Header

Barcelona, GATSBY, nattliv, NIGHTLIFE, FIVESTARBOAT, BOATPARTY

Hej! Som vanligt glömmer jag bort att jag har den här lilla bloggen! Men iaf ännu en ny vecka och vilken underbar helg jag haft. I fredags jobbade jag med Rocky direkt efter skolan, sedan drog jag mig till Rosa Ravel för lite drinkar med Johanna och Tea. Vi mötte sedan upp några av Teas jobbarkompisar på en bar och kvällen slutade sen på Sauvage. Sen i lördags gick jag och gjorde mina fransar och sedan svirade jag om för förfest hemma hos Johanna och Tea tillsammans med två av hennes kompisar. Vi drog sen vidare efter mycket sång och stoj till en spansk klubb som var helt okej. Själva klubben va fine men 80% av all musik va på spanska så det var svårt att sjunga med haha. Sedan i söndags drog jag med mig Fanny på Five Star Boat sista ''tur'' som va så jäkla galet nice! En super stor exklusiv katamaran med drinkar efter drinkar, strålande sol och härliga människor så det kunde inte blivit bättre. Det slutar alltid galet när vi är ute haha! Iaf efter båten drog vi oss mot Gatsby för att fortsätta kvällen. Så nu ser jag fram emot att mamma och mormor kommer hit i helgen så det blir lite lugnare förhoppningsvis, men jag kan säga till 100% att jag stannar kvar här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Barcelona, nattliv, NIGHTLIFE, GATSBY, SUTTON

TJOO! Måndag återigen och vilket härj det är här! Visserligen har det pågått katalanska marscher ett tag nu men efter att ha kollat på nyheterna här hur mycket kaos det skapat blir man rädd. Jag är inte alls insatt i vad som händer mer än att Katalanerna vill bli självständiga och regeringen tillåter inte det. Så i dag efter skolan var det jordens största marsch precis utanför skolan vilket gjorde att vi knappt kom igenom och hem. Det va ändå hyfsat lugnt men i morgon varnar de för att det kommer bli demonstrationer och allvar så vi får se om vi ens kan gå till skolan eller om några lärare kommer dyka upp.. Iaf åter till helgen! I fredags låg jag hemma efter skolan och bara tog det lugnt då febern inte hade släppt än, men det va skönt och mina roomies är så gulliga och hjälpsamma. Sen i lördags tog jag mig en promenad på eftermiddagen för att få lite luft och sen bestämde Fanny och jag att vi skulle ses på Rosa Ravel till kvällen för lite tacos. Mina planer för en lugn helg ändrades snabbt och vi åkte hem till Felicia för lite förfest innan vi drog till Gatsby och sedan vidare till Sutton. Sjukt bra klubb och vi hamnade vid ett bord med ett gäng grabbar som visade sig vara från Malmö, så vi hängde där hela kvällen till stängning. Sjukaste Absolut Vodka flaskor beställdes in och jag tror vi alla drack ett glas för mycket! Aja det slutar alltid galet när jag är ute men komma hem safe lyckas jag alltid med iaf! Vi får se va denna vecka har att erbjuda men jag har en känsla att det lutar åt festligheter. Ciao!

Likes

Comments

Barcelona, nattliv, NIGHTLIFE, NUBA

Då börjar denna helg lida mot sitt slut också. I lördags firade vi som sagt Cissi och vi började med några öl i El Born där en hel parad av trummisar vandrade förbi. Sen på kvällen hade vi middag tillsammans med hela grabbgänget och sedan gick vi vidare till lite olika barer och slutade som vanligt upp på Sauvage med dans. Grymt lyckad kväll med mycket skratt och lite för många shots. Så grymt glad över att jag träffat Cissi och Carolina, det känns som vi har känt varandra i flera år. Iaf igår mådde man som förtjänat så jag spenderade dagen på balkongen i 30 graders värmen. Sen på kvällen drog jag tillsammans med Cissi och Carolina till Nuba där vi festade till det återigen, grymt nice ställe! Väldigt lyckad helg med mycket festligheter och nya människor. Och eftersom vi är lediga idag har jag spenderat hela dagen med Rocky vilket har vart skönt. I morgon är det back to school som gäller sen får vi se vad denna vecka har att erbjuda!

Likes

Comments

Barcelona, nattliv, NIGHTLIFE

Hola! Äntligen helg och det känns så skönt. Vi fick en ny lärare häromdagen som ingen av oss är så glad i så det känns skönt att det äntligen är helg. Så igår efter skolan mötte jag upp hundtränaren som har hand om Rocky och gick igenom lite och sen satt jag hundvakt hos honom medan han var ute och gjorde ärenden. Jag är så glad att äntligen få vara omringad av hundar igen. Han hade en annan klient hos sig som hette Storm som var så go så jag satt där ett par timmar och fick lite plugg gjort. Sen när han kom tillbaka började vi gå igenom upplägget med Rocky och det slutade med att jag fick ''jobb'' hos honom. Så till en början ska jag ta hand om Rocky medan han jobbar och socialisera honom och uppehålla träningen. Så efter ett par timmar där gick jag snabbt hem och svirade om för att möta Johanna för lite mat och drinkar. Vi åkte sen upp till mitt favorit rooftop (Barcelonas bästa enligt mig) och tog en drink och sedan mötte vi upp Tea och hennes jobbarkompisar och drog till Sauvage. Men idag ska vi fira Cecilia med festligheter hela dagen så jag ska snart göra mig redo för det. Ciao!

Likes

Comments