Hej fashionistas! I dagens blogginlägg tänkte vi ge er lite information, först och främst så tänkte vi ta ledigt. Vi kommer att ta ledigt i cirka 2,5 veckor. Skolan börjar snart och det skulle kännas skönt med en snabb paus. Men vi börjar skolan den 16 och då planerar vi att skriva ett inlägg efter skolan och berätta hur det gick osv, vi vet inte vilken tid den kommer komma ut eftersom vi vet inte när vi slutar skoldagen, det vi bara vet är att vi börjar skolan klockan 1, vilket är väldigt skönt. Iallafall för kontakt kan ni skriva till oss på vår nya Instagram: real2fashion.
Ha ett bra lov ( de sista dagarna )
Hejdå fashionistas!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alla fashionistas! Välkommna tillbaka till ett nytt fashion inlägg. Som ni ser är dagens inlägg om skor, där vi har gjort en typ fest skor vs vardags/vanliga skor. Vi har försökt att inte bara göra denna blogg till en fashion/mode blogg utan också om inredning, det är väldigt kul för oss att ex fota och inreda och ge tips inom det, vi planerar att göra mer av det och blanda mer. Vi planerar även att göra inlägg om träning/hälsa och mat. Men vi kollar även på vad ni tycker om och läser mest av på vår blogg. Ni kan kommentera tips och ge oss inspiration. Iaf skorna enligt oss var super snygga och vi valde ut dem tillsammans, som sagt klickar ni bara på skorna och så kommer ni direkt till dem. Det var mest vita skor under de vanliga skorna men vi tänkte att det är sommar och då passar vitt. Gilla om kommentera ifall ni skulle vilja se mer av detta! Hejdå fashionistas så hörs vi :))


https://www.instagram.com/real2fashion/ ( följ vår Instagram där vi berättar när ett nytt inlägg postas mm)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alla fashionistas som läser detta inlägg! Som ni ser så är detta ännu ett fashion inlägg. I detta inlägg tipsar vi kläder från Gina tricot. Jag ialafall tycker att de har jätte snygga kläder. Plaggen är länkade så klicka bara på dina favorit plagg så kommer du pådirekten till dem. Vi har märkt att ni gillar mode inläggen mest och dem har fått mest läsare så vi tänkte göra mer av dem. Ni kan gärna kommentera vad ni skulle vilja se och läsa. Dessa inlägg gör även så att ni lär oss känna bättre och även våran stil, men det känns kul att det kanske finns någon där ute som läser våra inlägg och inspireras av kläderna vi lägger ut. Hoppas att ni gillar våra inlägg så hörs vi fashionistas!

Likes

Comments

Hej alla fashionistas!

I dagens blogginlägg tänkte vi prata om inredning. Inredning är allt, det finns så mycket saker som är inredning, i princip är allt som du har i ditt rum inredning. Vårt "ämne" som vi tänkte prata om inom inredning är "posters", för er som inte vet vad det är så är det ex citat eller bilder på¨papper som man kan hänga upp eller rama in. Posters kan man ha i rummet om man vill ha ett mer prydligt och detaljerat rum. Jag har även också nyligen beställt posters och ramat in dem i vita Ikea- ramar. Vitt är en väldigt fräsch färg, men man kan även rama in sina posters i andra färger ex en svart ram, allt är beroende på vilken/vilka färger du har i ditt rum. Jag har vita ramar och vita posters eftersom jag har vitt rum, men jag har även svart text på posters och gråa gardiner så att allt inte blir helt vitt. Du kan ju bestämma själv vilka färger du vill ha på dina posters. Alla mina posters kommer ifrån instagramen: https://www.instagram.com/postersbydaniela/ , Jag kollade igenom hennes instagram och kontaktade henne och berättade hur jag skulle vilja ha mina posters detaljerat.

Enligt mig är posters jätte fint att ha i sitt rum, jag tycker att det är en detalj som gör rummet väldigt stiligt och personligt. Mina posters är på mina hyllor men du kan även lägga dem på andra ställen ex hänga upp dem på väggen. Posters gör även ditt rum väldigt fint, speciellt med ramar runt då ser det väldigt "städat ut". Om ni vill piffa upp eller göra er rum till ert rum och personligt så borde ni köpa posters och lägga dem på ett fint ställe, tro mig det kommer bli perfekt fashionistas!!

Likes

Comments

Hej Fashionistas! Nu tänkte jag fixa en PART 2 DETAILS för er män där ute som kanske har missat det.
Detaljer på era kläder är extremt viktiga en klocka kan göra så mycket skillnad så jag förslår prova sätt på en scarf över din kavaj som kanske känns bekväm sätt på dig en klocka på handleden och prova något nytt. Scarfs finns precis överallt likadant med klockor kika in på ur&penn och se om något tilltalar dig så kommer det göra stor vardag i din fashion-vardag, lycka till och håll utkik!

  • 7 Readers

Likes

Comments

Hej fashionistas! En sak jag tänker på väldigt ofta är det här med " Deatalis in fashion" det många jag tror inte tänker på när det kommer till mode är detaljer. Detaljer som vi sätter på oss kan vara exempelvis en klocka, en snygg väska, örhängen armband halsband allt möjligt. Oftast är det det som fullbordar hela din outfit! Har du på dig ett par jeans med kanske en svart hoodie kan du Abslout matcha det med en guld eller silver klocka för att få de att se mer lyxigt ut men också för att du själv ska känna dig lyxig. Om man har själv svårt att veta vad för "detaljer" som är inne just nu är det bara att klicka in sig på exempelvis "ur&penn" de har Underbara smycken som i princip passar alla och de har en enorm rea just nu så glöm inte att gå in O kika. :) ( kommentera även vad ni skulle vilja se mer av på bloggen, kanske samma inlägg fast part 2?)

  • 12 Readers

Likes

Comments

Hej alla Fashionistas! Nu är det två viktiga saker jag skulle vilja ta upp på bloggen. Det är så att vi gör mycket inlägg om " Womens clothing" och " Men's clothing" mycket av det kan tas på fel sätt Därför skulle jag vilja ta upp det med er.
Om du nu som person kanske gillar en blus jag lägger ut som du vill klicka dig in på och det står " Women's" ta inte illa upp om du tycker det är snyggt varsågod ta för dig O köp det inget ska hindra dig för att bli världens nya Fashionista!
Denna blogg är till för alla som vill ta för sig! Meningen med detta inlägg är att vi inte vill att ni ska tro att vi delar in kläder i män och kvinno normer/kategorier, utan vi delar in kläderna i kategorierna som står i butikerna. Namnen på könet ska inte hindra dig från att köpa saker, om du ser något klädesplagg på vår blogg som du gillar ska du köpa den, även om det står det motsatta könet som rubrik!
Allt här blir en kategori!
Kram!

  • 12 Readers

Likes

Comments

Contains affiliate links

Likes

Comments

Hej alla fashionistas där ute! Idag tänkte vi äntligen publicera vårt första inlägg som kommer innehålla en del blogg-information men även information om oss, låt oss börja.

Vi är två jämngamla syskon som älskar mode. Det många inte ser med mode är att det är som en tidsmaskin, likadant med trender. Trender kommer och går precis hela tiden och det som gör det så intressant. Trender från 80-talet kommer och går, men det kanske är svårt för många att holla koll på vad som är en trend just nu och vad som inte är det. Det är många människor som inte har tid med att kanske sitta och bläddra i olika modemagaziner för att vilja " passa in" i det nya modesamhället. Det är väldigt vanligt att exempelvis nyblivna mammor/ pappor inte alls har tid att fixa sig för att de helt enkelt inte har tid. Likadant för er som jobbar för mycket kanske går i skolan och vill hänga med, så ska detta vara en sida man bara ska klicka in sig på och hitta sin egna stil.

Alla har absolut olika stilar eftersom vi alla är olika indevider, men det som gör det speciellt här är att det komma komma upp bilder på olika kläder-trender så du ska kunna skapa din egna personliga outfit.

Hoppas ni gillar bloggen och hittar vad ni söker. KRAM!

Likes

Comments