Är just nu ute med hunden, veckan har gott fort & 7kg står minus på vågen. Käkade precis grillat & vart verkligen mätt, åt inte alls mycket. käkade bakfyllemat med min kära kusin idag också, förvånansvärt orkade jag knappt äta upp 1/4 del av maten, åt bara halva & trodde jag skulle spy så mätt. OFATTBART. Förr åt jag alltid en hel utan problem. Skönt att veta att magsäcken krympt så mycket på så kort tid. Är stolt över mig själv faktiskt! ✋✋ Jag orkar röra mig mer nu & dansade som en GALNING igår. Åh, kan inte förklara min lycka. Därimot tog jag inga bilder alls, synd men hade förjävla roligt. puss & kram

Likes

Comments

Snart står vågen -10, chockad men glad! Vad fort dom första 10kg går egentligen. Helt ofattbart, jag fortsätter köra min diet & hoppas det funkar ett x antal kilon till! Idag förtjänar jag en klapp på axeln, 7kg borta så innan veckan är sluta ska iallafall 1 kg till bort. woho! jag ångrar att jag inte tog kort på vågen i början på veckan, men jag vet ju iallafall va svart vikten va på, vi hörs senare :-)

Likes

Comments

Det är lite jojo bantning här, många tider på dygnet man ska äta glömmer man lätt även fast man sköter dom VIKTIGASTE måltiderna. Till frukost körde jag havregryn gröt 1dl (som vanligt), fast med färska jordgubbar till. Hur gott som helst! Till lunch åt jag en varmkorv med bröd, till "mellis 14.00" tog jag luft torkad skinka & en cabanossi korv 15.30, ni vet sånna man kan köpa i en pack för 18 kr? :-) Har dock inte druckit så mycket idag så är väldigt trött! Märks när man inte får i sig rätt mängd vätska, har druckit 1 glas pepsi max, 1 dl mjölk & 50 cl aloevera. Inte mycket på alla dessa timmar med tanke på att klockan är 5. Ja ni, nu ska jag fortsätta lite hemma, vi hörs senare.

Likes

Comments

Det är onsdag & snart är jag inne på 4e dagen av mina 30 första dagar, 27 återstår. Jag ställde mig på vågen av ren nyfikenhet för att se om det rört sig, ofta är det vätska som försvinner först & det brukar gå väldigt fort. Förvånad över att det stod -3kg, det känns mycket. Men varför skulle vågen ljuga för mig nu? Min vapendragare, snart är jag under 120 strecket. 23 kg kvar att uppnå till 100 innan jag ska ner under nästa mål, SPÄNNANDE!

Wish me good luck, ser skelögd ut på bilden, haha men skitsamma:-)

Likes

Comments

Vad fantastiskt det känns att inte vara hungrig efter första dagens bantningskur, saknar att småäta lite, missförstå mig rätt, att äta godis var tredje timme typ, hahah. Ont i huvudet har ja, men det beror ju på att mängden mat har minskats & att söt saker försvunnit. Mitt mål till börja med är 5kg, hoppas man på förstor viktnedgång & sätter sitt mål direkt blir man oftast besviken & ger upp väldigt fort.Jag tror på denna diet, säger säkert många om de flesta sen ger de upp fort. Men BANNE mig den som ger sig! Denna gång ska jag klara det! Sitter redan & planerar min frukost, känns som att havregrynsgröt varje morgon kan bli långsökt, det är bra om man kan variera. Så mitt mål i morgon är att försöka skriva kostschema för kommande vecka. & skriva ett varje söndag så man vet på ett ungefär & alltid har det planerat dag för dag, alltid bra att vara i god väg & ha saker & ting planerat.En sak till, GLÖM INTE ATT LEVA LIVET. Även fast du bantar måste du naturligtvis kunna unna dig också. Kommande helg har varit planerad sen en månad tidigare, jag ska ut med mina kompisar & mycket alkohol kommer att förtäras = MYCKET socker. Men som sagt, man lever bara en gång. :-)

Likes

Comments

Så i morgon ringer jag & bokar infomöte i Örebro för gastric sleeve :-) Spännande, ska ställa en maaaaaassa frågor. Som jag skrev innan att jag är helt inne på att göra det, nu vet jag inte. igen. Hahah! Jag har börjat precis samma diet som en GBP opererad gör efter operationer, dvs mindre men många måltider. jag äter 7 gånger om dagen, klockan 07.00, 09.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 & 20.00! Till morgonen börjar jag med en ganska stabil men liten frukost, 1dl havregryns gröt blandat med 2,5 dl vatten. Eftersom att det är oerhört mättande.

Förmiddags målet vid 09.00 består av en liten burk kvarg mixat med en frukt. Blir som en lös kräm, supergott!

Lunch, 12.00 består av varmrätt, oftast ett litet paket nudlar med smak.

14.00 väljer jag återigen kvarg mixat med frukt, är jag inte hungrig här väljer jag bara en frukt. Kvarg är väldigt mättande.

16.00 väljer jag keso & ett ägg med lite rålök till. (Löken ger keson lite smak).

18.00 Här kan det va att jag inte väljer att äta något om man väljer en tidig middag som tex 19.00. Sista gången man äter är klockan 20.00 därför är valet väldigt noga att man äter något VÄLDIGT mättande, eftersom att det är 11 timmar tills nästa måltid.

Första dagen börjar gå mot sitt slut & jag är otroligt mätt, känns konstigt men skönt endå. Har aldrig provat äta så många gånger om dagen med så lite mat. En fantastisk mättnad känsla.

Nu tänkte jag faktiskt ta en promenad med hunden, lite motion är alltid bra för vikt nedgången. 2 steg är bättre än inget! :-) Hoppas ni haft en fantastisk dag.

Likes

Comments

Väbtar samtal från läkaren på Tisdag eftermiddag. Känner mig lite nervös angående vad läkaren säger, tänk om han ångrat sig & tycker denna operation är helt onödig?! Det tror jag dock inte eftersom att det är mitt val. Men klart att det finns en hel del frågor som snurrar runt i mitt huvud, & fler kommer det att bli! Mer upptadering kommer ju närmare samtalet & vad läkaren sa! :)

Vad har hänt idag? Inte speciellt mycket förutom jobb, jobbar sammanlagt 10 timmar idag, 4 timmar på förmiddagen & 6 timmar på kvällen, 4,5 timmars rast där i mellan. Dessa delade turer är tuffa, men det funkar bara man biter ihop! Jag väntar glatt två dagpass till i morgon söndag mellan 7-14, en HELT okej underbar tid! Sen ett litet tuffare pass på Måndag mellan 730-1530, men det går an! :) Nu börjar min rast lida mot sitt slut så bästa att ja glider in igen! VI HÖRS

Likes

Comments

De va längesen jag skrev här överhuvudtaget. Men vi kör, från & med nu kommer denna blogg till visso bara handla om min vikt & utveckling inom den, igår den 13 Augusti 2015 tog jag upp beslutet än en gång om en gastric by pass operation, för er som inte vet vad det är så är det en magsäcksop. Jag bokade en tid för ett halvår sedan, nervös & spänd över svaret om jag skulle få operationen eller inte, när mötet väl var inbokat & planerat så backade jag ur, jag fick höra att det var ett stort misstag, att stympa kroppen, hur psykopat ja skulle bli som alla andra som genomfört den & att det kunde innebära min död. MEN efter ett halvårs velande & tänkande, en diskussion med mig själv. Så har jag kommit fram till att jag ska göra den va folk än tycker & säger. För jag TROR att det är vad man gör det till. & sköter man det rätt så funkar det, det kan inte bli värre än va jag redan har det. För möjligheten för mig att träna är lika med 0 då jag är problem med knä & fötter. Jag vill göra denna operation för min egna skull & kroppen, INTE för någon annans. Jag mår bra som jag är & ser ut nu, men värken säger ifrån & jag måste göra något nu. Så i min blogg kommer ni att få följa mina möten, min första GBP operation men framför allt min utveckling & hur jag som person kommer att utvecklas. Den Här gången bestämmer jag. Dom flesta i min familj är helt mot det, vill inte dom stötta mig i det här för att se mitt EGET bästa, så fine for me. Jag vill & jag SKA. Steg för steg kommer jag skriva ett inlägg om dagen fram tills mötesdag & operationsdag & min första bantningsmånd innan operationen. Idag väger jag 127 kg, 1,75 lång & har ett bmi på 41,  före & efterbilder kommer att komma. Hejsvejs!

Likes

Comments

Jag mår dåligt, mycket pågrund av min ekonomi som för tillfället bara känns som att det går utför. Den här månaden borde ja få relativt bra lön så ska försöka få bort ALLA skulder. har inte ens vågat öppna räkningarna än. mår dåligt av att se dom. se hur pengarna sakta men säkert försvinner ur handen, FUCK faktura. Det borde inte finnas.. Visste inte att man kunde må dåligt av ett par räkningar, men tydligen. Så måste få bort allt nu förutom telefonräkning & hyra. Det med pengar känns oerhört hopplöst. Jag är en specialist på att slösa pengar när jag egentligen borde spara, det fastnar inte i huvudet.. SPARA, SPARA, SPARA återigen LÄR MIG SPARA.. Ska nog fixa så mamma får ta hant om mina pengar, ett tag bara tills mina skulder löst sig. Känns jobbigt, tråkigt. Men jag måste lära mig att man inte kan slösa pengar på kläder, smink & annat dyrt skit VARJE månad utan bara när man BEHÖVER! förlåt för mitt sura inlägg.. är nog inte så illa som de låter men får panik ångest..


Likes

Comments