View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Har varit lite off, har tänk kring några viktiga ämnen i livet och helt glömt bort bloggen. Har nu äntligen funnit svar på saker jag funderat kring i flera månader, vilket var en befrielse för sinnet.

Dom senaste två dagarna har jag sovit hos Kassandra. Vi sov över så vi skulle kunna kolla på julkalendern, mys! sen bakade och pluggade vi. Vi vaknade 5h tidigare än vi började på torsdagen och hade julmusik och fixade oss. Idag var jag med Alexandra som jag inte träffat på tusen år (är världens sämsta vän, som skjuter upp) men idag sågs vi ett tag, jätte saknad. (bild ovan är från när vi var på museum med klassen)

Nu ska jag plugga lite och sen lägga mig är så utmattad. Funderar på att börja se "Narcos", känns som en bra serie.

Likes

Comments

Hej hörni, har inte gjort en life update på ett bra tag nu. För tillfället är mitt liv lite upp och ner, det brukar vara så att vissa dagar är bättre än andra, och så är det också ibland, men just nu känns det som mycket bra och dåliga timmar typ. En sekund är jag överlycklig och nästa vill jag gråta, vet inte riktigt vad det exakt beror på. Kan bara vara att jag ser något onödigt dåligt eller att någon säger något lite negativt som inte alls var menat på det sättet. Har också lite tankar i mitt huvud just nu som gör mig lite ledsen, tänker inte ta upp väldigt personliga grejer just nu men man kan säga att jag känner mig ganska ensam. Det beror inte på om jag inte har ett visst antal vänner eller pojkvän så mycket. Men jag tror att alla känner så nån gång att dom inte har någon (när man mycket väl vet att man egentligen har det, och att ingen fattar en). Samtidigt har jag också skola just nu som känns helt ok, eller ja sådär. Som jag sa ganska länge sen när skolan började skrev jag att jag inte riktigt "är med" och var väldigt ovan och inte redo. Nu har min hjärna förstått att det bara är en termin kvar i grundskolan och jag stressar upp mig för jag vet att jag inte kommer komma in på den skolan jag vill. Kan också ibland tycka det är irriterande när folk frågar en var man ska gå, liksom hur ska jag veta det och om jag kommer in där, antagningspoängen kan ju ändras helt? Ett problem jag alltid haft med skolan är att andra (inte alla) och speciellt jag själv nedvärderar mig. Jag tänker liksom automatiskt att jag är dum vilket gör att jag inte klarar saker och tappar motivation till att plugga. Men jag ska försöka att bli motiverad på nåt sätt.

Sen till lite roligare saker, den 20:e åker jag + min familj till Spanien, som vi alltid gör vilket ska bli skönt, för nu när ganska mycket i mitt liv har ändrats finns det ändå kvar bra traditioner/rutiner. Vi ska vara där i ungefär 3 v. Något som är lite längre bort men jag ändå ser framemot är att min mammas kompis dotter gifter sig i Italien. Så dit ska vi åka i en vecka ungefär och ta nån dag ledigt från skolan då det år i maj och faller över krist i himmelsfärden. Det kommer vara i Toscana och det ska bli jättefint för har sett bilder var vi kommer att vara! Ni kan vänta er ett härligt inlägg i maj!! En annan grej är att jag också har börjat se på Modern Family. Antingen så älskar man det eller tycker man inte alls om det. Jag tycker mycket om serien, speciellt för att det inte är massa tunga ämnen man måste hänga med i och det är jätteskönt att koppla bort all stress och bara titta i 20min.

Sen under blackfriday hann jag inte köpa typ nånting, vilket var lite synd, men kanske lite bra. Jaja det får bli nästa år.

Oj nu såg jag hur långt detta blev och kanske lite personligt (?) men ibland behövs sånna inlägg och det var skönt att skriva av sig lite. Trevlig fortsatt måndag på er!


Likes

Comments

Under helgen hade vi en tema fest hemma hos Linda med några girls, det var oerhört kul samt alla hade fixat sig och var jättevackra. Det blev ganska många bilder till slut men så får det vara. (Temat var The great Gatsby)

Likes

Comments

Idag har jag och mamma julpyntat och varit på stan, fyndade lite grejer dock inget på rean. Senare gjorde jag middag, på kvällen tog jag och Alicia en promis. Älskar verkligen jul känslan man får när man är i Stockholm med allt pynt.

Likes

Comments

Under lovet införskaffade jag mig ett par nya dojjor, nej men fina blå slip-ons från geox. Jag orkade inte redigiera bilderna hah och skorna ser inte exakt likadana ut på bild som irl (enligt mig mycket snyggare irl hihi) bilderna blev gula pga blixten för det är ju mörkt ute dygnet runt känns det som. De är iaf sjukt fina och tänkte ha dom under jullovet när vi ska till Spanien, under vår och kanske till och med nu nån gång nu när snön försvann lika snabbt som den kom. Det jag gillar med dom är framdelen och de är inte bara ett par vanliga slip-ons som mina andra varit. Känner att detta inlägg blev lite halvflummigt för klockan är 23 men ja. Dom är nog inte så svåra att matcha heller. Bye

Likes

Comments

Jag har länge tänk på pressen man har från att alltid vara online. Man ska svara så fort som möjligt men inte för fort, man ska vara aktiv men inte för aktiv, man ska alltid veta det nyaste utan att "bry sig". Ibland känner jag stressen från att jag inte hinner med allt.

Det som jag tycker är väldigt tråkigt är att jag ibland inte kan njuta va tillfällen, det eftersom jag "måste" ta bild, filma, redigera och posta. Don't get me wrong jag gillar social medier men det blir för mycket ibland, vill liksom bara ta en paus. Därför tänkte jag att jag nästa vecka ska undvika allt, ska stänga av notiserna och inte gå in på apparna. Senare om jag mår bättre eller sämre får jag se.

Likes

Comments

Varför ska man ha så jävla ont i magen och kroppen när man har mens, varför ska allt göra så ont på kvinnor? LIKSOM HALLÅÅ. Om ni inte fattat det nu så fick jag mens idag och denna gång gjorde det så ont, jag fick extremt ont under lektionen sen fick jag gå hem efter jag vräkt i mig alvedon. Varför ska det vara så, räcker det inte med att jag ska bära på ett barn och födda det senare ??? Värsta idag var dock paniken när jag bara hittade en tampong hemma, trots allt hade iaf Kassi med sig <33.

Men jag antar att det är mödan värd, det brukar ju alla mammor säga till sina barn. Nu ska jag försätta dö inombords men mina bästa vänner aka värmekudde & alvedon. Puss (Om ni tycker det är TMI får ni skärpa till er tycker jag)

Likes

Comments