Usch hadde en sån där piss dag igår och idag..vill bara dra täcket över huvudet och sova..känslan "vi skiter i allt" med bröllopet. vi ställer in..less å bara less 😧

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

jamen skakar lite liv i bloggandet..så får vi se hur länge det varar 😂
Är mitt uppe i planerandet av bröllop som kommer gå av stapeln den 23/7 2016 ❤ så finns massor att skriva om ang planerandet och allt det innebär..vilket är massor!!

Likes

Comments

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 8754172941

Likes

Comments

Mitt uppe i påsken. Härligt att vara ledig flera dagar. Tog även semester nästa fredag för att kunna hitta på nått skoj med barnen som har påsklov. Igår var vi till mamma och pappa och friade påsk/födelsedag x2. God mat..fika och mysigt att träffa syskon och syskonbarn/barn. Edvin smaskade mer änn jag trott på både köttbullar och annat. skönt att se då han annars är rätt kräsen på mat. Mormor bjöd även på skummraketer till fikat vilket är en höjdare i Edvins ögon :-)
Idag kommer Pärs syster hit och ska sova över. ska laga lite god mat och bara ha det bra blir nog en trevlig dag/kväll. 
Barnen fick leta påskägg igår kväll (Viktor var på kalas till klockan åtta så därav kvälls tiden :-)) Edvin fick hjälp av syskonen att följa ett snöre från ytterdörren till ägget som var gömt i en av pappas traktorer. Edvin tappade totalt fokus på snöre och ägg då traktorn lockade mer. Men när han öppnade och såg att ägget innehöll en liten polis bil blev lyckan stor. Viktor och frida fick kuvert med ledtrådar som ledde till 3 platser och slutligen till gömman under vedkapen :-) Det va lite mysig att gå i mörkret och smyga runt..blev lite spännande tror jag. Lyckliga barn som smaskade godis sen. Edvin strunta helt i godiset..ratade allt i sitt ägg. Polis bilen däremot kördes det med lääänge länge så han va nöjd iaf :-)
 
                                                                    
  

Likes

Comments

Edvin somnade vid ca 22 igår men tyckte ändå det va morgon kl 06:30..tyckte inte mamman..gäsp!
Men nu sitter vi här och tittar på Mamma mu på tv'n och läser böcker..mamman hinkar kaffe för att hålla ögonen öppna :-) Knepigt att det på vardagarna funkar att kliva upp 04:30 men på helgen är en pina innan kl 08. Frida har haft en kompis sovandes här i natt. Dom har mest spelat wii så varit lugnt :-) 
Igår kväll ringde Brobergs U16 tränare och undrade om Viktor kunde vara med på en match idag. Gissa om V har varit nervös efter det..oj oj..knappt kunnat sova inatt. Försökt intala han att han fixar det lätt men kvittar. Så kl 15 blir det bandy..stolt mamma iaf :-) Men nu blir det mer kaffe :-)

Likes

Comments

Lämnat Frida hos mormor och morfar där hon ska sova och vara imorgon när vi jobbar. Morfar och Frida har planerat att nu ska de spela ihop. Frida på klarinett och morfar på dragspel. Fridas kommentar när jag skulle åka va klockren 
-Morfar! Vi passar på att spela när mormor tittar på nått bra på tv'n :-) Mormors lilla retsticka. 

Likes

Comments

Helgerna flyger fram..blev lite ändrade planer i dessa sjukdomstider. Lördagen tillbringadd vi på Hällåsen och Bsndy match för Frida med hennes U9. Va tufft Fmotstånd men dom kämpade på :-) Viktor fick vara hemma då magen protesterade för han :-( Mest trist med det va att U16 tränaren ringde och ville ha med han i deras lag inför match mot Borlänge..dom behövde folk..men det vågade han inte då det inte är så smidigt att spel bandy match med dålig mage :-/  Söndagen blev lugn med kikande på 5milen och nu är det bandy Villa mot Västerås. Frida har övergett oss och ska sova hos en kompis å ha lite kul imorgon. Det är sportlovs vecka men jag jobbar alla dagar utom fredag. Slutar även tidigt två dagar så nått kul ska vi väll hinna klämma in :-):-)

Likes

Comments

Tänk idag blir våran älskade lilla gofis 1 år. Ett helt år har vi haft honom hos oss..oj va fort det året gått och så många fina minnen vi fått. Hans levnadsår började lite svjigt med en riktig rysar vecka men som fick ett solskenslut <>
                                  
                                                             
                                 
                                                                Alldeles nykommen till livet
 
                                   
                                                               Nyss hemkommen från BB
 
                                   
                            Lille skrutte inte ens 1 månad och inlagd på infektion med feber och svajiga värden..
                                   
      Hamnade på akademiska i Uppsala, men fick i slutet av veckan åka hem och återförenas med dina       syskon..lyckodag!!!
 
                                          
                                                                         Du och dina älskade syskon!!
                                       
                                                   Kusin Julia inspekterar varför du skriker så hemskt!
 
                                        
                                                                            växer och blir stor :-)
 
 
                                     
                                                                                    Bus Edvin!
ÄLSKADE ÄLSKADE LILLA BARN!! ÄLSKAR DIG TILL MÅNEN OCH TILLBAKA!!
 
 
 
 

Likes

Comments

Nu får sommaren ta och komma, jag börjar jobba snart och vill hinna njuuuta läänge innan dess..bada..äta frukost på altanen..ha dörrar öppna långt inne på natten å svära åt alla mygg!
Om en vecka fyller Edvin 1år, ofattbart att våran lilla skrutt blir hela 1 år..oj så fort det året gått. hoppas på sommarväder då så han får en fin sommrig födelsedag :-)
                             
 
 
 
Idag ska det städas, Viktor har åkt iväg med Pär för å vara med han på jobbet idag och Frida ska med en kompis till bollnäs. så det bir jag och Edvin som stökar här hemma :-)
 

Likes

Comments

Idag den 26 Juni 2014 somnade Pärs fina mormor Birgit in på bollnäs sjukhus. 86 år och lämnar många fina minnen efter sig! Så kvällen har vi spenderat med farmor, faster och Pärs moster och Erik m fam. Ätit och fikat och sörjt fina fina Birgit. Tänk så många roliga berättelser hon delat med sig av från sin uppväxt i Regnsjö. En fras som rullar i mitt huvud ofta är "Gott ändå, gott ändå..sa bobacks Johan" fanns en rolig berättelse bakom den :-)
 
SOV GOTT BIRGIT <>
 
                       
 

Likes

Comments

1 34515 Next

Better Blogging Nouw