Har suttit o läst på tent hela veckan. Duktigt.

På måndagen var det äntligen dags för The Walking Dead. Hade verkligen längtat! Blev nog en hel del tårar kan jag säga 😭

Var extremt trött när jag kom hem från skolan igår, trots att jag bara hade 1 1/2h, så jag kom hem och slängde mig på soffan och sov i nästan en timme. När jag vaknade missbrukade jag kaffe så att jag skulle orka läsa något.

Idag har det varit helt iskallt och när jag kom hem efter att ha handlat lite så kunde jag svära på att det kom några snöflingor. Nån timme senare snöade det på riktigt. Satt i soffan och hatade på snön åt en kompis o plötsligt fick jag en av mina mini mental breakdowns 😂😂

Efter att ha läst flitigt idag började jag faktiskt att kolla på Star Wars. Hade planerat se filmerna redan i somras men jag hann inte. Jag vet att jag har sett en eller två av dem nångång när jag var liten fast jag minns inte så mycket av det. Men nu kan jag iallafall med säkerhet säga att jag har sett den första filmen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åkte som sagt söderut förra lördagen redan. Mellanlandade i hos syster en natt. På söndag blev det lite shopping innan jag och mamma for hem med tåg. Hittade äntligen ett par svarta byxor, mina andra lyckades gå sönder när jag var hem senast 😂

Har hunnit med en hel del nog under den senaste veckan. Träffat lite människor. Vissa har man träffat oftare än andra det senaste året så det var kul med lite skvaller o cathing up. Var ut och äta me fint folk, shoppade lite i hemstaden och fyndade lite märken till min halare.

Har också skaffat böcker till en tent som jag har nästa vecka. Usch 😂. Så det har blivit att vara en flitig studerande än en gång 😂.

Nu är man påväg norrut igen en gång. Uppe blir jag lite mindre än två veckor, sedan blir det söderut igen på praktik.

Höll på att inte alls få plats en tåbiljett tills idag eftersom jag var jätte smart och bokade tåg först på torsdagen. Borde ha tänkt på att alla åker tåg efter höstlovet 😂. Hamnade ta ett tidigare tåg än det jag hade tänkt, det var det enda med toma platser. De måste ha lagt till en extra vagn eftersom den var helt tom. Ville inte ta dethär tåget eftersom jag hamnade sitta över 2h och vänta i Böle på nästa tåg. Tog verkligen emot att stiga upp tidigt. Det positiva är ju att jag kommer fram medan det är ljust iallafall 😎

Likes

Comments

Vi bestämde med mamma och syster att starta neråt en dag tidigare än tänkt. Tyvärr startade vi så sent att mamma och jag inte hinner i tid till tåget hem så det blir en natt hos syster och lite shopping imorgon innan jag äntligen får träffa Smaldo <3 igen. Strunta i pappa och brorsan 😂

Blev kotipizza för att fylla våra magar så att vi inte behöver stanna så mycket på vägen för att äta. Ska bli så skönt att få vara hemma en vecka på höstlov!!

Likes

Comments

Varit ut och gå runt hela stan och lite utanför de senaste dagarna. Igår gick vi omkring i stan och vi var in via skolan så att jag skulle kunna visa mamma och syster var jag spenderar mina dagar. Till mat blev det kinamat och efter det en lång kvällspromenad.

Idag blev det lite shopping och lunch på subway och nu på kvällen har vi haft vin- och tortillakväll.

Likes

Comments

Mamma ringde precis och sa att hon och syster nu är i stan och att dom skulle fara via butiken innan de kommer till mig. Var tal om att vi kanske skulle äta lite Korv Görans ännu ikväll.

Gårdagen bestod av städning av min lilla lägenhet så att mamma inte skulle behöva bli helt besviken på mig 😂😂. Tog också en kvällspromenad runt i stan och lyckades hitta till systers gamla kvarter hon bodde i när hon studerade här. Tappade nästan bort mig innan jag sen råkade ramla in på samma gata som min skola ligger, så jag hittade hem därifrån.

Idag har jag skrivit ett arbete vilket aldrig är kul, men jag klarade av att få det klart ganska fort fast jag just inte hade något att säga. Såg färdigt Desperate Housewives och sedan bakade jag en Key Lime paj. Jätte länge sedan jag bakade senast och resultatet blev rätt så bra. Eller det kan jag ju inte säga ännu eftersom jag inte har smakat på den. Kan vara att den är rena rama giftet 😂😂 Hoppas inte.

Likes

Comments

Det är helt sjukt hur dagarna flyger iväg! Det känns som om det var igår som jag var hemma och hälsade på, men det var ju redan flera veckor sen. Dessutom kommer jag att åka hem igen någon dag under den kommande veckan. Får ju höstlov på onsdag och då kommer mamma och syster upp och hälsar på. Sedan åker jag med ner och sparar på så sätt tågpengar 😂 Fattig studerande.

Förra onsdagen var jag på min första stitz. De va riktigt roligt men inte lika kul dagen efter såklart 😂 så det blev pizza till mat den dagen.

Annars har jag jobbat med lite skolarbete, har bl.a. föredrag nu på tisdag. Usch. Sedan borde jag börja skaffa lite böcker eftersom första tenten börjar närma sig. Det är helt sjukt!

När jag borde jobba med mitt föredrag så hittar jag massor som distraherar mig!

Likes

Comments

Man märker att hösten absolut är här. Den årliga höstdepressionen börjar nämligen göra sig påmind 😂. Märktes speciellt bra i morse när jag inte alls ville stiga upp, dessutom var det igår blåsigt, mörkt och regnigt hela dagen.

Annars har jag inte fått så mycket gjort sen jag kom tillbaka, har mest nördat TV-serier 😂

Idag tänkte jag att jag borde laga någon form av mat så jag hittade ett recept i min Nalle Puh kokbok (som jag fick när jag var liten😂). Ja hade de flesta ingredienserna hemma så därför fick det bli denna rätt denhär gången. Ostpudding hette det visst. Lite suspekt verkade det nog men riktigt gott var det.

Likes

Comments

Den långa helgen bara flög iväg och nu sitter jag igen på tåget påväg norrut.

Fick nog en del uträttat när jag var hemma bl.a. fixat praktikplats på mitt gamla dagis 👍🏻 vilket betyder att jag kommer att få vara hemma halva november!!!

Nu kommer jag att spendera 3 veckor i norr (med 3 skoldagar per vecka) innan jag får komma ner igen. Troligtvis kommer syster (och eventuellt mamma) och hälsar på under höstlovets första dagar innan jag sen åker med ner och får spendera en vecka hemma!

Likes

Comments

Var hemma igår ungefär kl. 22 och var väldigt trött efter att ha åkt tåg i många timmar. Lite skvaller fick jag bytt med mamma och pappa innan jag släpade ner mig till mitt kära rum och typ dog av utmattning.

Steg upp lite före halv 11 och efter det bar det av in till stan med syster på lite spontan shopping i vår enormt stora stad. Sarkasmen flödar. Blev inget fynd för min del men det var trevligt att umgås lite med syster när vi båda råkar vara hemma samtidigt 😄

Fick äntligen äta pappas goda mat igen!! Absolut en av de sakerna jag saknar mest där långt borta.

Efter maten bar det av mot Hangö och Finlands sydligaste spets (på fastlandet). Det var en lång härlig promenad fast det var lite blåsigt på vissa ställen 😂.

Imorgon blir det att fira mamma och pappa som har varit gifta i 34 år!


Likes

Comments

Nu börjar det märkas att skolan har börjat på allvar. Många inlämningsuppgifter som ska göras och långa texter som ska läsas och analyseras. Usch. Men nu blir det paus i arbetet när jag får åka HEM i 4 dar 😍
Lite synd är det att jag precis missar marknaden hemma men int gör det så mycket egentligen.

Nu ska jag städa lite så att lägenheten inte ruttnar medan jag är borta 😂

Likes

Comments