Ja jag gick ju till AF i måndags då eftersom jag är arbetslös men nu ångrar jag att jag gjorde det eftersom jag får jobba idag och möjligtvis imorgon. Så jaha. Bara att stå ut med att vara med i AF då. Börjat fundera på om jag kanske ska hoppa på en undersköterske utbildning men jag vet inte riktigt. Drömmen är ju socionom men det lär väl aldrig hända med mina gymnasiebetyg.. :)

Annars händer det inte mycket, slutade kl 13 idag så ska väl pallra mej till köket o ta upp nån köttbit kanske men ja :) Märks :)

Har sett klart på Stranger Things och jäklar anacka vilken bra serie alltså! Shit! Ska bli riktigt roligt när säsong 2 kommer ut!!

Nåväl ha det sålänge.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag fick pappa en fisk på 11.7 kg, och vi åt fisk på en restaurang. Sen åkte vi bil i måååånga många timmar. När vi kom hem så kom min bästis för hon åker till sin kille på onsdag. Så vi träffades, käkade Marabou och spelade MarioCart wii ☺️ Så nu dröjer det typ nästan två veckor innan jag få se na igen trökigt nog. Tur att jag har fler kompisar som står mej väldigt nära att umgås med under tiden 😄

Likes

Comments

Har jobbat hela dagen idag och det var verkligen tråkigt att veta att jag inte har några inplanerade pass nå mer nu.. Så nu får jag ha ljudet på telefon på så jag kan hoppa in om de ringer hehe..

Jag har ju några månader på mig att fundera på vad jag ska göra nu.. Börjar en undersköterske utbildning i januari. Får se vad det blir av med den saken.

Sen när jag kom hem tog jag en powernap. Sov i nästan 1.5 timme, sen drog katterna ner hårtorken och sen smsade mamma att det var mat. J skulle på afterwork så..

Ja nu är det bara att söka jobb, men det kan jag ju göra :) Nemas problemas, var ju nästan det enda jag gjorde från 2012-2014 hehe.

Ha det!

Likes

Comments

Idag är jag ledig, jobbar sista dagen imorgon på sommarjobbet som är schemalagt åtminstone.

Ska iväg om en timme till pappa, ska äta den hederliga torsdags lunchen fast lite försenad idag.. :) Får se vad jag väljer att hitta på ikväll.

I helgen blir det Skärså och äta namnam mat :D

Likes

Comments

Jaha så fort tiden går då! Hösten är på intåg och den här veckan är den sista veckan på mitt sommarjobb. Om exakt två veckor firar jag och min sambo 3 år. Får se hur många år till vi orkar stå ut med varandra..

Har även köpt ny mobil, en iPhone 6s plus 128gb. Så mycket bättre än Samsung haha.


Vet int om jag har nå mer att berätta.

Ha det.

Likes

Comments

Jaha, så var det gjort då.

Lilla, gamla jag har tagit examen. Fy fasen så skönt!

Nåväl, examenredovisningen samt examensarbetet överlag gick sjuuuukt bra!
Nu ska jag börja sommarjobba imorn, så det ska bli spännande och roligt :)

Har även beställt en crockpot, för nästan 800 kr hahaha.
Men då kan jag göra matlådor. 4.7 liter rymmer den, får se om det blir för mycket eller för lite eller ja jag vet inte..

Ha det.

Likes

Comments

"Skål för de här underbara nio åren" . Haha,

alltså ibland känns det som om Anna Odell pratar för mej i den där filmen alltså - och då har jag bara sett början utav den.

När jag gick i högstadiet så var jag så jävla mobbad. Folk ville att jag skulle ta livet till mig till höger och vänster!

Förra sommaren (?) så hade klassen återträff. Det var några som inte var där, jag var en utav dem! :D
Ångrar jag det? Nix pix. "Dom flesta har faktiskt växt upp!" fick jag höra sen. Det tror jag vad fan jag vill om.
För att få höra att dom vill införskaffa en Döda emo dagen (om det nu var sant vet jag ju inte) eller lura mej att mina största idoler hade dött (florerade många såna rykten dock, så jag gick ju faktiskt inte på dom efter ett tag haha. Eller som den dagen då en kille fyllde mitt lås till skåpet med lera. Kul! Verkligen! Skönt att jag slapp betala för den idiotiska jävla handlingen iallafall! 

Nej, jag vill inte åka på någon jävla tjugo års återträff. Det kommer bli ett helvete iallafall. Tur det är långt kvar tills dess. Kanske jag har hunnit ändra mej. Ja, stundtals var det jävligt roligt, det kan jag hålla med om. 
Men så kom den där perioden då jag kände att nej. Ångesten åt upp mej så pass, att jag valde att skada mej själv för att bli av med den, bara för en kort stund.

Så äre med det ;)

Och så sägs det ju faktiskt att man ska släppa taget om sitt förflutna.
Det är ju bara det jag gör! :D

Likes

Comments

Idag är det onsdag och jag skulle ha börjat mitt "möte" med en som är med i projektet på Skype. Men han har inte "dykt upp" ännu :) Dessutom är datorn seg och allt bara laggar fucking sönder. Blir så arg. Får ta och rensa datorn lite sen tror jag..

Idag händer inte så mycket, men är ju rätt så dött härinne haha. Inte för att det varit fart här inne någon gång någonsin men aja.


Ha det.

Likes

Comments

Jaja, jag vet att jag är sämst på att uppdatera hehe..

Jag har faktiskt rätt mycket att göra just nu. Dels min LIA där vi åker runt till två boenden (nu dagarna efter varandra, annars tisdagar och fredagar) och sen detta examensarbete jag har..
Shit, I'm busy man!

Och jag kan ha mitt hår i TOFS! Haha, blev så himla glad. Jag tycker ju att det är i vägen mest hela tiden, så ja.. Det behövdes hehe.

Sen har vi ju varit utomlands också, är det så pass länge sen som jag skrev?! Omg.
Ja, vi hade det utomordentligt bra iallafall. Fast en bröt revbenet - nej det var inte jag hehe.
Men vattenlandet var sjuuuukt roligt, enda tråkiga var att jag blev sjukt dålig i magen på kvällen bara.
Sen var jag dålig i magen tills dess att jag kom hem i princip, var verkligen hemskt på planet hem..
Fast känns som om jag skrivit om det?

Aja, nu ska jag försöka förstå på mig vad som ska ändras på examensarbetet.
Nåväl.
Ha det! :)Likes

Comments