View tracker

Ikväll är vi barnlediga. Såklart så saknar vi våra solstrålar men samtidigt så är detta behövligt både för oss och barnen :) Barnen är hos Dennis bror så dom går det ingen nåd på och vi har precis ätit en massa god julmat från julbordet! Vi är proppmätta och nu sitter vi på rummet innan vi ska bege oss till spa:et en gång till :) Smälta maten där ett tag sen ska vi duscha och grejer. I morgon efter frukost kör vi vidare till Ullared :) Vips vad tiden går... snart är det måndag och då är det dax för min efterlängtade operation !

Fy fan vad vi har det trevligt ikväll !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

-Spapaket med övernattning för 2 -

Vi ska lyxa till det lite i helgen. Vi ska på lördag eftermiddag lämna barnen hos Dennis bror. Sen ska vi köra upp mot Laholm där vi ska sova på hotell, bada och basta, äta julbord, dricka välkomstdrink och bara vara och ta det lugnt :) Ska faktiskt bli väldigt skönt och jag tror att vi båda behöver detta. Sen på söndag morgon ska vi äta en antagligen jävligt god frukost sen ska vi köra till Ullared och handla julklappar. Är tanken men det blir säkert en massa annat :)


Blir säkert hur bra som helst detta! :)

Likes

Comments

View tracker

Sista veckan på min praktik

Blandade känslor faktiskt. Jag gillar stället jag har praktiserat på :) Jag har kommit in i gruppen bra tycker jag, jag har en super duper bra/rolig handledare. Känns som att vi har känt varandra hur länge som helst, jag tycker att vi har klickat bra :) Jag har fått nya erfarenheter och lärt känna nya människor. Både vårdtagare och personalen som jobbar där :) Fantastiska vårdtagare och fantastisk personal. Ett helt underbart ställe med andra ord. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle trivas så bra som jag har gjort. Jag är så extremt van vid hemvården och tempot där så trodde att det kanske skulle bli långtråkigt att praktisera på ett äldreboende men jag hade fel. Man hittar alltid något att göra. Att bara prata med en vårdtagare eller att göra något roligt är extremt uppskattat och man får en trevlig stund ihop och lär känna personen ännu bättre :) Jag har dessutom blivit erbjuden en timanställning hos dem så jag antar att de ör nöjda med mig :) Jag har nu provat på att arbeta på boende så nu vet jag hur det är så nu är jag en erfarenhet rikare och många människor som jag lärt känna rikare :)

Blivande undersköterska

Likes

Comments

Har jag bröst
Om en vecka vid denna tiden är det avklarat! Då har jag ÄNTLIGEN opererat mina bröst så att jag ÄNTLIGEN efter 27 års missnöje kan vara nöjd och stolt med hela min kropp. Jag är nöjd med allt förutom brösten på min kropp som det ser ut just nu i alla fall! Att kunna använda klänningar utan band eller ett linne så att det syns att man har bröst ska bli en sådan befrielse :) Inte nog med det så ska det bli skitkul att jag efter läkning kan gå till affären och handla min första bh som passar UTAN an massa x-tra push up och grejer. Jag kan köpa en helt vanlig bh :)

Fan vad jag längtar!! Låt tiden gå fort nu!!!

Likes

Comments

Operationen
Kommer närmare och närmare, nu är det mindre än 2 veckor kvar och jag börjar bli mer och mer förhoppningsfull :)

Har pratat med en tjej kompis som har gjort det på samma ställe som jag ska göra det på och har även fått se före och efterbilder och ja detta kommer att bli hur bra som helst.

12 dagar kvar idag :)

Likes

Comments

Blivit beroende

Av att ha långa fina fransar :) Det är så himla skönt att slippa sminka sig . När jag har påbyggda fransar så känner jag mig alltid fräsch, jag behöver lixom inte stressa och sminka mig om jag har ont om tid utan det räcker att jag borstar till fransarna lite sen går ut. Det går även mycket snabbare om man nu vill sminka sig i alla fall, behöver bara ta Foundation, och måla underfransarna :) 3:dje gången jag fyller på mina fransar nu :)

Det är så bekvämt & så snyggt :)

Likes

Comments

1:a advent firades på jobbet i år

I år så jobbade jag dubbla pass 1.a advent så det firades på jobbet. Eller ja jag firade det inte direkt på jobbet men jag var på jobbet hela den dagen så resten av familjen fick fira ensamma. Jobbade först 7-15.30 sen gick jag på igen 15.30-22.30. Skönt att tjäna lite extra pengar. Det behövs alltid så här innan jul :)


Hoppas ni hade en trevlig 1:a advent

Likes

Comments

ÖNSKELISTA FRÅN VÅRDVÄSKAN

Jag har hittat kläder och tillbehör som jag önskar mig i julklapp så jag slipper ha privata kläder på jobbet. www.vardvaskan.se har det jag behöver.

Likes

Comments

BÖRJAT SKOLAN

Vet ej om jag har berättat det men jag har säkert inte gjort det. Men i September började jag plugga efter att ha sökt till vård och omsorgsprogrammet i somras så blev jag antagen till skolan och började sen den 26 September.

Har pluggat ett tag nu och det känns bra att veta att när jag är klar med denna utbildningen så är jag undersköterska :) Jag jobbar just nu som timanställd på hemvården i Eslöv och jag ÄLSKAR mitt jobb. Så att nu utbilda sig till undersköterska kommer ge mig möjlighet att få ett fast arbete och jag kommer bli mer attraktiv på arbetsmarknaden. Eftersom att vården skriker efter personal så kommer jag efter utbildningen ha bredare möjligheter att hitta jobb. Lite mer valmöjligheter om man säger så :)


Likes

Comments

ÄNTLIGEN

Min dröm har blivit verklighet. Jag har bokat tid och allt är betalt. Nu är det på riktigt och jag har lite svårt att ta in det och fatta att detta faktiskt händer. Min dröm sen MÅNGA år tillbaka kommer att bli sann den 12 December! Mitt liv kommer att förändras, jag kommer att bli en helt ny människa, och mitt självförtroende framförallt kommer att blir MYCKET bättre :)

Jag pratar så klart om att jag ska förstora mina ja om man nu kan kalla det jag har för bröst :) Den 12 December kl 7.45 är det dags för förändring :) Är så klart lite nervös också men mest förväntansfull på resultatet. När jag vaknar från narkosen så kommer mitt liv vara förändrat och min kropp kommer att se annorlunda ut. Kommer nog kännas overkligt först men detta är ju något som jag velat göra långe och nu är det inte längre bara en dröm utan den kommer nu att bli sann och jag är så lycklig över detta. Tack till er som hjälpt mig att göra detta möjligt (ni vet vem ni är). Utan er så hade ingen operation blivit av på länge eftersom att jag pluggar och inte har ett fast jobb. Men nu är operationen betald och datum är satt :) Tack så himla mycket och jag älskar er.. Det vet ni :)Likes

Comments