Jag väntar in kvällens matcher och förhoppningsvis gröna siffror. Detta gör jag genom att dricka en stärkande kopp kaffe i min turmugg med en bild på mina kära föräldrar.

Ville däremot väntar nog på att matte skall komma hem.

Han har sin favoritplats på pallen därifrån han kan vakta sin innegård.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

3 av 4 av dagens spel satt och därmed gröna siffror även idag. Förhoppningsvis kan jag även spränga 20k gränsen inom någon dag.Det är skönt att jobba i medvind och det är lättare att lägga den där extra timmen på att analysera morgondagens matcher.

Det ska nu bli skönt att varva ner med lite Paradise och matchanalyser.

Likes

Comments

Ja precis, igår var en magnifik dag med 5000 SEK plus vilket resulterade i att jag sprang över 15000 SEK intjänat på sportsbetting sedan jag började detta projekt den 13 september. I och med gårdagen så ligger jag 6200 sek före schemat.

Jag är fullt medveten om att dagen blir tufft att göra en bra dag idag då jag självklart igår även hade turen med mig. Idag kan den lika gärna blåsa mig i ansiktet och säga kom tillbaka ner på jorden men jag skulle vara extremt glad om det slutade med en grön siffra även idag.

Här är dagens 4 kuponger som skall kämpa mot fru fortuna!

Likes

Comments

Igår passerade jag 10 000 SEK på spelkontot. Det innebär att jag är dryga 9000 + sedan starten för 9 dagar sedan.

Mot schemat så ligger jag över 2000 SEK plus. Med andra ord så ser de riktigt bra ut.

Så här långt har jag en träffprocent på dryga 70%. Den skall förbättras och höjas.

En dröm är att komma upp över 80% men det får bli senare när jag spelar hårdare på färre matcher.Likes

Comments

Igår var en riktigt bra dag med många fina spel och vinster. Idag är det extra viktigt att inte få hybris och sväva iväg. Därför är det väldigt få spel idag, men spel som jag verkligen tror på.

Skönt att det återigen finns pingis på dagens utbud. Dessutom till riktigt fina odds!

Likes

Comments

Gårdagen slutade inte bra, genom att jag gick minus en tusing. Jag har mig själv att skylla då jag inte gjorde läxan tillräckligt bra. Det gäller att va noggrann och att själv tror på det man skall göra. Igår fuakade jag lite och kollade vad andra spelade istället för att göra det själv.

Det var bara att bita i det sura äpplet och ta nya tag till idag. Jag ägnade ett antal timmar igår kväll till att läsa på och analysera. Idag får jag förhoppningsvis skörda frukten av det arbetet. Hittills idag så  har jag satt 3 av 3 bets. 2st från japanska cupen och 1 från Sydkoreanska ligan. Med det sagt att jag nu är plus minus som sämst för dagen med 5st levande spel. Sitter 3 eller fler så blir det en rekordbra dag. Men det räcker med att 1 sitter för att jag ska ha nått målet för dagen!

Jag och Ville kommer att följa kvällens matcher med spänning.

Som alltid hittar ni spelen på www.spreadsheet.se/seband88

Likes

Comments

Då första spelet inte gick in... Hur de nu inte kan göra det..Toppen mot botten och bottenlaget sopar banan.. Läggmatchen i Singepore!

Därmed tvingas jag redan nu kasta in en dubbel för att kunna hålla min plan.
Likes

Comments

Det är ett ganska tråkigt utbud på spel denna gråa tisdag. Men det är några matcher som efter ett par timmars rekande som sticker ut.

Skulle det vara så att det behövs finns det några ess i rockarmen att dra fram lite senare ikväll. Men jag hoppas och tror att dessa matcherna sitter så att jag efter plugg och jobb kan fokusera på morgondagens matcher.

Som alltid hittar ni utvecklingen här http://www.spreadsheet.se/seband88​

Likes

Comments