Heisann!

Velkommen til 4Direction, en blogg perfekt for deg.

Vi er 4 jenter fra Ringerike VGS der alle går på studiespes. Bloggen vil handle litt om hværdan vår, og generelt masse superkule, morsomme, kreative, hjelpsomme og spennende innlegg :-)

Vi tenkte å fyre av med ei litta presentasjon av oss sjøl


Bente

Ei vakker utlending fra The Netherlands. Hun jobber på Ringeriksbadet, der hun løper aktivt etter drittunger i vannkanten :) Og løper nok etter deg også hvis du tar deg ei tur! Kan faen ikke catche no', så det er nok en løs skrue ett sted. Mor har ikke dybdesyn, så det gikk dessverre i arv. Generelt er hun snill og god, med bra humor aka. skikkelig catch :)

Tuva

Ett ord: ASIAN. Begjære etter Mr. Lee er så utrolig stort, at det er rart den lille asiatiske kroppen ikke drukner i nuddelsuppe. Tuva er svært opptatt av å irritere andre til døden, og har fremtidige planer om å bli veterinær, slik at hun kan plage dyra og :) På natta jobber hun på Eger, der hun får masse tips fra gode mannfolk.

Julie

Høylytt brunette med en latter som svir i øra. Ellers er Julie alltid superglad og positiv, noe hun prøver å oppfordre andre som har en dårlig dag til å være også. Hun kan alle Bruno Mars lyricsa og vil alltid finne en låt som passer settingen. Mumling er også noe frøkna er ekstremt god på og i tillegg til at hun snakker fort som en racerbil, blir du fort sittende igjen uten å ha fått med deg et ord av hva hun har snakket om 🙂

Kjersti

Rapunzel rapunzel, slipp ned ditt hår!! Kjersti er ei veldig bestemt og ubesluttsom ung dame. Hun har meninger som er like skarpe som den skarpeste kniven i skuffen. Selv om Kjersti er skolelei, er drømmen fremdeles å stille i bikinifitness og bli kjempeberømt, eller ende opp hos Aftenposten, hvor hun jobber ræva av seg idag. Dessverre er hun unavailable, men veldig fin å titte på for det :) Kan møte henne på RAW hvis du er heldig, eller bli ringt opp.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments