View tracker


Fick äntligen upp det nya i köket och allt som fattas nu är en köksbänk/sideboard istället för vårt barbord vi har för tillfället. Vi äter ändå aldrig i köket, därför blir det bättre med en möbel med förvaring.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så tog det bara 2 månader innan jag tröttnade rejält på köket.. Och när Systrarna Grene släppte sin nya kollektion förra veckan (som alla verkade gå bananas över) tvingade jag iväg sambon att köpa en hylla så fort de öppnade. Han lyckades få tag i den sista som tur var, jag själv hade inte möjlighet att gå dit pga skola så jag blev superglad! Så nu är det dags att göra om lite och här bjuder jag på en före-bild.

ett väldigt trist kök

Likes

Comments

View tracker


Igår var jag och ett helt gäng kolleger på Malmö Opera och såg genrepet för musikalen Kinky Boots. Jag tyckte att den var jätte bra, bra musik och inte långdragen som vissa musikaler tenderar att bli. Andreas Weises röst dessutom, wow vad han kan sjunga! Och alla män och småpojkar som dansade runt i högklackade skor, I salute you!

Likes

Comments

Likes

Comments

Min favoritdel i lägenheten är definitivt våra hyllor. den översta är fylld med saker som värmer hjärtat lite extra.. bla. en inramad teckning jag fått utav bästa vännens son, böcker om film och teater som jag ärvt utav mina farföräldrar och souvenirer jag plockat på mig runt om i världen.

Det stör mig lite att jag inte började samla tidigare, men nu har det blivit en grej för mig att köpa hem något från varje plats jag besöker. Senaste tillskotten är en tjur i mosaik som jag köpte i somras när jag besökte Barcelona, samt en liten vespa från Rom som vi besökte förra veckan ♡

Likes

Comments


Vi fick i förra veckan ärva denna fantastiska kristallkrona utav min farmor. Det bästa av allt med den, är att den är helt unik! Min farmors bror (som var lamptillverkare) har tillverkat den själv någon gång på 40-50 talet, med äkta kristaller och mässing, så det finns inte en enda likadan i hela världen. Jag tycker den passar så bra in här med vårt höga tak och stuckaturer.

Likes

Comments


Lite sneak peaks på sovrum och vardagsrum. Vi har en del kvar i vardagsrummet innan vi är färdiga, men äntligen har vi fått upp våra hyllor iallafall!

Likes

Comments