Ligger just nu I min säng, tittar ut genom fönstret och drömmer mig bort till varmare tider. Idag är jag hemma ifrån skolan tyvärr, då jag haft väldigt hög feber i helgen men som tur nog sakta men säkert börjar släppa. Jag känner att det inte är optimalt att vara sjuk i gymnasiet då man missar så himla mycket i skolan så det gäller att vara frisk så mycket man kan. Men på tal om vädret... vet inte om jag ska tycka det är mysigt eller bara fruktansvärt omysigt? men man märker tydligt att hösten har anlänt! Vilket innebär att man kan börja lägga undan alla klänningar ,toppar och kjolar. Dax att plocka fram alla höst kläder och kanske till och med om man e lite shoppingtokig köpa nya gosiga, varma tröjor. Jag personligen är på jackt efter ett par stilrena sneakers då jag tycker det skulle sitta finfint till det kommande mörka månaderna!

Tjingeling

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

vad tycker ni om dagens väder? vi tycker inte att det är så najs. Idag är vi bara 3 av 4 i skolan då "Morre" är sjuk tyvärr:( Vi har haft en lång dag då vårt schema började runt 8.20, vilket innebär att alla gick upp runt 06.00. Vi började dagen med ett pass i Samhällskunskap. Sedan var det dags för svenska då vi gick igenom olika skriv regler (jätte tråkigt). Sedan hade vi historia som va lite mer kul, eller nej vem försöker vi lura. Just nu har vi lunch rast och väntar på att kursen i privat juridik ska börja. Klockan är just nu 12.49!

Vi får se om vi skriver mer idag eller inte, för denna dag va rätt tråkigt och grå. Sköt om er!

Likes

Comments

Hej!

Vi är fyra tjejer som valt att börja blogga. Detta är helt nytt för oss så ha lite överseende. Vi har valt att vara anonyma för tillfället pga olika anledningar. Vi tycker att det ska bli kul och intressant att börja blogga. Vad vi ska blogga om är i nuläget lite oklart men de kommer för det mest handla om vårt liv och våran vardag. Eftersom vi går första året på gymnasiet så ser våran vardag inte lika dan ut som förut, så ni får hänga med på det nya precis som vi.

Vi lärde känna varandra för drygt 1 vecka sedan i samband med att skolan börja, så det blir en resa för både er och oss. Hoppas ni vill ta del av våran vardag, eftersom vi är helt nya med detta så blir inget perfekt nu i början, men va gör de om 100år.

Kram hejdå

Likes

Comments