Header

Den nya

http://mycinderellastory.blogg.se/

Sa ju att jag skulle lägga ner bloggen. Och ja jag gör de här på nattstad. Och flyttar mig vidare till blogg.se

Ovan är min nya adress om de skulle vara så att ni vill följa mig vidare på min resa som snart 4 barns mor :))

 

 

Likes

Comments

Lägga ner bloggen!!

Ja, jag känner inte att den ger mig så mkt!

Så jag kommer nu sluta blogga! Ev att jag startar upp en ny på annat håll!

 

 

 

Likes

Comments

Tävling!! Vinn valfri barntavla från Zandreas Värld

Just nu finns en super mysig tävling ute på Monias blogg! Där man har chansen till att vinna vad som presenteras ovan en valfri barn tavla :)

Det skulle passa oss jätte bra nu när det snart är dags för ul och kunna göra nått speciellt av bilden man får vid besöket :)

Vill du med vara med och tävla så klickar du här :)

 

Likes

Comments

Ännu ett mirakel

Idag går man in i vecka 16! Tiden bara springer iväg och jag kan för första gången på länge känna mig positiv till allt! :) Underbart!

På självaste kärleks dagen ALLA HJÄRTANS DAG så ska vi äntligen få se vårat lill* mirakel och hoppas på att barnmorskan kan se vad som växer i magen. Det skulle ju vara mysigt med en liten prins till men självklart är en prinsessa lika välkommet <3

Så här skrev jag i ett inlägg som jag inte publicerat tidigare::

 

Dagen då vi fick veta.

2012-10-31

Idag är det sista dagen på Oktober månad 2012. Går allt som de ska så kommer jag vid denna dag nästa år ha ett par månader gammal bebis i min famn.

Ja, ni läser rätt! Jag ska nu bli mamma igen, mannen pappa igen, Melvin storebror igen, Alicia storasyster igen och Isabelle ska för första gången bli storasyster hon med. :)

Jag eller vi är jätte glada. Barnen vet ju inget än! Allt är så nytt! Och man vet ju att mkt kan hända (som absolut inte får hända). Men så ska man ju inte tänka.

I skrivandets stund tycker jag att det är lite tidigt att gå ut med att de faktiskt finns nått som växer inom mig. Några vet andra inte. De som vet betyder extra mkt. <3

Om jag kollar på FL (www.familjeliv.se) så är jag idag i vecka 5 (och så klart dessa plus veckor med så 4+5)

Så än är det tidigt! Men varje dag blir vi än dag närmare, den stora dagen. Förlossningen och för att för första gången hålla i ännu ett mirakel, Som jag och min älskling har skapat fram av massa fin kärlek <33

Jag är glad om illamåendet kan hålla sig borta ett tag till. Så att jag i alla fall får må bra på våran resa..

 

Likes

Comments

sim sim och plask plask

Första dagen på simskolan tycker Melvin verkligen om. Många kall supar och fina ben tag, Detta kommer han att klara som inget alls.. Till sommaren kan han simma :D

Och nu på kvällen körde jag och Bella en typ av sim skola vi med :) Hon har varit livrädd för vatten hur länge som helst så ungen har inte badat på minst ett år. Så idag tycket jag att de va dags att testa på nytt.. Jag bet mig hårt i läppen och bara hoppades på att de skulle gå. Hon skriker till och med när hon duschar! Men gud så bra de gick. Vi satt där hon i sin balja och jag på en pall bra länge och hon var super glad :) Hon blev nästan till och med arg när vattnet försvann ;)

Så nu kanske hela familjen kan åka och bada på Fredagar, när sonen har simskolan. Eller i alla fall att jag och barnen kan ta oss till badhuset, och mannen skulle jobba :)

//engladmammamedtremktgladabarn

 

 

Likes

Comments

Vart tog ni alla vägen?

Ja, även fast jag blogga för min egna del så är de ju alltid roligt med lite läsare :)

Och ja, ni var här innan. Vad hände? Vart tog ni vägen?!

Bilden är lånad från google.se

 

 

 

Likes

Comments

Det gör mig galen!

Och ännu värre är det fan när man inte sovit nått vidare alls i natt. Pga av en dam som inte ville sova alls. Må vi hitta en ny bostad snart eller må renoveringen vara över!
 

Likes

Comments

Städ fix och trix

De är nog ganska skönt att skolor och förskolor har startat igen. Ett lugn ligger som en bädd i lägenheten :)

Jag fick städa i lugn och ro, då Bella är rädd för dammsugaren ;)

Och vi har till och med fått i oss en snabb lunch i form av falukorv och potatismos. Så nu sitter jag vid datorn för första gången idag :) Imponerad ;P

Snart är det dags att ta sig mot skolan och hämta Melvin och sedan vidare till förskolan och hämta Alicia!!

 

 

Likes

Comments

Goodiebagen från Dam & knekt

Idag kom min vinst som jag vann i en tävling hos en av mina favorit bloggar Monia - Mamma till Tuvalie som hon hade i samarbete med Dam&Knekt! :)

Var massa fina saker med i form av smycken och en jätte fin sjal :)

Ja, bilden bjuder jag helt enkelt på ;)

 

Likes

Comments

Ett roligt besked så här dagen innan skolan startar :)

Jag trodde nästan att de var kört när jag ringde badhuset nu på morgonen. Men icke, på Fredag åker vi ner till stan och Melvin börjar simskolan :) Så till sommaren kommer han kunna simma :D

Exteriör

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw