View tracker

​CHOKLADBOLLAR

200 G SMÄLT SMÖR (LAKTOSFRI)
2 DL STRÖSOCKER
1 1/2 MSK VANILJSOCKER
2 MSK KAKAO
4 MSK OBOYPULVER
6 DL MIXADE HAVREGRYN
4-5 MSK GRÄDDE (LAKTOSFRI)

- SMÄLT SMÖRET OCH LÅT LIGGA TILLSAMMANS MED SOCKRET SÅ DET SMÄLTER SAMMAN LITE.
- MIXA HAVREGRYNEN, MED EN MIXER ELLER I EN MATBREDARE.
- BLANDA IHOP ALLT OCH SÄTT IN I KYLEN, KNAPPT 10 MINUTER, OCH SEN ÄR DE BARA TILL ATT RULLA I KOKOS ELLER PÄRLSOCKER.

BETYG - 5/5

SUPERGODA CHOKLADBOLLAR VERKLIGEN! KOMMER GÖRA DETTA RECEPTET OM OCH OM IGEN SÅ HIMLA GOTT REKOMMENDERAR VERKLIGEN!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

BANANPANNKAKOR MED CHIAFRÖN

1 BANAN
1/2 DL HAVREGRYN
2 ÄGG
1/2 TSK CHIAFRÖN
1 TSK VANILJPULVER
1 TSK KARDEMUMMA
1/2 TSK KANEL 
1 NYPA SALT 
1 KRM BAKPULVER
EN MATSKED MATTFETT

- BÖRJA MED ATT MOSA BANANEN HÄLL SEDAN I DOM LVRIGA INGREDIENSERNA OCH BLANDA. 
- HÄLL I MATFETT I STEKPANNAN OCH STEK.


BETYG - 3/5

​DOM HÄR PANNKAKORNA ÄR JU GODA FÖR ATT VARA SÅ NYTTIGA DÅ DET INTE ÄR NÅGOT SOCKER I OCH INGET VETEMJÖL MEN DET ÄR CHIAFRÖN OCH BANAN I OCH ÄVEN LITE ÄGG - PROTEIN DET ÄR JU SUPER. JAG TYCKTE DOM HÄR VAR HELT OKEJ OCH JAG KOMMER GÖRA DOM IGEN DÅ MAN ALLTID HAR DOM HÄR GREJERNA HEMMA.


Likes

Comments

View tracker

​SKAGENRÖRA -GLUTEN -LAKTOS

  - 10 STORA SKALADE RÄKOR
  - 3 MSK MAJONÄS
  - 1/2 MSK FINHACKAD DILL (går även bra med lite gräslök med)
  - 1 CITRONKLYFTA
  - SALT
  - PEPPAR

GROVHACKA RÄKORNA OCH BLANDA NER I MAJONÄSEN OCH SMAKA UPP MED CITRON, SALT & PEPPAR. 
JAG LA TILL ÄVEN LITE LAKTOSFRI CREME FRESH. 

Likes

Comments

​MAJSPANNKAKOR

För 4 personer

3 ÄGG
3 DL MAJSMJÖL
6 DL MJÖLK
1 TSK SALT
20 G SMÖR

BARA VISPA IHOP ALLT OCH STEK.

BETYG - 5/5. DESSA PANNAKAKORNA SMAKAR PRECIS SOM VANLIGA OM INTE ÄNNU GODARE!

Likes

Comments

Glutenfria och laktosfria tunnbröd/tortillabröd

1 Ägg
2 DL MJÖLK
2 MSK FIBERHUSK
2 DL MAJSSTÄRKELSE
MAJSMJÖL TILL UTKAVLING

Börja med att blanda ägg och mjölk blanda i fiberhusk och majsstärkelse blanda ihop till en smet. Sätt in i kylen i 20 minuter så kommer de bli mer en deg, Dela upp degen i 5 bitar och kavla ut till tunna och runda.
stek dom sedan på inte för varmt då blir dom hårda då vi vill ha dom mjuka som ett tunnbröd så dom går rulla eller böja. BETYG - 4/5

Likes

Comments

Jag tycker den här energibaren var helt ok, dock ingen jag kommer göra om testade ändå några med choklad och några utan och med choklad var bättre! Jag är inte så mycket för energibars för jag hittar verkligen ingen jag verkligen tycker är jätte god tyvärr.. Jag ger denna baren - 2/5. Här har ni recpetet->

ENERGIBARS

1 dl Solrosfrön
1 dl pumpafrön
2 dl havregryn
1 dl Russin
1 ägg 
1 äggvita 
1 Msk Honung
50 gram choklad (välj vilken choklad du vill)

Mixa alla torra ingredienser. 

* Häll i flytande honung

* Rör om och häll i ägget och äggvitan och blanda.

* Lägg allt i en form (beroende på hur stor/tunna bitar du vill ha!

*Sätt in i ugnen på 160 grader i 15 minuer.

*Häll choklad över och låt stelna i frysen.

Likes

Comments