Den sista gången jag hade en lugn stund var när jag skev de senaste inlägget, skojar inte! Efter de rullade skolan på som bara den, sen skrev jag kontrakt på en ny lägenhet från 1 januari och då kliade de i fingrarna så jag då började de packas och städas och helt plötsligt blev de JUL?!

Äntligen fick jag komma hem till GÖTEBORG (och Mellerud) och bara landa i Julen, mellan dagarna och lugnet. Trodde jag.. de har varit allt annat än lugnt, den ena middagen, fikaträffen, shoppingen och myset efter de andra och fan va gött de är att vara ledig och göra som man känner utan att känna den jäkla rastlösheten som ja kan känna uppe i Falun.

Så dessa underbara veckorna av frilek i staden och men människorna jag älskar kommer nog göra det jobbigare att åka upp till Falun igen.Men de finns fina människor som väntar på mig där också💕 och en NY LÄGENHET asså jag är så taggad att jag inte kunde hålla mig så när kärleken är på jobbet o jag kom hem efter en dag på stan med familjen så blev jag så pynt sugen att jag plockade isär en gammal julbukett och vips så blev det att nytt och piffigt arrangemang. Så nu är jag utvilad oh inspirerad att åka upp igen till Falun och fortsätta mitt äventyr!

Men vi får inte gå händelserna i förväg vi har ju ett nyår att ringa in först!

Ha ett gott nytt till dess✨

Likes

Comments

Att vakna med solen i ansiktet och utan alarm.
Igår startade ja inte bara en blogg utan även en 30 dagas yoga utmaning som jag hittade på youtube , fantastisk bra för oss nybörjare. Och i dag känner jag mig starkare än någonsin!

Och det lär behövas, för idag är en långdag av klippning och färgkorrigering, sen i natt blir de att skriva PM.. men med väska full av catsumas och chokladbollar går jag med stora steg mot mediahuset.

(Stolen är ett vinds fynd)
Så nöjd!

Likes

Comments

Jag ska starta en blogg.
I Falun 44 min från mitt hjärta. Sitter jag på en busshållplats fryser och har ont i magen efter allt förmåga riskakor.

Varför har jag gett mig in på detta? I en press från omvärlden att lämna mitt spår i de virala nätverket, för att jag ska bli bättre på att skriva eller för att jag vid 21års ålder har upplevt så mycket ändå har nåja över att mitt liv rinner iväg utan mig. Ja vet inte, på grund av inget av de ovanstående eller alltihop.

Men here gose nothing!

Jag pluggar filmdesign för reklam och information på dalarnas högskola i Falun. Och wow vilken utbildning så rolig och så kämpigt
Att flytta upp hit har varit så jobbigt. Jag tror aldrig jag gråtit och längtat hem så här mycket sen jag var typ 5 år gammal. Aldrig har häller varit så här egoistisk och satt mig själv och bara mig i första rummet.

Men det går inte en dag utan att jag tänker vad är det jag spenderar min tid och pengar på, jag åker hem imorgon. Men jag inser ju såklart att för att om ja ska nå mina drömmar så måste jag våga tappa fotfästet för att sen kunna stå stadigare på jorden som någon vis person en gång sa.

Oj ja där kom massa ordbajs ja inte var beredd på och här kommer bussen tack för idag
// linsen

Likes

Comments