Då kickade skolan igång igen med muntligt prov första dagen. Om jag nu ska vara helt ärlig så gick lovet väldigt snabbt samtidigt som jag knappt minns vad jag gjort. Tycker ändå att jag fick ett ganska bra lov (skulle inte skadat om det vart längre), skulle ge det ett C plus. Något som varlig lite jobbigt dom senaste dagarna är att jag känt mig lite deppig och speciellt idag, mest när jag är ensam. Vet inte riktigt varför (finns personliga grejer som sker just nu. kan vara det) & har pms. Hoppas verkligen att jag kommer må bättre snart! har bestämt mig för att under helgen vara helt ensam och bara ta det lugnt. Nu ska jag ta ett bad och sen bara sova längtat till detta moment hela dagen nu. Bye!

(Jag är verkligen inte en jul människa, sorry men hatar snö)

Likes

Comments

Här om dagen var vi i Malaga med några vänner och vi besökte först ett bil och klänning museum med massa gamla dyra bilar och klänningar. Vi var också på det ryska museum som var väldigt häftigt och jag tycker faktiskt om att besöka museum, vilket jag borde göra oftare. Jag känner mig väldigt lugn och det känns som jag gör något vettigt med min tid! Senare gick vi ut och gick runt lite och var också på ett pariserhjul som var jättefint eftersom vi var där på kvällen och man kunde se hur fint det var med alla ljus och hus!

Likes

Comments

Tröja Brandy Melville//Bralette NaKd//Byxor vintage//Armand: Marc Jacobs, Thomas Sabo, Elizabet fritz

Örhängen Hallbergs Guld//Highlighter Benefit//Lösfransar Wispies ardell


Likes

Comments

VÄNSKAP, en väldigt konstig grej. Man har vänner (eller kanske mer sagt bekanta) och sina vänner (Dom man tvingar göra konstiga grejer med en). Det är ganska bisarrt hur man med vissa klickar jätte bra och med andra inte alls, hur man dras till vissa medan man flyr från andra. Jag tycker att det är väldigt viktigt att man ska ha minst en bra vän.

En vän för mig är en person man delar minst ett intresse med, får en att känna sig speciell, finns alltid där, får en att må bra, samma humor (inte helt men liknande), man kan göra konstiga saker med, stötar en vad som helst utan att döma och pepprar varandra.

Jag skulle säga att vänner är viktiga att ha vare sig man är 9 månader eller 2700 månader då ca 90 år. Vi människor är flockdjur och där med i ständigt behov av uppmärksamhet, närvaro och "socialisering" alltså någon som kan hjälpa oss att fylla tomrum i vårt liv. Nu kommer säker någon tycka att jag har fel att det trivs ensamma och inte behöver någon vän. Men en vän kan även vara ett djur, en förälder, en bok/dagbok något som hjälper en att kunna fundera kring saker och ger en känsla närvaro alltså någon som hjälper en att klara av dagen. Alla enligt mig behöver en vän! Alla behöver minst en person dom kan öppna upp sig till eller bara vara med. Jag skulle säga att jag har en ganska bra balans med mina vänner, har mina närmaste och bara "vanliga vänner ". Men så klart grubblar jag ofta över denna tanke med vänner om det är sanna eller inte, om man glider isär eller inte etc.

Puss på er alla!


Likes

Comments

Snart är det nyår så jag tänkte slänga ihop en massa nyårsoutfits. Alla outfits har väldigt olika stilar, men enligt mig är fortfarande snygga. Sen tycker jag inte heller att man måste ha klänning vid finare tillfällen under nyår, utan man kan också ha någon fin blus, jumpsuit eller så.

Likes

Comments

Julafton, mellandagar och snart nyår. Känner inte någon stress men vill typ att det ska vara över nu, vill börja 2017 redan (trots att det är ganska tråkigt att bli 17). Vill bara ha en ny start!

Alicia som söker efter Magic Mike ;-))//Jag i Zaras omklädningsrum//Kassi och jag som försöker ta en bra bild med blixt

Vad har jag gjort? I torsdags fick jag lov och sov över hos Kassi, vi typ gjorde inget viktigt (skulle plugga men men) fast vi typ sminkade oss kämpe länge. Testade lösfransar för första gången (det blev typ bra) sen till kvällen sjöng vi karaoke, Beyonce så klart! Kassi visade även sin favorit gråt film för mig härree tror inte ni förstår hur mycket vi böla, filmen hette P.S. I love you. Vad har jag gjort mer, har varit med lite vänner och mormor bc hon kom hit från Estland. Under jul var det bara familj, vi gick till skansen åt mat och öppnade presenter väldigt trevligt. Men som sagt har inte gjort så mycket mer jo juste, har vaknat ca sju varje morgon och gammat (inte likt mig alls, brukar sova till typ 12 och aldrig träna). Jag och Alicia kollade även om Magic Mike här om dagen hihi,

Frukost// Jag och Kassi igen, där jag ger en djup blick//Mamma och mormor på promenad i Skansen

Likes

Comments

Förutom att sola har jag och min familj varit på en roadtrip idag. Tyvärr var jag på ganska dåligt humör av diverse anledningar, så det kanske förstörde en hel del.

Det är så att jag och min familj åker till Spanien under julen (ibland även under sommarn) varje år sen jag var liten, med några års undantag. Spanien är väldigt speciellt för mig eftersom när jag kommer hit känner jag mig hemma och jag har växt upp med att vara här. Dessutom har vi också släkt/vänner här som vi träffar.
ok mini storytime: Vi har ett hus som ligger i Marbella, som vi alltid bodde i när jag var mindre. Men ett tag besökte vi inte huset på ett bra tag. Under tiden firade vi antingen jul i Stockholm eller så lånade vi ett hus eller lägenhet av min pappas kusin. Min pappas kusin är en real state agent eller mäklare så hon säljer och hyr ut hus, som vi ibland får bo i. Så efter ett tag efter att vi inte hade besökt huset så åkte vi tillbaka till det. När vi kom dit såg vi att huset var heeelt täckt av växter sånna som växer på hus, de hade t o m växt upp för trappan under dörren och krossat fönstren så det var ogräs eller vad man ska kalla det i huset också. Det såg verkligen ut som något ur en saga, typ Törnrosa. Sen hade det också börjat typ mögla i taket och så. Usch. Nu trodde jag att vi höll på och renoverade det, vilket var anledningen till att vi inte är där, men tydligen hade vi redan gjort det och vi hyr nu ut huset till en man som bor där och tar hand om stället.
Hur som helst så var vi där och besökte mitt barndoms sommarhus där jag oftast spenderade mina jular/somrar (förutom då jag var i Estland). Det var ganska nostalgiskt och det såg heelt annorlunda ut än hur jag kom ihåg det. Det var också mycket finare än vad jag trodde, men sånt lägger man ju inte direkt märke till när man är barn.
Tänkte bara berätta lite om hur det ligger till och varför vi hela tiden åker hit! Tack och hej.


Likes

Comments

Spanien 2016/2017

Likes

Comments