- Första dagen på praktiken -

Första dagen på praktiken igår hände det inte speciellt mycket. Satt mest ner och diskuterade schemat, pratade allmänt om boendet och de som bor där. Träffade några av de boende. Men än så länge så kan jag inte göra någon bedömning om hur jag trivs m.m eftersom att jag inte gjorde något speciellt igår. Det var en mjukstart helt enkelt :)

Idag börjar jag 14.30 och innan dess blir det lite plugg.

Blev ett kort inlägg så här på förmiddagen! Barnen är nu lämnade på förskolan i alla fall så jag startar med min uppgift nu med en gång :)

Vi hörs senare hoppas jag :)

Likes

Comments

Mode & skönhet!

Handlade mina 2 första bh idag ! Kunde inte hålla mig längre :) Kommer bara använda dom ibland fram tills set har gått 6 månader. Vill ju ha så bra resultat som möjligt :)

Det känns så himla skönt att gå in i en butik och köpa bh som passar . Kunde inte det innan då alla jag provade var för små !

Likes

Comments

Fyllt på mina fransar idag

Då har jag fått fixat mina fransar idag :)

Känns alltid lika skönt när man går därifrån :) Emma gör alltid ett bra jobb och jag ÄLSKAR mina fransar :) Så skönt att alltid känna sig fräsch :) Har blivit beroende av att fylla på mina fransar :) Funderar på om jag ska handla hårfärg också och färga håret :( Har en extrem utväxt och den behöver åtgärdas :)

Ska även se om jag kan fixa mina naglar :)

Någon av dessa kanske ?

Såhär blev mina fransar i alla fall :)

Likes

Comments

Tagit reda på min bh storlek

Hej på er mina fina läsare :)

Igår fick jag sjuka mig från mitt jobb pga feber och en jävulsk huvudvärk! MINDRE KUL ! Men det var nödvändigt för i det skicket hade jag inte kunnat jobba ändå. Låg i sängen nästan hela dagen, gick ner och åt och drack annars var jag mest sängliggandes.

Idag när jag vaknade så kände jag mig mycket bättre och var dessutom feberfri :) Har kunnat röra mig på ett helt annat sätt idag och inte känt mig så stel och öm som jag gjorde igår. Körde till min praktik och hämtade mitt schema för de kommande 4 veckorna. Och senare på kvällen åkte vi till TWILFIT i Lund och jag fick hjälp med att hitta min nya bh storlek. Har gått från en mycket liten A kupa till 70F :) Köpte 2 nya bh:ar kunde inte hålla mig längre nu. Dyra var dom också! 699kr/st.

Men det är det värt med tanke på att jag vill ha bra stöd för brösten eftersom att jag har lagt 42.000 kr på en operation.

Funderar på OM jag ska lägga ut en före och efter bild på mina bröst här på bloggen! Jag är lite rädd för vad folk ska tycka och hur de ska reagera! Jag är 3 barnsmamma så frågan är om man kan göra det utan att få ett rykte? Jag hade ju tänkt lägga upp en bild där bröstvårtorna är dolda i så fall. Men jag anser på något sätt att det inte är något fel med att lägga upp en före och efter bild på sina bröst efter att man gjort en operation! Har jag fel eller? Vad tycker ni?

Likes

Comments

Då var även denna veckan över och helgen är på ingång. Dock inte riktigt för mig eftersom att jag ska jobba hela helgen, Det är min helg att jobba och jag jobbar från kl 14 alla dagar i helgen. Jobbar fredag, lördag och söndag.

Tänkte även att jag skulle hinna med att åka in om min praktikplats idag innan jobbet så att jag kan få mitt schema och kolla upp så att det passar med Dennis tider på hans jobb. Måste även meddela dagis deras tillfälliga tider nu under praktiken.

Jag hoppas att jag kommer trivas på min praktikplats. Ska praktisera på ett LSS boende.

Vi hörs mer sen.

Likes

Comments

Kl är 08.30 och vi har legat i sängen och myst såhär på morgonen. Jag och Saga är uppe nu, Kevin tittar på sin surfplatta och William ligger nog vaken han med. Ska strax gå upp och säga åt dem att komma upp så att de kan få frukost.

Idag kl 13 kommer en installatör från Verisure hit och installerar vårt larm :)

Barnen ska till dagis kl 10.30 så jag hoppas att han hinner installera larmet innan de ska hämtas igen. Det hade varit smidigt om vi hann installera klart larmet innan barnen kommer hem ;)

I övrigt så händer det inte så mycket idag, Dennis jobbar ju kväll så det är bara jag och kidsen hemma ikväll.

Vi får se vad kvällen bjuder på, nu tänkte jag dricka några koppar kaffe så att jag vaknar till liv :)

Vi hörs mina vänner!

Likes

Comments

- Larm installation - 

God kväll på er!

För ett tag sen så hade vi en säljare från Verisure här :) Hon skulle ringa tillbaka till mig och har gjort det ett par gånger men jag har halt enkelt inte kunnat svara pga olika anledningar. Ikväll ringde hon och nu har vi bestämt vilket larm vi ska ha och på Onsdag kommer de hit och installerar larmet åt oss :)

Vi valde både inbrottslarm och brandlarm :) Jag kommer att kunna styra larmet med min mobil och vi har ju ett sånt sära fiffigt lås från Yale Doorman så kommer även kunna låsa upp dörren via min telefon om jag inte är hemma. :)

Vilken teknik va? Coolt som fan.Nu ska jag strax hoppa in i duschen, efter det blir det väl att titta på tv en stund till innan jag lägger mig.

Likes

Comments

Då är det "sportlov" denna veckan. Detta innebär egna studier för min del. Har fått en uppgift att göra under sportlovet och nästa vecka börjar jag på praktik som håller på i 4 veckor.

Idag har vi fått pengar så jag tänkte handla lite sen. Lite dagligvaror tills vi får både lön och jag csn!

Blir väl även att fortsätta tvätta upp tvätten här hemma.

Igår kom Johan och Erika hit och hälsade på. Johan köpte ny bil i förrgår så de kom hit och visade upp den sen körde jag och syrran en runda in till Eslöv. Var ju tvungen att åka med henne nu efter att hon fått körkort.

Lite brist på ideer om jag jag mer ska skriva om men det kommer i ett senare inlägg.

Likes

Comments

Blev god som fan .. Där blev dock en hel över så pojkarna blev glada när jag berättade det 🖒
Det blev en trevlig kväll lgår med många goda skratt 😊 det var behövligt med en kväll med tjejerna 😊 Vi spelade speak out och fy fan vad roligt det var.. Jessica var skit svår att förstå :) Så detta ledde till as garv :):)
Ja tack tjejer för igår.. Det får vi göra om :)

Idag händer ont så mycket mer än att vi ska städa lite och så kommer eventuellt Erika och Johan hit :)
Johan köpte ny bil igår så jag bad honom att han fick koma hit och visa upp den så jag fick provköra :):) Har vi tur vill de kanske spela bingolotto med oss ikväll :)
Vi hörs senare ! 💋💋

Likes

Comments

Bakning på g

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så ska jag iväg på en tjejkväll idag :) Alla ska ta med något ätbart.. Jag tänkte först att jag skulle göra någon form av paj men efter att ha kollat i kyl och frys så konstaterade jag att det börjar ta slut och vi har inte så mycket pengar kvar innan vi får nya. Så jag ska göra en kärleksmumskladdkaka i stället :) Ska göra enligt detta receptet.

Hoppas att det blir bra :)


Likes

Comments