Åh vad jag tycker livet är ett enda ekorrhjul . Äta sova jobba. Hinner ingenting känns det som. Jobbat 2 nätter nu och inte haft någon i butiken så sen i måndags morgon har jag sovit drygt 5 Tim. Börjar kännas. Inte ute efter medlidande men det sliter och jag undrar vad jag håller på med och till vilken nytta. Ständigt jagande efter att få tiden att räcka till att få ekonomin att gå ihop. I kväll ska jag på handledarkurs för Ellinor och sen kan hon övningsköra även med mig. Det är slut runt 21 i kväll och jag kommer garanterat stupa i säng när jag väl kommer hem. 👍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

För lite mer än ett år sedan bestämde jag mig för att flytta och bo själv. 1okt bar flyttlasset av och ett besök i gula huset för att köpa lite nya saker. Det har varit ett tufft år . Med många besvikelser ledsamheter. Ilska . Frustration. Men även massor med skratt och glädje. Jag har skilt mig förlorat vänner funnit nya vänner. Jag fick timanställning inom vården för att få ihop min ekonomi. När jag flytta hade jag ingen aning om hur hyran varje månad skulle kunna betalas. Men än bor jag kvar. Timanställningen ledde till månadsanställning och nu ett år efter har jag fast tjänst. Jag har butiken kvar men har dragit ner på öppettiderna. Stängt måndagar. Jag har börjar sagt ifrån till onödiga kostnader och övertalande människor som tror det dom säger är det rätta. Jag har börjat tro på mig själv. Jag har några få vänner som trott på mig och en har faktist hjälp mig lite extra mycket det är jag henne evigt tacksam för. Jag har haft mitt fulla stöd av mina barn trots att många hårda ord sagts. Men hellre ärlighet direkt än få höra saker bakvägen. Jag har fått anklagelser att leva på andra och att jag inte tar mitt ansvar. Att jag är korkad som fortsätter driva min butik. Att jag borde fatta bättre. Men någonstans känner jag en enorm stolthet och styrka jag är där jag är idag bara pga mig själv. Jag har försökt och trott att dom beslut och val jag gjort varit dom rätta. Jag har försökt gått efter magkänslan. Jag har dejtat jag har blivit uppvaktad jag har blivit sårad jag har nog sårat också. Fast idag känner jag mig stark och jag är värd det bästa. Jag har köpt en röd Kia rio min lilla pärla. Jag har varit på kryssningar. Konserter ,teatrar. Jag har kommit igång att promenera. Jag har varit så nere och ledsen och funderat på många otäcka tankar . Jag har nästan blivit rädd för mig själv. Jag har känt mig så fruktansvärt ensam och inte förstod. Personer som stått mig nära har verkligen visat var dom står. Och det har gjort ont väldigt ont. Jag har lyssnat jätte mycket på musik och texterna det har hjälpt mig massor. Jag ska detta år försöka tänka ännu mer på mig själv och utgå från vad jag vill och känner. Idag var jag på fotvård och det är mitt nya löfte att ta mer hand om min egen kropp. Mina tre tjejer är väldigt ofta på mig om framförallt mina fötter.,Jag hoppas detta år jag har framför mig blir bra och jag får vara lycklig. 💖🐞💖🐞💖🐞💖

  • 29 readers

Likes

Comments

Vilken lyckad helg det blev. Teater musikalen sällskapsresan . Drink på Berns.. Mysigt hotell på Drottninggatan. Härligt att somna till skratt och stämning utanför fönstret. Fantastisk frukost. Sen blev det shopping och jag hel ekiperade mig frön Fanny Michel min nya favorit affär. Fint väder och vi gick i gamla stan såg högvakten med musikkåren. Sen blev det traditionella vetekatten besök men denna gång blev det bakad potatis och ingen bakelse fast jag var lite sugen. Tåget hem var vi trötta och slitna. Åh måste bara berätta när vi åkte upp satt vi brevid två små killar 4 o 6 år så söta. Lill killen börja prata med oss med nappen i mun. Mamman tyckte dom var stökiga men jag bara log. Så många härliga kommentarer vi fick. Tex varför dricker du inte ur muggen. ???? Nä det är kallt nu och inge gott längre. Vi fråga efter ett tag vad heter du ??? Han sa jag heter ingenting hahahaha så skön kille . Store bror sa du heter visst något nä jag heter ingenting envisas Lill killen. Sen när vi börjar närma oss Stockholm säger han visst hämtar pappa oss ? Ja säger mamma. Då säger han min pappa är en anka. 😂😂nä säger vi det är han väl inte jo det är säkert säger han. Och vi skrattar. Han berätta under resan om kullerbyttor både han och råttan han höll i kunde göra. Och han hade myror i baken mamman sa ideligen åt honom att sitta still. Han torka av bordet med sitt gose djur musen och mamman sa den ska du ju gosa med ikväll det är äckligt att göra så. Men när vi skildes åt sa jag ni får ha det så bra  ingenting och hälsa pappa anka . Då skratta pojken och log. Mamma. Tacka för vårt tålamod och jag sa du kommer sakna detta när dom blir stora det gör jag. Härliga ungar. Så spontana o orädda.

  • 23 readers

Likes

Comments

Så har flera dagar gått igen! Och vilken vecka det varit. Blev erbjuden tjänsten jag går natt på såååååå glad. =trygghet att veta vad man har i lön varje månad. Varit och fikat och haft besök. Pysslat i butiken och fått en hel del gjort. Men konstigt fast jag haft fullt upp så snurrar tankarna som en torktumlare i huvudet. Och livet kommer ifatt. Men det är bara att vara glad att det kommer mer och mer sällan. Jag kollar på resor och vill verkligen komma iväg i januari. Skulle kanske kunna åka i början av december men det är det att jag måste få in någon i butiken. Och det är inte det lättaste. Har inte haft en riktig semester på 2 år med ledigt mer än 4 dagar i streck och det börjar kännas.

Men efter butiken idag väntar upphämtning av Min äldsta dotter och det bär iväg med tåg till Stockholm o teater o hotell. Hon fyller 25 och jag ser verkligen framemot att få rå om henne. Tänk så annorlunda allt kan bli mellan mor o dotter så osams som vi varit under hennes uppväxt och nu känns det som om vi är bästa vänner. Och allt det är som bortblåst . Om jag är ledsen o nere stöttar hon mig om hon är ledsen o nere ringer hon mig. Om hon är arg på på mig säger hon det. Om hon tycker jag är pinsam då får jag veta det 😂😂😂😂 Precis som det ska vara. Så stolt över henne hon har verkligen vuxit och blivit en fantastisk kvinna så stark och duktig. Och jag blir glad att just jag får vara hennes mamma.

Så efter helgen kan jag uppdatera med mer bilder om vår helg och hoppas hon blir glad över sin 25 års present från mig. Älskar dig gumman. Ses snart. 💖💖💖💖💖

  • 31 readers

Likes

Comments

Tvättat! Handlat på blomstergrossisten. Fikat o lunchat på Runes café. Och idéerna sprutar i huvudet på mig nu. Så nu måste jag Sålla och se vad som är bäst först. Information kommer framöver. 👍🤗👍 Pw på björnön tog milen fast lyckades gå en annan stig. 😂😂 hem tog emot linas matkasse. Fixa soffhörnet som Sixten tycker så mycket om !! Ja inte blev det perfekt men får duga tills vidare.

  • 26 readers

Likes

Comments

Dagarna bara far förbi. Känns som det bara är jobb jobb jobb. Ett ända ekorrhjul att få saker o ting att falla på plats. Har så mycket nu framöver som händer och sker. Allt eller inget. Fast när jag tänker efter är det nig lite så jag är. Full fart då mår jag bäst. Nu börjar dock mitt solbegär göra sig påmind och jag tittar på resor till varmare breddgrader. Planerna just nu är att jag SKA åka i jan. Ska bara hitta något bra och med bra pris. Hoppas få åka med någon men annars åker jag själv. Sol bad och bara vara är vad jag behöver och januari är en perfekt månad att åka bort. Kallt o eländigt hör hemma.

Längtar redan fast jag inte vet vart det bör av. 🌞🌞🌞🌞🌞

  • 39 readers

Likes

Comments

Ja vad har hänt. ? Massor söndagen var jag på Pw 2 Tim med en god vän. Sen blev det lunch och fika hos en annan. Kvällen tillbringa jag med Madde o vi var på bio. Bad moms som var super bra. Många goda skratt blev det. Somna på kvällen nöjd och glad över att jag mådde väldigt väldigt bra.

Måndagen började väldigt bra. Med besök på ett ställe som gjorde mig väldigt väldigt glad. Sen vidare Med inköp i Västerås. Träffa en vän jag inte sett sen jag bodde i Sura. Hon var sig lik. Men som en blixt föll så rasade mitt humör och när jag kom till min vän Anna vet jag inte vad som hände men plötsligt kom bara tårarna och allt kändes bara skit. Vet att jag har och haft mycket omkring mig. Men det är precis som att mår jag riktigt bra någon dag då kommer allt ifatt. Ja mån EM o kväll blev sen allt annat än bra och saker hopade sig en efter en. Åkte sen iväg till mitt nattjobb. Och där fortsatte grubblerierna i huvudet.

Hem på tisdag morgon sov till 10 sen är det stopp. Fattar inte att jag inte kan sova mer när jag jobbat natt. Åkte ner till butiken och där blev det full fart och fixande med varor. Sen strula skrivaren och jag blir så frustrerad tekniska saker ska bara funka. Sen hem åt o la mig. Åkte iväg till till nästa jobb natt. Och nu är det onsdag morgon och jag ska hem o sova några Tim sen blir det butiken igen. I natt kommer jag somna ovaggat.

Jo i går kväll fixa jag Ellinors skrivbord blev riktigt nöjd. 👍😀

  • 39 readers

Likes

Comments

Kl ringde 06,30 upp och hoppa satt på bussen 7.00 för upphämtning i Västerås . Sen vidare avfärd mor Älvsjö o mässan. Kände lite panik över att bara ha en dag på mig . Men det fick väldigt bra . Lugnt med folk och utställarnas var nog rätt trötta så allt gick lugnt och stilla till väga.

Hitta fantastiskt mycket fint. Både från nya o gamla leverantörer. . Efter att ha ätit gott gick vi över till C hallen då vi tyckte att vi var vörda lite efterrätt. Och där fick vi provsmaka både det ena o det andra

Så när dagen och stängning började närma sig var både ben och käkar trötta. 👍🤗😀 bilfärden hem gick fort och väl hemma svängde vi förbi butiken och gjorde dagsavslut . Och blev även Ica besök . Till kvällsmat blev det några glas rödvin o skinkpaj. Men goda vänner. Nu lägger jag mig nöjd och glad över dagen. Kram på er.

Nu kom inte bilderna riktigt i den ordningen som jag ville men ho Care. 😀😀😀😀😀

  • 52 readers

Likes

Comments

Full fart hela dagen idag! Ny upplärning i butiken och det flöt på bra. Som tur var hade vi bra med kunder så det blev rejäl träning första dagen. Fix o trix inför kvällens kräftskiva lyckades jag också med. På kvällen träffa jag sen nya vänner och det tycker jag om . Man får nya synvinklar och man utbyter nya erfarenheter. Jag skratta så tårarna rann emellanåt. Anna hon visa en sida jag inte sett förut som var helt galen. Men åh vad jag gillar det när människor bjuder på sig själva. Fick sen sällskap nästan hela vägen hem så jag behövde inte vara rädd alls. 👍 somna som en stock. Och så var den fredagen ett minne blott.

så vakna jag och låg kvar i sängen till 12. Fika hos en kompis på balkongen så härligt., Samtal från en annan Gud vän. Blev spontan köp av pizza för vidare avfärd till Henne. Sen mös vi på hennes altan med pizza o vin.,nu väntar sängen. Och mys med Sigge som också är med mig ikväll. 

  • 42 readers

Likes

Comments

Efter 3 dagar utan powerwalk är jag på G igen. Fast har varit välbehövligt att bara vara för mig själv några dagar. Har Dock inte legat på latsidan ändå. Bakat,städat,grejat med annat ändå. Det finns alltid att göra. Minns inte när tv-n hemma var på sist. Undrar om den funkar.?😂😂 . I kväll är det kräftskiva hos Goa vänner. Och en i morgon också beror på hur jag känner i morgon. Jag är lite disträ just nu och blir lite frustrerad över saker som jag inte skulle behöva utsättas för om jag bara var lite mer allert. Bl.a. P-bot där jag bor. 😫👿 råkat göra hål på bänkskivan i köket pga för varm kastrull. 😫👿 . Fattas väl bara att jag blir av med körkortet också när jag inte stanna vid stopp. 😳 skylt. Blev raskt påmind av det !!!! mina kära döttrar sa det så snällt när jag skjutsa hem Jenny till stan. Fast kommer genast att tänka på något positivt då!!! Även fast jag är en jäkla dryg fett jobbig morsa så har jag lyckats med en sak och det är att jag fått så otroligt kloka barn. Och det är ju en bedrift i sig . Och något att vara stolt över. Så jag fortsätter vara dryg . Det är jag det och skulle jag inte vara det så skulle det säkert ifrågasättas också. 😜😜😜😜👍 .

  • 42 readers

Likes

Comments