Hej jag vet att jag har tagit en väldigt lång paus från bloggandet nu, men nu är jag tillbaka igen! :)

Jag vill tipsa om en hemsida/produkt där man får göra sina alldeles egna kort!
Det är allt från olika tackkort, inbjudningskort till studen, bröllop. Man kan ladda upp egna bilder och göra kort av så de blir mer personliga, samt även designa text och liknande ! Man designar sina kort hur man vill, de på CupCard printar korten och skickar dem direkt hem till dig!

Jag tycker det är en jättebra sida och det blir verkligen snygga kort! Dessutom är det enkelt att förstå hur man gör sitt eget kort! Och det är enormt kul att göra korten :)

Jag ger er 15% rabatt på korten med koden 03AF men skynda er ! Erbjudandet gäller bara en viss tid !

http://www.cupcard.com/sv/


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter och ska snart börja svenska-lektionen. Vi ska börja förbereda oss för nationella provet på måndag, lite nervös är jag över det men det får gå som det går, jag kan bara göra mitt bästa :)

Innan svenskan hade vi idrott och det var kul men varmt! Baseboll hade vi. Första gången jag spelade det :)


Likes

Comments

Sitter på bussen ut till skolan, solen skiner och är på bra humör. Idag slutar jag sent med jag har ju sovmorgon så det är ändå inte så jobbigt. Det ska bli skönt att komma tillbaka efter lovet, speciellt när det är så härligt väder!

I ❤️ sol

Denna veckan kommer nog gå fort, går tre dagar i skolan och sen är det långhelg :)


Likes

Comments

Sitter hemma på altanen och pluggar matte, inte världens roligaste sal att spendera sin söndag på. Men vad kan man säga? Vaknade ju upp hos den bästa och mös hos honom ända fram till typ kvart i 4 så klaga ska jag inte göra ! Men senare ikväll ska jag (om solen fortfarande värmer) sola lite och sen spela lite leauge of legends men min älskling :)


Likes

CommentsSitter hemma hos Alex och spelar Yatzy med min älskling och hans syrra :) efter det kommer vi ta fram chips och dipp och se på någon mysig film :)

Likes

Comments

sitter hemma och ska snart åka ner till min underbara älskling igen. var bara hemma en sväng för att äta. :) imorgon när jag kommer hem ska jag ta det lungt och bara slappa :)

Likes

Comments

Igår var jag på rollspelet igen och typ vid halv 5 5 så blev jag hämtad av min syster och vi åkte hem till mormor och fikade :)
Det var jättemysigt :)


Likes

Comments

igår kväll var jag hos min underbara älskling, sen åkte vi till rollspelet och spelande lite. Men imorse fick jag reda på att jag var tvungen att åka hem för att fixa på gården. Jag gjorde det igår men jag fixade på fel ställe. Men nu är jag äntligen klar och ska bara hoppa i i duschen och sen åka ner tillbaka. :-)

Likes

Comments

Idag har jag lite att göra, jag måste ut och plocka på gården, sen ska jag vara kvinnlig och raka benen, lägga ansiktsmask och sola lite för att sen åka och fira 2 år med min underbara älskling!!!

Dessa två år med honom har gått så fort! De har varit så underbart att få dela de med honom :) han är världens bästa kille ;) <3

Likes

Comments

Jag kan hem från Karlstad vid typ halv 4 och då la jag mig och sola lite! Är verkligen blek! Usch!! Det kommer bli mycket sol för mig iår. Men vad gör det? Det är ju bara skönt att sola :)

Sen så har jag faktiskt inte alls gjort mycket idag. Ätit mat och legat på soffan, inget annat. Borde verkligen göra något snart, kanske tar en cykeltur eller något :)


Likes

Comments