Sitter här käkar lite sallad, ser kanske ut som det är tulpanen jag äter men gör jag inte, det överlåter jag åt rådjuren i trädgården. Testade att gör en GIF det var kul ju

Likes

Comments

I lördags vaknade jag inte allt för bakis! Kravlade mig ur sängen och gick på en skogspromenad. Bakom min gamla skola finns en skog, inte min favvo men den ligger närmast och nu om vintern ser skogarna ändå likadana ut.

Tänkte verkligen på hur mycket jag saknar löven!:-( Märker deras frånvaro såå mycket... men som tur är åtminstone mossan grön på vintern.

På kvällen skulle vi fira Bella!!!! Bullen fkn Sehlin som fyllde 19 den 16/2. Vi började hemma hos henne, åkte sedan till Hirschen för att sluta på Colosseum!! Fkn bästa. Mötte Erika Sara och Martyna i rökrutan, de var på MMMMM så vi smet över dit ett tag, i vanlig ordning. Hade fett kul men är som vanligt sämst på att säga till när jag drar hem ha ha :-(

Är sämst på att ta bilder till bloggen oxå!!!! Speciellt när jag är ute, glömmer att kort =(

Hahah två fett däckade snubbar såg jag också

Påväg hem från stationen träffade jag en Älvsjö-boy som ville låna tändare och vi börja snacka för råkade säga att hans namn var ett av mina favoritnamn när han presenterade sig, plötsligt hade det gått 40 min och vi hade tagit en lång prommis och pussats lite. Trevligt ändå

Likes

Comments

 söndag 14:36

Hej !!! Idag är det söndag, klockan är snart tre och jag har nyss ätit upp lunchen jag startade den här dagen med, så ni hör ju hur produktiv jag varit. :-)

I fredags var jag ledig från skolan och satt typ i köket hela dagen ??? På kvällen var planerna att jag skulle träffa Olivia och Maya, som fyllde 18, med lite andra oxå men det hann jag ej :( Satt på Dovas där ja tänkte möta de andra med girl gang extended, hade smuttat lite vin hemma så blev rätt tipsy där. Är fett lättpåverkad men dricker inte så stora mängder ofta och det är ekonomiskt so fuck offf. Sen drog vi till Berns för att chilla lite innan vi skulle till Moon Motel. Där blev jag till slut lite snurrig av cavan, kom precis nu på ett vinglas vi tog på ett annat ställe nu i skrivande stund he he.

Nu ska jag berätta om det fucking pinsammaste everrrrrr, eller nej detta kanske är typ top 4. Jag vet inte hur det gick till men på något sätt tappade jag bort Sara och Co men trodde att jag fortfarande var bredvid henne, så dansade med "henne" fett länge (lol 2 låtar typ) men märkte hur typ frånvarande hon var. Det var väldigt mörkt och enda ljuskällan var röd så behövde verkligen koncentrera blicken på henne och kommer ihåg hur jag tänker att "hm hon ser lite konstig ut mår hon bra" när den här stackars tjejen jag typ trakasserar ba får nog och snällt säger "I'm sorry but my girlfriend is right over here" på fucking AUSTRALIENSKA.

Skämdes sönder och ba OMG I'm so sorry thought u were my best friend!!! Och på riktigt jag skrattade och skämdes så mycket samtidigt så jag ba nope I'm outtt. Och det var jag, hoppa på tuben o fick gå från Telefonplan sen i 25 minuter...

 1. Klippte mig lite innan i badrummet..... tänker ju alltid hur jag ska spara ut håret men så klipper jag några cm 24/7
 2. Bra bild jag tog på macken påväg hem från telefonplan...
 3. En jättekonstig man som alltid ville att vi skulle leka med hans aggressiva schäfer när vi var 11 år var fortfarande uppe när jag gick förbi, klockan var över 3...
 4. Sara B.'s bild copywright 
 5. Jag och PH-deltagare ;)

Bjussar på ett favoritklipp, en av mina bästa scener ur filmen morrhår & ärtor (1986)

Likes

Comments

Tja tja tjaaa här sitter jag på Älvsjö bibliotek, det är nog mitt andra eller tredje på topplistan :P helt ok öppettider, inte så mycket folk och sen resten är nog due to nostalgia

Lite allmänt bra då (för att sätta negativa saker i perspektiv):

 1. Läste ut en helt OK bok igår, The sense of an ending av Julian Barnes. Har skjutit upp att läsa den så fruktansvärt länge då en fucking dick ass lärare ba spoilade slutet o ba haha dåligt slut va???? vem gör så?? Det tog bara några timmar att läsa då den var 140 sidor lång och slutet var fan riktigt vrickat (inte särskilt dåligt!). Det jag får med mig av den här är funderingar på hur minnen förändras och försvagas över tid samt vetskapen om hur jag inte vill att mitt liv ska bli.
 2. Fick tillbaka två uppgifter i engelska o svenska idag, fick A på båda yay work pays off, (effort won't let you down :|)
 3. Paraflow due to my dream job <3 Gillar verkligen att jobba där, kan inte vänta tills jag är BÄST
 4. Efter det sista provet i gymnasiet drar jag och mina bästa kompisar ska till Amsterdam!!! Idag dreglade vi åter över lägenheten och nu är det bara cirka tre månader kvar. taggaaaööuu
 5. Min och min systers relation känns bättre, samma med mina föräldrar.(lool skoja bråka nyss m pappa)
 6. Lånade en ny bok idag som heter Ett moln på min himmel, av Francoise Sagan. Har rätt höga förväntningar faktiskt.

Utöver det är min hals helt tjocknad och magen pirrig av ångest över en viss grej fuck

Dagens låt-tips är såklart min föreviga ebbas uppgång & fall;

Jag ska skratta när det faller sönder,inga tårar ska fukta mina torra kinder. Inga svarta kläder, inget flor, jag ska inte bära svart slips & svarta skor!!!!!!

Likes

Comments

Vaknade på rätt sida idag! Säkert i och med att jag somnade på rätt sida igår, gick på teater som ju alltid ger mig en skön känsla efteråt. Man snicksnackar med en skön tant i toakön för att sedan bli nästan fnyst åt av en annan när man frågar hur lång pausen egentligen e xD Skolan har biljetter till Dramaten de ger ut, något ingen verkar nappa på? Det finns alltid jättemånga platser kvar, själv har jag gått på tre. Igår såg jag "Improvisation på slottet" och den var verkligen över förväntningarna. Delvis var den improviserad vilket jag blev sjukt imponerad över för jag fnissade en hel del. Nu i efterhand sa Erika att hon hade velat hänka, synd det hade varit nice, fast ändå skön treat-yourself att hänga ensam med sig själv typ. Speciellt var Magdalena Ribbings blus sinnesjukt fin, har aldrig sett något så glittrande. Den var dock 3h20min lång..

Nu är det den 9/2 och exakt de två senaste månaderna har kanske varit de värsta ever. Är typ uppriktigt förvånad och lite impad över mig själv, att jag ens överlevde detta. Har aldrig varit med om ett dödsfall eller en riktigt dålig vän innan. Jag mår liksom mycket bättre på insidan än förr och vill vara glad men grej efter grej har hänt på raken och de har alla moldat ihop till ett stort moln som jag försöker inte låta tynga mig, lite förgäves.

Lite dåligt:

 • En kär släkting dog, Gun, min farmors syster. Hon är den första jag känt som har dött, så det kändes väldigt overkligt.
 • Fick reda på vad en som varit en av de viktigaste personerna i mitt liv hade gjort bakom min rygg under månaden innan. 1,5 år där man hängde nästan varje dag visade sig inte ha betytt ett skvatt. Känslor; förnedrad, värdelös, inte värd att respektera, utnyttjad, bortkastad
 • En snubbe jag träffade i början av sommaren, träffat på annat sätt under hösten för att sedan börja gilla en hel del skaffade sambo (?) och flyttade ihop med  henne vid årsskiftet och det var det med det. Känslor; uppgivenhet, skam, slöseri av tid, bortkastad (do we see a theme??) shoulda known he was out of my league tho.... shoulda coulda woulda!
 • Min farfar fick en hjärtattack. Min farfar som är över 80 men som fortfarande bor tillsammans med farmor ute på landet i Värmland i en gammal skola de har byggt om. Varje dag de senaste 15 åren har han fullständigt tagit hand om farmor då hon fick en stroke och blev väldigt nedsatt. Kan endast drömma om en sådan kärlekshistoria eller sådan stark kärlek. ALDRIG har han klagat över något. Han var på sjukhus flera vändor men nu verkar det stabilt, dock är han mycket försvagad.
 • Sedan var Guns begravning. Begravningen var väldigt fin, det var en väldigt dimmig dag och kyrkogården var jättevacker. Hon blev begravd intill hennes mamma och faster Linnea, som jag är döpt efter. Hennes änkling var mycket samlad men så förstörd som farmor var har jag aldrig sett. Får tårar i ögonen bara av tanken. Farmor och Gun ringdes varje dag och var båda bland de få nära och kära de hade kvar i livet.
 • Inom en vecka efter det ramlade farmor och fick en svår lårfraktur. Nu har hon opererats men ligger fortfarande på sjukhus och jag är så himla orolig över de båda.

​hahaha I present to u: jag som tkr synd om mig själv och sen i slutet visar mitt stökiga rum oxå

Likes

Comments

November: En sak ja tänker ibland på när ja verkligen känner mig misslyckad & ledsen osv men ändå sansad är hur min kropp verkligen kämpar för min överlevnad. Trots att den e lite fuckad o inte alltid funkar riktigt som jag önskar, så kämpar den faktiskt på bra även när övriga jag typ gett upp. Som att mina nervceller skickar in o ut elektriska impulser pga natrium och kalium som snabbt passerar genom cellmembranet vilket gör att jag kan röra min kropp dels på eget bevåg o göra de saker som ja gillar allra mest samt freflexer som andningen o blinkandet sköter den själv när ja hellre hade önskar att den ba la av! ok so coooooool hang in there.

Likes

Comments

14:32 Lördag

Sitter på KB, varit här i ungefär en timme eller så för att skriva på min metod för mitt gymnasiearbete, lite stress nu ändå. Jag ska se hur mungbönans (Vigna radiata) tillväxt påverkas av livsvolymen samt tillgången till solljus genom att göra ett experiment i slutna kretslopp bla bla. Kan verkligen rekommendera kungliga biblioteket att sitta och plugga på förövrigt, this is my go to. Dock suger det att det stänger klockan tre på lördagar och är stängt på söndagar!! Flera är de söndagar då jag tagit mig hit alldeles förgäves ;( Snacka söndagsångest då haha.

Idag var det dock några kaxiga jävla kids på KB!!! Oftast brukar jag eller andra gymnasieelever vara yngst här då det bara är UNIkids här annars men atm är det några hmm ksk 13-åriga tjejer som sitter ovanför mig här i bunkern. Idag var en ovanligt lugn dag här, har bara typ 5 andra i syne atm. Men i alla fall så vet jag inte ens vad tjejerna höll på med, hur de lyckades göra så mycket oljud och dunsar men till slut fick jag nog!! O sa till dem... detta är inte typiskt mig men det kändes bra att vara äldre än dem yeah!

Likes

Comments

Idag har jag studiedag men den har inte startat på topp, har börjat vakna 5 varje morgon och går ofta upp och gör något då sen försöker ja somna om och så försover jag mig till typ 7.30 -.- Känner mig typ som Mumin gör i Tove Janssons 'Trollvinter' när Mumin råkar vakna när alla har gått i ide. Den gjordes även som julkalender där det är människor i dräkter som är mumintrollen o den e asläskig!!

It me haha.

En sån märklig grej hände mig sedan på morgonen. Brukar aldrig läsa dödsannonserna i tidningen men idag började jag skumläsa. Läste om en random gubbe när jag sedan sneglade upp på annonsen ovan. Såg direkt "Borgerskapet" vilket är äldreboendet jag jobbade på förut så det fångade mitt intresse och det visade sig va en man Ulf jag ändå hade rätt bra koll på. Enda fkn gången ja läser dödsannonserna o det är just den dagen :-0

Likes

Comments

Skulle jag väntat i tre och en halv timme till skulle det vara exakt ett år efter det senaste blogginlägget som jag skriver det nästa ha ha vad fan har hänt detta året ens.. ENS? Tror jag låtsas som ingenting och bara skriver ett inlägg nu:

Atm, 20:36 söndagen den 11/9 sitter jag ute på glasverandan med ett ljus, en bok, ett glas vatten och en påse nejlikor bredvid mig och datorn i mitt knä. Ljuset är atm min enda ljuskälla så jag känner mig som en riktig nattuggla men tanken på att klockan inte ens är 9 känns väldigt bra :) Skulle egentligen hålla ett föredrag om boken "Glaskupan" av Sylvia Plath imorgon men pga läkarbesöket imorgon bitti blir det uppskjutet. Gjorde iaf klart uppgiften vilket känns bra, det är f.ö den som är boken bredvid mig. Ska nog tillägna ett så himla fint stycke ur boken ett alldeles eget blogginlägg senare (det kanske dröjer ännu 365 dagar till nästa men w//e).

Igår, lördag träffade jag en snubbe och vi gick på en skogspromenad. Min tanke var att vi skulle hänga nån timme kanske men åkte hem kl 11 imorse........... Tror inte jag har klickat / känt mig så bekväm med en ny människa så snabbt. Dock hade vi snackat mycket innan men det kan ju också vara en fälla och de kan visa sig vara en helt annan person IRL. Hur som helst gick det väldigt bra o sexet va asnice. Har inte riktigt bestämt mig för vilka som någonsin ska få läsa dessa inlägg, om ens någon. För tillfället vet ingen i världen om denna blogg mohahah. Han är en av de finaste jag sett och jag hade helt ärligt endast drömt om att lägga händerna på honom för några år sedan. Fattar inte riktigt hur detta gick till..?

Men såklart kan inget gå riktigt smooth.. :-) Även om vi bara träffats en gång fick jag ändå en sådan ångest av att höra att han har köpt en enkelbiljett till ett annat land om mindre än en månad. Frågan är om man ska försöka passa på att träffa honom den lilla tiden nu eller om man inte borde ta sig närmre. Åh suck what 2 do.

 • :P

Likes

Comments