View tracker

Hejsan igen! Efter en kort paus återkommer jag igen haha, är så glad att jag fått så många läsare på så kort tid.

Nu är man sjuk igen, har mitt huvud nere i allt mitt pluggande idag nu när jag ändå är hemma, det är så stressigt nu de sista veckorna med prov, inlämningar, redovisningar och gymnasiearbetet hehe så det gäller att ta upp all sin egen tid till att studera. Ville bara kika in här på bloggen med lite härliga mys bilder, en fin kopp med te samt min otroligt fina (och också hemmagjorda) drömfångare som jag älskar.

Jag hoppas ni alla mår bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon, känns som att det enda jag gör nu för tiden är att blogga haha!

Idag är det första december och har väntat på denna månad i ungefär tio månader, jag är så done med 2016, vill gå vidare till nästa år, nästa år väntar spännande äventyr, student, fester, konserter och mycket mer alltså jag spricker av längtan!!! Hoppas alla har en fortsatt bra dag i alla fall.

Likes

Comments

View tracker

Här är några grymt snygga outfits till något fancy event eller till t.ex. julafton/nyår, men också cozy bekväma outfits till vardag eller bara myskläder när det är mörkt och kallt ute!

Jag måste dock erkänna att den sista bilden med jumpsuiten är så jäkla vacker, kanske borde köpa en haha? Dessa typer av kläder eller stilar brukar jag ofta dras till nu mot vinter, svarta, långärmade eller bara rent mysiga kläder, i love it! Skulle n också vilja kolla in Nellys stora sortiment med underbara kläder kan ni kika in här

Likes

Comments

Ikväll är jag extremt förkyld men jag har inte riktigt tid med att ligga i sängen och snyta mig, jag känner mig begravd med läxor så denna avskyvärda förkylning passar inte in just nu.

Jag hoppas ni mår bättre än mig och att ni har en fortsatt trevlig kväll, vad gör ni?

Likes

Comments

Jag vet inte ens vart jag ska börja, den här dagen har varit ovanligt lång;

Det hela började med att jag vaknade upp genomförkyld, men jag släpade ändå mig till skolan. Jag kan erkänna att det inte hände något speciellt under skoldagen mer än att vi arbetade lite med våran musikvideo som vi gjort. Graderna har skiftat mellan 1-4 grader så det var en aning kallt, dumma jag som valde att ta min tunna jacka idag ångrar mig nu oerhört mycket.

Jag och min vän valde att gå på lager 157 öppning här i Norrtälje och det blev en del shopping trots att min plånbok nästan var tom haha, så där utanför stod vi och väntade runt tjugo minuter och vi frös, eller speciellt jag då. Kom inte hem för ens runt fem dock så hela denna dag har bestått av en massa kyla och en frusen Amanda, tog världens skönaste dusch och sitter nu här med stora, pösiga och varma kläder som håller min kroppstemperatur någorlunda normal haha. Är helt slut och känner mest att jag vill sova bort resten av denna dag så maybe i will.

Något som slog mig precis är att julafton är en månad away, jag är väldigt taggad !!!

Likes

Comments

tänkte dela med mig något av det finaste jag har, min lilla katt. Han har funnits här vid mig i många år och jag hoppas han kommer stanna i många år till <3 fun fact; han är actually 61 år haha!

min kamera: Sony Alpha A68K SLT

här kan du köpa kameran!  

Likes

Comments

Detta ska då bli mitt första inlägg här på bloggen, jag vill ta tillfället i akt och berätta lite om mig själv!

Hej, jag heter Amanda och är 18 år, min stora passion i livet är min musik, mitt fotograferande och mitt skrivande, jag skulle beskriva mig själv som en väldigt kreativ och inspirerande person. Jag älskar att skriva långa berättelser om allt eller inget och att fotografera ger mig en stor lycka. Jag går sista året i gymnasiet inom sam/media, jag kommer från en liten stad kallad Norrtälje.

Jag är en ganska spontan människa så bestämde mig för att börja blogga, why not? Jag har hela livet framför mig och tyckte det verkade som en bra idé att börja dokumentera mitt liv genom en blogg.

Jag hoppas att du kommer fortsätta läsa min blogg och att du har en fortsatt bra kväll, hejdå!✨

Likes

Comments