Trench - Nelly.com

Crop sweater - Nike

Jeans - Gina Tricot

Boots - Nelly.com

Klocka - DW

Väska - H&M

Boll på väskan - Brandy Melville

Inlägget innerhåller adlinks

Likes

Comments

Tröja - ​Brandy Melville

Jeans - ​thrifted

Skinnjacka - ​Urban Outfitters

Väska - ​Tory Burch

Skor - ​Adidas

Bralette - ​Urban Outfitters

Choker - ​Urban Outfitters

​Btw kolla in Laureens instagram!!! Såå fint feed, skojar inte, det är literally som ett inspo account! Hon heter @urban_youth  Ni kommer inte att ångra er, xo.

Likes

Comments

MAKE UP:

The Burgundy palette - KylieCosmetics // Loose setting powder - Laura Mercier // Brow wiz - ABH

SWEATERS:

Beige/Pink sweatshirt - Title In Progress // Tiger sweatshirt - Kenzo

UNDERWEAR:

Black Lace Halter bra - Urban Outfitters // Modern cotton Grey/Black triangle/racerback bra - Calvin Klein (Urban O)

RANDOM:

Basic deep back dress - NA-KD // Kalifornia leather shoulder bag - Kenzo // Light before dark mesh lettuce edge crop top - Urban Outfitters

Likes

Comments

Det är så sjukt hur jag ena sekunden planerar ett inlägg och sen ser jag att Linda postar typ exakt samma sak. Men jag tyckte bilderna var för bra för att inte läggas upp. Btw så är detta typ anledningen bakom vår bloggnamn! xo 

 London - Jeremih (låt)

Likes

Comments

Under en lång period har kändisar använt materialet mesh, oftast för att få lite mer uppmärksamhet och tbh visa hur snygga dom är. Mesh är som ett slags tunt tyg men kan även hittas i "rep format"

Har länge beundrat hur fint det är på alla dessa kändisar, dock har jag aldrig vågat köpa själv tills nu. Har bestämt mig nu för göra det, tänkte beställa någon slags tröja och kanske träningsbyxor.

Vart det finns:

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/toppar/nly-one-1115/turtle-neck-mesh-body-132241-14/

http://www.asos.com/search/mesh?q=mesh&refine=floor:1000¤tpricerange=25-4125&pgesize=36


Likes

Comments

​Snaaart är Halloween äntligen här och jag antar att många panikar över vad de vill vara, så jag satte ihop lite halloween idéer som förhoppningsvis hjälper någon. Vissa enklare än andra. Jag och Linda tänkte själv vara Angel och Devil (jag ängel och hon djävul, plottwist ja vet) ifall vi ska på på nåt, men vi får se vad som händer. Puss på er, och sry för dålig uppdatering från min sida, det kommer komma upp mer!

Likes

Comments

Idag har jag pluggat, shoppat och kollat serie. Jag köpte två grejer, en gråoversized hoodie i stl L, Ett par "leggings" i konstläder stl M. Sen köpte jag även present till min kompis som fyller år på onsdagen.

​Hoppas ni får en bra start på veckan! xoxo

Likes

Comments

Med en 3h sömn fanns det inte mycket jag orkade med idag. Pappa och jag bestämde i sista minuten att vi skulle göra något, det slutade med att vi gick till MOS. Vi käkade och sen gick vi på bio, filmen vi såg hette Inferno. Om jag inte har helt fel var det även premiär på den idag. Jag gillade filmen, konceptet var "modernt" och fick en att börja tänka efter filmen (vill inte råka spolia). Tror iallafall att jag ska köpa boken, men jag skulle faktist rekommendera att se den! 

​MOS: Bar burger cafe´

Film: Inferno

Likes

Comments