Var på gymmet idag 06:30, det är då de slår upp dörrarna. Relativt tomt på folk, tar sista skåpet i längan med 40 tomma skåp. Kör ett stenhårt pass, svetten lackar, känner att jag är på toppenhumör denna morgon.

Men när jag helt slut tar mig in i omklädningsrummet blir jag lite fundersam. Är det bara jag som vill ha lite space, utrymme när jag har tränat klart och ska ta av mig mina svettiga käder för att gå in i duschen?

Tydligen! Jag ser att av de 40 skåpen på min länga och längan mittemot med 40 tomma skåp så är det två som är upptagna. Ja ett är ju mitt... Det andra skåpet tillhör ju någon annan, döm om min förvåning att personen som då valt skåp har tagit det exakt precis brevid mitt. Vi ska alltså sitta på en liten plätt brevid varandra.

Detta är märkligt tycker jag. Jag tänker att när det nu är morgon och det är verkligen inte fullt på gymet hur tänker man då när man väljer att ta skåpet precis brevid? Själv håller jag mig en bit i från låsta skåp i den mån det går.

Jag bytte i alla fall skåp till andra sidan så jag fick ju mitt utrymme trots allt.

Det var dagens huvudbry men annars har dagen flytit på precis som den ska.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bara för att man tackar ja till att vara med i en såpa och man blir offentlig är inte alltid guld och gröna skogar.

Deltagaren kan med viss del ta all uppmärksamhet väl men det finns ju alltid en familj som står bakom och ser på hur det kastas skit och hur de jagas av skvallerpressen. Allt som skrivs stämmer till en viss del men det är även väldigt kryddat med osanning och dravvel. Den baksidan kan vara oerhört jobbig att bemöta för en familj och nära vänner.

Det är här de måste hålla fingrarna från tangentbordet och inte gå in i försvarsställning när det stormar på havet.

All publicitet är bra även de dåliga men ibland känns det tungt.

Trots att det finns en baksida så finns stoltheten där och den är större än allt! Kom ihåg det!

Peace

Likes

Comments

Det är dagarna innan mina resor som redan är bokade. Men allt där i mellan då? Siktar nog på att ta en sista minuten när det vankas semestertider för mig istället för att boka något nu ändå. Det kan ju vara lite likt "wild ´n crazy"

Ja precis, det är 39 dagar kvar tills det blir semester på Rhodos. Vi var där förra året runt midsommar och det var första gången vi var där. Det har aldrig slagit mig att åka dit. Jag gillar inte klapperstränder, jag vill ha sandstrand. Nu åkte vi helt apropå för att hälsa på och överraska en säsongskille som vi saknade, så vi var mitt i Rhodos stad. Vi blev guidad på bargatan men endast på dagtid då allt var stängt, hahahaha. Han ville väl inte att vi skulle se detta kvällstid.

En av dagarna hyrde vi bil så vi fick se lite annat också, exempelvis Lindos och Faliraki. Själva resan var över förväntan och den var helt och hållet spontant.

I år åker vi ner för att hälsa på en sväng igen och få umgås med denna kille i flera dagar. Vem vet, vi kanske även åker dit i augusti för att hälsa på igen.

Då så, just 39 dagar, det är 38 dagar av träning och ja, jag har fixat min träning hittills. Dessvärre inte idag då det vankas AW på jobbet så jag får snällt stå över.

Några glas bubbel kommer det bli men inte några svängar med annat då det är intervallträning på schemat på lördag.

Jag hoppas på sol i morgon lördag så vi kanske kan sitta ute på altanen och sippa på ett gott glas rosé. Det vore ju alla tiders så nu är det bara att hålla tummarna för solsken.


Likes

Comments

​Tanken är god och positiv idag. Min förhoppning var att jag skulle kliva upp 05,00 för att köra en pw och sen åka direkt till gymmet för att styrketräna hela passet istället för som nu när jag delar upp det. 

Men -2 grader och snöfall kändes inte ok vid den tiden. Märkligt tankesätt när jag går på pw mitt i vintern och inte drar mig för att gå ut i sånär snöstorm. Är det för att vädret inte ska vara på detta sätt som det är nu. På riktigt, det är maj månad nu. 

Okej,  ett pass på gymmet blev det! Gymmet är hur skönt som helst de här tidiga morgnarna då det är i princip samma människor, och dom är få, som är där samtidgt som mig. Man lär sig att känna igen folk. 

En del funderingar kommer ju också svävandes förbi när man tränar och ser hur en del gör. Alltså då menar jag inte hur de tränar för det är upp till var och en att sköta, MEN.... det här med att sätta sig och äta sin frukost i omklädningsrummet. 

En shake kan jag förstå och det skulle även jag kunna ta men att äta sina ägg, gröt och allt annat. Nej, jag tycker inte att det är ok. Men det är ju vad jag tycker. 

Tjejen idag, hon tar fram sin gröt och slevar i sig, eller nej det gjorde hon inte eftersom jag såg att det växte i munnen efter varje tugga, det tog emot för henne, det syntes lång väg. Hon får nätt och jämt i sig den och ger sig på ägg och saltar på lite extra. Hon har alltså sin frukosttid nu.... Efter det att hon är klar klär hon på sig och går där ifrån. 

Jag vet att en del inte duschar efter ett pass men min fråga är då, om du ändå ska hem och duscha varför inte äta frukost hemma i en trevligare miljö istället för att se nakna kvinnor springa in o ut ur duschen? 

Ja detta var dagens reflektion av mig! 


Likes

Comments

Den kritiken riktar jag till mig själv då jag har helt enkelt varit rent ut sagt riktigt dålig på att skriva något här på hur länge som helst. Nu idag är det 43 dagar kvar till min Rhodos vecka!

Hur långt har jag då kommit på min väg i träningen? Visst har jag tränat.... men långt ifrån det som var tanken.

I dag börjar jag även en resa på 28 dagar på den speciella bootcampen. Och jag har ingen inspiriation alls. Vad är det som händer egentligen. Varför är jag antingen all-in eller all- off?

Det händer saker runt omkring mig, en person i min närhet,  han verkar leva life och gör precis som han vill och så har han hållt på nu i ca 1½ år... och han ska tydligen fortsätta med det. Hmm, han är en rätt så offentlig person, mer vill jag inte säga för tillfället. Vissa dagar går det hur bra som helst men vissa är bara ett enda huvudbry. Nätterna kan vara långa när man förvandlar kudden till tänkarkudde istället för vila och sömn. Det är inte alltid lätt att stå vid sidan om och se på och samtidigt ge råd för hur personen ska tänka.

Nä nu måste jag ta tag i detta, det blir ju så mycket roligare sen.

Därför vill jag att ni är med mig hela vägen.

Nu kör jag!

Likes

Comments

I år blir det en sen sommarsemester, går inte förrän vecka 32... Vilket iofs ser bättre ut för billigare resor. Har nog bestämt oss ikväll att vi återvänder till Palma iår igen men nu drar vi oss åt motsatt håll och byter hotell.
Förra sommaren var vi bara över dagen i Magaluf och vi blev positivt överraskade över stället.

Så ikväll har jag surfat runt och har nog hittat rätt tror jag. Min stora passion är att resa och lika viktigt som balkong, pool och strandnära är att det finns ett sjysst gym på hotellet.

Det jag fann idag hade allt detta för mig! Toppen!!
Och självklart ett hotell för vuxna...

Träning idag? Nej jag sov så gott i morse och sen jobbade jag över och glömde bort tiden.
Alla på kontoret gick vid 17, det blev tyst och ingen störde mig så jag gick in i ett flow och glömde som sagt tid och rum.

Planen är att gå en pw innan jobbet i morgon men det är bara en plan

Likes

Comments

För tillfället har jag två nedräkningar, börjar med 72 dagar till Grekland.
Som vanligt har den här helgen flugit förbi men inte helt obemärkt efter det fruktansvärda som hände i fredags på Drottninggatan i Stockholm. Finner inga ord!

Tidig morgon tog jag mig ut på en planerad pw, mitt mål idag var att öka i km från gårdagens 5 km så jag siktade på 7 km som istället slutade på 8 km. Nöjd! Har ordentligt med träningsvärk i rumpan från lördagens pw så det bar bara att bita ihop och köra på.

Tog mig till Plantagen och inhandlade lite fröer som ska drivas upp i mitt mini växthus.
Det är alltid lika roligt att få skörda och äta sina egna grönsaker under sommaren.

Nu går vi in i påskveckan så nu är det kort arbetsvecka men där ingår inte träningstillfällen, gym as usual!!

Likes

Comments

Lördagen efter dådet i Stockholm!

Jag går vidare mot mitt mål men med nya ögon. Jag startade den här när det var 321 dagar kvar därav namnet men jag kom aldrig igång och nu kan jag säga att det är 304 dagar kvar. Ja så många dagar tog det för mig att riktigt komma igång men nu har jag iallafall gjort ett första.

Har precis kommit in från en 5 km powerwalk på 39 minuter. inte så värst bra men stegen ökade för denna dag.

Jag har deltagit i två bootcamper via fb och tycker att det fungerar riktigt bra. Jag har inte bestämt mig riktigt ännu om jag ska anmäla mig till den som är om ca en månad. Min första bc var mycket överraskande då jag märkte stor skillnad på min kropp och även hur jag tänkte med matintag och annat efter 28 dagar.

Jag blev som en ny människa, mitt mål var att träna varje dag fram till resan till Dom. Republiken. Det gjorde jag också och jag mådde så bra.

Jag började så här och nu avslutar jag för idag.

Likes

Comments