Better Blogging Nouw
Presentation picture
3barnsmamman
Jennie, 26 år, Borås

 

T/r

Idag han man fixat i ordning lägenheten. Eller ja i alla fall de mesta ;)

Sedan tog vi de ganska lungt. Men fick lite smått panik över att jag inte hade nagelacks remover hemma så vi bestämde oss för att att ta en promenad ner till maxi. :) Men först hittade vi in på Åhaga där Nelly har sin årliga Outlet :) Hittade arbets kläder till mannen i mitt liv så han blev nöjd. :)

Sedan till maxi. Och visst är de alltid så att man hittar massa man inte ska ha.. Så är de i alla fall för oss. :)

Imorgon är de Söndag och vi får se vart dagen tar oss.. Ev i veckan ska vi alla ta en tripp ner till Varberg! Men beror lite på vädret. Kanske blir de en annan vecka med. Ja, jag vet alla badj*vlar från Borås åker ner och ställer till de.. Hahaha. Och jag är verkligen en äkta Boråsare vilket jag är mkt stolt över! Glad att Micke och jag fann varandra för NIO år sedan i varberg! Tack älskling för de ;)

Nyss tittat på film. Och ser nu att klockan inte alls är så mkt! Så en stund till blir man allt upp till... 

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Fredag

Idag har man varit trött! Var mkt aktiviteter igår :) Som de ska vara!

Hela familjen tog oss ner till stadens första sommar torsdag. Och de var Loreen som var först ut denna sommar :)

Vi stannade dock inte tiden ut, kände väl att barnen var trötta och mannen i mitt liv skulle upp till jobbet idag, så vi var hemma vid 22:30 tiden och barnen var i säng kl 22:40..

Så idag är man väldigt trött! Tog oss ner en sväng till när-butiken för att inhandla lite fredagsmys.. Men i morgon får vi hoppas att energin är tillbaka. För lägenheten ser fortfarande ut som hej-kom-och-hjälp-mig!!!!

Men väggarna är otroligt snygga så de gör inte så mkt!

Vi har hela 4 veckor på oss att fixa allt! Mannen i mitt liv har semester.. Looovley

Jo, just de jag vann ytterligare ett par Björn Borg boxer till M. :) Jag har då turen på min sida lite i alla fall... 

Jag är en mördare

Körde på eller helt över ska man väl kalla de... Stackar lilla snigel. Splash sa de och så fick jag snusk på foten. :(

Så nu är jag en mördare enligt mina barn. hahaha

 

Mina tre <3

Idag har vi tagit oss ut :) Äntligen. Medicinen biter bra på lill hjärtat. Skönt!

Vi tog en promenad till staden i nya vagnen och sedan vidare till maxi, där tog vi en snabb lunch i form av korv med bröd och mos :)

Vi fick även gratis tårta och ballonger i stan :) Mummsigt!

Sedan vidare till den omtalade Nelly outleten. Hittade 2 glas till M & A och sedan frukostset till mig och mannen i mitt liv. Får ta en svän dit snart igen. ;)

Vagnen rullar mkt bra. 

 

Onsdag - Mkt har hänt

Mkt har hänt på kort tid. Lägenheten är en helt ny lägenhet! Tänk va lite färg kan göra!! :)

Lägenheten är fortfarande i kaos. Men börjar forma sig med möbler på plats. Stor städa får vi ta en annan dag (imorgon är en annan dag)

Isabelle går på Kåvepennin och mår mkt bättre nu än va hon gjorde igår. Hon fick även host medicin utskrivet på recept.. Är som natt och med henne nu!

Igår vi fick vi den dåliga nyheten att Leifs pappa har lämnat dom. Han blev 83år gammal och var väldigt sjuk den sista tiden. Totalt hade han fått 30 proppar. som han klarat sig på. Det är starkt!!! 

VILA I FRID! 

 

Även vagnen kom idag. Hann innanför porten sedan började man plocka ihop den :) Så fin och verkligen så nöjd. Imorgon om Bellis är bättre får vi allt ta en prov runda ;)

Nu blir de snart pannkakor som mannen i mitt liv just nu står och steker :) (jag har aldrig lärt mig de där, så han få stå för de)

Nu är det hungrit, så detta inlägg får nu sätta punkt!

  

bloggar via mobilen

Färgen sitter på väggen, men inte riktigt klart än. Fick ett samtal från mamma med. Leifs pappa dog ikväll. Så vill inte att han ska komma imorgon utan vill att han ska åka hem till sin familj och vara med den. Men han håller fast vid att fixa de sista imorgon. Och sedan åka hem! Usch va jobbigt. Kände inte hans pappa och har nog aldrig träffat honom men de känns så klart ändå. Bloggar mer i morgon. Om allt.
 

Ingen blogg

Blir bara detta inlägget idag. Ingen ström till datorn så den kan laddas.. Lägenheten ser ut som kaos och isabelle har halsfluss och går nu på medicin, Hoppas att lillan blir bra snart!

Mer text om dagen idag. kommer i morgon..

 

 

Beställd & klart

Jahoo, nu har jag beställt vagnen. Underbart! Hoppas på snabb leverans. Men de kommer skickas under morgon dagen då jag fick min rabattkod från Jollyroom.se så sent nu så då går leveransen i väg i morgon. Super nöjd av den fina rabatten jag fick :) Tusen tusen tack Jollyroom.se Nu kommer dagarna gå åt att vänta på denna.

 

Eller nej, just de vi ska ju måla om med. Mkt bra på kort tid. Det som är mindre bra är att jag i morgon får ringa vårdcentralen ang Isabelle. Hon har fortfarande feber från och till och har snart haft detta i 2 veckor(febern har ju gevetvis inte varit i 2 veckor, men från och till. Ofta på nätterna).. Så i morgon får vi komma iväg så att en läkare får kolla på henne.. Inte roligt att se att hon är så dålig!!
 

 
 

 

Väntar...

Sitter och väntar på att mamma ska ringa och säga att dom är på ingång. Samma sak varje gång.. Dom säger en tid som dom ska komma men är alltid alltid sena. Orka..

Jag skulle behöva till banken och sedan till affären men då står dom säkert utanför om några minuter!

Aja, inte mkt att göra. Irriterande bara!!!

Och som de ser ut med, här hemma.. De gör ju inte saken bättre!!! 

CerazetteJa, jisses dessa tabletter gör mig verkligen galen. Så idag slutade jag med dom. Inte för att jag vill bli gravid eller (för det vill jag ju inte, har skrivit om de innan om vf och inte) men mina hormoner är verkligen uppe i himlen och svävar! Jätte jobbigt!
Isabelle är nästan 1 år (någon månad i från knappt)! Och sedan hon föddes har jag haft en mens och de var i mars. Innan dess gick jag inte på nått skydd. Men började med cerazette:n för 3 månader sedan nu och har inte fått min mens igen. Jag kan helt enkelt inte äta sånt! Lika när jag hade stav i armen som tonåring... Hmm. :) Kanske därför jag är flerbarns mamma nu.. hahaha.

Nej , men skämt och sido de är riktigt riktigt jobbigt!!

Nu är min fråga..

- Någon mer som har det som jag????