Jeg kjenner jeg er skikkelig misunnelig på de flotte instagramkontoene med de superflotte bildene 😇

Jeg øver og øver hver eneste dag på å ta flotte bilder men jeg blir aldri fornøyd så det blir til at jeg ikke publiserer det 😅

Problemet er nok at jeg ikke har noe redigeringsprogram så bildene mine blir veldig orginale, og det kan man bare si med en gang at det er ikke de superflotte bildene på instagramkontoene jeg følger.

Jeg skulle så indelig ønske at jeg kunne ta fine bilder og kunne ha en flitt instagramkonto😇

Også er jeg litt misunnelig på de som klarer å få bli ambassadører til forskjellige merker😇 jeg skjønner jo at det ligger mye arbeid bak det osv, men jeg har fått avslag flere ganger pga jeg ikke har nok følgere på instagram og ikke har nok lesere på bloggen😏

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Onsdagen mottok vi en pakke i posten og denne pakken inneholdt to kreative prosjekter og ett eksperiment fra kreakid :)

Barna var overlykkelig og satte i gang med de kreative prosjektene med en gang :)
Denne gangen var det han på 9,5 år og hun på 7,5 år som fikk teste ut dette :)
De leste bruksanvisningen selv og gjorde alt selv :)
De var så fornøyde at de spurte når neste pakke skulle komme 😇

Denne aktivetsboksen er virkelig en boks jeg kan anbefale til alle som har barn :) Man får kvalitetstid med barna og barna får opp selvtilliten sin med mestringen :)
De tingene som skal lages er heller ikke alt for vanskelig og i tillegg så får man en bruksanvisning steg for steg som er superenkel å forstå :)

Aktivitetsboksen sendes ut hver mnd den 20, og koster 298kr + frakt i måneden :) jeg må si at jeg syns ikke det er ille pris mtp hva den inneholder og hva den gir barna 😊

I tillegg For hver nye Kreakidkunde gleder vi et barn på Fattighuset med ett Kreakidprosjekt. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe

Likes

Comments//sponset//


Vi har vært så utrolig heldige at barna har fått en aktivitetsboks levert hjem i postkassa fra kreakid:) Den boksen inneholdt to kreative prosjekter og ett eksperiment :)

Vi gleder oss til å få holdt på med disse tingene i ettermiddag når barna er kommet hjem fra skolen og selvfølgelig kommer det et blogginnlegg med bilder underveis og etterpå så dere får se hvordan det ble :)
Vi er iallefall superfornøyd med å ha mottat denne pakken :)

Likes

Comments

For nøyaktig 3 uker siden opplevde vi at mini på 18 mnd fikk feberkramper og det var helt forferdelig opplevelse.

Igår kveld fikk mini feber igjen og jeg kjente panikken tok meg.
Jeg ble livredd og klarte ikke å slippe tak på den frykten som satt i meg.

Jeg lot han ligge sammen med meg bare for å ligge å kjenne på pannen hans, bare for å høre at han pustet.
Mini var kjempe urolig og klarte ikke finne roen sammen med meg så måtte bare legge han i sin seng, jeg lå på mitt rom i min seng å bare lyttet etter mini.
Livredd for at det skulle skje pånytt igjen, at han plutselig skulle få feberkramper uten at vi ikke var tilstede å kunne kontrollere det🙄

Jeg har skikkelig angst for at han skal få feberkramper pånytt igjen så jeg er sammen med han hele tiden når han har feber.

Likes

Comments

Jeg er så stolt av barna og jeg ser på meg selv som ganske heldig som har fått 4 flotte og fantastiske barn ❤

Igår tok vi søskenbilde og nå vil jeg vise dere lesere hvordan bildene ble 😍
(Bildene er forresten tatt med iphone så de er ikke 100%)

Likes

Comments

Alle vil det beste for barna, og som oftes når man ser noe som ikke er riktig så velger man å lukke øynene og holde munnen lukker for man er redd for å bli kalt mammapoliti..

Men en ting man aldri aldri aldri burde lukke øynene igjen for er mishandling av barn og bilsikkerheten til barn..

Trygg trafikk har gått ut med en artikkel om at man burde være flinkere å si ifra om mennesker sikrer barna feil eller ikke sikrer de i det hele tatt.

https://www.tryggtrafikk.no/pressemeldinger/sier-nar-ser-barn-feilsikret-bil/

Det er påbudt å sikre barn med godkjent barnesete til de er minst 135 cm høye, eller over 36 kilo tunge. Dette står på trygg trafikk.Mangler du eller en passasjer som er over 135 centimeter høy bilbelte, får du 1500 kroner i bot. Reglene er imidlertid strengere for barn i bilen.
Viste dere forresten at Med det nye regelverket UN r 129/i-Size skal barn sitte bakovervendt frem til minst 15 måneder. Det er anbefalt å sitte bakovervendt lengst mulig og helst til 4 år :)

Bøyde ben er ikke farlig
Mange foreldre snur barna tidlig fordi de mener barna sitter ubehagelig hvis de har bena bøyd når de sitter i en bakovervendt barnestol. Barn tar ikke skade av å sitte med bøyde ben, og de synes som oftest ikke det er ubehagelig heller. Det gjelder her som ellers på lengre bilturer med barn; ta noen pauser og la alle i bilen komme ut og strekke på seg.

Bilsikkerheten er utrolig viktig og burde opplyses mer om, det er mange der ute som enten sikrer barna feil eller ikke sikrer barna i det hele tatt..

Jeg er en person som sier ifra om jeg ser noen sim enten sikrer feil eller ikke sikrer barnet/a i det hele tatt.. og vet dere hva? Jeg ser ikke på meg selv som mammapoliti på noen måte..
jeg ser på meg selv som en mamma som bryr seg om bilsikkerheten til barn i verden.. om det er offentlige personer eller om det er "normale" personer så sier jeg ifra :)

Jeg sier heller ikke ifra for å være slem, men for at jeg bryr meg :)

Likes

Comments

Jeg ser at innleggene mine blir lest av en del mennesker :)

Det jeg ønsker med dette innlegget er at de som leser skal legge igjen en kommentar og fortelle hvem du er :)

Tar du utfordringen og tørr du være ærlig?😊

Likes

Comments

Jeg valgte å starte en blogg for 1 år siden og når jeg startet en blogg så var jeg bestemt på at jeg skulle skrive om alt både på godt og vondt.
For hvem vil vel lese en blogg hvor alt er rosenrødt?

Jeg skriver om mitt liv, og det vil si at jeg også skriver om hendelser som også involverer andre personer :) og selv om noen kjenner seg igjen eller føler seg truffet så har jeg lov å skrive om akkurat det jeg vil skrive om så lenge jeg ikke nevner navn :)

Om jeg skal nevne navn i mine innlegg så må jeg ha tillatelse fra den personen :)
Samme gjelder bilder, jeg må ha tillatelse fra de personene som er på bildet jeg legger ut :)

Mitt mål er å ha flest mulig lesere for dag, og samtidig vil jeg ha en ærlig blogg, og da blir alt skrevet både på godt og vondt :)
Jeg skal ikke måtte sitte å forklare meg på hvorfor jeg skrev det og det innlegget og hvorfor jeg skrev om em spesiell hendelse, dette startet som en hobby men ble etterhvert en jobb :)

De rundt meg er klar over det og vet jeg aldri mener noe vondt med det jeg skriver :) Og jeg skriver aldri for å henge ut noen men får å være åpen og ærlige med mine lesere :) men selvfølgelig så kommer jeg aldri til å dele noen hemmeligheter som mine venner/familie har fortalt :) en grense har jeg altså :)

Likes

Comments

For en tid tilbake siden mistet jeg kontakten med en venninne som også er gudmor til mini, jeg lot en liten filleting ødelegge et vennskap som hadde vart i mange år.
Men forrige uke bestemte jeg meg for at nå var det nok og nå ville jeg prate ut med henne. Hun hadde da forsøkt mange ganger men jeg trengte tid.

Det resulterte i 2,5 time samtale i mobilen og besøk på nesten 4 timer samme kveld :) Jeg var godt fornøyd med at ting hadde ordnet seg og vi avtalte nytt besøk allerede søndagen som var :)
Så hun fikk møte gudsønnen sin og jeg fikk møte min gudsønn 💙
Det var et riktig koselig besøk om jeg får si det selv :)

Det som skjedde etter at vi to fikk kontakt med hverandre er for meg helt ubegripelig og utrolig sårende.

Det skjedde nemlig det jeg aldri i min villeste fantasi trodde skulle skje.
En annen nær venninne valgte bort vårt vennskap bare pga jeg valgte å ordne opp med en annen venninne🙄

Jeg sitter igjen som et stort spørsmålstegn rett og slett fordi jeg hadde aldri kunnet valgt bort en av mine nærmeste bare pga hun hadde en venninne jeg mislikte.

Altså man trenger jo da virkelig ikke å omgåes alle sammen om det er et problem, man finner bestandig en løsning på å unngå at de ikke møtes osv.

Men hun har tatt sitt valg og det er hun som må leve med det.
Jeg kommer ikke til å sitte her å vente på at hun skal ta meg tilbake som venn.
Jeg har nok aldri vært så nært henne som jeg trodde og jeg har nok aldri vært så viktig for henne.

Nå skal jeg bruke min tid på de som virkelig syns jeg er viktig og som vil ha meg nært❤ det har de fortjent og det har jeg fortjent 😊

Likes

Comments

Nå har jeg byttet design på bloggen min men jeg kjenner jeg ikke er fornøyd og får det liksom ikke til føler jeg😇

Så om noen gode personer har lyst å overta den oppgaven så skal dere gladelig få gjøre det altså :)
Jeg får bare rett og slett ikke til...

Likes

Comments