Första egna gympasset avklarat. Känns fortfarande lite som, hur faan hamna jag här och vad är alla dom här sakerna till. Men saken är att emellanåt så tycker jag att det är lite småkul. Ska väl kanske inte säga för mycket än innan träningsvärken har sagt sitt!!!

Imorrn är första inrapporteringen, ser ingen anledning till det egentligen men gör allt jag blir tillsagd!! Pratade med Susan på gymmet idag om lite funderingar. Framförallt att jag är konstant hungrig, vilket varken hon eller jag trodde jag skulle va!! Sjukt förvånad över det, fast antar att det är bra. I helgen får jag nytt matschema, då ska vi öka mängden mat i varje låda. Hoppas det kommer hjälpa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tydligen nya receptet på att bli stor. Har väl gjort ungefär så tidigare, fast på ett annat sätt. Nu ska jag ju äta 6 mål om dagen!!! Mm exakt, 6!!! Och dricka 3 litet rent vatten, inte vätska utan vatten!Fast lådorna är inte så stora har jag märkt, nu eftersom jag väger all mat(fortfarande konstigt i mitt huvud). Förut hade jag kanske dubblat vissa saker fast inte ätit lika många gånger. Och självklart, jag märker ju att ju mer mat kroppen får! Ju mer vill den ha. Hungerkänslan kommer, viktigast för mig är väl nu bara att dämpa den med mat istället för att tänka, det går över.

Är för tidigt säga än hur det kommer gå, men min egna spontana känsla är väl att det är bättre med en smoothie från grunden när man vet allt som är i, istället för att trycka 4 starköl och en halv chipspåse. Den fattar jag med, så dum är jag inte!

Likes

Comments

Tror knappt att jag säger det, men jävligt roligt!! Trodde verkligen jag var lite av ett hopplöst fall, men inte då! Dock finns det en hel del och jobba med. Dels teknik och rörelser, men framförallt hållningen. Susan trodde knappt sina ögon i vissa övningar, kroppen är helt enkelt för stel. Kändes även lite som en bekräftelse, att det man trott inte bara är hjärnspöken utan det faktiskt stämmer.

Nu är det 10 veckor som gäller till första delmålet. Tills dess ska jag upp 7 kilo i vikt till 65. Det kanske inte låter så svårt, men när man aldrig varit över 60 så kommer det vara stort! Mycket kommer krävas, men framförallt offras, men det kommer det vara värt!

Trodde aldrig jag skulle sitta som jag gör nu. För några veckor sen hade det varit en starköl och chipsresterna från helgen jag hade tryckt i mig. Istället dricker jag min egengjorda smoothie på kvarg hallon och mjölk, gjort i nya smotthiemixern. Nästan tragiskt att erkänna, liten grej för många, men för mig är detta enormt!!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, det är mina utgångsmått. Vet inte om det är bra dåligt stort litet, men det är så jag ser ut. Imorrn är första passet, eller genomgången. Ska då få hjälp med allt. Åt vilket håll man ska dra, hur man gör och varför, Aa ni fattar. Är sjukt taggad, samtidigt som jag märker i bakhuvudet att jag delvis tänker, det kommer aldrig att funka. Jag vet inte varför, men den tanken kommer. Är kanske sant eller bara en inställning, vad vet jag. Det jag själv vet är att jag tycker det är viktigt med delmål, dom kommer jag till nån annan dag.

Tror det är "nyckeln" till att jag ska hitta motivation, både när det är tråkigt och kul! Och när man bara inte pallar grönsaker utan trycker en pizza och 10 bärs. Har man då delmål, kanske det blir en barnpizza och 5 bärs, kan man ju hoppas.

Likes

Comments

Jag har ju aldrig använt träningskläder, så nu bär det av till affären och handla. Jag vet inte vad jag ska ha, eller hur jag ska se ut. Stor små tajta slappa, men man måste ju börja nånstans.

Just för tillfället har jag gått till att blivit dyngförkylld med feber så träning känns inte som det mest lockande just nu. Vet inte om det är kropp och knopp som motarbetar varann bara för att jag ska börja min resa precis nu. Men i med lite piller och själavård så ska jag nog vara på benen igen.

Likes

Comments

Då är det nytt år! Egentligen ingen skillnad från igår förutom datumet ser lite annorlunda ut, men man vänjer sig! Börjar mentalt förbereda mig på att jag faktiskt ska börja träna. Det känns jättekonstigt och vet knappt hur det kommer gå. Hur är träningsvärk, jobbigt? Skönt? Olidligt? Frågorna är tusen och svaren, jaa dom kommer inom några veckor.

Men efter dom sista två veckorna av 2016 har mitt driv blivit bara starkare och starkare och jag märker att det inte är någon impulsgrej, utan nått jag faktiskt vill göra!!

Jag säger som alla andra gör: jag ska starta ett nytt liv, börja träna och äta nyttigt. Faktumet är att det är precis det jag ska göra, det om nått i mitt huvud känns märkligt!!

Likes

Comments

Mycket snurrar i huvudet just nu. Står i valet och kvalet att berätta för folk. Vet att det känns lite töntigt, nästan barnsligt larvigt att inte bara berätta. Men saken är att jag vet hur det kommer att tas, med en hånande klackspark. Alla i min närhet vet hur jag ställer mig till gym och träning och kost.

Har alltid varit den som resonerat på mitt sätt, även lite retsamt. "dom som går på gym är inte naturligt starka" "dom som pluggar är dom som inte är smarta per natur utan måste plugga in allt.

Jag själv började mitt första jobb när jag var 14 år. Sedan den dagen har jag fått lära mig att ska man få nått här i livet så måste man jobba fört. Jag har alltid gillat att arbeta, aldrig gillat skolan eller teori. Har alltid satt jobb och arbete före allt annat, för det kan jag riktigt bra, jobba!

Dock tog jag det lite långt många gånger, då det ledde till separation med mitt livs kärlek. Jag slet för vår skull, jag ville så mycket för hennes skull, jag gjorde allt för henne. tills en dag och det vände sig emot mig.
jag blev manisk, det ska bara gå!! Istället för att lägga ner verktygen och försöka reparera dom skadorna jag gjort i förhållandet, vek jag ner kåporna, höjde volymen och slet på tills det var färdigt, oavsett tid,hunger eller tårar.

Jag har ju lärt mig min läxa, delvis. Men jag hoppas,den maniska Mr O kan titta fram nu, när jag kanske som mest behöver honom,när jag är själv och har bara mig själv att jobba på!

Likes

Comments

Fick inköpslistan igår med allt jag ska/får äta. Spännande och väldigt överraskad! Väldigt mycket som jag äter och tycker är gott, men även sånt jag säger pass på. Ska börja väga maten, i min värld väldigt konstigt men det ska man tydligen. Och jag gör vad jag blir tillsagd, även om jag kanske kommer fuska endel, men säg inget till Susan 😉

Ska handla saker från gymgrossisten, helt ny värld för mig. Massa konstiga lustiga saker, men är klart, är det det jag behöver och ska göra för att nå mitt mål är det väl bara o äta. Ska bara börja koppla hjärnan till att äta när jag är hungrig istället för att vänta tills kroppen glömt att jag är hungrig.

Likes

Comments

Idag var det dax att ses och börja lite smått med allt, lite som innan första skoldagen. Alla detaljer som ska fixas och papper o fyllas i och sånt. Mest spännande var nog fotograferingen, nått jag aldrig gjort innan. Tagit bilder på min egna kropp i olika vinklar, kändes lite märkligt!

En annan stor grej vi gick igenom var förberedande inför kostupplägg. Susan säger vad jag ska laga och äta och sen ska jag göra det. Men i mitten där nånstans fick jag avbryta och förklara läget, du pratar med en nyfödd bebis.

Protein, kalcium långa, korta fetter, Aa jag vet inte ens hälften av alla ord hon sa, kanske läst dom nånstans??! Nu är det tydlighet som gäller, till ett barn. Inte att jag ska äta grönsaker, utan 50 gram gurka 25 gran broccoli 10 gram ditten och datten, aa ni fattar. Vi jämförde när hon sa att jag ska äta bra fetter, då sa jag åk till bygghandeln och köp en bra skruv. Hon satt som ett lika stort frågetecken som jag när hon sa att jag ska äta bra fetter.

Jag har ju inte kunskapen(än) så därför är tydligheten allt i detta för att det ska funka, men jag är jäkligt på så det ska gå.

Likes

Comments

Jaa varför?? Det måste ju finnas en anledning, och det gör, flera faktiskt. Jag har vägt runt 57 kilo sedan jag var 15 år, gått upp lite men aldrig vägt över 60. Många i min närhet väger 10-15 kilo mer än mig, även om vi har ungefär samma kroppsform. Jag har ju många gånger undrat varför jag inte gått upp,då min kost under sista tiden har varit under all kritik. Pizza chips och starköl hör till vardagen, grönsaker existerar inte. Jag är ganska tunn, men är stark och framförallt tjurskallig och envis.

Jag vill ju ge detta en seriös chans, så därför behöver jag ta professionell hjälp. Har kollat endel och fastnat för Susan på Shapes gym i Linköping. Hade ett möte tidigare i höstas för att se om mina mål ens var möjliga. Jag har gett henne 6 månader att få upp mig till över 70 kilo! Det är 13 kilo att gå upp! Mer än 2 kilo i månaden!

Hon sa då att det går om man vill, men det krävs mycket. Jag sa då till henne att nu är det inte läge i mitt liv men efter nyår kör vi! Så imorgon är vårt startmöte, där mått och bilder tas och uppstart av träning och kostschema, sen jävlar!! Sjukt taggad och rädd på samma gång.

Likes

Comments