​ hej alla godingar!

Asså helt ärligt denna dagen har varit kaos!! på riktigt först allt stress o massa blaha och nu får ja veta att den ja skulle gå med på valborg i morgon inte kan.... 
sen är det en annan sak som hänt som ja tyvärr inte kommer skriva om här..
Men asså ja är så less på detta.. På riktigt alltså...
Hoppas eran dag inte har varit lika KAOS...
Hoppas morgondagen blir bättre trots alla ändringar....

(irreterad och allmänt trött på allt just idag....)​​

godnatt o kram // Linn <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla godingar!

Idag trodde ja att de skulle bli en lugn dag utan stress men Ne ända sen kl 11:20 har allt känts stressigt.. 2 fel steg har blivit ett ä tillrätta ställt o ett orkar ja nt bry mig om haha allt kan hända när man ä stressad aja nu ska ja andas ut lite...pjuuu
Har fått med mig en del saker hem idag faktist och är jätte nöjd över allt! Hoppas eran fredag inte varit lika stressig och att nu får en mysig fredagskväll!☺️

🎀Kram// Linn ❤️🎀

Likes

Comments

Hej alla godingar!
Idag va ja inne Istan med Nathalie för vi stod o vänta på att de skulle klippa bandet o man fick komma in och ja kan nt säga något annat en att jag älskar nya H&M!!
Ja fick med mig en bh o ett par trosor idag. Imorgon blir de att köpa linnet som ni kommer se på bilden nedan.
Jag var även och fixa naglarna idag så nu har man nya o frächa naglar in Love!!

Kram//Linn❤️

Likes

Comments

Asså nu är ja riktigt jävla glad vi är hela 94 Dt på min yt kanal kvällen kunde inte bli bättre vi ä 6 st ifrån 100 fina följare ni är bäst!❤️❤️❤️


Kram// Linn❤️

Likes

Comments

He alla godingar!
Nu sitter jag på tåget på väg till Karlstad.
Sen när jag är framme i Kd så ska jag ta bussen vidare till min älskade pojkvän! Ska bli såå underbart att äntligen få träffa honom för fyfan va jag har saknat honom!
Idag har jag vart i stallet och inte gjort något speciellt än det vanliga man brukar göra i ett stall,mocka,fodra,ta hand om hästar och allt det där.
Jag hoppas ni får en bra helg!
Kram // Emilia <3

Likes

Comments

Ingen sömn asså på riktigt ja har sovit 2 h inatt o de va från kl 4 till kl 6 o de ä pga min hals samt att ja drack en energie dricka igår väldigt sent osmart som jag är... Så ja har mig själv att skylla men ärligt talat så är ja inte jätte trött utan har väll mest ont i halsen och sånt men de går över efter att ja druckit te! Hoppas ni alla får en jätte fin dag!

Kram// linn❤️

Likes

Comments

Hej alla godingar!

Idag slutade jag skolan tidigt så när jag kom hem ställde jag ut solstolen tog med mig en filt och kudde då det blåste kallt men jag ville fortfarande vara ute i det fina vädret. Jag har mina hörlurar på med skön musik och efter ett tag råkar jag somna till och när jag vaknar så känner ja hur mitt ansikte små svider så när jag kommer in och tittar mig i spegeln så har ja bränt mig lite i ansiktet. Det var hur länge sen som helst som ja faktiskt brände mig . För på somrarna så brukar jag bli brun på direkten ja ni förstår jag somna och vaknade upp röd men men härligt var det iallafall.

Kram // linn <3

Likes

Comments

Idag är sammhället inte som det varit förut för idag bryr sig ALLA om hur man ska se ut det finns bilder på hur man ''SKA'' se ut det finns tidningar på hur man kan gå ner i vikt på snabbast sätt osv osv ja ni fattar. Idag så är en människa perfekt om hon har stora bröst en fast röv en platt mage stora fina höfter och en kille är perfekt om han har värsta stora armar snygga benmuskler eller har six-pack... Jag tror att alla nån gång har fått hört eller sätt nån stans att det är så man ''SKA'' se ut..
Men nej det är inte så för om alla skulle ha sätt ut så då hade gud gjort så vi alla såg likadana ut från början... Men eftersom att vi alla inte ser likadana ut så betyder det bara att man inte ska se ut så utan vi alla ska se olika ut... Stå upp för dig själv vill du träna gör det men gör det bara för din egna skull och inte för någon annans vill du sitta i soffan hela dagarna och äta massa godis gör det men gör det bara för din skull! Jag är så trött på att folk får hat för att dom ser ut som dom gör jag tycker det är fel att vi människor ska behöva skämmas över hur vi ser ut!
Alla kan inte va värsta vältränade och gymma flera dagar i vecka! Vi alla är fina på vårat egna sätt och vi blev gjorda på ett speciellt sätt för att DU ska kunna vara DIG själv utan att skämmas.... Men idag så är sammhället helt fuckat det är rent utsagt felvänt!
Förr så brydde sig inte folk lika mycket om det! Så varför gör vi det idag? Vi blev gjorda på ett speciellt sätt och det måste man kunna va glad över man måste kunna få visa sig utan att folk ska börja hata. Bara en själv mår bra så är det bra varför ska man sluta med vissa saker för att fokl säger det alltså NEJ alla är vi fina alla ser vi olika ut alla har olika beteenden ingen är den andre lik så varför inte acceptera varandra för hur vi ser ut?

Jag har själv haft kroppkomplex PGA alla kommentarer man fått jag har en idag lite kroppkomplex men det är inte mycket! Jag tycker det är fel att man ska behöva skämmas över hur man ser ut bara för samhället tycker och tänker om andras kroppar bara för tidningar skiver hur man ska se ut bara för internet är överexploderat med bilder och texter på hur en ska se ut. JAG ÄR TRÖTT PÅ DET

Så om ni vill göra något åt eran kropp gör det för din egen skull och INTE för någon annans du är fin precis som du är och folk som tycker annat dom är inte äkta och är förmodligen osäkra i sig själva. Så gör bara det du tycker är bra för dig gör saker som du mår bra av! vill du inte sitta hemma o äta godis gör inte det, vill du inte gå till gymmet gör inte det, vill du börja springa gör det,vill du bli lite slappare bli det men gör det för din skull!


#Slutahatabörjaacceptera


Kram//Linn <3

Likes

Comments