Da er vi tilbake!

Nå skjer det mye her for tiden. Det er snart sommer, men først er det eksamenshelvete. Vi har vært igjennom timer, døgn, minutter og sekunder med halvdags og heldags, men dessverre stopper det ikke der. Snart skal vi igjennom alle elevers skrekk; nemlig eksamen. Heldigvis er vi andreklassinger og slipper unna én eksamen :) Men for å nevne noe positivt, er det snart sommer, og deretter RT <3

Mye av dagene går til både lesing til eksamen og planlegging av russetiden. Dessverre kan det bli litt for mye planlegging og litt for lite lesing.

På fredag får vi endelig vite om vi kommer opp i skriftlig eller ikke. Hvis ja, starter eksamen neste uke. De fleste ønsker vel å komme opp i skriftlig eksamen, siden da er du ferdig tidlig og sommeren kommer fortere <3


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heisann!

Selv om eksamen er rett rundt hjørnet, er det viktig å vite når man kan slappe av og hva man kan gjøre i disse chille-stundene. Her kommer et par tips til gode serier du kan kose deg med før eksamensperioden.1. THIRTEEN REASONS WHY

Kanskje ett av Netflix' største suksesser noensinne, samtidig som serien er en av deres mest omdiskuterte. I Thirteen Reasons Why følger vi 16-åringen Hannah Baker, som ender opp med å ta sitt eget liv etter en reke av hendelser hun opplever på skolen. Baker etterlater seg en boks med 13 kassetter, én for hver person som har påvirket henne og som hun mener er en del av skylden til at hun har tatt sitt eget liv.

Absolutt en anbefaling da serien snakker om et nokså tabu emne som dessverre rammer alt for mange.

2. THE GET DOWN

The Get Down er også absolutt en anbefaling som kanskje ikke er en av de mest kjente seriene der ute. Serien foregår i the Bronx (NYC) i slutten av 70-årene. Vi møter en gjeng med stereotypiske gutter fra området, alle med én felles lidenskap - nemlig musikk. Guttene vokser opp i overgangen fra disco til begynnelsen av moderne hiphop. Selv om de har et felles mål om å nå så langt som mulig med musikken, har de alle sine personlige problemer.

En av Netflix desidert mest undervurderte serier. Er man glad i musikk, burde man se The Get Down (og selvfølgelig hjelper det at Jayden Smith er en av hovedkarakterene)

3. ORPHAN BALCK

I Orphan Black møter vi Sarah Manning, en britisk punker oppvokst på et barnehjem. Utover serien finner Sarah ut at hun ikke er den eneste med hennes utseende, og at det finnes mange med et identisk utseende. Sammen med sine nye søsken prøver hun å finne ut hvorfor de er identisk like.

En spennende serie hvor man lærer mye mer om kloning enn hva man ville ha gjort i en naturfagstime!

Likes

Comments

Hei alle blomstepiker og blomstegutter

i dag skal jeg snakke litt om ting dere kanskje ikke visste om meg :)


1. Jeg spiser aldri plommen i egget

    Så lenge jeg kan huske har jeg aldri likt plommen i egget, så jeg har rett og slett alltid tatt den ut


2. Jeg misliker sterkt reker

    Aka konsistensen, men smaken er god da:)


3. Jeg er høyre enn gjennomsnittet (1.50)

    Tro det eller ei, så er jeg 4cm høyere enn gjennomsnittet i korea


4. Jeg har bodd i Frankrike

Men kan ikke fransk


5. Jeg har en uvane ved at hver gang jeg spiser noe veldig surt, så svetter jeg på nesa


Hilsen Tuva :)


Likes

Comments

Som vi alle vet er det drøssevis av videoer på YouTube, og ifølge det første som poppa opp på Google er det faktisk 81,941,760 videoer der nå. Da sier det jo seg selv at ikke alle kan være like morsomme som vinen av Rafiki som kaster Simba ned stupet*. Nei mange er cringy som rakker og mer eller mindre bare waste of time. Her er det da jeg kommer inn! Jeg har sitti på YouTube gjennom mange harde og vanskelige timer, både natt og dag, for å finne noen YouTubere (/YouTube-kanaler) med videoer verdt å bruke tiden sin på!

*https://www.youtube.com/watch?v=kd1BlS3fvj8

Sminke

Laura Lee – Laura er vel egentlig min favoritt YouTuber når det kommer til sminkevideoer. For det første er hun superflink (!), og for det andre har hun varierte videoer. I tillegg til de «vanlige» tutorialsene (staver det sånn ja), har hun også videoer der hun deler hacks og triks, snakker om produkter og også egne tutorials kun med produkter til en overkommelig pris. Sist men ikke minst er hun IKKE irriterende å høre på, mener jeg, og er generelt kul :)

NikkieTutorials – Tror vel egentlig de fleste har hørt om Nikkie, men hvis du ikke har det så må du bare sjekke hun ut.

Humor

Shane Dawson – Om jeg skulle beskrevet Shane med et ord så må det egentlig bare vært sjuk. Videoene hans inneholder alt fra å spise mat til å ødelegge biler og sette objekter inn i mikroen og se hva som skjer. Personligheten hans er rett og slett gull, men jeg kan skjønne at ikke har samme type humor og dermed ikke liker han. Hvis du da er en av disse, kan jeg råde deg til å se noen av konspirasjonsteori-videoene hans. Mange av de er skikkelig mindblow og sykt spennende. Det er også en eller annen emo dude på kanalen hans. Jeg aner ikke hvem han er eller hvorfor han er der, men han er faktisk ganske bra (og litt merkelig) han også!

FailArmy – hvis er du ute etter en god latter eller bare å miste håpet i menneskeheten er dette kanalen for deg!

Joe Santagato - OMG han har fått tårene til å trille. Sånn basically kommenterer han bare ting, eks. lovene i USA, med myyye sarkasme (noe man aldri kan få nok av).

Godt & blanda

Hunter Avallone – Etter å ha sett Hunter sine videoer er det lett å sitte igjen med en ganske mixa følelse. Han er morsom, men sakene han tar opp er noen ganger så provoserende og rett og slett så feil at jeg blir irritert. I starten synes jeg han var litt «slem», for han er litt brå og rett på, men jeg er likevel enig med det han sier, og derfor er det greit haha.

Buzzfeed – Digga Buzzfeed før, men etter å ha sett noen av Hunter sine videoer rundt Buzzfeed har jeg endret meningen min litt. Jeg synes at Buzzfeed er veeeelig lett og grei underholdning, og de har mange forskjellige typer videoer så jeg tror de fleste kan finne noe som passer for dem. Likevel er ikke videoer som «When You're The Petty Friend» og «Moments Only Arab People Understand» skikkelig spennede for meg….

Strange Mysteries – Har egentlig ikke fått sett så mange av disse videoene ennå (enda?), men med tanke på titlene deres, eks. «5 SHOCKING Secrets Exposed by "ANONYMOUS" Hacking Group» og «4 Questions That Will Make You Question Reality», så virker kanalen ganske bra

Ja, dette var da mine beste anbefalinger når det kommer til YouTubere og YouTube-kanaler. Håper du sjekker de ut og at de faller i smak ;) 

Likes

Comments

​Er du lei av å sovne i timen? Er du sliten og trøtt før du kjem til skolen?

Her er det noen spill som kan få deg på veien igjen!


1. Mahhhhhhhjong

- utrolig sjempe populært spill. Et spill som kan spilles uten at læreren legger merke til det!! H*n vil kanskje bli med sjæl.

2. Club Penguin

- ta livet med ro i Club Penguin. Shop klær, bagrunner, bli en ninja, opplev at du vil på bare 80 minutter :D

3. Tetris

- bygg ditt tempel, ødelegg spacen, bli sett og hørt! Spill med venner via Tetris Friends, hvor andre som også gørrer kan joine

4. Mafians Hevn

- endelig kan du få sjangsen til å bli en kjent kriminell. Du kan stjele biler, penger og andre godsaker. Mafians henv er din!

5. The impossible quiz

- få ut aggresjon utover denne teite quizen som gir absolutt INGEN MENING. Prøv da!


Ses i spillverden <3

Bilderesultat for club penguin penguin


Likes

Comments

Hallo bros,

vi tenkte å komme med en liten liste over ting som irriterer en stor del av oss. So let's go;

Øyevipper;

1. Når du skal ta på øyevipper med pinsett, men vippen blir sittende fast på pinsetten istedet for på øyet.

2. Når du krøller vippene, men de synker ned like fort som Titanic.

Øyenskygge;

1. Går ikke an å blende.

2. Smokey eye blir blåveis.

Eyeliner;

1. Når du bare skal fikse smått på eyelineren og ender opp som en panda.

Foundation og concealer;

1. Når du har vært på feire og blitt brun etter sommeren, men så passer den ikke mer når du begynner på skolen.

2. Fargen matcher i butikken, men når du kommer hjem er den alt for mørk.

Contour og highlighting;

1. Selv om du blender hardt, blir det værende en tykk, brun strek på kinnet ditt

2. Du kjører på med highlight og skinner mer enn stjernene på nattehimmelen.

Likes

Comments

Heisann!

Velkommen til 4Direction, en blogg perfekt for deg.

Vi er 4 jenter fra Ringerike VGS der alle går på studiespes. Bloggen vil handle litt om hværdan vår, og generelt masse superkule, morsomme, kreative, hjelpsomme og spennende innlegg :-)

Vi tenkte å fyre av med ei litta presentasjon av oss sjøl


Bente

Ei vakker utlending fra The Netherlands. Hun jobber på Ringeriksbadet, der hun løper aktivt etter drittunger i vannkanten :) Og løper nok etter deg også hvis du tar deg ei tur! Kan faen ikke catche no', så det er nok en løs skrue ett sted. Mor har ikke dybdesyn, så det gikk dessverre i arv. Generelt er hun snill og god, med bra humor aka. skikkelig catch :)

Tuva

Ett ord: ASIAN. Begjære etter Mr. Lee er så utrolig stort, at det er rart den lille asiatiske kroppen ikke drukner i nuddelsuppe. Tuva er svært opptatt av å irritere andre til døden, og har fremtidige planer om å bli veterinær, slik at hun kan plage dyra og :) På natta jobber hun på Eger, der hun får masse tips fra gode mannfolk.

Julie

Høylytt brunette med en latter som svir i øra. Ellers er Julie alltid superglad og positiv, noe hun prøver å oppfordre andre som har en dårlig dag til å være også. Hun kan alle Bruno Mars lyricsa og vil alltid finne en låt som passer settingen. Mumling er også noe frøkna er ekstremt god på og i tillegg til at hun snakker fort som en racerbil, blir du fort sittende igjen uten å ha fått med deg et ord av hva hun har snakket om 🙂

Kjersti

Rapunzel rapunzel, slipp ned ditt hår!! Kjersti er ei veldig bestemt og ubesluttsom ung dame. Hun har meninger som er like skarpe som den skarpeste kniven i skuffen. Selv om Kjersti er skolelei, er drømmen fremdeles å stille i bikinifitness og bli kjempeberømt, eller ende opp hos Aftenposten, hvor hun jobber ræva av seg idag. Dessverre er hun unavailable, men veldig fin å titte på for det :) Kan møte henne på RAW hvis du er heldig, eller bli ringt opp.

Likes

Comments