Turkisk yoghurt med honung, chiafrön, kiwi, granatäpple, pumpafrön.

Färskpressad juice av spenat, hallon, rödbeta och granatäpple.

Gott som frullis eller mellis. Dessutom nyttigt ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Under helgens lopp han jag kolla på en serie vid namnet, fresks and geeks. Tycker var en härlig serie och skulle rekommendera för er. Det som är synd är att det bara är en säsong.

Likes

Comments

Min musiksmak är lite blandad, för det mesta är det RnB men har mina perioder när jag lyssnar på annat. Jag älskar verkligen Milky Chance, tycker att deras musik är underbar. Har lyssnat på deras album sadnecessary, även det enda väldigt länge och har varit mycket spänd på ett nytt. Nu efter tre år har det äntligen släppt ett nytt album, vilket är svin bra det med dock inte lika bra som första men men, hihi.

Tänkte mest bara tipsa om detta band och deras nya album.

Ni kan tacka mig senare! Hoppas även att ni alla får en bra vecka.

Likes

Comments

11:47 Frukost & BAZAAR <3

13:35 Fixade klart mig och har på mig mitt senaste fynd (jeans jacka från Sand)

15:19 Fotografiska

Min lördag bestod av att gymma, fika, vara med mamma, äta glass och gå på OTROLIGT bra utställningar. Lyssnade även på Milky Chanes nya album, helt kär. Kollar nu även på freaks and geeks skulle säga att det är en härlig serie.

Likes

Comments


Jeans-Levis (DIY) & Pumps-Marc O`Polo

Idag bestämde jag mig för att ta fram saxen och göra något av mina gamla tråkiga bootcut jeans, slutade med klippning längst kanten. Är ännu inte helt klar men blev nöjd, ska fortsätta fixa och trixa under helgen. XO

Likes

Comments

Säga förlåt. Alla har vi någon gång sagt förlåt och menat det eller inte beroende på situation. Jag tycks mig höra olika förlåt dagligen, från vissa hör jag det efter varje mening och andra nästan aldrig.

Jag tycker att det är lite som att säga ”jag älskar dig”, man vill höra det tillbaka från den man älskar, ibland lättare och ibland svårare att säga, klurigt att veta vem som egentligen ska säga det till den andra, kan lätt bryta en relation i stycken på grund av att det inte blir besvarat, svårt att veta om man bekräftar det.*WHEN THEY AIN'T SAYING SORRY*


*WHEN A FUCKBOY SAYS SORRY*Det viktigaste enligt mig är att den andra personen ska inse vad den gjort fel, det innan man tar upp det med den. Om en person aldrig inser vad den gör fel och alltid måste bli tillsagt till att säga förlåt, ja då är det fel.

Lite random kvällstank. Natti pepz!

Likes

Comments

Det är ingen hemlighet att man kan stöta på en del "hud" på min instagramprofil. På mig med kläder, utan kläder, i underkläder, med badkläder etc. Varje gång jag lägger upp en sån bild där man kan se min kropp, blir jag ofta bemött på ett väldigt äckligt och sexistiskt sätt. Jag får meddelanden av folk (killar) som skriver exempelvis hur jag ser ut som någon slags sexig modell och hur de sexualiserar min kropp. Mitt "mål" med att lägga upp dessa bilder är inte att jag ska bli kallad sexig, eller för att få uppmärksamhet/bekräftelse. Jag gör detta bara för att jag vill, för att jag känner att jag är stolt över den jag är (vilket alla borde vara) och för att jag är bekväm i mig själv. En annan slags respons jag också får är killar som påstår hur jag inte är "fin" och därmed inte borde få lägga ut bilder på min kropp. MIN kropp. För det första har dessa (inga) personer ingen som helst rätt att ens viska hur jag inte är tillräckligt (...) för att få och inte få göra vad jag vill med min kropp och mig själv. De personerna ska inte ens få titta åt mitt håll. Jag vill också ta upp en händelse där just detta inträffade: Jag fick ett meddelande av en kille på 15 år som skrev till mig på dm. Han skrev att han tydligen var kär i mig. Jag blev förvirrad eftersom jag aldrig träffat denna person, jag visste inte ens hans namn. Naturligt svarade jag med två frågetecken p.g.a min förvirring. Nu blev denna person väldigt upprörd och började skriva (på estniska) hur jag är "stupid" och "varför jag hela tiden lägger upp nakenbilder på instagram". Jag tyckte att det var jävligt roligt hur han först skrev att han var kär i mig och så fort han inte fick den respons han ville ha, blev han upprörd och smutskastade mig. Ironiskt svarade jag "tycker du inte om det" och skrattade lite för mig själv (som om jag värderade hans åsikt på det sättet) och fick svaret "nej, för du är inte ens vacker". NU blev jag arg. För det första vem tror denna person att den är som kommer och bedömer om jag är vacker? Vem? Jag vill bara lyfta fram denna persons osäkerhet, som jag inte ens måste förklara för ni förstår själva vad jag menar.

Sen vill jag ta upp lite hur folk ser på allt detta när man lägger upp en bild på sig själv där man framhäver eller visar sin kropp. Dessa normbrytande bilder ses på olika sätt beroende på vem som delar bilden. Jag exempelvis (utan att låta väldigt uppblåst) skulle påstå att jag har en ganska "ideal" kroppstyp i vissa fall. Jag är smal, ljus, har långt hår etc. Jag har en del privilegium, om man ska uttrycka sig så. Därför kan folk se det på väldigt olika sätt när jag delar dessa bilder. En del tänker säkert inte så mycket annat än att jag kanske ser ut som normen osv, medan andra tycker förmodligen att jag bara "skryter" och vill visa upp mig själv. Å andra sidan har jag en del "fördelar" (missförstå mig inte nu) för att jag inte helt ser ut som mallen - jag har varken enorma bröst, en "KimK röv" eller är väldigt kurvig. Så automatiskt ger det mig tydligen "rätten" på något sätt att lägga ut en bild där man ser mina små bröst, för jag har ju typ inga! När jag håller för mina nipples så man kan se det lilla jag har, anses jag som 'stark' och 'independent'. Mitt problem här är inte den positiva responsen jag får ta emot med öppna armar, inte alls. Utan det att personerna med större bröst blir inte bemötta på samma sätt om de lägger upp en sådan bild. Som ett exempel tänkte jag ta en av mina närmaste vänner, som har mycket större bröst än jag. Hon känner att ifall hon skulle lägga ut en bild där man kan se hennes kropp tydligt skulle folk tro att hon gjorde det för uppmärksamhet, vilket är så jävla synd.

Nu säger jag så klart inte att alla ska posta bilder på sig själv. Men om du vill och känner att det är rätt GÖR DET. Alltid innan jag lägger upp en 'sån' bild är jag lite nervös för vilka "signaler" bilden ger. Men vet du vad, sånna bilder ger ofta inte ut dom signalerna du är rädd för, för att det är du som avgör hur du ser på bilden. Så om du känner dig säker i dig själv och står för det - lägg upp en bild där du visar din stolthet. Gör det om det känns rätt, och alla andra som säger något annat kan du vinka hejdå till. Lägg upp vad fan du vill och låt INGEN trycka ner dig

Likes

Comments