Då var vi hemma igen och vi fick ju börja med att åka och handla. Ganska tomt i kyl & frys!

I kväll blev det Pulled Pork med egna hemgjorda Tortillabröd, utan vete + alla goda tillbehör.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

6 timmar på båten som går mellan Rostock och Trelleborg. Ska vara framme kl 21.

Sedan har vi 2 timmar hem!

Likes

Comments

Då var det stopp!

Helt plötsligt stod trafiken stilla. 2 timmar stod vi i kö och när det släppte så fick vi se vad det berodde på. En lastbil naturligtvis. Närmare bestämt en apelsintransport som kört av vägen eller kört in i mittrefugen. Apelsiner, poliser, brandbilar, kranbilar.....stort projekt att ta hand om. Lastbilshytten var det inte mycket kvar av och chauffören kör nog inte fler apelsiner!

2 timmar försenade var vi äntligen framme i Riversaltes, Perpignan. Innan vi checkade in på Hotel Tropic så åkte vi och käkade. Första dagen var en lång resa, nästan 800 km. Sova och sedan efter frukost vidare mot Dijon.

Likes

Comments

Nu har vi bestämt att vi ska åka hem 2 dagar tidigare än planerat. Tanken från början var att vi skulle lämna huset och Spanien fredag den 20, men eftersom väderprognoserna säger att det ska bli ännu sämre väder på torsdag, fredag och lördag. Kallt skall det också bli, både i Spanien och Frankrike.

Vi bokade om alla hotell längs vägen och även båten bokade vi om. Det kostade ju naturligtvis lite extra, 400 kr kostade det att boka om.

Vi packade allt på tisdagen, ställde iordning huset efter oss och lastade bilen med alla väskor, vin och Wheelar.

Packat och lastat, redo att åka i morgon (onsdag 18 januari)

Likes

Comments

Idag var det lite tråkigt väder, blåsigt och lite kallare än vanligt.Vvi åkte ner till havet, 10 minuter med bilen, och tog lite bilder.

Likes

Comments

Jamon, aioli, bröd, oliver och små körsbärstomater

Likes

Comments