Header

#lyckligbitches

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Nu känner jag att jag behöver en blogg att komma till, ny start fast med samma blogg, men de får vara okej. Anledningen till att jag slutade blogga det var för det är så mycket som händer just nu, men det är så skönt att bara skriva ut, bara få ut sig allt o alla tankar, vilket är ganska kul.

Idag så var jag i skolan mellan 9-11 jobbade rätt så bra för att vara mig :') Så är ganska stolt, snart så ska jag ha möte o efter det ska jag ut o träffa folk, o det är ju fredag då vet man aldrig vad som händer 😉 Men det blir väl något kul hahah, har ju lov kommande vecka så kan ju hitta på lite vad som, kanske ska slagga hos Hanna, men vet inte än. Vi får se.

Uppdaterar senare sen :)

Likes

Comments

Hej, allt bra? SJälv så äre väl gött, jag och vikky skulle gått på bio förut, men såg fel pådatumet så den hade redan varit :( Träffade Adde,rasse o tindra förut, men drog hem för de va så jävla kallt..

Nu så satt ja o kollade på julkalendern haha, sen blire väl att chilla o sen sova fan, det blev en tidig kväll idag, men de va helt jävla dött på stan fan, begravning. Imorgon kanske jag ska träffa jocke, men vi får se.

Ska kolla på kamera nu så pusshej!<3

TRYCK HÄR FÖR ATT SE VAD MITT SPECIELLA JOBB ÄR ;)

Likes

Comments

Detta inlägget går till min finaste bästavän, min andra halva, för er som kanske inte tror på det, eller klagar för jag och hon är vänner, dra här ifrån. Vi började snacka på riktigt, vi diskuterade om vem som va kortast.. Minnen, sen stötte vi på varandra mer o mer, sen första dagen efter lovet i skolan så drog vi till stan tillsammans, sen dess har vi hålllt ihop, och jag har verkligen öppnat mig för dig, och insett vilken fin o underbar ängel du är. Men nu av alla ska just du åka bort i en hel månad. Kommer verkligen sakna dig så otroligt mycke, hoppas du får de kuul! Kommer tänka på dig varje dag, hela tiden, älskar dig, puss <3Likes

Comments

Hej :) gör ett snabbt mobilinlägg va nyss med Alice Jocke o Martin, Alice sista dag med mig hon åker i morgon vid lunch :( kommer sakna henne fett mycke... Men ska försöka att inte deppa ihop för mycke. Hon o ja kommer ha de bäst sen i januari. Nu är jag påväg hem så då ska jag göra klart de sista av jobbet o sen ska jag lägga mig o sova ut är fortfarande as förkyld :( skriw sen puss

Likes

Comments

Hej har inte mycke att skriva mer än att jag är sjuk- skriver mer i morgon pusshej

Likes

Comments

Jag drog ifrån skolan igår, stack till gymmet, och såklart var jag ju så himla dum och körde ben oxå, men inte lika mycke... så jag kan knappt gå :(( Igår mådde jag inget bra, men sen i morse var mina ögon rödsprängda och jag mår skit, verkligen as ont i halsen och hela mitt liv är fucktup.

Eftersom jag är så efter som jag är, så igår började jag kolla på paradisehotel, och jag tror att samir och paow kommer vinna... Min uppfattning, dom sa kör du ärligt mot mig gör jag desamma. Nu handlar de om vem som kör finaste spelet som inte åker ut, men hur länge kommer de hållla? Jag tror samir och paow kommer fixa det, så båda vinner. Tänkte skriva mer, men då blir det för uppenbart :) PAOW ÄR KÄND, SAMIR ÄR SNYGG, HITTAR SAMIR EN SOM BARA VILL VINNA OCH INTE KOMMER SVIKA HONOM, DÅ TAR HAN DEN, PAOW VILL VA MED SAMIR, FÖR HAN ÄR SNYGGAST I HUSET, SÅ DÄRFÖR VÄLJER DOM VARANDRA OCH KOMMER VINNA..
Paow är min nya favvo, fast kissies blogg är ju bättre, men paow gillar jag mer som person pga detta programmet, för det visar att hon är en människa, kissie verkar så inte människa av sig... men men, nu kom mamma med 2 chokladkakor, så jag ska tjocka mig

sjukligapussar o kramar!<3

Likes

Comments

Hejsan allt bra eller? Själv är de fan piss, sitter i skolan och är as förkyld, men men jag måste vara här, har lovat att jag ska vara i skolan den hära veckan, men har dock bara 4 ämnen tills jullovet, så aa.. måste fortsätta kämpa, o hade jag inte så mycke frånvaro så hade jag varit hemma idag eftersom jag är sjuk men jag måste ju vara här ändå... pga att jag har skolkat så otroligt mycke.. tråkigt nog... Jag fattar nu i efterhand att det var dåligt. Men gjort är gjort, så får ja se om de blir bättre efter jullovet... Ska nog ner till christian sen för att få ny dator ^^ aja har engelska nu, gjorde nyss en diagnos, gick väl lite sådär, och i morgon har jag 1 timmes engelsk med bara diagnoser... fyfan, men det är de ända sättet för mig att försöka få upp några fucking betyg.

Puss o kram så hörs vi sen !

Likes

Comments