Idag är det obviously dagen för "Majkalas", var till mamma och pappas på en snabbkopp kaffe och sen vidare till min storasysters. Hon hade bullat upp med serpentiner, hemmagjorda munkar och mjöd. Riktigt trevligt att sitta i uterummet med pojkarna och fira lite. Sådär annars är det mindre än två veckor tills jag fyller 20 och ålderskrisen är ett faktum. Härligt 👋🏼

Bästa tiden på året är förövrigt nu, från första maj till typ slutet av juni är det sällan jag klagar på vädret eller myket annat alltså. Ifall det skulle börja snöa igen så kanske men nåja vi bor i finland risken finns alltid.

Emil, Oliver & Ted (I den ordningen)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var jag väldigt busy, vilket jag sällan är. Hamnade på extra jobb på eftermiddagen och sen direkt på veckohandling och sen mitt vanliga jobb direkt efter det. Jag uppskattar dagar då jag faktist har saker att göra. Dock hade jag dendär obehagliga ångestkänslan i hela kroppen igår, det är väldigt sällan jag har ångest numera men ibland dyker den upp och påminner mig om att "Hej long time no see jag existerar ännu". Det var ingen attack utan bara en orolig känsla i kroppen och tryck över bröstet som jag så fint har döpt till riskokar ångest, den stannar en längre tid men slutar sällan i en stor attack.

Idag kanske en timme efter att jag hade vaknat skickade mamma att hon hade sytt färdigt mina gardiner, jag har bott hemifrån i över ett år och först idag fick jag mina första gardiner. Amazing. Hon dök upp och hjälpte mig att sätta upp dem och sen bara helt spontant påbörjade vi en storstädning av mitt "allrum". Det är väll sånt mammor gör när de dyker upp, hittar alltid nått projekt åt sig. Vi flyttade även mitt bord från väggen till fönstret och det blev så mycket mysigare här.

Likes

Comments

Går runt i mina ful-jeans idag som får mig att se extra gay ut idag, i kombo med mina boots blir de brutalt. Sitter som bäst hos min syster och disskuterar livet och pakethållare (hon har haft mardrömmar om såna därav samtals ämnet). Det är fredag och solen skiner och min lillasyster får förmodligen komma hem på måndag, det blir int mycket bättre än såhär.


Just nu väntar vi på att pappa ska hämta oss så vi får gå och köpa plockgodis för hela budgeten, det är ju trots allt helg. Tack gode gud för choklad 🍫


Hennes lägenhet är så jävla cute // Ful-jeansen 👏🏼

Likes

Comments

Plötsligt var du vaken nudå, värdena har stabiliserats och du har nu flyttats ur intesiv avdelningen. Tänka sig att vi en dag efter åldern av 3 skulle fira att du kunnat gå och kissa själv, helt otroligt! Vi väntar ännu på dig hemma och jag saknar dig, men du är iallafall kontaktbar och skickar med jämna mellanrum en liten uppdatering eller hur arg du är för att du inte kan röka. En bra dag helt enkelt.

Det är underbart och läskigt hur fort livet vänder, just nu mer underbart än något annat. Nästa gång jag besöker dig kommer jag kunna prata med dig, hålla dig i handen och kanske till och med få dig att skratta. Jag tänkte säga "tack gode gud" men jag tror hela äran från min sida får tillfalla läkarvården på sjukhuset. 🎊

Likes

Comments

De säger att de testar nya mediciner och att en specialist ska titta på dig. Läget är oförändrat och vi vet inte hur länge du kommer vara sövd ännu och hela din familj saknar dig så de skär i hjärtat. Vi var 20 minuter ifrån att få se dig, att få prata med dig. Då ringde de om att du bett att bli sövd, att det var för jobbigt. Fyfan, 20 minuter. Jag vet att det är bäst såhär och att tänka något annat är själviskt, jag vill att du ska vara så bekväm som möjligt såklart. Jag satt bara och tänkte hur skönt det skulle vara att få se dig i ögonen, att se dig le till ett av mina jättetorra skämt. (Fast det var emot doktorns order att få dig att skratta).

Du låg sövd med en tub i halsen när vi kom in i rummet. Där låg du, så liten och sårbar och helt underbart vacker ändå. Hela livet har jag ängnat åt att försöka hålla dig trygg, ge dig allt du velat ha. Jag kände mig så maktlös, dehär är så jävla orättvist. Att du av alla på hela jorden ska behöva ha det såhär jobbigt, du som aldrig gjort någon illa, du som är en sån genomsnäll människa. Hur kan dethär hända?

Vi grät alla i över en timme efter att vi hade lämnat dig och sände en tyst önskan om att du hade hört oss säga att vi älskar dig fast du inte var vaken. Jag skiter i allt annat, jag skulle ge vad som helst för att få krama dig på riktigt. Höra dig prata. Skratta. Vad som helst. Fyfan kom hem!

Jag älskar dig, då du kommer ska du verkligen få veta det! ❤️

Likes

Comments

Efter allt gnällande igår är jag trots allt inte säker på att det var feber, kan också ha varit en gammal god migrän huvudvärk. Svårt att avgöra ibland då jag inte har en termometer. Ajja, tror iallafall inte jag är döende för känner mig relativt pigg och kry idag.

Provet imorse gick snabbt undan, vet inte om det är bra eller dåligt. Iallafall tror jag det mesta var finska, korrekt finska är lite mycket lovat, men trots allt finska. Har bara ett matteprov imorgon sen kan jag börja andas igen och se framemot helgen.

I skrivandets stund är jag påväg till min systers för att hålla henne och pojkarna sällskap en liten stund, ska och handla ikväll så jag får mera kvarg att leva på. Standard tisdag, mycket intressant att läsa om säkert!

Likes

Comments