Header

listor

Hej hur mår ni idag? Jag mår jättebra.

Idag hade jag tänkt dela med mig av mina top 5 favorit serier. Jag tycker om lite olika sorters serier så det finns nog något för alla i den här listan.

1. The Get Down

Den här serien är så så så bra! Tyvärr är den ganska kort (det finns en säsong med sex avsnitt) men det är ganska så skönt för man blir inte uttråkad på den även fast jag inte vet hur jag någonsin skulle kunna tröttna på den här serien.

The Get Down är fylld med massor av bra rap och jag hittade nyligen alla låtar från serien på Spotify och dom har redan tagit över min spellista.

Tipsar verkligen om den här serien om du tycker om serier med massa grym musik i!

2. Haters Back Off

Om man tycker om komedi serier är den här perfekt. Man skrattar sig igenom hela serien och helt plötsligt är den slut. Precis som The Get Down så finns det bara en säsong och åtta avsnitt av den här serien.

Det är Miranda Sings, från youtube, som spelar sig själv i den här serien och hon passar perfekt i den rollen!

Miranda försöker bli känd och börjar därför med att lägga upp en video på youtube. Med hjälp av sin morbror så startar dom den 5-fasiga (heter det så?) planen för att bli känd. Miranda och hennes mormor är så galna så att det går inte att inte skratta ihjäl sig när man ser hur dumma ideer dom får under serien.

Om du vill skratta så är det här en perfekt serie för dig. Det är perfekt att kolla på efter en usel dag och man bara vill skratta lite (mycket.)

3. Gilmore Girls

Åhh det här är världens mysigaste serie. Den är perfekt att kolla på under helgen eller ett lov eftersom det finns väldigt många (sju) säsonger och man fastnar verkligen i den.

Gilmore Girls är min höst och vinter serie, vet inte varför men det är något med den som gör den så mysig på något sätt. Det är en perfekt serie att sätta sig framför med en kopp te eller något annat varmt och dricka med en mysig filt när det är alldeles för kallt för att gå ut.

Det är väldigt lätt att komma in i den och redan efter första avsnittet var jag fast.

Det känns som att det är en sån simpel story men dom gör det till så mycket mer.

4. Modern Family

Modern Family min kära gamle vän. Har nog kollat om den här serien runt 20 gånger, har fortfarande inte tröttnat.

Det som är så skönt är att man kan hoppa in vart som helst i serien och man kan ändå hänga med i vad som händer.

Såklart så skrattar man ihjäl sig till den här serien också och jag förstår inte vad dom får alla skämt ifrån. Så om du nån gång är på dåligt humör så gå in på din mobil, dator eller vad du nu använder för elektrisk apparat och kolla på den här serien för jag kan garantera dig att du kommer bli på bättre humör.

5. Gossip Girl

Gossip girl, vad skulle den här listan vara utan denna serie. Hur kan man inte älska Gossip Girl, vet inte vad ska jag säga om den här serien men den är sjukt bra!

Det här är verkligen en serie som om man börjar kolla på den så kommer man fastna och råka vara uppe hela natten för att "man ska bara kolla på ETT avsnitt till."

Det är min beskrivning av den här serien :))

Så det var allt för idag, hoppas ni tycker om den här sortens inlägg och vi ses snart.

Hejdå<333

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Min instagram@ella.barou