Denne helgen har bestådd av rydding og organisering av forskjellige rom :)

Jeg startet fredagen allerede med å få orden på et rom i kjelleren som skulle bli klesbod :)
Uteklærne til barna ble brettet og lagt i plastkasset med lokk, i tillegg til at jeg merket de med navn :)

Kommoden som allerede sto innpå rommet ble tømt og fikk navn på skuffene :) første skuffe heter: votter og hansker :)
Skuffe nr 2 heter : luer og buff :)
Skuffe nr 3 heter : ullsokker og reflekser :)
Så enkelt for barna å vite hvor de skal legge tingene :)

Den ene veggen ble fylt med 6 knaggrekke og ble merket med navnene våre sånt at vi har hver vår knaggrekke å henge opp jakker, dermed er knaggene i gangen kun til gjester :)

Igår ble to reoler med 5 hyller satt sammen sånt at jeg kunne sette plastkassene der og sko som ikke er i daglig bruk :)
Jeg er stålende fornøyd med et helt rom bare til uteklær og sko 😃

Idag tok jeg tak i rommet til de to minste i flokken, der var det virkelig kaos, de roter mer en de leker og de leker mer enn de rydder😅
Fikk samlet sammen masse leker som ikke er blitt brukt på år og dag så nå har de kun leker der som jeg vet de leker med 😇 lekene som minstemann hadde i stuen og gangen fikk endelig plass på rommet så nå er de plassert fint der :)
Fikk også ommøblert på rommet så de har litt mer plass midt på golvet :)

En liten sniktitt av rommet selv om mini sover :)

Likes

Comments

Det er lørdagskveld og dermed sitter vi godt til rette i sofaen og bare sløver :)

Barna er i seng 😇 mini sover, nest minste sover nesten og de to eldste spiller litt kort :)


Idag har jeg løst å kjøre i gang en liten spørsmålsrunde :)
Kanskje dere lurer på noe og dermed har lyst å spørre om noe av det dere lurer på :) så skal jeg lage et egent innlegg med svar på spørsmålene :)

Så kjør på med spørsmål 😃

Har prøvd det før men det har ikke kommen noen spørsmål men jeg prøver igjen 😇

Likes

Comments

Etter at jeg ble voksen og fikk barn er det en ting jeg syns er ganske vanskelig og jeg håper jeg ikke er alene om dette.

Jeg syns det er veldig vanskelig å få nye vennskap, altså bli kjentvmed nye personer. Kanskje andre jenter med barn, jenter uten barn uansett så er det super vanskelig å komme i kontakt med personer.

Etter at jeg fikk barn ble jeg sjenert og litt innesluttet og dermed kommer jeg ikke like fort i kontakt med nye folk som jeg gjorde i ung alder.

Jeg lurer på om man blir mer på vakt når man får barn, og at det er derfor jeg har vanskligheter med å stifte nye bekjentskap?

Jeg syns det er litt trist egentlig for det er flere der ute som jeg skulle ønske jeg turte å si rett ut til at hei, deg og din familie har jeg løst å bli bedre kjent med. Men så tøff er jeg ikke så sjenerte meg har de heller bare på snapchat uten å gjøre noe med det at man har lyst å bli bedre kjent og kanskje skape et vennskap.

Likes

Comments

Man strekker seg langt for venner, man strekker seg så lenge man har noe å tilby.
Man vil strekke seg lengre enn lengst.
Noen ganger strekker man seg lengre enn man egentlig har kapasitet til men man overser det nettopp fordi for venner gjør man alt.

Men hva skjer om det kun er den ene i et vennskap som strekker seg lengre enn lengst, som gjør det man kan for å bevare det vennskapet man har?


Man er opptatt med jobb,barn og mann, man vil gjerne slappe av når man først kommer hjem. Man vil bruke helgene til familitid sies det.

Men om man aldri prioriterer sine venner sier det nettopp stopp for den som strekker seg lengre enn lengst for å holde på vennskapet.

Hva vil skje om den som strekket seg lengre enn lengst for å bevare vennskapet stopper å strekke seg lengre enn lengst, slutter å ta kontakt, slutter å bevare vennskapet??

Likes

Comments

For lenge siden opprettet jeg instagramkonto tilknyttet bloggen men har ikke gjort noe for å få følgere for jeg har ikke vært så aktiv der inne :)

Men nå tenker jeg at jeg skal bruke den flittig mtp bloggen så da tenkte jeg at dere skulle få instagramnavnet mitt så kunne dere følge meg 😃

Så gå inn på instagram å følg 4angelcaos 👍🏻

Likes

Comments

Er det virkelig bare en dag i året som er kjærlighetens dag?

Hva med resten av dagene i året?

Dette er en dag som kommer fra Amerika og som er deres tradisjon, vi i norge bare hermer og for at butikken skal selge mer. (Min mening)

Jeg syns denne dagen er bare kjempe tullete og ser ikke vitsen med å støtte opp handelsstaden med å få inn mer penger på valentines tull.
Jeg mener det er viktigere å sette pris på hverandre alle dager uten at det skal være en egen dag for det.

Man kan heller lage seg en fast date night i uken, der man lager god mat, ser en film og bare er med hverandre ❤

Det er viktigere å overraske med blomster osv helt uventet enn å vente til kjærlighetens dag kommer.

For all del, for de som vil støtte opp denne dagen må for min del bare gjøre det 😊 men i mine øyne er det bare tull og jeg kommer nok aldri til å ta en del av denne tradisjonen 😊 for jeg vil heller feire kjærligheten alle andre dager enn bare en dag i året 😉

Likes

Comments

I det siste har tankene mine vært i sving hele tiden på en veldig spesiell sak.

Jeg blir mer og mer opphengt i denne saken og klarer liksom ikke helt å legge den fra meg.

I tillegg klarer jeg ikke helt å formulere meg sånn som jeg burde for alt er egenrlig bare rot oppi hode mitt for tiden 🙈

Hvordan vet man at mennesker er oppriktig mot deg eller bare høflige?

Altså jeg tenker hvordan vet man om noen vil bygge et vennskap med deg eller bare er høflig fordi de føler at de må det?

Som dere skjønner så er det fryktelig mye som svirrer rundt dette og da klarer jeg ikke helt å formulere meg som jeg burde.

Jeg er en person som overtenker alt. For jeg har aldri truen på at noen vil bygge et vennskap med meg for den personen jeg er men kun er høflig mot meg for at de føler de må være det mot meg.

Likes

Comments

Å fornye ting i hjemmet :)

Trappen i huset trengte sårt litt fornying da den var skikkelig slitt. Har selvfølgelig glemt før bilde🙈
Men i allefall så fikk vi kontaktplast i posten på fredagen så mannen i huset hev seg rundt å begynte 😊

Fantastisk hva litt maling og kontaktplast kan gjøre med en trapp 😊


https://www.lindasdekorogdesign.no/

Alt var grått, bortsett fra gelendre som var trehvit :) nå er den hvit og perlegrå i trinnene :)


Vi hadde noen rester igjen så jeg ville fornye stuebordet i huset, siden jeg var shitlei hvit høyglans 🙈

Har bare et dårlig før bilde men det viser litt hvordan bordet var og hvordan det ble 😊

Jeg er kjempefornøyd med både trappen og bordet mitt 😄

Likes

Comments

Er vi kommet til et punkt hvor vi er begynt å tenke oss om flere ganger før vi deler bilder av barna på sosiale medier? (Meg selv innkludert)

Jeg merker det går lengre og lengre tid mellom hver gang jeg deler et bilde av barna her inne på bloggen. Og dette er fordi vi alle er blitt så oppmerksom på dette med å dele bilder.

Jeg har selv mange ganger tenkt :at så lenge de er påkledd,friske og ikke skjemmes ut så spiller det ingen rolle, men hvem som helst kan jo ta bildene mine og bruke de. Bildene kan også brukes til å mobbe barna senere tid.

Så jeg har bestemt meg for at fra idag av så blir alle bildene på bloggen slettet og fremover blir det ikke bilder av ansiktet til barna innpå bloggen her. Og om jeg kommer til å legge ut bilder blir de merket over ansiktet sånt at det er vanskligere å endre på de 😊

Bloggen blir kanskje da mindre lest, og mindre spennende men barna blir skånet 😊

Min snapchat og min instagram er privat :) og facebook har jeg ikke så det er ikke noe problem😊

Q: hva tenker dere?

Likes

Comments

Nå er vi kommen til 1 februar :) Tenk så fort Januar har raset avgårde😇

Vi avsluttet siste dag i januar med baking av boller og muffins :) Barna er vanvittig glad i å bake så hadde de fått lov så hadde de nok baket hver eneste dag 😇

Nå skal jeg ikke skryte over at bakingen går knirkefritt for det gjør  den langt ifra 😅 De krangler veldig mye under baking faktisk fordi de aldri blir enige om hvem som skal putte oppi hva 😅 men resultatet blir bestandig bra 😊

Nå gleder vi oss til å ta fatt i en ny mnd og et skritt nærmere vår og sommer 😃

Må legge ved et bilde av matboksen til skolebarna 😊 Har bare bilde av den ene men begge fikk likens 😊

Likes

Comments