Inredning & design!

God morgon!
Jag är helt klar i lägenheten nu! Alla lådor är uppackade, alla möbler står på sin plats, alla kläder m.m finns i garderoben, alla tomma lådor är nere i förrådet. Det enda jag har kvar det är lite kartonger m.m. på balkongen som ska slängas men det tänkte jag ta idag!

Det är fredag och det innebär att barnen i eftermiddag ska till sin pappa.
Kevin och Saga ska vara hemma men William ska till skolan kl 8.

Där är några saker jag saknar som brödrost, vattenkokare och micro. Men får se nästa månad om jag kan fixa det. Sen måste jag även fixa Internet här. Just nu får jag dela internet till tv eller dator och det kommer inte mina 20gb surf att klara.

Nu tänkte jag lägga upp bilder på hur det ser ut här. 

Kom på nu att jag glömde ta foto på den lilla toaletten 😁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon!
Fick flyttat i princip allt i ett lass igår. Glömde några lådor hos Dennis men dom tar jag idag efter skolan! Fick heller inte monterat ihop sängen så vi har sovit hos Dennis i natt. Nu ska barnen till skola och förskola och jag ska till skolan. Så efter skolan får jag ta det sista och försöka få monterat sängen!
Får jag monterat sängen idag innan det är dax att hämta barnen så kan vi sova hos mig i natt!
Ska även ta med min dammsugare, min mopp m.m.
Fler bilder senare!

Likes

Comments

God morgon!
I morgon kl 8.30 får jag äntligen mina nycklar till lägenheten! Flytten börjar i morgon så idag ska jag packa det sista. Ska försöka se om jag kan hämta barnens sängar ikväll också! Även Sagas garderob ska bäras ut i garaget.
Alla mina grejer förutom soffa och kläder står i garaget redo att flyttas i morgon!
Ja nog om detta ni kan följa mon flytt här på bloggen kommer uppdatera ikväll!
Nu ska jag försöka packa det sista så att jag kan göra annat senare.

Likes

Comments

God morgon!
På tisdag är det dax för mig att träffa min kundvärd i lägenheten för att få nycklarna 😁 Innan detta så ska jag kl 7 hämta ett släp som jag har bokat. Ska köra hem släpet så att Dennis kan börja lasta medans jag kör barnen till förskola och skola. Dennis och Kristoffer skulle hjälpa mig att ta de tunga möblerna då jag ej kan ta dessa själv.
Kl 8.30 ska jag och min kundvärd träffas så jag får titta på lägenheten en gång till och få nycklarna sen börjar flytten!

Det mesta är packat och klart. Ska bara packa lite av barnens leksaker och barnens kläder.  Sagas kläder är redan packade, det hjälptes jag och Dennis åt med igår. Sorterade då även ut kläder som är för små. Saga har så jädrans mycket kläder så där blev mycket till både mig och Dennis.

Så nu är hennes garderob tom då även den ska med till min lägenhet.

Ja det blir att packa pojkarnas kläder idag och även deras leksaker som dom vill ha hemma hos mig. Sent allt klart.

När allt har kommit på plats i lägenheten så ska jag till IKEA och handla lite grejer 😁

Sen ska där även handlas hem mat m.m.
Sängen ska även levereras på tisdag. Så jag får dessvärre ta ledigt från skolan den dagen!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det en vecka kvar tills jag får nycklarna till lägenheten 😁

Ja det är blandade känslor men ändå så ska det bli skönt. Jag kommer givetvis att tycka det känns konstigt att ha barnen varannan vecka. Och vara själv varannan. Jag är så van vid att alltid vara tillsammans med barnen så ja det kommer kännas jätte konstigt. Kommer sakna dom otroligt,  samtidigt så kommer jag kunna samla kraft och energi till att förbereda inför veckan när barnen ska vara hos mig. Kan fixa med tvätt, städning och inhandling så att allt är redo när dom kommer så kan vi göra annat när
dom är hos mig 😁

Antar att jag kommer att vänja mig vid detta till slut men jag ska inte säga att det inte kommer att bli en omställning i livet. Jag är säker på att detta kommer gå hur bra som helst, det är det jag strävar efter i alla fall ☺

Nu i veckan blir det till att packa det sista som jag ej kunnat ta tidigare som till exempel hälften av barnens kläder, hälften av deras leksaker, lite annat smått och gott.

Likes

Comments

Efter 10år så var det dax för att förnya sitt körkort. Asså tänk att jag haft det i 10år redan! Ja tiden går fort.

Ja där har hänt en del på 10år .

Likes

Comments

Som ni vet så ska jag flytta nästa månad. Jag har tack vare Dennis fixat jävöigt snygga möbler till lägenheten till ett bra pris.

2 vitrinskåp
1 tv-bänk
1 skänk
Matsalsbord med 4 stolar

1500 kr för dessa grejer!
Sen soffa och lite annat smått och gott tar jag med mig härifrån. Sen när jag har flyttat ska jag även åka en runda till IKEA och införskaffa mig lite grejer 👍

Sängen kommer den 5 samma dag som jag får nycklarna förhoppningsvis!

Likes

Comments

Hipp hipp hurra 🎉
För Saga idag som fyller 2år. Tänk vad tiden har gått fort. För 2 år sen idag just nu vid denna tiden var Saga ganska exakt 13 timmar gammal ❤

Din mamma, pappa och dina store brödrar älskar dig!
Vi sjöng för henne i morse så klart och hon blev glad för sina presenter ☺

Hon fick en ny gunga och såpbubblemaskin med extra såpa av oss. Senare på eftermiddagen kom moster och Johan och lämnade paket. En trehjulig sparkcykel 👍

Sen av farmor och farfar har hon fått en ätstol till sina dockor och nappflaska och tillbehör. Blir förhoppningsvis att vi fixar kalas för henne nästa helg när jag är ledig. Ska även på dop nästa helg så vi får se hur vi löser det. I med vi är mitt i en separation också så funderar vi på att bara bjuda familj och släkt! Eftersom att det är ont om tid dessutom. Snart nästa helg lixom!

Grattis än en gång vår fina tös ❤🎈🎂🎁

Likes

Comments

Go kväll!
Jag har varit dålig på att uppdatera. Varför? Jo det ska jag berätta nu!

Jag och Dennis är inte längre tillsammans och jag ska flytta från huset till lägenhet inne i stan! Lång historia varför jag/vi väljer att separera. Eller ja mest jag för det var väl jag som tog steget att försöka förklara att detta inte längre funkade.

Vi har varit tillsammans i nästan 10år och de senaste åren har väl vårt förhållande inte varit så bra. Det har varit upp och ner som det är i alla förhållande men nu den senaste tiden har jag bara varit så trött på livet och allt som det har inneburit. Tänker inte gå in på fler detaljer men jag är väldigt stressad alltid och känner att jag ibland inte har tid till att sätta mig ner med barnen på golvet och leka och umgås med dom som jag som mamma borde göra dagligen. Har sådan ångest över att inte hinna med sådana viktiga saker som att umgås med mina fina barn.

Men nu ska det bli ändring på det. När jag har kommit till rätta i min lägenhet och börjar ha barnen varannan vecka så ska jag se till att där finns tid till att leka, gå till lekplatser, sitta och pyssla, spela spel eller bara umgås. Veckan jag inte har barnen ska jag se till att fixa allt som behöver fixas innan barnen kommer till mig så att vi får mer tid till varandra. Jag längtar så efter att slippa stressa. Jag längtar så efter att slippa känna frustration och slippa känna mig som en dålig mamma.

Nog om det. Har planerat exakt hur jag ska ha det i min lägenhet och sen är det bara vardagen som jag och barnen ska få ihop men det kommer inte att bli några problem.

Jag ser fram emot att få ta hand om mig själv. Sköta ekonomin själv och lära mig att spara undan pengar. Ser även fram emot att planera mina matinköp och sådana saker på egen hand. Ja det är mycket som jag ser fram emot inför flytten. Jag flyttar den 5 september. Lite kasst är det eftersom att det är en vardag och alla jobbar och jag själv går i skolan. Så får väl börja med att flytta alla lådor som jag har börjat packa. Sen får jag väl passa på att åka till IKEA och handla lite grejer som jag behöver handla till barnen bla.

Jag har gjort en inköpslista på de grejer jag behöver. Har beställt en ny säng också från trademax. Fri hemkörning så vi satte leverans den 1:a så kan jag skjuta fram det 5 arbetsdagar så att dom levererar den när jag har fått tillgång till lägenheten.

Jag tar med mig lite saker här ifrån. Soffan bla, även Sagas garderob och en tv. Barnens sängar ska jag hämta hos Dennis bror. Ja det är mycket som ska ordnas med men jag ser fram emot det.

I helgen hjälpte Dennis mig med ett fynd. Jag köpte 4 möbler för 500 kr. Fina möbler.  2 vitrinskåp, 1 skänk och en tv bänk. Det står ute i garaget redo att lastas på släp och köras till lägenheten.

Ja nu vet ni varför jag har varit så dålig på att uppdatera men även det ska det bli ändring på. Ni kommer kunna följa min flytt här på bloggen :)

Skriver mer i morgon. Ska inta sängen nu och starta en film tänkte jag. Skola i morgon och William har ju också börjat skolan och han börjat kl 8 så han och jag ska upp kl 6 i morgon bitti.

Vi hörs. Go natt 😴😴

Likes

Comments

När jag kom hem från Grekland och pratade med min mamma i telefon så berättade hon att pappa och hon skulle ge mig 3000 kr så att jag skulle kunna hoppa fallskärm som jag velat göra sen syrran gjorde det. Erika och Dennis skulle dela på summan för att få allt på foto och film :) Och igårkväll skickade jag ett mail till SKYDIVE och berättade om att jag ville hoppa en dag när vädret var fint osv. Idag när jag kollade min mail så hade han skrivit och frågat om jag kunde idag och att dom hoppade mellan kl 10.30 - 21.00 så jag ringde honom direkt och sa att jag gärna hoppade idag men senare eftersom att jag gärna ville ha med mamma, pappa, erika, dennis och mina barn så klart.

Ja dom vile så klart se mig hoppa så de kom hem till oss efter jobb allihopa så åt vi tillsammans och sen körde vi ner till flygfältet. Än så länge så har jaga bara fått dessa 2 bilderna skickade till mig men inom 10 dagar skulle alla foto + videon komma så jag väntar med spänning på det :)

Detta var en ektremt häftih upplevelse och allt gick så JÄVLA fort. På dessa bilderna faller jag fritt i över 200km/h

riktigt jävla häftigt. Fler bilder och en video kommer när jag har fått hem det.

Vill ni se fler bilder från mitt hopp så lägg till mig på snap och kolla min story. Fler foto kommer under morgondagen när jag har fört över bilderna till datorn från kameran :)

Go natt på er!

Likes

Comments