View tracker
View tracker

Kreativ

Supergod lyxig frukost, mellanmål eller nyttigare alternativ efterrätt kanske!

Kvarg
Fil (för att kvarg blir lite stampigt)
Banan
Müsli/granola
Blåbär
Kokos
+ i kanten, serverad i ett lyxigare glas

Likes

Comments

View tracker

Kvällar & Nätter, Teleskop

Första testbilderna med mitt mega häftiga teleskop jag var lycklig att få i jul! Har väntat på att månen ska visa sig i flera dagar nu så att jag kunde kika på den på närmare håll! Det är så coolt att se hur snabbt den rör sig för det ser man ju inte om man tittar på den med blotta ögat, men med den här försvinner månen ur bild efter nån minut! Mäktigt!

Likes

Comments

Ännu ett år som börjar närma sig sitt slut! Och vilket år! Det har varit kanske det mest händelserika år so far! Allt har hänt på en så kort tid, det är en sån där skum känsla när det känns som om det var evigheter sen det var en snöig och kall januari samtidigt som att det känns som om året gått på bara några ögonblick! Det har verkligen varit som en tur på en berg och dalbana!

Medverkat för första gången i en musikal, varit på föreställningar och teatrar. Miste vår tids mest begåvade skådespelare Alan Rickman! <3 Studenten med skivor, firande och allt vad det innebar, sista etappen på den mest fantastiska skola! Första, (men definitivt inte sista) medeltidsveckan på Gotland som var så himla otroligt roligt! Startade upp den här lilla minnessåll av bilder och äventyr.Började plugga på Uppsala universitet och haft den jobbigaste och tuffaste pluggveckor någonsin! EN NY FREAKING HARRY POTTER BOK OCH FANTASTIC BEAST!! Hur jävla lycklig var man inte då! Och en fantastisk underbar jul!


Jag ska inte bli klyschig och "bli en ny människa" nästa år men några väl valda tankar som hänger med är att ta det lugnt, allt löser sig. Minska pressen på mig själv, göra fler saker som är roligt och gör mig glad!

2017 motto: "no worries!"

Så jag lämnar 2016 med dessa minnen och ger er en bild-explosion av det gångna året. Ja, det finns inte så mycket mer att säga än:

Tusen tack för detta år! Vi ses i framtiden!!

*

Likes

Comments

View tracker

Tips & Trix

Superkul idé såhär runt jul då många har en prydlig gran i vardagsrummet! Välj en lång slutartid(min är 8 s) och ett zoom-objektiv och så trycker du av låter den stå på samma läge en stund så att majoriteten av bilden är i fokus innan zoomning och sen sakta zooma ut ur bilden! Rolig tyckte jag i alla fall, särskilt om man vill ha ett star wars inspirerat julkort!! :)

Likes

Comments

Natur & Landskap, Djur

Tänk att det är 4 dagar kvar till jul!! Det är helt sjukt! Julgranen står pyntad och fin, en röd ton har spridit sig i huset och stämningen är maxad!

Imorn är det sista tentan som ska göras sen är det 100% jul som står på schemat! Och som jag har längtat, ett litet julbreak har aldrig vart mer välbehövligt! Efter tentan ska det firas en minijul med vänner som ska bli så mysigt dagarna efter ska fyllas med julsång, paketinslagning, bakning och mys! Jag är såååå taggad på jul!


Häromdagen blev det snökaos och jag var tvungen att ta en paus i pluggandet och lyckades fånga några snöflingor på linsen! Fantastiskt att det har varit snö nu dom senaste dagarna! Så med snöflingorna och hästarna mumsande på hö blev det ett idylliskt julkort!

Likes

Comments