev impad av deras sallads/matdisk . Var tvungen att ta bild (pinsam mamma)😂😂😂

På lördagen skulle hon upp o plugga vid 7 men jag sov till 7,30 hon till 9,30 så det blev inte mycket plugga. 😂😂 vi gick sen till stan shopping och lunch/ fika stog på dagens agenda. Åt en fantastiskt god sallad på ett fik. Där satt vi och prata om allt mellan himmel o jord. Vidare in på Expresso house. Åh vad jag tycker dom byggt upp den mysigt. Så det blev några timmar till. Och sen Ica och fylla på med lite till kvällen. Jenny behövde plugga så jag passa på att läsa boken som Therese Lindgren skrivet. Mycket bra bok. Vi kolla sen gamla bilder och blev nostalgiska och titta även på senaste Beck filmen. Somna sen gott .

Måndag morgon och dax att åka hem. Vi han ta en brunch på Expresso house innan det var dax att hoppa på bussen till flyget. ✈️Har känt ett lugn uppe hos Jenny. Kanske skulle flytta hit!😂😂😂 . Vi har pratat jag har fått pekpinnar med glimten i ögat . Och på ett positivt sätt. Mamma tro mer på dig själv och att du är värd det bästa. Tänk att ens ungar ska tala om för en hur man ska göra och att dom många gånger är klokare än jag själv. Men jag lyssnar och försöker ta in också något jag behöver träna på. Denna helg var något jag behövde och jag hoppas Jenny känner samma sak. På något vid känns det som vi kommit varann lite närmre. Och det känns så bra. Jag längtar redan till jag ska hit igen. . ❤️❤️❤️ sitter nu på Arlanda och väntar på bussen hem. Där min andra dotter är längtar efter henne också nu. Så ikväll blir det mys med henne. Jag är så lyckligt lottad som har så fina barn.

Likes

Comments

Vakna i morse så trött fruktansvärt trött. Tårarna ligger tungt bakom ögonen och jag sväljer o sväljer. Att komma till insikt att det är för mycket runt omkring en är jobbigt. Du ser ju så pigg ut. Ja oj oj vad pigg jag är. Något jag blivit expert på är att dölja hur jag verkligen mår. Men ibland kommer allt över mig igen ,som tur är mer sällan. Men när väl dessa gånger kommer så suger verkligen allt. Och jag vill ingenting orkar ingenting. Kroppen värker halsen värker urinvägsinfektion. Dryga kunder . Dåligt med pengar. Ovisshet hur blir det framöver med butik Osv. Bollen är i rullning och det är jobbigt med ovissheten. Ringde i morse till nattjobbet blir hemma dåligt samvete pga ont om personal. Och osäkerheten vad ska andra säga. Hon orkar ju vara i sin butik. Ja. Fast har jag något val ???? Har inte Råd att ha stängt måste få in varje krona. Så nu ligger jag här i soffan nerbäddad och både hoppas och inte hoppas på kunder. Rädd att tårarna kommer när det plingar i dörren. I morgon är dock Catrine här och jag kan vara hemma . Och bara ligga i sängen och inte göra någonting. Det är lyx verkligen lyx. Just nu är jag så trött på allt verkligen allt.

  • 77 readers

Likes

Comments

Gick av natt jobbet i måndags morse. Och långledig 9 nätter nu. Det blev Pw runt lunch med Susanne och vi drog i backen med en väldig fart. Och sen blev det några dagar med värk i rygg och höft . Varit in till akuten med Ellinor inget allvarligt men behövdes läkarvård ändå. Vi körde sakta sakta in med sommardäck. Köpte nytt köksbord på loppis och fick hjälp av Christina att få hem det. Sååå nöjd. Blivit firad flera ggr under veckan av mina vänner. Och helgen var nästa överrasknings inplanerad. Men blev avbokat i sista stund. Men min födelsedag kunde inte ha blivit bättre än den blev . Jag är så nöjd. Och tacksam över det jag har i mitt liv just nu.

  • 75 readers

Likes

Comments

Så har ytterligare en vecka gått. Och händelser som ligger bakom oss igen på både gott och ont. Ja om vi då summerar veckan lyder det så här. Pw jobbat natt mån o tis o nu hela helgen. Haft min syster med barn hos mig ett dygn. Madde kom också hon över och träffa dins kusiner . Det pratades och tjattrades blandat med bonde söker fru tittandes. Syrran tar med lite från butiken och säljer nere hos sig. Det är jag glad för att sakerna får vingar. Ellinor är i London och vet inte när vi var ifrån varann så länge senast min lilla lilla flicka börjar bli stor. Ska erkänna att det är jobbigt att dom blir större ,trots att det även är bra förstås men saknar familjelivet då man satt tillsammans på ett helt annat vis. Men jag har haft tur också som fått ta till mig deras pojkvänner som även dom blivit en del av vår familj.

Susanne tog med mig på Zumba och det är en utmaning .😂😂😂 men får ge det några gånger. Jag funderar och försöker tänka hur saker blir och varför jag gör dom väl jag gör och vad det får för konsekvenser i mitt liv. Jag svävar gärna ut i det blå och blir väldig intensiv. Men ser jag tillbaka har det mesta löst sig. Jag börjar stå upp för mig själv och vad jag tycker och att mina åsikter är minst lika värdefulla.

Idag blev jag även firad då jag inte är hemma när jag fyller nästa helg. Det blev en trevlig EM med mycket prat och skratt. Och fina presenter från både mor o far och mina fina flickor. Stort tack!!! Nu vila lite inför sista jobb natten denna helg. 🤗🤗🤗

  • 82 readers

Likes

Comments

Vilken underbar höst vi har och haft! Min vecka har varit den mest avbokade veckan hittills 😄 måndagen blev en långtur med susanne och mycket tjatter om livet i allmänt. EM blev det pizza frossa på pizza hut med sussie i Västerås Tänk vad livet kan ändras. Vänner jag haft så länge plötsligt hörs man inte längre. Och nu nya som kommit in i mitt liv. Men så är det man ger och tar och utbyter erfarenheter och peppar varann precis vad jag behöver.

Jag har jobbat natt och haft butiken. Det har rullat på bra. Fredagen blev stora röjar dagen i butiken 5 sopsäckar och för första gången på väldigt väldigt länge kan man vända sig på toaletten utan att behöva stöta i kartonger eller annat skräp. Fick hjälp av Catrine,Anna o Madde. Tack snälla ni. ❤️. Helgen hade från början många olika alternativ men det blev avbokningar i dubbel bemärkelse. Och fredagen hamna jag på seans både mormor och en fd granne kom och hade hälsningar till mig. Och det blev väldigt stark och berörande. Lördagen blev lyckad och jag tror det kommer bli bra. Hoppas min magkänsla har rätt. Pw på EM och sen kom Christina över och det blev vin,mat,skratt,film,och allmän urspårning. Men så härligt. Nu är det söndag och jag har redan varit ute på Pw i det fantastiskt vackra vädret. Jag känner ett lugn jag inte gjort på väldigt väldigt länge. Och tror att det kommer lösa sig på alla vis framöver.

  • 93 readers

Likes

Comments