Så idag skulle jag äntligen fixa den härliga utväxten. Då jag själv klipper mitt hår, bara antog jag att allt skulle vara enkelt med att färga sitt egna hår, dvs slinga håret. Det gick väl lite sisådär. Då håret skulle bli blond, blev jag lite överraskad när jag såg resultatet, 3 nyanser mörkare än före! Eh? What??
Resultatet blev väl ok. Ser hemmagjort, och är hemmagjort 😱.

Likes

Comments

Jag har börjat läsa boken "kaninen som så gärna ville somna" av Carl-Johan Forssén Ehrlin, varje natt till prinsarna bus innan läggdags. Det är en fin bok där Kalle kanin tillsammans med sin mor går till farbror trollkarl för att somna, när Kalle kanins syskon och pappa kanin redan ligger i sina sängar och sover. Igår när jag läste boken, frågade därmed piff mej, efter att konstaterat att jag är mamma kanin: mamma, var är min pappa kanin?
Jag blev lite paff och förklarade att pappa kanin bor långt bort i ett land som heter Chile.
Det räckte för nu, men vad tusan säger man när de börjar fråga om varför vi inte har någon kontakt? Varför han inte hör av sig etc?
Hela dagen har jag känt mej rätt sorgsen över det faktum att jag vill inget annat än att mina barn ska vara stolta över dig och sitt ursprung, men bävar inför dagen då jag måste berätta mer om honom. Jag vet inte längre vem denna person är.

Likes

Comments