Jag har under 8 veckor och 5 dagar slitit som ett djur, jag har förändrat min kost genom att endast halvera mina portioner och har avstått HELT från socker och alkohol. Jag har tränat stenhårt 5 dagar/veckan,även när jag inte orkat, trots att jag ibland inte alls känt för det och oavsett väder! Har jag missat en träning på fitchallenge så har jag ersatt den med något annat träningspass. Det har varit blod, svett och tårar!

Ikväll var det avslutningsfest på fitchallenge. Jag fick en ros för att jag är 1 av 2 av 50 som har varit med på 14 av 16 träningar. Jag fick ännu en ros för att jag var en av få som var med på sista träningen (fystestet) i onsdags, trots att det ösregna. Och...

JAG VANN 1600:- FÖR ATT JAG AV 50 PERS HAR GÅTT NER MEST PROCENT I FETTFÖRBRÄNNING!!! Och jag kom tvåa i kategorin bästa muskel-uppbyggnaden. 😃😃✌🏻💪🏼💃🏼💃🏼💃🏼🥇🏆🎉🎊 Jag är så fantastiskt stolt över mig själv, att jag inte har gett upp, att jag har gett mig ut i storm och ösregn och satsat allt! Jag har sprungit flera km, jag har gått flera mil och jag har tränat alla muskelgrupper som finns på fitchallenge! Inga ursäkter, inga undanflykter, vare sig det gäller maten, socker/alkohol eller träningen, oavsett om vi varit bortbjudna, fredagsmys osv, trots att jag vissa gånger varit så gottesugen så har jag varit stenhård med att stå emot frestelsen. Jag har haft kul och lärt mig så mycket om träning, kost o framförallt om mig själv. 🎉😃😃. Jag har gått ner 8 kg och resan tar inte slut här! Jag har anmält mig till 8 veckor till!

Jag kan om jag vill, jag vill så jag kan, det har jag verkligen bevisat!!💪🏼😃Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har nu kommit lite mer än halvvägs på fitchallenge och det känns galet bra! Kläderna sitter lösare, jag har mer ork/energi och jag har verkligen insett hur stark jag är och kan vara. När det har känts som jävligast, vare sig det gäller plankan 20/10x8, löpning eller powerwalks så har jag ändå gjort det! Har inte skippat ett ända träningspass. Har verkligen gått in för detta nu, till 200%. Känner att det är verkligen nu eller aldrig.

Jag vill ha resultat o det ska jag få. Vänta bara 👍🏼

Likes

Comments

Bild från igårkväll. Så stolt över mig själv. Över en månad helt utan socker och alkohol samt halverat mina portioner och träning 5 dagar/veckan. Igår fick jag min belöning. -6 kg!!! 😃😃😃. Så värt det!! Vilken känsla att se den siffran!

Nu kör vi stenhårt 4 veckor till men där efter tar det inte slut, kommer fortsätta tills jag når mitt mål och efter det börjar den riktiga utmaningen, att hålla det man byggt upp! Jag kan om jag vill, jag vill så jag kan! Det har jag verkligen bevisat för mig själv💪🏼.

Likes

Comments

Ikväll var det tabataträning, lika kul som vanligt, o märker redan att vissa övningar kan jag göra fler av än vad jag kunde innan. ÄLSKAR när man märker resultat 👌🏼. Bästa belöningen. 

Nu lite välförtjänt soffhäng. 😊


Likes

Comments

Så var det ny vecka igen 😊 Helgen har varit bra, blev barnloppis i lördags där jag fynda massor till Ludwig och på kvällen var det lite kalas för svägerskan, trevligt!

Igår tog vi det lugnt på förmiddagen och efter lunch tittade svärföräldrarna förbi och vi åkte sedan tillsammans till Järavallens strövområde och gick en härlig promenad. Där efter blev det ett snabbt besök på Maxi för veckohandling och kaffe 👌🏼☕️. Kvällen avslutades med två avsnitt Blacklist.

Idag är det träning igen, ska bli kul!😊 Ni får en uppdatering ikväll 👍🏼.


Likes

Comments

Idag orkade jag verkligen inte springa. Så trött.

Vad gör man då? Jo, man ger sig ut och springer ändå.

Blev 6,14 km. 💪🏼

If you put your mind to it

you can accomplish anything

🙌🏼

Likes

Comments

Ikväll var det dags för fitchallenge! 😊 Mötte upp Cecilia i vanlig ordning och cyklade dit. Stort härligt gäng och solen sken. Perfekt kväll för lite träning 😊. Det var mycket fokus på mage och armar idag, mina två stora utmaningar. Det kommer kännas gott imorgon och på onsdag!😜

Älskar känslan man har efter varje träning, så bra man mår. Riktigt härligt. 😃

Nu blir det lite återhämtning:

  • 1 ägg
  • Sockerfri kvarg med chiafrön, solrosfrön och banan
  • Vatten, såklart! 😉👌🏼!

Tips:

Chiafrön innehåller jättemycket zink, järn och kalcium och har en rik halt av omega 3. Så häll det i exempelvis salladen, köttfärssåsen, gröten eller kvargen/filen! 😊👍🏼. Funkar till det mesta.


Imorgon ska jag och min son Ludwig på babysim som startar imorgon, ska bli jätteroligt 😃.


Jag önskar er en trevlig kväll 🌼

Likes

Comments

Godmorgon. Dags att skriva första inlägget!😊

Har redan hunnit en bit in på min utmaning, som är att jag ska äta/dricka nyttigt, minska portioner och träna mycket under minst 59 dagar. Är just nu på dag 13. Träningen består av tabata 2gg/veckan och pw/löpning övriga 3 dagar (vila på helgen). Målet är att efter dessa 59 dagar ha utvecklat ett annat tankesätt kring träning o kost och ha det som en naturlig del i vardagen. Varför just 59 dagar? Jo för har gått med i en fitchallenge som pågår i 8 veckor 😊👍🏼 så egentligen 56 dagar men började ändra om kosten några dagar innan 😃.


I bloggen kommer jag slänga upp mycket träningsupplägg och massor med mattips, hoppas någon av er blir inspirerad 😊👍🏼

Familjeliv och fritid kommer ni säkerligen få läsa lite om också men det kommer mestadels handla om min utveckling inom träning och kost 😊.


Hoppas ni vill följa mig och min resa!

Likes

Comments