Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Girl power - ett uttryck som blev väldigt populärt under 90-talet. Ett uttryck folk kan tolka väldigt olika. Ett uttryck jag

värderar samt tolkar på mitt egna sätt:

-Jag tänker mig en stark person. Någon som inte låter andra trampa en på tårna. Säger ifrån så ofta den kan och har möjlighet. Jag försöker att stå upp för mig och de runt om mig. Jag försöker alltid komma ihåg mitt värde.

-När en kvinna går emot normen genom att exempelvis göra något som anses vara "okvinnligt" i dagens samhälle, när man delar med sig av något normbrytande helt enkelt. Något som "inte är som det ska".

-Kunna äga det man gör. Inte låta andras åsikter påverka en. Göra det man vill/älskar. Ha på sig det man vill. Försöka vara så nöjd med sig själv som det bara går.

-Hänger ihop med feminism enligt mig. Lika värde mellan alla kön. Då tänker någon "varför inte man-power då om det ska vara lika?" Jo för att det inte behövs. Män är överlägsna och därför bör man lyfta upp kvinnor för att få de på samma nivå. Sen kan man lyfta upp män i frågor de ligger lägre om man så önskar.

-Man måste inte vara perfekt och göra allt helt rätt hela tiden. Jag själv (vilket är sen gammalt) gör ofta misstag och fel, både gällande detta och övrigt. Ingen kan vara perfekt och ingen kan tänka 100% rätt hela tiden, men vi får göra vårt bästa.

(Detta var bara lite av mina egna synpunkter och jag har så klart mer att säga om detta, men tänkte inte skriva allt för långt.)

Likes

Comments

off shoulder top - Monki (Laureens XD)// jeans - Zara // glajjor - också Monki

"jacka" - Brandy // skor - adidas

Likes

Comments

Den lediga dagen spenderades med mysiga Laureen. Så himla skönt att vara ledig idag! Jag åkte till henne runt 12 och första vi gjorde var att gå och promenera med Bruno. Vi promenerade väldigt länge och pratade mycket. Det var så himla trevligt! Sånt uppskattas alltid, sen så är det så mysigt också där hon bor!! Hemma åt vi lite pizza, pratade, tittade på lite roliga videor och pratade med hennes mamma.

Nu sitter jag hemma och kollar runt lite efter en avslutningsklänning (ska sluta grundskolan) och det går lite sådär... Ingen affär har riktigt något och alla trogna affärer håller inte riktigt just nu. Jaja, hoppas bara inte jag köper någon spontan i sista minut, hatar sånt.

Likes

Comments

Under det senaste dagarna har jag befunnit mig i Paris, glömde datorn hemma så blev tyvärr inget bloggande. Här kommer lite bilder iaf.

Försöker mitt bästa med bloggen, men om ni vill se lite mer så kan ni alltid kolla instastoriii

Likes

Comments

Som redan nämnt spenderade jag mitt påsklov i staden med en extrastor plats i mitt hjärta - Marbella. Varför vi åkte dit at the first place var för att fira en familjemedlems födelsedag men vi bestämde oss för att stanna där ett tag till. Hela resan var väldigt trevlig och välbehövlig. Vi spenderade mycket tid med familj/vänner vilket är extremt underskattat ibland. Typ ända nackdelen för mig med att träffa folk som jag känt sen barnsben är att jag automatiskt blir lite mer blyg/tillbakadragen(?) och så eftersom jag var ganska blyg som liten, det sitter liksom kvar när man träffar dessa personer. Svårt att komma ur det liksom hah.

Likes

Comments

Igår efter jag varit barnvakt drog jag hem till Kassi för att ta det lugnt och kolla OITNB (kollar om), efter det gick vi till några va hennes kompisar.
Glad påsk på er, innan jag glömmer!
BTW kolla in mina nya jeans jag fynda i Paris! Det kommer komma ett ett inlägg om det lite misslyckade shoppingen senare! puss

Likes

Comments

Hej bloggisen. Liten outfit här som glider in. Kan berätta för er att kjolen är köpt inne på H&M väldigt nyligen. Tyvärr är jag inte direkt stammis på H&M men jag måste säga att de har stepat upp sitt game! Toppen är iaf från American Apparel och skorna är Geox. Ha de!!!!!!!!!

Likes

Comments

Har inte laddat upp något på ett bra tag nu. Dels för att jag befinner mig i Spanien just nu med min familj utan en dator (tycker egentligen inte om att blogga från mobilen) men också dels för det som har hänt i Stockholm. Känns respektlöst och osmakligt att inte ens nämna det och istället skriva om hur bra jag har det eller visa upp vad jag haft på mig nu de senaste dagarna.

Jag är fortfarande i chock speciellt nu i efterhand när jag fått se hemska bilder samt videor som cirkulerat runt på nätet men samtidigt ganska rörd över hur det ser ut just nu i Stockholm där incidenten ägde rum. Det som skrämmer mig mest är att det hände i Stockholm. Mitt Stockholm, där jag är född och uppvuxen. Stället där jag känner mig säkrast och mest hemma. Stället där händelsen hände - så otroligt nära mitt hem.

Klart att detta kom som en chock men ändå kunde jag ana att något sådant skulle hända, vilket så klart är hemskt. Blir så ledsen av tanken att folk som bara var påväg hem miste sitt liv på grund av något sånt här, det kunde lika gärna varit jag.
Samtidigt som jag har mycket att säga har jag inte så mycket att komma med, för det mesta är redan sagt av alla.

Iaf så kommer jag ladda upp inlägg när jag kommer hem (torsdag/fredag) om inte tidigare.
Ta hand om er.

Likes

Comments

Sådär glad som man får vara för en ny sjal och ett par schysta glajjor

Likes

Comments