View tracker

Go kväll på er!
Blir ett sent inlägg då jag gått i skolan idag och jobbat ikväll !
Först och främst så har jag idag fått svar på mitt mail som jag skickade till Gerlee om mina bröst och fick besked om att jag nu inte längre behöver ha den bh jag fick på operationsdagen och inte heller bandet. Så bandet åkte av direkt och efter skolan så handlade jag en sport-bh så jag snabbt kunde byta när jag kom hem! Handlade även hem lite mat. Gick in om apoteket och där visade sig att jag har mycket uttorkad hy så jag fick hjälp med produkter som ska vara bra för just detta :) (se bild ovan)

Fick bli denna bh:n. Kan ju säga så mycket som att det är en befrielse när man får ta av den bh:n som man haft sen man opererades och byta till en som inte sitter lika hårt och inte ser ut på samma sätt :)

Hejdå operations bh :)

Nu tänkte jag att jag skulle prova att tvätta ansiktet med mina nya produkter och hoppas på att de funkar bra och att min hy kan bli bättre :)

Tackar för mig och säger godnatt!
Har egna studier i morgon och 2 uppgifter som skall göras så ska upp kl 6 typ för att lämna barnen kl 8.30 sen blir det hem och plugga!

Vi hörs 💋

Likes

Comments

Trött & sliten

God kväll..

Kom hem från jobb för ca 1 timme sen. Har jobbat fredag, lördag, söndag, måndag och idag plus att jag har gått i skolan måndag och idag. Har slutat skolan tidigare än 15 dock men har jobbat till 22.30 på kvällarna och sen upp tidigt morgonen efter för att lämna barnen på dagis sen köra till skolan. Så ikväll känner jag mig väldigt trött. Problemet med mig är dock att jag inte kan gå och lägga mig direkt efter att jag kommit hem från jobb, utan jag måste först varva ner lite, en kopp te och sitta vid telefonen en stund brukar jag göra, eller så duschar jag!

I morse fick vi gå upp ännu tidigare eftersom att William hade tid på BVC KL 08.15. Han var inte alls sammarbetsvillig när vi var där. Han skulle INTE stå på vågen, han skulle INTE mäta sig. Han ville INTE säga svamp eller ratt, han ville INTE gå balansgång, han ville INTE hoppa på ett ben och han vill INTE stå på ett ben heller. Han sa även att han INTE ville ha spruta men den skulle han ha för hans eget bästa så vi lyckades och efteråt var han väldigt stolt över att han fått spruta och berättade glatt detta på dagis när han kom dit :) Jäkla unge <3

Aja i morgon har jag inte lagt mig tillgänglig på jobb eftersom att vi måste hämta hem vår nya säng som har kommit :)

Har idag även skikcat in nya bilder på mina bröst till Gerlee Plastikkirurgi så i morgon hoppas jag på att få svar och besked om jag behöver använda bandet och bh:n längre. Jag hoppas faktiskt på att jag lipper ha det och kan gå över till sport-bh.

Nej uch nu ska jag bannemig gå och lägga mig. Skola i morgon!Likes

Comments

Ska jobba hela helgen. Skönt att man kan komma igång igen :) Ska jobba där jag praktiserade :) Se om de gamla känner igen mig :) Ska dricka kaffe nu innan jag kör dit och packa matlåda:)

Vi hörs alla fina läsare:)

Likes

Comments

Ja som sagt så började jag skolan idag efter egna studier över jul och nyår. 2st kurser är nu avslutade. Fick ett starkt D på hälsopedagogik och vård och omsorg 1 har jag ej fått resa på än. Men jag blev nöjd med mitt betyg i hälsopedagogik i alla fall.

Blev ingen jätte lång skoldag heller, vi fikade tillsammans och fick lite information om de olika kurserna nu under vårterminen och när vi ska ut på APL osv. Så efter att vi hade slutat så körde jag till Lund (igen) för att fixa med Kevins jacka som han fick i julklapp. Han fick för liten storlek men vi har råkat slänga kvittot så jag bytade till en större storlek så nu kommer han kunna ha den längre :)

Köpte även ett ps3 spel till dom. Tänkte att dom måste få prova :) Nej mina barn ska inte bara sitta och göra detta! Mest för att dom älskar lego så köpte jag ett legospel till dom och gissa om dom blev lyckliga. Sen passade jag på att köpa "nipple covers" också :)

Likes

Comments

Mode & skönhet!
En månad sen min operation

Idag fyller mina bröst 1 månad :) Haha.. Tänk vad snabbt tiden går. På tisdag är det dags för att skicka in nya bilder till Gerlee för de ska kunna bedöma och jag hoppas på att få slippa båda delarna och få gå över till sport-bh :)

Jag är såå nöjd

Likes

Comments

View tracker

Skolstart i morgon

Ja nu börjar allvaret igen. Skolan börjar imorgon. Jag tycker faktiskt att det ska bli ganska kul att komma tillbaka. Komma in i rutiner igen och ha något att göra. Har faktiskt varit lite rastlös nu när jag varit ledig och dessutom sjukskriven. I helgen ska jag även hoppa in och jobba och det känns så skönt att få komma igång igen :)

Imorgon fyller även mina bröst en månad :) Och på tisdag nästa vecka är det dags att skicka in nya bilder för bedömning och jag hoppas verkligen att jag slipper både bh:n och bandet och kan få börja använda sport-bh i stället.

Har fuskat lite ibland och faktiskt provat lite olika bh storlekar och har nu kommit fram till att jag har gått från en liiiiiiten A till en E-kupa! En väldig skillnad men jag är SÅ NÖJD!!

Nej nu tror jag att jag ska inta soffan en stund och sen gå och nanna! Vi hörs :)

Likes

Comments

Levande ljus

Är verkligen något som jag älskar!!! Det finns inget mysigare än levande ljus ÖVERALLT i huset. Speciellt när det är sånt här busväder ute, då känns det skönt att bädda ner sig i soffan framför tv:n med en filt och en kopp te, kaffe eller oboy kanske :)

Jag handlade hem nya ljus idag, kände att det var dags att fylla på förrådet! Doftljus som vanliga ljus är fan min passion!

Likes

Comments

Klass 1-varning idag!!!

Idag har det varit busväder. Det har snöat och blåst ordentligt på det. Så ja typ en snöstorm som var helt onödig eftersom att det sen började regna i stället. Konstigt jäkla väder om ni frågar mig. Kändes det lönt lixom? Jag hämtade till och med barnen tidigare än vad jag skulle på dagis pga vädret. Efter att jag och William hade varit på Willys och ÖoB så på vägen hem hämtade vi faktiskt Kevin & Saga. Så vi har haft en riktig mysdag i stället.

Lagat god kvällsmat, ätit mellanmål, de har badat och lekt en massa. Alla barnen somnade innan kl 20 ikväll. Så SKÖNT!

Handlade mat på Willys sen blev det lite smått och gott på ÖoB. Bland annat ljus som jag ÄLSKAR, en ny mössa då jag inte ägt en sådan på länge. Köpte även en handkräm då mina händer vintertid blir förstörda.

Nu hoppas jag att mina händer blir bättre snart.

Likes

Comments

Mode & skönhet!
Fixat mina naglar

Igår köpte jag lösnaglar. Jag köpte lösnaglar för att jag jobbar inom vården oh får ej ha påbyggda. Så tänkte att lösnaglar kan man ju ta av så då kändes det lättare plus att jag vill kunna måla dom i olika färger, tråkigt att ha samma färg hela tiden. Så jag fixade naglar på både min svärmor och på mig själv. Första gången jag provar detta men tyckte ändå att det blev ett helt okej resultat. Om inte annat så var det kul att prova :)

Likes

Comments

Ny header

Det har ni kanske sett men jag glömde i alla fall att berätta det för er :) Är det någon här inne som vet ett riktigt bra program/eller internetsida där man kan göra ännu mer avancerade headers så får ni mer än gärna droppa en kommentar till mig :)

Likes

Comments