Jaha då sitter jag här, precis hemma från en ganska vanlig måndag i skolan. Två lektioner som inte blev av och en där vi bara pratade om våra betyg en minut var.. Det sjuka med hela detta är att imorgon är stort sett den sista dagen i gymnasiet?!? Trots att det på pappret är 17 dagar till vi slutar... Imorgon gör alla med ma5 sina nationella, vi andra har en vanlig dag. På onsdag har jag en lektion som är inställd, på torsdag har jag en som är inställd och på fredag har jag två inställda. Vilket innebär långhelg! Måndag är det såpabandy, torsdag är det bal o veckan efter det är det studentveckan!!!
Förstår ni hur sjukt detta är?!?! Får panik så nu ska jag ta tag i plugget så jag kan få njuta av tiden som är kvar! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Alltså, allvarligt talat nu - typ 50 ynka dagar kvar till studenten? Jag menar, det är 13% av ett helt år kvar, 7 veckor, 1176 timmar... INGENTING KVAR, med andra ord. Och jag är så peppad, så galet taggad och så tacksam(!) över att jag hamnade i denna goa klass med dessa underbara tjejer. Även om det är kort tid kvar, har vi så mycket kvar att göra och så många minnen kvar att skapa. Det är faktiskt bara vi som avgör precis hur vi vill ha det! Studentfester, Balen, Rhodos, Studenten, Såpabandy, Valborg, Dagen när studentmössorna kommer, Dagsfyllan, DK osv osv osv. 

Girls, ni är bäst 💗✨
Likes

Comments

Om 3 månader sitter jag i Tyskland.. På en hästgård med alla möjligheter i världen att utvecklas och bli riktigt bra på det här med hästar. Jag följer mina drömmar, vågar testa mina vingar och vet att det kommer att vara skitjobbigt. Men om jag inte gör det kommer jag att ångra mig, det vet jag. Men det är typ det jag vet. Jag vet inte vad jag ska göra sen, och hur fan ska man kunna komma på det? Hur ska jag kunna veta vad jag vill göra resten av mitt liv NU? Vill jag bli läkare, astronaut, forskare, civilingenjör, veterinär, pilot, militär, jurist eller räcker det att jobba på Ica? Livet är underbart läskigt! Mamma sa igår att jag får bli precis vad jag vill, så kom fram till att det får bli antingen hallik (har ju redan massa schlyyyyns) eller odla någon typ av knark.. Hade haj!

Likes

Comments

OCH SÅ HADE VI ENBART 89 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!! Herregud vad tiden går snabbt (</3)

Förra onsdagen, den 2 Mars var det 100 dagar kvar till studenten vilket firades på Bahnhof med alla studenter. Alla var riktigt taggade & hade sjukt kul. Temat var "College" och jag klädde ut mig som Cheerleader medan de andra valde linne, jeans och knuten skjorta runt magen.

På dagen var jag faktiskt inte jätte sugen på att dricka nått alls, men efter ett tag bestämde jag mig för att det är värt det och det är trots allt 100 dagar till studenten?! Så jag drack. Och drack. Och drack. Och efter x antal glas vin, en cider och några bacardi shots var jag + de andra mer än lagom taggade för att dra till Bahnhof och fucka ur. Och deeeeeet gjorde vi (mestadels jag då jag drack liiiite för mycket). Jag fick en dörr i huvudet, vilket resulterade till en bula i huvudet - vilket var någonting jag tyckte var väldigt kul att berätta för folk haha...

Men oavsett så hade vi jättekul & tyckte absolut att det var en lyckad kväll.
Nu är det så kort tid kvar till studenten, nu kör vi 50<3

Likes

Comments

.... cause that's what we are!

Jepp, i tisdags (förra tisdagen?) vann 50 shades darelist. Darelist är en tävling som pågick två veckor i skolan, där olika lag (varav samtliga treor) skulle samla så mycket poäng som möjligt genom att göra pinsamma saker. Vissa saker var lättare, äta pizza i atrium, gå barfota en hel dag, medan andra var mer brutala. Berätta om sjöhästars parningsrutiner för okänd person, strula med etta, raka av ett ögonbryn, gå fram till okänd och säga att kondomen sprack.... OSV OSV OSV. MEN - vi gjorde allt! (Nåja, ögonbrynet sparade vi.) Och med hjälp av dagsdares, så som ta en miljon selfies med lärare osv, så klassade vi ut de andra lagen ganska rejält=> final.

Finalen var sjukt jämn, bra motstånd i form av några killar från teknik/ekonomi, meeeen vi var ju bättre. Samarbetet var på topp. Och efter att Jonsson blåst upp en ballong tills den sprack, och hon mer eller mindre var på väg att svimma i första bästa famn, kunde vi konstatera att - VINSTEN VAR FAKIN VÅR!!

Nu har vi visat alla, att man fuckar inte med natur. Because natur will bite you back. Vi må ha en pussy men vi är fan ingen

Oooooch måste passa på att säga att vår uppdatering verkligen sugit.... vi ska bli bättre <33 (fyll gärna på med mer bilder från darelist, jag hade knappt något!! bara en jävla massa filmer haha)

Likes

Comments

Ja men tjena! Det var ett tag sedan man kikade in här, har inga bortförklaringar mer än att jag är för lat, har för mycket ångest och känner lite för att leva life ett tag innan det kanske är försent.

Anledningen till att jag kikar in här idag, vid denna tiden är för att jag sitter och lyssnar på Adeles live show i London och sista låten är "Someone like you" och efter ett tag inser jag att "fan va bra text" och att det mesta faktiskt stämmer in mig just nu. Nu menar jag inte någon pojke - för det har jag försökt stoppa mig själv ifrån - utan jag menar livet nu med mina vänner, skolan, livet överlag helt enkelt. Jag har insett att om 5 månader är vi inte tillsammans längre. Om 5 månader är alla andra från 50 på Rhodos och jag är i Magaluf. Vi har tagit studenten, vi har hela livet framför oss & vi är äntligen fria! Men fria från vad? Från plugget? Självklart. Det är underbart. Men jag är inte redo att bli fri från skolan och behöva släppa allting jag har levt med under 13 år, jag är inte redo att inte längre kunna träffa alla mina vänner samma dag. Jag har ångest. För vad händer sen? Kommer vi alla splittras åt alla olika håll i världen eller kommer vi vara kvar i änglahåla och ångra att vi inte tog steget ut i verkligheten för att följa våra drömmar? Det är ingen som vet. Det enda jag däremot vet är att jag inte vill detta. Jag vill ta studenten. Jag vill känna mig fri. Men jag vill faktiskt inte splittras från det stället där jag känner trygghet, glädje och omsorg. Det är något speciellt med skolan, oavsett om man tror det eller inte. Mest av allt vill jag inte splittras från mina 50<3

Nevermind I'll find someone like you

Likes

Comments

Vilken var din bästa upplevelse? Utan tvekan den dagen i mars när jag stod gråtandes med en söt Stuffefluff-häst i ett grimskaft i ena handen och ett kontrakt i andra på Spelmansgårdens stallplan.

Vilken var din sämsta upplevelse? Hade ju gärna skippat ridolyckan som inträffade nu precis sista dagarna på det gamla året... Och upplevelsen av att Lisa Holm försvann i somras - inte min upplevelse men det skakade om mig ordentligt och kommer tyvärr alltid att förknippas med 2015.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2015? Sun is shining - Axwell & Ingrosso, Ingen annan rör mig som du - Norlie & KKV, Overload - Life of Dillon, Next to me - Otto Knows, Gonna love ya - Avicii

Gjorde du något som du aldrig gjort förut? Köpt en egen häst, bokat biljett till min första föräldrafria utomlandsresa.

Vad önskar du att du gjort mer? Njutit av livet

Vad önskar du att du gjort mindre? Gått till min fd äckliga kurator

Vilka länder besökte du? Danmark, Polen, Frankrike

Är det något du saknat 2015 som du vill ha 2016? Självförtroende och att åka till Taizé igen

Vilka datum 2015 kommer du alltid att minnas? 26 maj (körkort), 8 mars (hästköp), 20 november (5 år med bae)

Vilken var din största framgång 2015? Med risk för att bli tjatig... Att jag köpte en häst för egenintjänade pengar och betalar allt med den själv.

Bästa köpet? Stuffe, sved inte ens litegranna i plånboken

Sämsta köpet? All onödig mat köpt i affären...

Vad spenderade du mest pengar på? Mat, sprit, hästrelaterade saker

Gjorde någonting dig riktigt glad? Beröm på jobb och löneförhöjning! Och vetskapen om att jag har så fina vänner, inte minst för att de kom med blommor och skratt efter olyckan, guldvärt <3

Var 2015 ett bättre år jämfört med 2014? I vissa avseenden, ja. Andra, nej.

Blev du kär 2015? Det kaaaaanske var så att jag var kär redan innan året började...

Årets bästa film? Sett många bra, inte minst Hunger Games & Maze runner som jag älskar. Men priset tar ändå serien Game of thrones <3 (Såg även 21 jump street idag - FETT SEVÄRD)

Favoritprogram på TV? Vad är detta för fråga ens? SOLSIDAN no doubt

Vilken kändis var du mest sugen på? Harry Styles och Channing Tatum

Bästa boken du läst 2015? Är det nu jag skriver "Idioten"? Skämt å sido, 50 shades-böckerna

Den maträtt du åt oftast 2015? Typ, tacos... Spännande va

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Åt fondue med familjen på Oasen i Helsingborg

Finns det något som skulle gjort 2015 ännu bättre? Bättre betyg i mina sämsta ämnen

Vad/vem fick dig att må bra? Min all time favorit Henrik, 50-brudarna och naturligtvis lilla haesten

Vem saknade du? Grannen Jan

Högsta önskan just nu? Att alla i familjen är/blir friska och att jag lyckas med det skolrelaterade mål jag satt upp i mitt huvud

Några nyårslöften? Träna som jag gjorde i slutet på 2015 och ha den fetaste jävla studentresan på Rhodos.

Likes

Comments

Vilken var din bästa upplevelse? Livräddarutbildningen i Tylösand <3

Vilken var din sämsta upplevelse? All ångest i slutet av 2:an när plugget var som värst

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2015? Sun is shining - Axwell & Ingrosso, Photograph - Ed Sheeran, Su Getir - Bahoz

Gjorde du något som du aldrig gjort förut? Många saker! Bland annat köpt en flygbiljett och backpackat i länder jag aldrig tidigare besökt och vågat göra saker jag aldrig tidigare vågat.

Vad önskar du att du gjort mer? Tränat och badat i havet

Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit så mycket godis...

Vilka länder besökte du? Danmark, Israel, Egypten, Jordanien, Turkiet och Tjeckien.

Är det något du saknat 2015 som du vill ha 2016? Bättre sommarväder och mer pengar

Vilka datum 2015 kommer du alltid att minnas? 11 februari- min födelsedag och 8 december - när jag fick körkort

Vilken var din största framgång 2015? Körkortet, livräddarutbildningen och att jag överlevt det jobbigaste skolåret.

Bästa köpet? Flygbiljetter

Sämsta köpet? Kläderna som fortfarande ligger oanvända i garderoben

Vad spenderade du mest pengar på? Körkort och resor

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja absolut! Många händelser och personer som fått mig riktigt glad.

Var 2015 ett bättre år jämfört med 2014? Helt klart!

Blev du kär 2015? Räknas Tylösand?

Årets bästa film? Kan inte komma på någon som varit riktigt bra...

Favoritprogram på TV? Bron

Vilken kändis var du mest sugen på? Har nog inte haft någon större kändis-crush i år.

Bästa boken du läst 2015? 50-shades böckerna

Den maträtt du åt oftast 2015? TACOS TACOS TACOS

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Var i skolan, gick ut och drack en drink, packade min ryggsäck och begav mig mot flygplatsen i Köpenhamn.

Finns det något som skulle gjort 2015 ännu bättre? Mindre ångest över plugget och bättre sommarväder!

Vad/vem fick dig att må bra? 50-brudarna och alla andra vänner som fått mig skratta under året <3

Vem saknade du? Hm...

Högsta önskan just nu? En flygbiljett till varmare väder

Några nyårslöften? Leva livet sista tiden på gymnasiet och ta vara på tiden med nära och kära.

Likes

Comments

Vilken var din bästa upplevelse? Jag har så många bra upplevelser under detta året så svårt att bestämma sig för en. Men Magaluf är lätt en av den, hade en så otroligt rolig resa med så fina vänner. Thailand under jul/nyår var också underbart. Fyllde 18 så hade ett perfekt firande, många roliga fester och händelser som gör att detta året varit riktigt bra!

Vilken var din sämsta upplevelse? Haha alla dessa gånger jag har fallit för fel killar,

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2015? Sun is shining-axwell^ingrosso, Eyes shut-years&years, Never forget you-Zara Larsson&MNEK, Younger-Seinabo sey, I took a pill in Ibiza, låtarna från aviciis album Stories, Håkan Hellström och Warra Warra-bahoz

Gjorde du något som du aldrig gjort förut? Laglig utgång och åkt flygplan utan föräldrar

Vad önskar du att du gjort mer? Levt livet lite och börjat träna mer då jag slutade på innebandy denna säsongen (inser att kaggen blir värre för varje dag)

Vad önskar du att du gjort mindre? Gråtit........ (haha)

Vilka länder besökte du? Thailand, Danmark, England, Spanien. Har dock varit på flera olika ställen i Sverige så det kanske räknas med lite hihi

Är det något du saknat 2015 som du vill ha 2016? Skedkompis.

Vilka datum 2015 kommer du alltid att minnas? 1-8 augusti, 3 november,

Vilken var din största framgång 2015? Hm. Den va lite svår. Hade ingen framgång direkt. Att jag klarade mig igenom den tuffa tiden på gymnasiet kanske?

Bästa köpet? Wingman, iPhone 6s, Håkan-biljetter, magaluf-resorna & sb-biljetter!

Sämsta köpet? Kläder som jag aldrig använt och numera istället ligger och skräpar i min garderob

Vad spenderade du mest pengar på? Mat. Mat. Kläder. Mat. Konserter och resor

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag har fått så fina vänner <3

Var 2015 ett bättre år jämfört med 2014? Betydligt bättre

Blev du kär 2015? Kär? Jadu, blev lite småkär men fick inte kärlekskänslor

Årets bästa film? The other woman & The Fault In Our Stars

Favoritprogram på TV? Kollar inte på program på tv direkt men om jag ska välja så kanske ph? Kollar mer på serier och isåfall blir de väl KUWTK, OTH, PLL

Vilken kändis var du mest sugen på? Hahahah Patrik Carlgren om han räknas som en kändis

Bästa boken du läst 2015? Läser inga böcker men tfios isåfall

Den maträtt du åt oftast 2015? TACOS

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Va i skolan, chilla hemma lite, åt tacos och somna. Inget speciellt alltså

Finns det något som skulle gjort 2015 ännu bättre? Att det hade funnits färre fuckboyyyyys. Blä.

Vad/vem fick dig att må bra? Mina 50<3 och alla andra underbara vänner

Vem saknade du? En skedkompis? Vissa nätter var hemska

Högsta önskan just nu? Att 2016 ska bli sååååå bra, det är fkn studentår och jag tar studenten med mina 50 så det kan inte bli annat än bra!!! En massa pengar hade inte heller suttit fel :p

Några nyårslöften? Minska på onyttigheterna, börja träna och sluta gråta över pojkar som inte förtjänar mina tårar

Likes

Comments

Då tar lilla jag över stafettpinnen, kan ju säga att 2015 har varit ett grymt år. många toppar och dalar, många tårar och många skratt. mycket lycka men också ilska, frustration och besvikelse. Det har varit bråk, skitsnack och mycket annat men det som är så skönt är att man vet att vi i slutändan (trots att vi är 50 olika nyanser) alltid har varandra att gå till, att få stöd av och tröt av. Litar till 100% på er tjejer och älskar er till månen och tillbaka.

Kramar från er minsting <3

Vilken var din bästa upplevelse? Oj, detta året har nog varit ett av de bästa på många sätt... Jag fick min lilla häst detta året, jag blev tajt med alla härliga tjejer i 50, fått blommor av en hemlig beundrare, skaffat pojkvän, fyllt 18, tagit en spontanare till malmö för att kolla maskinen och så vidare, som man självklart förstår så har det blivit en hel del upplevelser kring allt detta... Men det bästa har nog varit alla de "vanliga" upplevelserna som gör att man överlevt vardagen. Nått i skolan som gör att vi sitter o gråter av skratt, en varm famn att somna i när det är storm utanför eller att sitta och spela kort med familjen en hel kväll.

Vilken var din sämsta upplevelse? Måste nog säga att det var att lämna min Cotte (min första häst) han köptes den 15e januari men fick tyvärr åka några månader senare. Snällare, coolare och vackrare häst går nog inte att hitta och den spåret han satte hos både mig och familjen är helt sjuk på den "lilla" tid han va vår..

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2015? Krossa alla fönster, Maskinen. Dansa Bonne Dansa, Panda da Panda. Low, Flo Rida och T-pain och typ alla låtar med Håkan. Sen bland annat Avicii och Otto Knows har spelats mycket... Finns så sjukt mycket musik som står för något eller någon, går liksom inte att nämna alla..

Gjorde du något som du aldrig gjort förut? (Haha, min första tanke va "hur ärlig kan man vara" och "kommer andra att kunna läsa detta?"... efter min riskanalys har jag beslutat att tala i gåtor). Jag har utforskat det freud ansåg va människans största drift samt tänkt tanken "jag ska aldrig mer dricka sprit".

Vad önskar du att du gjort mer? lätt tränat... nått annat än det jag gör i stallet.. mer kondition och annan typ av styrka.

Vad önskar du att du gjort mindre? haft panik.. Mindre panik och ångest åt folket

Vilka länder besökte du? ehm.. Spanien? Danmark? känns lite men vi har haft "sverige semester" detta året så varit kort och tvärs i vårt avlånga land..

Är det något du saknat 2015 som du vill ha 2016? Lugn, jag har saknat lugn helt sjukt mycket.. Känns som att allt har gått i 100 km/h och att det aldrig funnits en dag som man bara kunnat andas..

Vilka datum 2015 kommer du alltid att minnas? Måste nog säga min födelsedag, 23 november.. Tillslut bli 18, klara av teoriprovet och sen studentfest på kvällen där man fick visa leg för första gången. kommer ihåg att jag gick därifrån ganska tidigt, det va svinkallt och snö.. haha

Vilken var din största framgång 2015? hm.. Att jag överlevde?

Bästa köpet? Hästen, eller biljetter till Håkan, eller studentresan... eller typ nattamat efter en kväll ute <3

Sämsta köpet? haha jag vet inte, kommer inte på nått riktigt kass just nu

Vad spenderade du mest pengar på? Grejer till hästen och typ mat...

Gjorde någonting dig riktigt glad? Har varit ett glatt år men typ att alla lever, är hyfsat lyckliga, hyfsat friska, att vi har varandra.

Var 2015 ett bättre år jämfört med 2014? Helt klart.

Blev du kär 2015? Är det nu jag ska säga nej och så hittar nån jävel detta och skickar till min pojkvän.. haha, japp jag blev kär... Och på tal om det så är den 3/11-15 också ett viktigt datum ;)

Årets bästa film? Svaret på denna fråga borde ju vara 50 shades of Grey eftersom att det är från den filmen som namnet på denna grupp kommer ifrån.. Men måste nog säga att jag sett betydligt bättre filmer.. Den jag kom att tänka på först va The lingest ride så antar att jag säger den ;)

Favoritprogram på TV? Har inte tid att kolla på TV men typ Grey's eller OTH, de kanske snarare är serier men yeye..

Vilken kändis var du mest sugen på? Channing Tatum alla dagar i veckan... Fråga mig inte varför men han känns som en riktig man så honom vill vi ha ;)

Bästa boken du lästa 2015? Livet efter dig (kan tipsa om fortsättningen "arvet efter dig", läste den nu över jul)

Den maträtt du åt oftast 2015? Pizza? haha tror nästan det.. Eller typ pasta

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Redan skrivit detta ju men körkort, skola, fest sammanfattar ganska bra

Finns det något som skulle gjort 2015 ännu bättre? Om det hade innefattat mindre matte och fysik, mindre stress och mindre ångest...

Vad/vem fick dig att må bra? Min häst, min familj, 50, andra kompisar och kanske lite min bf (han har trots allt suttit med mig på picknickfilt på gröningen och ätit sushi i solnedgången, vi har delat på en 90 säng under 4 dagar hos min morfar, vi har fiskat kräftor och gått promenader, legat o pratat halva nätterna både när det varit snöstorm utanför och när fåglarna har kvittrat, vi har haft det mysigt helt enkelt.)

Vem saknade du? Farmor, hon har inte funnits på några år nu men först nu som det på nått sätt vaknat igen..

Högsta önskan just nu? Att jag ska få jobbet som jag sökt, att jag ska komma in på den skola och program jag vill och att jag får massa pengar på nått vänster så att jag slipper fundera över hur jag ska göra med studielån, häst o allt det där.

Några nyårslöften? Mitt löfte är att jag ska våga. Våga njuta av livet, våga testa mina vingar, våga försöka, våga misslyckas, våga, våga och våga.

Likes

Comments