Presentation picture
3barnsmamman
Jennie, 27 år, Borås
Jag som driver denna blogg är en gift 5 barns mamma av en årsmodell 88.
Bor i Borås och tillsammans med min man har jag 5 barn Melvin född 06 Alicia född 08 Isabelle född 11 Milion född 13 och lillebror som beräknas med ankomst mitten av Juni 15.Finns även på Instagram under @Snart.fembarn
Kontakt: Lillaj88@gmail.com
© alla bilder är tagna av mig,och får inte användas utan mitt tillstånd!

 

Måndag

De är smått kaos idag. Bella och Milion slår nästan ihjäl varandra. Två starka viljor som ska ha samma leksak går inte ihop alls just nu. Bella var även vaken i natt, och de gör att hon är trött lätt irriterad arg och frustrerad på allt och alla.
Hur ska denna dagen sluta??
Skönt att denna mamma får rymma en stund för ett besök till barnmorskan i alla fall 💎

All kärlek J

 

Likes

Comments

Vecka 38

Idag gick vi in i vecka 38. Nu är de inte långt kvar. Vilket är skönt då jag även denna gång har svårt att sova. Så väl på natten som på dagen. Annars är de en lätt graviditet, halsbränna men den är "kontroller bar".
Tänkt att snart är vårat femte mirakel hos oss. 20 dagar till bf.

All kärlek J

 

Likes

Comments

2015/05/24

Ja de va ju de här med att hålla bloggen vid liv.

Nu vet jag inte hur många gånger jag har både slutat och börjat blogga. M,an håller på ett tag sedan får man blogg torka.

Nu har jag även byt portal igen.

Blogg adressen ska ändras med då den inte alls stämmer. Dom är ju snart fem.

13 Juni är lillebror beräknad att titta ut. Och alla som känner mig vet ju att jag alltid går över. 10 dagar med Milion och han var så stor med 55cm lång och 4570 gram tung. Så denna gången kommer jag få en igångsättning. Men de blir inte innan bf datumet.

Den 11 Juni har jag fått tid till läkare för undersökning, och är då kroppen mogen får jag en tid till förlossningen efter de. Så än vet jag inte när de blir.

Imorgon är det dags för kontroll hos barnmorskan och då ska vi skriva brevet till förlossningen.

Lustgas och dusch kommer de stå kort och gott och att vi vill hem så fort de bara går :)

När de väl dragit igång på mig går de ju väldigt fort så hinns inte med så mycket!


Den 20 Maj nu i år vigdes vi i Caroli kyrka. Väldigt litet och personligt gjorde vi de. Bara vi och barnen plus två utomstående vittnen från kyrkan.

Så nu är man fru med. Meningen va att vi skulle gift oss 6 Juni 2015 men vi tyckte att de blev lite väl nära in på att lillebror var beräknad.

Sen är de väl så att halva Sverige gifter sig på lite mer högtidliga datum :)

Nej, de får nog avrunda detta inlägg.

All kärlek J
 

Likes

Comments

im back!

Ååå va de är segt att hålla igång bloggen.
De är liksom nästan omöjligt! Nästan till och med glömt av att jag hade en ;)
 
Men nu ska jag försöka ta tag i detta igen.
Kanske kommer de ett ämne som är roligt att följa ;)
 
De har hänt mkt sedan sist!
Jag och älsklingen kom iväg 2 gånger till Grekland.
Till samma stad men inte samma hotell! Rethymnon på Kreta.
Två helt underbara resor där vi kunde leva ut bara jag och han. Men nu blir de till att hålla sig hemma ett bra tag! :D
 
Alicia har börjat förskoleklass på skolan. Och hon trivs jätte, jätte bra. Hon har även hunnit bli 6år. Sjukt va tiden gå ju! :)
 
Melvin går i andra klass nu och de är kämpigt med läxor och allt som hör skolan till. Han brinner inte för de som Alicia gör. Om man säger så..
 
Hösten är här och den gör sig verkligen påmind om hur hösten är i Borås. Regn och rusk.. 
 
 
All kärlek
 

Likes

Comments

Min stora tös ??

Ska strax iväg på informations möte på skolan inför att Alicia börjar till hösten. :) Tänk att ungen börjar skolan. Galet. Igår satt jag och kolla filmer pp när hon var helt ny till världen. min älskade musa ?? En underbar tös med skin på näsan. ? Precis som sin mamma..

Älskade du.
All kärlek
 

Likes

Comments

De är mammas vovas de

 

Likes

Comments

Att förklarar sin kärlek

Att jag har träffat honom min livs kärlek är inte en hemlighet. Han betyder så otroligt mycket. Han är inte bara min livs kärlek utan även min bästa vän. Han vet allt om mig. Han har sett mina ljusaste stunder men även mina mörkaste ??
Han finns alltid där vad det än gäller. Han varma hjärta och vara själ gör att jag känner mig trygg även i dom otryggaste studerna. Att jag vill dela livet med honom. Att jag älskar honom. Att jag är stolt över honon är nått jag skulle kunna säga varje dag flera gånger om.

Jag är lycklig att jag träffade dig och har delat livet med dig i snart 11 underbara år. Visst har livet sina upp och ner gångar. Men det är inget vi inte klarar. Jag älskar dig Mikael Valdemar Lund & jag vill DELA resten av mitt liv med dig. Jag kommer alltid finnas och vara här för dig, nu och för alltid. tills döden skiljer oss åt ?? ?? 

Likes

Comments

May. 13, 2014

 

Likes

Comments

40 grader o brännhet

Kvällen igår startade bra. Milion somnar i sin säng efter vällingen. Jag fixar och sedan lägger jag mig för att en stund titta på tv. Vid strax innan tolv vaknade Milion igen och ville inte somna om. yrade av sin höga feber som kom från ingenstans. super knäppt. Somnade om efrer två tiden o sov super oroligt. Så idag är man mer eller mindre som en levande död :)
Skulle tro att tand nummer tre är på väg.. ??

Annars är allt som det ska :) Jag går runt o tänker på om jag skulle klara av att lämna barnen en vecka för att åka iväg med älsklingen. Det hade varit såååå mysigt. Bara han o jag ??

Men de är svårt att släppa taget om dom

All kärlek
 

Likes

Comments

11 år borde firas ??

I juli firar vi 11 år tillsammans. Och hur kan man fira detta. För det borde firas, så klart ??
Våra tankar går mot Grekland en vecka utan barn i Augusti. Barnvakt är fixat... Faster med kusiner har hjärtan av guld och vill mer än gärna hjälpa oss :)

Så nu hänger allt på mig. Ska jag våga lämna mina små (Milion & Isabelle. dom andra klarar sig på ett annat sätt) i 7-8 dagar
För att förhoppningsvis få spendera wn oförglömlig resa med min livs kärlek ??
Men kan andra så BORDE jag kunna med :)
Så en sista minuten får de bli till Grekland ev Spanien :) Men Grekland lockar mer ;)


All kärlek
 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw