Hejsan!

Jag är ledsen att jag inte har skrivit men det är för att jag är så himla lat av mig och att jag har kollat på en serie hela tiden! Och när jag kollade på sista serien så saknades 14 st avsnitt som fanns på sidan!!!!! Snacka om arg man blir!!!! Så nu måste jag köpa serien för att se dom sista avsnitten!!!!

Ja i morgon är det skola! Jävligt tråkigt!! Orkar inte med skolan!! Jag kan stanna hemma några dagar till och bara chilla!!! Jag tycker att jullovet har gått för fort!!! Är trött ska sova nu så!!

God natt sov gott:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gott nytt år!👻
Nu är det sista dagen på 2013! För mig känns det jätte bra att börja om ett nytt år! Jag har haft det ett bra men ändå dåligt år! Jag hoppas att alla andra har haft ett bra år!
Så gott nytt år
👻// Ida:**

SISTA BILDEN 2013:)

Likes

Comments

God morgon!
Igår börja jag må illa. Hela natten har jag bara haft mardrömmar och ont i magen. Senare när jag gick upp så mådde jag riktigt dålig. Jag hade värdens huvudvärk och allt snurra. Sen så hade jag feber. Sen så var det att jag hade magsjuka. Kul! Ska vila nu så

Hejdå Ida

Likes

Comments

Hej!
Ja idag har jag stor shoppat! Jag handlade för ungefär 1700kr! Ganska mycket! Jag tänkte köpa en rosa Hood tröja men jag fick inte för mina föräldrar för annars hade jag handlat för mycket! Men jag köpte 6 tröjor, 2 par jeans, 8 par trosor och 10 par strumpor! Ni får se bilderna nedanför!
Puss och kram Ida:)


Likes

Comments

Hej!
Idag ska jag till stan igen fast med familjen den här gången! Den här gången betalar mamma och pappa det jag ska köpa JIPPI<333>
Schysta föräldrar! Det här var min julklapp och mina syskons julklapp. Att åks in till mellandags rean. Så nu ska vi åka men vi hörs mer senare!

Puss ida👻dagens outfit 😘

Likes

Comments

God jul allesammans!
Jag hoppas att alla har haft en trevlig jul! För det har jag haft iallafall! Jag kanske inte fick många presenter men skit samma och det är ju inte presenterna som räknas utan det är tanken som räknas! Jag ska oxå gå på mellandags rean så jag kan ju inte få heller hur många julklappar som helst! Då ska jag shoppa loss med familjen! Men ni får se alla min julklappar jag fick nu för jag ska umgås med min familj nu så hejdå och ha en fortsatt bra jul!

Likes

Comments

Hej!

Ja nu sitter man i bilen på väg mot Karlstad och handla julklappar! Jag känner att jag är lite sent ute men jaja. Jag och familjen har gjort upp att vi inte ska ha julklappar i år och istället får vi pengar till mellandags rean. Men då var villkoret att vi ska lägga 100kr i julklapp till syskonen. Så det var villkoret. Så det är det jag ska fixa nu. Men vi hörs!
Xoxo Ida:)
Likes

Comments

Hejsan sötnosar!

Ja idag ska jag ha innebandy match mot Skoghall. Det kommer bli en tuff match dom är jätte duktiga men vi kommer vinna idag över Skoghall det kommer vi. Mitt lag är skit duktiga vi jobbar stenhårt för varje vinst och gå upp i serien. Men vi får se men nu ska jag sitta och tagga match men vi hörs senare.

Hejdå// Ida :)

Likes

Comments

God natt babys :)Ja jag ligger och kollar på film just nu men sen blir det natti natt. Jag går och lägger mig efter filmen med min lilla wowe (stavning) Viktor men god natt och dröm sött.

Xoxo ida:**

Likes

Comments

God kväll;)

Jag är och grattar min farmor. Jag kom till farmor för 20 min sen. Jag har varit på innebandy match. Det var några i min klass som spelade mot club 30. Dom förlora med 3-4 synd:(. Jag ska spela hemma match i möra klockan 5. Jag är jätte taggad. Men jag tycker att det är pinsamt om man ramlar eller nått framför sina kompisar. Men skit samma. Jag ska prata lite mer med farmor.

God kväll sötnosar ida:))

Likes

Comments