Love by T


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 462 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag vart på torp med pappa för vi skulle köpa flyttlådor. Och då köpte jag också en tröja från Gina tricot och ett nagellack från hm.
Love from T
Likes

Comments

Hej,
Förlåt för att jag inte har bloggat på sistone. Jag har inte haft nåt intressant att blogga om.
Just nu bor jag lite utanför Lysekil men om tre veckor så ska jag flytta in till stan. Så det enda jag gjort är att fixa hemma innan vi ska flytta.
Men men, idag har jag vart med Irma och Signe och då var vi först på stan och åt en glass bomb! Den var jätte go! Först var det kulglass sen mjukglass och sen kola sås och strössel!
Sen cykla vi till Valbodalen och badade. Det var jätte kallt och jag måste erkänna att Irma var lite modigare än mig idag!
För en stund sen så grilla vi och nu sitter jag i soffan och kollar på tv.
Men ni får ha det bra!
Xox Tilde
Likes

Comments

Förlåt för dålig bloggning hörrni.. Men idag så är det lördag och helg så det e ju bra! Idag så har jag varit med Irma. vi gick typ först ner på stan och åt en glassbomb hehe. sen så har vi typ bara varit hos mig och inte gjort någonting alls typ. nu så sitter jag med datan och typ lyssnar på spotify. hehe jag lyckades blogga från datan! men herrå! x.S 😄

Likes

Comments

Hej! Förlåt för dålig bloggning! Nu är jag hos min mamma och idag ska vi nog inte göra så mycket! Bara ta det lungt, men imorrn så ska jag och min mamma till min morbror i Karlstad! Han fyller 50 så.. Kul hehe.. Jaja haha vi får la se hur de blir! Vi hörs imorgon!
//ellen

Likes

Comments

Följ @hejsm för en braa giveaway!!

Likes

Comments

Tack till alla som har varit med! Och grattis till @swegirl :)

Likes

Comments

Hej! Nu är jag hemma från torp och Chillar lite hehe, på torp fick jag med mig detta som ni ser här nedanför! Det är en vit långkjol från ginatricot och även en mönstrad blus från Gina! Sen på Rut&circle då köpte jag ett par svarta shorts och en kort stickad vit tröja! Och till sist på hm köpte jag ett par solglasögon och ett Babylips i smaken eller lukten pink punch! Ah juste! Jag köpte ett nagellack i en ny fin vårfärg också!:)
Men det var väl allt tror jag! Här kommer outfiten också! Vi hörs imorrn!
Xoxo ellen


Likes

Comments

Hej!
Idag har vi vart på stan och då köpte Irma och jag Baby lips! Vi båda köpte cherry me och den luktar jätte gott och är jätte fin! Jag lukta också på en vs som heter citrus crush och den lukta super gott, så jag får se om jag köper den.
Sen gick vi och köpte glass och nu sitter vi hemma hos Signe och äter oreo marabou och myser.
Love by Tilde Signe Irma

  • 494 Readers

Likes

Comments