ameliaslife.bloggplatsen.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är inte ledsen inte heller arg. Jag är nog besviken. Hoppades nog för mycket och för snabbt. Kanske faller jag för snabbt även fast planen alltid är något annat. Men mina planer går nog aldrig som planerad. Världen är så orättvis. Varför ska jag få vara glad när så många knappt orkar gå? Varför ska jag få ha vänner när det finns så många som inte har vänner? Varför ska jag få göra det jag gillar när det finns dom som inte kan göra det? Världen är orättvis och det gör så ont.

Likes

Comments

Ska aldrig släppa in någon i de som kallas känslor! Ensam är stark! Jag klarar mig bättre själv!

Likes

Comments

Jag vill inte ställa mig i ledet för att passa in. Jag vill inte vara populär om förutsättningar är att trycka ner andra på vägen mot toppen. Toppen som dom ändå inte kommer till för på vägen dit så tappar dom sig själva. Då är jag hellre konstig och inte som dom andra. För vem drar gränsen från normal och konstig? Vad får dig att tro att du har rätten att göra de? Vad gör du som är så annorlunda jämfört med alla andra? Tänk innan du säger något för du är precis som alla andra. Inte mindre värd men inte heller mer.

Likes

Comments

Jag är snäll, verkligen inte i allt jag gör men jag försöker vara snäll. Försöker finnas för andra så som jag vill att dom ska finnas för mig sen när jag behöver dom. Men en sak jag märkt är att jag ofta blir hon som man är med när man behöver mig. Jag vet att det kanske inte är så men det är känslan dom ger mig. Inte alla, verkligen inte alla, men vissa. Jag är trött på det, så många gånger jag velat sätta ner foten och säga att det räcker nu. Men jag gör det inte, för jag vill vara med dom. Jag ska vara med dom, jag ska bara bli som dom först.

Likes

Comments

Jag har många tankar, många saker jag vill dela med mig av. Jag vill blogga men har ingen tid fast tid är allt jag har. Så vet ni? Jag kör igen. I denna bloggen kommer ni hitta mycket tankar, känslor, åsikter men också mycket mode och smink. Nu kör vi!

Likes

Comments

Är trött på kärlek. Ska aldrig släppa in någon i det som kallas känslor, aldrig bli sårat.

Likes

Comments

Sitter på gården och solar lite. Men idag blev det at sola armarna för har sminkat mig. Ska snart gå in och packa ner det jag ska ha med mig på Pride 👍🏽 Älskar solen men är sjukt rädd för insekterna... Aja vi hörs när jag är i stan 😃

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag haft fullt upp, älskar när jag har fullt upp 😃 När jag vaknade fixade jag mig för att gå till skolan på skolavslutning 😃 Så skönt med sommarlov, men på måndag börjar jag ju på sommarskola men sen är det klart och om 2 veckor får jag riktigt sommarlov. Skönt. Efter skolavslutning gick jag hem till Filippa för hade glömt min mobil där men dom vart inte hemma så hennes mamma bjöd in mig haha. Sen kom Filippa Ida Elin och Viktor och efter det vart vi hos dom en stund. Sen gick jag hem och bytte om för att sen åka till stan för att hämta våra kläder till Pride 😃 Börjar ju som volontär där imorgon. Sen fikade vi och sen satt vi bara innan vi åkte hem. När jag kom hem åt jag lite och sen la jag mig en stund. Nu ska jag äta och sen får vi se vad som händer. Börjar sent imorgon så behöver inte lägga mig tidigt.

Likes

Comments