Tänkte dela med mig av några låtar jag nynnat runt på under det senaste dagarna. Kände även för att dela mig av två tips för att ha en bra fredag trots om man är ensam.Klä upp dig, sätt på dig dina favorit kläder och bara känn dig fin! Sminka dig om du känner för det och turn up med din favorit musik. Jag brukar må som bäst nät jag lyssnar på låtar jag kan texten till.

Gör något små jobbigt sysslor länge gnagt ditt medvetande. Inte typ en läxa, om du nu inte måste, menar mer typ en film du vill se eller ett album du vill lyssna på etc alltså checka av listan.

Själv är jag sjuk, men ska ta det lugnt så att jag kan må bättre imorgon. Nu när jag varit hemma har jag kollat sex and the city, blivit besatt av att läsa om Marilyn Monroe och Kennedys och hitta röda saker idk.

Likes

Comments

Resturang: Taperian i Hornsberg//Jag i mina Levis och Tommy tröja// Brillor jag hitta i något skåp hemma

Likes

Comments

Hur man gör för att få livet att vara mindre kaos:

1. När mitt rum är stökigt är mitt liv också stökigt. Oftast när jag inte mår så bra/är stressad och så, så brukar rummet vara helt upp-och-ner vänd. För att dämpa mina negativa känslor eller bara få livet att kännas bättre/under kontroll försöker jag fixa mitt rum lite. Måste inte vara storstädning med att skura golv, kan räcka med en bäddad säng ;)

2. Skriv ner alla måsten, planer, påminnelser, läxor osv i en almanacka. Man får liksom en lätt "överblick" på sitt liv för tillfället och det hjälper en att få mer struktur i vardagen. Man kan också försöka skriva ner sina tankar, kanske i en dagbok?

3. Ta hand om dig själv. Man kan tolka denna punkt på lite olika sätt men man gör det som passar en själv bäst helt enkelt. För vissa kan det vara att göra något de älskar eller något som de har en passion för. Då kan man kanske träna, fota, måla osv. Ja, ni förstår grejen. Personligen tycker jag om att ta ett långt bad, sköta om min hud och bara få mig att känna mig fresh.

4. Sista punkten som hjälper mig under stress är något jag ganska nyligen har börjat göra - andas/meditera. Man kan göra det på massa olika sätt. Jag känner ett lugn efter jag har gjort detta och jag känner mig mer jordnära och lugnare.

xo

Likes

Comments

Lillen fyller 13!!

Likes

Comments

Lars Wallins - Fashion stories - Artipelag

Likes

Comments

På senaste tiden har jag varit på sleepover, spelat curling, pluggat samt haft läxhjälp, fikat med mamsen, gymmat, tagit selfies, kollat på Modern family och varit på öppet hus.

btw poddtips: "Alla våra ligg"

Likes

Comments

Hej hörrni. Här om dan gick jag och klippte håret på salongen Noir Stockholm, som ligger på Snickarbacken. Jag har typ alltid haft ganska långt hår och nu klippte jag det till medellångt. Det var också lite halvt spontant att klippa det, tänkte först bara ta topparna. Jag är oftast ganska nervös till att gå till en salong jag inte litar på till 100% för klippningar har inte alltid gått så bra. En gång när jag gick i 4/5an så skulle jag gå och klippa topparna. Då hade jag hår ner till naveln och jag sa att jag bara ville klippa topparna. Sen när jag kollar upp ser jag hur frisören kapat av mitt hår till AXELLÄNGD. Nu tycker jag absolut inte att det är något fel med axellängd, men tänk er 11 åriga Anna som ska klippa topparna och sen får oönskat kort hår. Trauma. Så nu pirrar det alltid till lite när jag ska till frisören. Det var också första gången för mig på Noir Stockholm och jag skulle säga att det var bra!

Trevlig måndag på er.

Likes

Comments

vsco - @annaabellla (följ mig där så ni kan se många utav mina bilder)

Hej lilla bloggisen! Ganska länge sen, relativt mycket har hänt skulle jag säga. Livet är ganska upp och ner, men det är ju så livet ska se ut som tonåring ;) Jag har inte varit närvarande här på ett tag, 12 dagar exakt. Jag och Linda hade ingen riktig "inspiration" att blogga just nu och vi kom fram till att vi gör det när/om vi känner för det, för vi kunde båda konstigt nog ibland känna tvång samt lite press över att uppdatera här. Men idag kände jag att jag har lust att skriva lite.

Min tanke just nu var att dela med mig lite bilder från senaste tiden och sen skriva lite hur jag redigerar, för när jag är stressad eller så, finner jag mig själv ofta sitta och redigera meningslösa bilder jag aldrig kommer att använda mig utav. Jag blir nästan avslappnad av det.

Som jag tror 99% av alla andra gör, redigerar jag mina bilder på VSCOcam. Det jag gör med mina bilder kan variera lite från bild till bild för jag använder inte alltid samma filter på alla bilder. Skulle nog inte klara det, eftersom inget filter passar med exakt alla typer av bilder. Oftast använder jag filtrer som Hb1, Hb2, A5, b5. Sen det jag oftast gör på mina bilder (varierar lite) är att jag höjer kontrasten, sänker temperaturen, höjer skärpan lite, har liite shadow save, sänker saturationen lite, höjer eller sänker exposuren och lägger till lite clarity. Sen leker jag ofta runt lite och testar olika sätt att fixa bilden på.


bild 1 - jag som skulle sätta upp håret och använde mobilkameran som "spegel" och min syster tog bilden samtidigt. bild 2 - Typ affisch (?) på en chanel flaska där det står "chanel or die". De lite konstigt för de sätter alltid upp nya och olika på samma ställe men det är alltig någon som tar bort den och så kommer det en ny osvosv. bild 3 - lite palmer och växter i Spanien. bild 4 - En bild på mig som Laureen tog, tycker om bilden för dagen var så himla mysig! bild 5 - Jag med ett plar glajjor i omklädningsrummet hos myrornas, i väntan på att Laureen byter om (samma dag som förra bilden). bild 6 - weekday (affären som ligger vid drottninggatan) vill typ köpa allt där, jag dör. bild 5 - när jag och Laureen var i Mos.


Ha de så bra måste gå och sussa nu!

Likes

Comments