Header

Boohoo/ Missguided/ Nakd

PoK Tova

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Säljer min jacka då jag inte kommer få användning av den! (Aldrig använd, fejk päls) Strl. S! Om du är intresserad hör av dig till tova98@live.se 💋

PoK Tova

Likes

Comments

Eftersom jag alltid är sen med att köpa julklappar så var det dags för den årliga julklappsstressen idag. Jag och pappa bestämde oss för att åka till Stockholm för att köpa julklappar och emellan letandet stannade vi på brillo för en kaffe och glass. Har länge letat efter ett par snygga jeans och testade några från frame och mih som jag tyckte satt bra, kanske önskar mig dom i julklapp.

PoK Ellen

Likes

Comments

Älskar att sitta och kolla på kläder och göra collage av det, här har ni några av mina favvos jag hittat. Den gröna fur jackan och de svarta bootsen tycker jag är så coola. Har även fått för mig att blandningen av rutigt och randigt eller randigt på randigt är rätt snyggt?  Enkel men snygg outfit, funkar liksom både till vardags och finare tillfällen.


​PoK Ellen

Likes

Comments

Har blivit frisk och börjat ta ikapp vardagen, så himla skönt. Så vad har hänt då? Även fast jag varit sjuk så har jag jobbat på mitt nya jobb och fått lite skolarbete gjort. Har även börjat komma igång med träningen igen. Det är fullt upp i skolan och det har nog aldrig varit mer efterlängtat med lov för min del än någonsin. O juste, vissa verkar visst störa sig på PoK här på bloggen, ändå kul att ni vill läsa😘

PoK Ellen

Likes

Comments

    ​Okey hörni, jag vet att min uppdatering här på bloggen har varit sämst! Lovar att ändra på det nu. Jag är ny på dehär, får man skylla på det?

Hur som helst så tänkte jag summera denna tid jag varit borta i några bilder, tänkte att det kunde vara kul att se. Har bland annat sett Solsidan som jag antar förövrigt typ hela Sverige även sett? Drog till Stockholm vilket börjar bli en vana? En bra en iallafall. Har även varit med tvillingarna och varit på mysiga middagar.


PoK Tova

Likes

Comments

Ni vet när man har sådär mycket att göra så man inte vet vart man ska börja? Precis så känner jag just nu. Tycker inte att något speciellt är roligt just nu utan att jag endast har massa "måsten". Antar att det måste vara jobbigt ibland, för att uppskatta de bra sakerna. Ska försöka fokusera på skolan nu då det endast är någon vecka kvar tills den första terminen är slut, sedan ska jag njuta av lovet och att det är en termin kvar tills jag tar studenten. Snart så.

PoK Ellen

Likes

Comments

Känner att jag har tappat träningsmotivationen efter jag slutade spela fotboll och att jag tränar allt mindre. Har börjat spela lite tennis igen på skoj med pappa men är lite sugen på att börja på riktigt igen? Vi får se! Skulle varit roligt faktiskt.

PoK Ellen

Likes

Comments