Igår lyckades jag få mitt hår snyggare än vanligt :) Jag kom även på att jag passar bättre i lockigt hår än platt hår :)

Smink 💄 gör extrem skillnad! Tog en bild före och en efter 💋

Därför ÄLSKAR jag smink!!!
Ser ju inte klok ut utan!!

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag var på gymmet sist men igår så fick rumpan och benen arbeta..
Hoppas på att kunna gå dit lite oftare nu eftersom att dessa långa uppehållen gör att man blir helt slö och får världens träningsvärk!

Ikväll ska jag jobba och funderar på att dra till gymmet efter!
Vi får se hur det blir! 

Likes

Comments

Barnens studsmatta gick sönder..  Dom har nu fått en ny och på denna är där skyddsnät! När jag fick tillbaka på skatten så tyckte jag att det var klokt att köpa en ny studsmatta till barnen! Det är en av deras favoritsysselsättningar när dom
är i trädgården så när den gick sönder blev barnen väldigt ledsna! Så när jag berättade att vi skulle köpa en ny så sken båda barnen som solar :) ☀

Det var några veckor sen dom fick ny men jag har bara glömt att berätta om det!

Och för er som undrar när jag skriver "och denna var det skyddsnät på".. Den vi hade innan var min systers gamla, hon har haft den stående hos våra föräldrar i säkert 6-7 år och när hon köpte den så var det inget krav från affären att sälja med skyddsnät! Så den gamla studsmattan hade ej skyddsnät pga detta! Men nu så får inte butikerna lov att sälja studsmattor utan skyddsnät! Så det känns mycket tryggare för oss nu när dom hoppar!

Likes

Comments

💰Hej alla💰
Idag har jag och syrran varit iväg på Center Cyd och shoppat! Erika ville tacka mig för all hjälp med att kontakta advokat så att hon kunde få sina pengar från ett jobb som dom försökte blåsa henne på!  Min hjälp ledde nämligen till att hon fick sina pengar som hon hade rätt till :) Så hon ville ta med mig ut och handla lite till mig :)

Vi hade en trevlig eftermiddag tillsammans och vi båda handlade en del :) Både kosmetik och kläder!

Så återigen tack syrran! 

Blev nytt foundation, löspuder, mascara, bronspuder, ny puderborste och lösögonfransar! 

4 linnen, ett par jeans, en lång kofta, 2 tröjor och bh med tillhörande trosor. Köpte en "osynlig" bh eller vad man kallar det och en långklänning!

Riktigt nöjd med dagen och köpen! 

Lite av plaggen På!

Likes

Comments

Jag visste inte förrän min syrra berättade det för mig! Jag var rädd att skorna skulle gå i sönder och bli konstiga i färgen menan kan tvätta till exempel AIR MAX i tvättmaskin på 40grader och dom blir som nya utan att dom går sönder eller tappar färgen! 👍

Finns inget värre än skitiga skor så det kan ju vara skönt att veta att som faktiskt går att tvätta!

Likes

Comments

Vår lilla prinsessa har en tand på väg upp och detta resulterar i att hon är extra gnällig då det antagligen gör ganska ont!  Men Alvedon hjälper så vi fortsätter köra på det! 

Annars så går allt väldigt fort nu med Sagas utveckling! Hon kryper extremt snabbt, reser sig mot saker, babblar på sitt vis som bara den, kan stå själv några sekunder,kan ju även sitta utan städ (har kunnat det ett tag),  ja hon kan liksom klättra ur vagnen on hon vill så man får knäppa fast henne. Så vi har även fått sänka sängen för ett tag sen!

Hon har börjat äta mat på ett annat sätt nu. Idag åt vi lax med potatis, ärtor och sås så jag mixade ihop en portion till henne och det visade sig att hon älskade det!

Ja hon går väl snart om hon fortsätter så här! Allt kom från ingenstans. Från att ligga mycket i vagnen eller på golvet så vände allt på en dag så började hon öva på att krypa, sen kom allt det andra dag efter dag!

Älskade tös! ❤

Likes

Comments

Tro det eller ej men vi vann storvinst på bingolotto förr förra veckan!  Vi missade att spela på mors dag för då var vi nere och hälsade på mina föräldrar och firade min mamma :) Så på tisdag kväll så slog det mig att vi inte hade rättat lotterna. Och för spänningens skull så kollar jag alltid dragningslistan och duttar i efterhand!  Och rätt som det är så ser jag att jag får bingo men trodde ju garanterat att det var 100 kr då jag såg att där låg en vinst på 100 kr på den nedre sidan av lotten... Men jag blev jävligt chockad när jag såg var vi hade vunnit!!! Hjärtat började slå ganska hårt och jag var tvungen att dubbelkolla om det verkligen stämde med de siffror som stod på datan och efter att ha dubbelkollat 2 ggr så konstaterade jag att det faktiskt stämde men ändå så valde jag att rätta lotten genom att skriva in serie och lottnummer och JA det stämde!!!! :)

Det är INGET skämt detta är helt sant för igår kom vår vinst ✌

Vi är väldigt glada över detta så klart och nu ska vi bara komma fram till vad vi behöver och vill ha :)

PLÖTSLIGT HÄNDER DET NÄR MAN MINST ANAR DET!!!! 😁

Likes

Comments

För ett tag sen så var jag på H&M och handlade lite shorts till Kevin och William och även Saga fick 2 söta set 😍

Pojkarna fick vars 3 par shorts :)

Shorts och tröja till Saga :)

Och detta söta setet :)

Likes

Comments

NEJ!!!
Nu får det minsann vara nog med detta slarvade med att uppdatera bloggen! INTE okej med dessa STORA mellanrum!
Har hänt en MASSA grejer så hade kunnat uppdatera dagligen!  Men men!! 

Idag har jag och familjen varit på Center Syd och handlat lite!  Framförallt till mig då jag så himla sällan handlar till mig. 

Handlade ett par shorts till, en byxdress som det kallas, en supersnygg tröja! Bikini 👙 handlade jag häromdagen men den får komma med bland dagens bilder! 

Handlade på GINA TRICOT och H&M! 

Likes

Comments

Vår lilla prinsessa är nu 8 månader och nu börjar allt komma på en och samma gång!  Hon har börjat öva på att krypa,  hon tar sig fram själv på golvet, men igår såg jag henne resa sig själv mot tv bänken!  Blev helt ställd, och förvånad! Fick rädda henne för att slå sig men annars tycker jag att ho. klarar sig galant själv!  Visst hon slår sig och
får blåmärken men det är ju sånt man får när man lär sig krypa :)

Så från att inte ha rört sig så mycket så är hon i full gång nu!  Tiden går alldeles för snabbt!!

Vi har även ansökt om och fått plats på förskolan till henne så i slutet på augusti är det dax för inskolning :)

Likes

Comments