Sitter i soffan o ska strax dra mot skolan, mår sjukt dåligt.
Första skoldagen,vet inte vad vi ska göra ens, om de bara är upprop eller vanlig dag.
Ska bli kul och träffa alla jag inte har träffat under lovet.
Har haft ett bra jullov faktiskt!
❤️
Känner att jag vill sova nu men måste gå till skolan iallafall så får vi se.
Orkar inte lägga upp en bild kanske får senare ikväll

Likes

Comments

Hej bloggen! Jag har bestämt för att börja blogga igen för att jag känner för det. Jag ska verkligen försöka. Jag mår bra faktiskt livet är på topp och jag är glad. Händer lite saker ibland men de är bara att strunta i och ta ett djupt andetag och gå vidare.
Just nu så sitter jag och kollar tv och precis ätit frukost.
Idag ska jag kanske träffa kompis men annars ska jag nog chilla.
Skolan börjar snart 9 januari. Jag är både glad och ledsen. Kul med alla kompisar jag inte har träffat på ett tag. Inte lika kul med det andra att sitta där och vänta på helgen men det är faktiskt okej.
Puss MalinLikes

Comments

Hej! Jag tror inte jag skrev om orienteringen men jag kan göra det nu jag fick betyget "B" jag va 4 minuter från A. Jag har precis pluggat jätte mycket no men det går liksom in i ena örat och ut i andra på tal om öra så va jag hos läkaren och jag ska kanske operera mina halsmandlar. Jag har no prov på torsdag:( Sen so förhör på fredag:) franska på torsdag och engelska på torsdag har massa läxor tänkte göra engelskan imorgon för jag ska faktist snart sova:) jag måste få min sömn har fått mörka ringar inget fel med det men jaja. Har hört att man kan lägga en kall sked på. Kommentera om ni vet något bra tips som funkar. Jag ska nog träffa några kompisar i helgen och bara chilla. Tänkte ge er lite bilder just nu hehe. Följ mej gärna på videofyme heter MalinEnback:)
Följ mej gärna på instagram Maliiinsprivata så accar jag dej. Puss puss

Likes

Comments


Hej! Jag pluggar just nu No har prov på torsdag:( ska svara på 60 instuderingsfrågor är på fråga 50 typ ska fråga pappa om svaren för dom är svåra. Sen läser jag i boken om ekologi. Ska plugga mer senare i kväll för nu ska jag läsa i genom mina anteckningar och plugga So geografi och engelska. Jag kollar akward just nu också. Ledsen för dålig uppdatering men har inte haft lust att blogga:) ska bli bättre . Men jag måste verkligen plugga så jag inte gör det i sista sekunden.

Likes

Comments

Hej då iOS 6 ska uppdatera nu ska uppdatera min ipad så ses. Jag vill inte göra det men det behövs:) ses snart.

Likes

Comments

Hej! Tänkte berätta om orienteringen jag sprang med iman på 59 minuter hade vi kommit 4 minuter tidigare hade det varit ett A men nu fick vi B aja det är kul det också. Just nu kikar jag med min ängel Fanny sen ska jag plugga Franska:) har gjort läxan t engelskan också

Likes

Comments

Hej! Nu ska jag strax dra till skolan ska ha orientering usch gillar inte det. Men bara jag får det gjort förra terminen va jag 5 minuter från ett "A" man ba kul-.- För man skulle springa på 50 minuter jag sprang på 55:) Jag ska försöka i allafall är sjuk osv

Tröja från Craft byxor Just do it och en munkis

Likes

Comments

Hej jag tänkte börja med dagen outfit
(bild1)
(bild2)
(bild3)
(bild4)
Tröja med volang från New yorker 50 kr
Samm bild
Bild 3 min keps från min födelsedag kommer inte ihåg var vi köpte den
Bild 4 mina byxor från cheap monday 600 kr

Likes

Comments

Hej! Idag så kom min Fanny tillbaks hihi:) Jag döda henne med kramar. Idag hade vi svenska förhör det gick bra. Efter skolan följde jag Fanny till bussen. Nu lyssnar jag på musik. Dagen har varit rolig:) på onsdag är det orientering. Inte lika kul men aja bara jag får det gjort:) Puss puss kommer ett till inlägg till i kväll ses:)

Likes

Comments