View tracker

Veckorna rullar på. Och livet kommer ifatt med både kropp o knopp. Inte skrivit på ett tag av olika anledningar. Och det är fortfarande mycke som jag vill berätta men vill ändå vänta. Men det är svårt så svårt när hela kroppen skriker att den bara vill ut med allt.

Veckorna sen sist har varit turbulenta men har ändå försökt att fokusera och tänka positivt. Flera läkarbesök. Och förvirring och klumpighet har präglat mig. Jag har gått ut och gått och försökt skingra tankar. Jag har trott och känt och hoppats. Men magkänslan sagt något annat. Och ändå ändå kör jag på. För jag vill och hoppas så innerligt.

Jag har julpyntat hemma i min lgh. Jag älskar verkligen mitt lilla krypin .

Nu sitter jag i butiken och ska strax åka på kryssning med Birka. Medbjuden av min kompis företag. Ska bli så kul. Men ändå finns tankar och funderingar någon annanstans. Jag fick för någon vecka sedan höra en sak som först gjorde mig fundersam. Men efter en stund så blev jag stolt över mig själv och hur faktist människor ser på mig. Och det är något jag ska vara stolt över jag ser individen och inte skalet. För du kan ha ett fint eller bra skal men innanför är du helt korkad eller dum. Och då blir plötsligt personen en helt annan. Jag har så många kunder av alla dess slag fattiga rika mörkhyade handikappade snygga fula gamla unga listan kan göras lång . Men jag blir lika glad för alla som öppnar dörren till butiken och kommer till den bara för att det är jag just jag som står bakom kassan.

Så vad vill jag ha sagt med detta? Ja vet egentligen inte. Men en sak är iallafall säker det syns inte utanpå hur det känns innanför. Så jag fortsätter jobba med mig själv och utgå från vad jag själv vill och mår bra av.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så kom fredagen då det var dax att åka till Jenny. 46år gammal och första gången jag åker flyg helt själv. Men någongång ska ju vara första. Jag bestämde mig för att ha internet fritt där. Men jösses så svårt det var. Fast höll mig många timmar ifrån messinger Fb o insta. Fast kan inte påstå att jag lyckats så bra. Detta är något jag måste jobba med. Tycker ju att det tar alldeles för mycket av ens tid och ändå måste jag. Men som sagt jag ska verkligen träna mer på det. Buss upp till Arlanda checka in på terminal 4 . Under flygningen funka inte mobilen. Så satt faktist och njöt av resan och titta ut genom fönstret . Och ovanför molnen är himlen alltid blå.

Kom sen till butiken där Jenny vikarierar. Jag såg henne genom fönstret hon stog och tog hand om kunderna.
Så proffsigt så jag tog en smygbild på henne. Sen blev det kramkalas kunde hålla tårarna men dom vara nära. Sen gick jag och vänta och åt lite mat tills hon sluta. När hon sen sluta gick vi o kolla runt lite. Gick sen o fika igen. Och sen till Ica blev impad av deras sallads/matdisk . Var tvungen att ta bild (pinsam mamma)😂😂😂

På lördagen skulle hon upp o plugga vid 7 men jag sov till 7,30 hon till 9,30 så det blev inte mycket plugga. 😂😂 vi gick sen till stan shopping och lunch/ fika stog på dagens agenda. Åt en fantastiskt god sallad på ett fik. Där satt vi och prata om allt mellan himmel o jord. Vidare in på Expresso house. Åh vad jag tycker dom byggt upp den mysigt. Så det blev några timmar till. Och sen Ica och fylla på med lite till kvällen. Jenny behövde plugga så jag passa på att läsa boken som Therese Lindgren skrivet. Mycket bra bok. Vi kolla sen gamla bilder och blev nostalgiska och titta även på senaste Beck filmen. Somna sen gott .

Måndag morgon och dax att åka hem. Vi han ta en brunch på Expresso house innan det var dax att hoppa på bussen till flyget. ✈️Har känt ett lugn uppe hos Jenny. Kanske skulle flytta hit!😂😂😂 . Vi har pratat jag har fått pekpinnar med glimten i ögat . Och på ett positivt sätt. Mamma tro mer på dig själv och att du är värd det bästa. Tänk att ens ungar ska tala om för en hur man ska göra och att dom många gånger är klokare än jag själv. Men jag lyssnar och försöker ta in också något jag behöver träna på. Denna helg var något jag behövde och jag hoppas Jenny känner samma sak. På något vid känns det som vi kommit varann lite närmre. Och det känns så bra. Jag längtar redan till jag ska hit igen. . ❤️❤️❤️ sitter nu på Arlanda och väntar på bussen hem. Där min andra dotter är längtar efter henne också nu. Så ikväll blir det mys med henne. Jag är så lyckligt lottad som har så fina barn.

Likes

Comments

View tracker

Vakna i morse så trött fruktansvärt trött. Tårarna ligger tungt bakom ögonen och jag sväljer o sväljer. Att komma till insikt att det är för mycket runt omkring en är jobbigt. Du ser ju så pigg ut. Ja oj oj vad pigg jag är. Något jag blivit expert på är att dölja hur jag verkligen mår. Men ibland kommer allt över mig igen ,som tur är mer sällan. Men när väl dessa gånger kommer så suger verkligen allt. Och jag vill ingenting orkar ingenting. Kroppen värker halsen värker urinvägsinfektion. Dryga kunder . Dåligt med pengar. Ovisshet hur blir det framöver med butik Osv. Bollen är i rullning och det är jobbigt med ovissheten. Ringde i morse till nattjobbet blir hemma dåligt samvete pga ont om personal. Och osäkerheten vad ska andra säga. Hon orkar ju vara i sin butik. Ja. Fast har jag något val ???? Har inte Råd att ha stängt måste få in varje krona. Så nu ligger jag här i soffan nerbäddad och både hoppas och inte hoppas på kunder. Rädd att tårarna kommer när det plingar i dörren. I morgon är dock Catrine här och jag kan vara hemma . Och bara ligga i sängen och inte göra någonting. Det är lyx verkligen lyx. Just nu är jag så trött på allt verkligen allt.

  • 33 readers

Likes

Comments

Gick av natt jobbet i måndags morse. Och långledig 9 nätter nu. Det blev Pw runt lunch med Susanne och vi drog i backen med en väldig fart. Och sen blev det några dagar med värk i rygg och höft . Varit in till akuten med Ellinor inget allvarligt men behövdes läkarvård ändå. Vi körde sakta sakta in med sommardäck. Köpte nytt köksbord på loppis och fick hjälp av Christina att få hem det. Sååå nöjd. Blivit firad flera ggr under veckan av mina vänner. Och helgen var nästa överrasknings inplanerad. Men blev avbokat i sista stund. Men min födelsedag kunde inte ha blivit bättre än den blev . Jag är så nöjd. Och tacksam över det jag har i mitt liv just nu.

  • 32 readers

Likes

Comments

Så har ytterligare en vecka gått. Och händelser som ligger bakom oss igen på både gott och ont. Ja om vi då summerar veckan lyder det så här. Pw jobbat natt mån o tis o nu hela helgen. Haft min syster med barn hos mig ett dygn. Madde kom också hon över och träffa dins kusiner . Det pratades och tjattrades blandat med bonde söker fru tittandes. Syrran tar med lite från butiken och säljer nere hos sig. Det är jag glad för att sakerna får vingar. Ellinor är i London och vet inte när vi var ifrån varann så länge senast min lilla lilla flicka börjar bli stor. Ska erkänna att det är jobbigt att dom blir större ,trots att det även är bra förstås men saknar familjelivet då man satt tillsammans på ett helt annat vis. Men jag har haft tur också som fått ta till mig deras pojkvänner som även dom blivit en del av vår familj.

Susanne tog med mig på Zumba och det är en utmaning .😂😂😂 men får ge det några gånger. Jag funderar och försöker tänka hur saker blir och varför jag gör dom väl jag gör och vad det får för konsekvenser i mitt liv. Jag svävar gärna ut i det blå och blir väldig intensiv. Men ser jag tillbaka har det mesta löst sig. Jag börjar stå upp för mig själv och vad jag tycker och att mina åsikter är minst lika värdefulla.

Idag blev jag även firad då jag inte är hemma när jag fyller nästa helg. Det blev en trevlig EM med mycket prat och skratt. Och fina presenter från både mor o far och mina fina flickor. Stort tack!!! Nu vila lite inför sista jobb natten denna helg. 🤗🤗🤗

  • 39 readers

Likes

Comments

Vilken underbar höst vi har och haft! Min vecka har varit den mest avbokade veckan hittills 😄 måndagen blev en långtur med susanne och mycket tjatter om livet i allmänt. EM blev det pizza frossa på pizza hut med sussie i Västerås Tänk vad livet kan ändras. Vänner jag haft så länge plötsligt hörs man inte längre. Och nu nya som kommit in i mitt liv. Men så är det man ger och tar och utbyter erfarenheter och peppar varann precis vad jag behöver.

Jag har jobbat natt och haft butiken. Det har rullat på bra. Fredagen blev stora röjar dagen i butiken 5 sopsäckar och för första gången på väldigt väldigt länge kan man vända sig på toaletten utan att behöva stöta i kartonger eller annat skräp. Fick hjälp av Catrine,Anna o Madde. Tack snälla ni. ❤️. Helgen hade från början många olika alternativ men det blev avbokningar i dubbel bemärkelse. Och fredagen hamna jag på seans både mormor och en fd granne kom och hade hälsningar till mig. Och det blev väldigt stark och berörande. Lördagen blev lyckad och jag tror det kommer bli bra. Hoppas min magkänsla har rätt. Pw på EM och sen kom Christina över och det blev vin,mat,skratt,film,och allmän urspårning. Men så härligt. Nu är det söndag och jag har redan varit ute på Pw i det fantastiskt vackra vädret. Jag känner ett lugn jag inte gjort på väldigt väldigt länge. Och tror att det kommer lösa sig på alla vis framöver.

  • 51 readers

Likes

Comments

Veckan börja ned halsont o förkylning. Men jag trotsa den och åkte till stan ändå och fika ned Angelica. Vi ses inte så ofta men finns alltid så mycket att prata om. Och det gillar jag ingen pinsam tystnad. Utan allt känns bara sen blev det butiken resten av v . Onsdagen Small ryggen och ryggskott var ett faktum. Men en snäll vän kom och slängde ner mig på golvet massera upp och sen var det marackas i ryggen. Men ack så skönt välbehövligt.

Lite gamla bilder hitta jag också och det går ju att jämföras. En lite piggare i alertare Ninni på högra bilden. Det skiljer 1 år på korten. Min cykel blev stulen också förbannat också. Men men det är inget att göra åt.

Jag har pysslat i butiken inför jul och byggt upp ett litet lager. Jag och Ellinor har övningskört. Och det går riktigt bra.

Jag har Pw 2 ggr denna helg. Jag har varit på bio, och blivit bjuden på mat. Druckit gott vin, och kaffe med choklad från butiken. Som var försvinnande gott. Jag hälsade på hos Madde o Tobbe idag och bjöd på fika. Sen övningskörde Ellinor hem över sura. Och nu tvättar jag och slappar i soffan.

Jag försöker följa mitt hjärta och göra det som känns bäst för mig.

  • 57 readers

Likes

Comments

Började veckan med två st Pw vändor. Med två fina vänner. Sen fixa håret hos frissan. Blev riktigt nöjd faktist.

Jobbade natt måndag o tisdag. Sen ledig semester fre-sön för då bar det iväg på singelkryssning på cinderella. Helt ok roligt hade vi. God mat många goda drinkar. Karaoke . Mingel. Välkomnstdrinkar. Dans tango salsa o chattcaha . Shit det var inte det lättaste. 😂😂😂 en och annan dryg Karl mötte vi också på.

Tycker bilden där jag håller mobilen för kbk är klockren. 😂😂😂😂 ja jag längtar redan till nästa gång. ⛴⛴

Så vart det Pw på söndagen och tvätt o städning. Och på EM börja halsen krångla . Så på måndagen när jag vakna hade jag knappt någon röst. Men for in till Erikslund ändå och fika med Angelica. Sen hem och slappa i min lägenhet orka inget mer idag

  • 66 readers

Likes

Comments

Läste ett inlägg nu på morgonen! Blev impad över vad människan hinner med under en vecka trots att man eller jag tycker att jag inget gör. Eller det jag gör har någon som helst betydelse. Måndag Pw över Kolbäck. In på banken fixa nytt bankkort till Ellinor. Städa tvätta laga matlådor . Jobbade sen en extra natt . Tisdag Sov 2 Tim sen butiken 10-18 hem laga mat och däcka sen i soffan.

Onsdag fick snabshat från min mellersta dotter så stolt över henne som hittat sitt yrke hon vill jobba med. Åh jag längtar till jag får mysa med henne uppe i Skellefteå. Bara hon och jag. Jobba sen natt igen. Torsdag sov till 12 sen butiken till 18 och sen hem och vila för ytterligare en natt. Denna blev vi två då jag hade intro så natten gick lite fortare. Fredag sov till 09,30 sen fort ner till butiken till 18 hem fixa till mig sen utbjuden på resturang. Lördag butiken 10-14 hem då kom livet ifatt och jag har inte gjort något. Jo tvättat, lagat matlådor, städat, grinat varit arg, bråkat druckit vin, gått i raggsockor o nattlinne, kallas det livet så

Jag har Pw 2 ggr till denna v förutom måndagens kolbäcksrunda. Jag har varit terapeut psykolog,kurator i butiken för kunder som endast har min butik till att använda sig utav social inrättning. Ja det är så bra att jag finns. Men dessa samtal betalar
inte hyra och varor. Jag är less jag är slut. Jag är trött på alla som kommer och vill ha sponsorpengar till alla möjliga jävla organisationer. Vem vill hjälpa mig ???? Jag behöver också hjälp swischa gärna. 👍👍👍 jag har vänner jag har familj. Men ändå känner jag mig ensam. Konstig ja väldigt.

Men så kom söndagen och den var som jag skrev inte den bästa. Men jag kom ändå fram till något . Min äldsta dotter ringde o fråga om jag ville följa med på en tur. Jag sa nej jag orkade inte. Mitt tålamod är slut och min ork är tömd. Jag har kommit fram till ett beslut jag vet vad jag har för plan och kommer om ett år säkert vara helt annorlunda. Det kommer ta tid men det får vara nog nu. Nu ser jag framemot resten av mitt liv.

  • 83 readers

Likes

Comments

Dagen börja riktigt bra . Men har övergått till en av dom jobbiga dagarna som jag ibland känner är alldeles för ofta. Fast tänker jag efter kommer det bara mer o mer sällan. Men när dessa dagar kommer då inser jag hur mycket jag verkligen gör och hur hårt jag kör på utan att känna efter. Tog en Pw och lät tankarna snurra i huvudet och det är verkligen nyttigt. Hem vila men känslan sitter kvar. Händer så mycket i mitt liv som är jobbigt fortfarande och det är inget jag vill eller orkar ta just nu. Fast hela jag skriker inom mig och jag vill egentligen inget annat än få lätta på allt som händer.,men det rätta tillfället kommer kanske längre fram just nu är det inte läge .Men jag hatar mig själv när jag kommer i dessa svackor. Jag känner mig som den ensammaste människan på denna jord. Tog en dusch och satt sen i nästan en timme och lät vattnet rinna över min kropp. Nu sitter jag hopkrupen i soffan med ett glas Rosé o lite plockmat. Orka inte göra något så tog utav det som fanns i kyl o skafferi. Blev taco chips oliver.,o tomater inte helt fel. Hoppas verkligen morgondagen öppnar upp för en bättre dag.

  • 86 readers

Likes

Comments