Heisann!

Selv om eksamen er rett rundt hjørnet, er det viktig å vite når man kan slappe av og hva man kan gjøre i disse chille-stundene. Her kommer et par tips til gode serier du kan kose deg med før eksamensperioden.1. THIRTEEN REASONS WHY

Kanskje ett av Netflix' største suksesser noensinne, samtidig som serien er en av deres mest omdiskuterte. I Thirteen Reasons Why følger vi 16-åringen Hannah Baker, som ender opp med å ta sitt eget liv etter en reke av hendelser hun opplever på skolen. Baker etterlater seg en boks med 13 kassetter, én for hver person som har påvirket henne og som hun mener er en del av skylden til at hun har tatt sitt eget liv.

Absolutt en anbefaling da serien snakker om et nokså tabu emne som dessverre rammer alt for mange.

2. THE GET DOWN

The Get Down er også absolutt en anbefaling som kanskje ikke er en av de mest kjente seriene der ute. Serien foregår i the Bronx (NYC) i slutten av 70-årene. Vi møter en gjeng med stereotypiske gutter fra området, alle med én felles lidenskap - nemlig musikk. Guttene vokser opp i overgangen fra disco til begynnelsen av moderne hiphop. Selv om de har et felles mål om å nå så langt som mulig med musikken, har de alle sine personlige problemer.

En av Netflix desidert mest undervurderte serier. Er man glad i musikk, burde man se The Get Down (og selvfølgelig hjelper det at Jayden Smith er en av hovedkarakterene)

3. ORPHAN BALCK

I Orphan Black møter vi Sarah Manning, en britisk punker oppvokst på et barnehjem. Utover serien finner Sarah ut at hun ikke er den eneste med hennes utseende, og at det finnes mange med et identisk utseende. Sammen med sine nye søsken prøver hun å finne ut hvorfor de er identisk like.

En spennende serie hvor man lærer mye mer om kloning enn hva man ville ha gjort i en naturfagstime!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments