Hej på er!
De har inte blivit något inlägg av mig för jag har verkligen slut på idéer så om ni vill att jag ska blogga om något speciellt kan ni skriva en kommenter // Nora 😊😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej, som ni säkert vet i detta tillfället har ju jag(Linnea) varit oaktiv för att jag har ju varit på gotland, men nu är jag äntligen hemma o kommer kunna uppdatera normalt igen, Whiiii!
Detta inlägget skulle kommit ut igår men han inte göra inlägget...

Men i förre igår så sov jag Nora o alicia över, då var vi väldigt mycket i stallet, vi började med att Nora o Alicia hoppade Jandi, då var jag tränare och jag tyckte det gick bra för dem!;)

Sen efter vi ätit o så, så cyklade vi upp till ardennerna som vi tar han dom.
Dem borstade vi bara och gjorde flätor i manarna, dem tyckte det var jätte skönt. Sen tog vi även bilder på dem, dem var väldigt otåliga men vi fick några bra bilder iaf!!

Efter det så tvättade vi schabrak med högtryckstvätten, dem blev faktiskt väldigt rena, nu ska dem bara torka..!
Sen så blev klockan helt plötslig 22.00? O vi hade 3 hästar kvar som skulle ridas, Stig-Andi, Olympia och Pantis, så då fick vi gå ut igen , Det började med att hästarna inte ville komma in, för vi skulle ta in alla hästar så dem kunde få mat! Men tillslut kom dem in;)

Men det blev en mysig uteritt i mörkret iaf!;) Jag på Pantis såklart;)

Se var det sovdags!

Dagen efter så red vi markarbete/dressyr på (jag)Pantis (nora) Jandi och (Alicia) Olympia;) 
Pantis sköte sig ganska bra ändå, lite pigg men det gick bra!;) 

Sen senare på kvällen så cyklade vi upp till ardennerna igen. Dem borstade vi först, sen så tömkörde vi Tirren och Longerade Tage och Tuva, det gick ganska bra ändå, det enda var väl att Tage stack 1 gång.. Men dem är väldigt bångstyriga och har sin vilja o lite svårt att stoppa en stor fet ardenner...!

Men detta var allt vi har gjort i stallet,
Haddeeeee
Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag dela med mig av 3 saker jag tycker man borde ha i sin ryktlåda, med andra ord 3 av mina favoriter. Nu kör vi!

1. Min första favorit är pälsglans, jag tycker det underlättar mycket bara är allmänt bra

2. Min andra favorit är hovkratsen, tycker verkligen det kan förstöra ett helt ridpass om man ite fått bort en sten eller något liknande. Min favorit är den med en borste på som på bilden nedan

3. Min tredje favorit är man/svans borste. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den men det är iallafall en favorit

​~Tilda

Likes

Comments

Hej på er!!
Just nu sitter jag i stallet efter en mysig uteritt på Jandi med Alicia och Tilda. Jandi skötte dig super bra tyckte jag utom att han inte ville stanna när vi galopperade typ, eller han va lite svår att få stopp på tyckte jag. Men nu ska nog jag cykla hem, men förlåt för dålig uppdatering haha men har verkligen inte haft tid till det men ska försöka uppdatera mer nu
Hejdå // Nora ❤️

Likes

Comments

Hej på er! Jag var verkligen inga idètroka och vet inte vad jag ska skriva om, ni får jätte gärna kommentera vad ni vill ha för inlägg, och om ni vill att vi ska göra mer av någonting. Innan har vi försökt lägga ut 1 inlägg var per dag, men nu när skolan drar igång kommer vi inte orka och ha tid med det. Vi kommer istället ha så att ni får 2 inlägg ena dagen och ett den andra förstår ni? Vi kommer alltså blogga varannan dag och därför kommer det bli t ex ett inlägg från mig och ett från Nora ena dagen och ett från Linnea andra dagen. Hoppas ni hänger med!

Glöm inte att ni kan kontakta oss på via mail om det är någonting ni undrar, annars kan ni alltid skriva i kommentera och så ska vi försöka svara så gott vi kan!😘

~Tilda

Likes

Comments

Heej! Var ett tag sen men är på Gotland som ni säkert vet, men har nu lite tid över o så då tänkte jag att jag kör ett enkelt inlägg som inte tar mycket tid, så nu kör vi en liten Bildbomb på Pantis!👏🏼❤️

Så det här får räcka, hoppas att ni gillade inlägget så ses vi i nästa när jag kommer hem( på fredag )
~ Linnea

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag göra en Instagram tag då jag inte kom på något hästrelaterat inlägg jag kunde göra. Nu kör vi!

Vad heter du på Instagram? tildamariaisaksson

Hur många följare har du och hur många följer dig? Jag har 325 följare och följer 201

Hur länge har du haft Instagram? Har ingen aning men kanske 2 år typ

Vad står det i din profil?

Hur ser din profil bild du?

Hur många inlägg har du totalt och hur många lägger du ut per dag? Jag har 17 inlägg just nu och lägger ut ett varannan dag kanske jag vet inte riktigt

Är likes och kommentarer viktigt för dig? Ganska

Vad skulle du göra om alla dina följare blockerade dig? Undra varför

Hur ofta kollar du Instagram? Ofta, mer än 5 gånger per dag

Brukar du ha filer på dina bilder? Ja

~Tilda

Likes

Comments

Hej! I detta inlägget tänkte jag (Nora) göra en hästtag så vi kör igång!

1. Vilken är din favorit hästras? Jag har ingen speciell favoritras, men just nu gillar jag islandshästar ganska mycket.
2. Vad heter din favorit häst? Han heter Jandi.
3. Vad är ditt värsta häst minne? Jag tror det var när jag och Borja galopperade och han typ ramlade på sidan och jag trilla av.
4. Hoppning eller dressyr? Hoppning ofc.
5. Gillar du att tävla? Har bara varit med på en tävling (P&J) men jag tyckte det var jättekul. Juste jag har varit med i en åsnegalopp och jag vann!! 😂
6. Vad är din mest minnes värda stund med din favorithäst? Jag kommer inte på någon speciell nu men jag har många.
7. Vad är din favorit häst mest rädd för? Han är väldigt rädd för vatten, när man typ ska spola av honom. Och så är han rädd för olika slags sprayer typ flugspray och pälsglans osv.
8. Vad är din favorit hästs bästa bus? Kommer inte på något nu.

9. Säg tre ord som är bra med hästar? Tillit, vänskap & kommer inte på något mer

10. Hur ser din dröm häst ut? Som hästen på bilden.

Hoppas ni gillade inlägget <33

Likes

Comments

Hej på er!!
Ber verkligen om ursäkt för dåligt med inlägg från mig (Nora) men jag har inte mått så bra. Men igår hoppade jag och Alicia Jandi och han kändes verkligen såå bra, så nu taggar vi p&j om 12 dagar 😍
Förlåt för superkort inlägg men ni får ett längre imorn 😘

Likes

Comments

Hej på er! Först och främst vill jag bara säga förlåt för dålig uppdatering, jag har haft väldigt mycket att göra under de senaste dagarna och nu tänkte jag dela med mig om vad jag gjort!

I Fredags var jag och Nora och Alicia på en festival som heter u-port. Det var jätte roligt och tror vi kom hem runt två halv tre tiden. Det var många bra artister men mina favoriter var nog Ison och Fille samt Vigiland.

På Lördag var jag också på U-port, var dock inte där men Alicia och Nora då 😔 Även på Lördagen var det många bra artister men Danny Saucedo var bäst!

I Söndags var jag jätte trött och ville bara sova hela dagen, men nej nej, jag fick jag gå upp lite innan tolv då jag och mitt fotbollslag skulle vara bollflickor på Elfsborgs matchen. Det var ganska kallt men det var en upplevelse. .

Här nere kommer lite bilder från U-port❤

~Tilda 

Likes

Comments