Älskade fredag, nu är det äntligen fredag igen och planerna för i helgen är väll att helt enkelt plugga lite och sedan flytta klart det sista (ja, juste, har flyttat hehe). Ska passa på att ta det lugnt nu i helgen, nästa vecka väntas konserter, utflykter och redovisningar så det gäller att ladda om batterierna nu hihi!

Efter skolan blev det en tur på stan med mamma, vi fikade och jag gick mest runt och fotade fin vårmiljö, det var mysigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

HEJSAN DET VAR ETT TAG SEDAN!

Det var ett tag sedan jag bloggade, det har verkligen varit fullt upp i mitt liv med skolan nu den sista tiden innan STUDENTEN. Men jag ville uppdatera bloggen med att berätta att igår, 2017-05-08 så var jag på Ariana Grandes konsert här i Sverige på Friends Arena.

Att få se sin största idol och förebild framför sig igen, efter så lång tid kändes overkligt. Har jag verkligen sett henne två gånger live? What? Det känns som en dröm, allt detta, att få se henne, att få höra henne live, att få känna hennes närvaro på ett sätt det är helt sjukt. Jag var så himla lycklig under konserten igår, det blev en tjocktröja hem från hennes merch också hehe. Trots att vi inte hade dem bästa platserna i hela arenan så fick jag ändå uppleva henne live igen, jag trodde inte det skulle hände igen men det hände OCH JAG FICK BILJETTER. Konserten var like emotional som den förra och min röst är halvt borta haha, men vad gör det om hundra år.

Jag fick höra mina favoritlåtar från inte bara hennes nya album Dangerous Woman utan hon sjöng även några av sina äldre låtar från My Everything albumet, så fort jag och Jennie fick höra One Last Time så skrek vi så högt vi kunde, vi höjde våra röster under denna låt och sjöng tillsammans, likadant som vi gjorde under hennes förra konsert, så fint<3


Efter konserten väntades timmar av att försökte ta sig hem uhu :( konserten slutade runt halv elva men själv var man inte hemma förens halv två...roligt hihi

Nu sitter man här, dagen efter och känner sig helt tom inombords, kommer sakna henne, jag hoppas verkligen hon kommer tillbaka inom kort för jag vill verkligen se henne igen och möjligtvis träffa henne..hehe<3 Tack ändå till alla som bidrog till att denna dag blev helt magisk och tack till Ariana som varje dag gör mig glad och får mig inspirerad I LOVE YOU QUEEN <3

Likes

Comments

Jag har hunnit få i mig ett par chailattes från espresso house, det är verkligen mitt nya beroende hahaha! Jag har hittat en kärlek för att läsa böcker också, har läst ut alla "Fifthy Shades Of Grey" böcker och även läst den första och andra boken igen hahaha, jag har också precis läst ut boken "Hur kunde hon?" som var väldigt gripande och det tog ett tag att läsa den på grund av väldigt känsligt material, men jag rekommenderar den starkt!

Jag har också varit ute och levt livet på fester hahaha, älskar att gå ut och träffa folk och socialisera mig med folk utan att använda en mobil liksom.

Också tagit några rundor och shoppat lite, eller ja, det fanns inte så mycket som intresserade mig om jag ska vara helt ärlig, men lyckades få tag på en riktigt fin mörkblå-ish shorta som jag ääääälskar hahaha!

Lov för mig innebär också en massa massa musik, jag älskar att, som ett exempel, vakna upp på morgonen och sätta på musik eller sätta på en jättebra låt under dagen och gå ut och gå (dvs om det är fint väder då haha)

Likes

Comments

Topp låtar

Veckans eller....ja månadens favoritlåtar! Älskar att vakna på morgonen och köra igång en riktigt bra låt, de får mig att komma igång och det gör mig glad!

Topp album

Dessa är mina topp album denna månad alltså, jag menar, vad kan gå fel med the weeknd eller shawn mendes? Är också besatt av ed sheeran och soundtracket från 50 shades darker!!

Året har börjat bra med grym musik, am i right!

Likes

Comments