Header
View tracker

Mitt mående, Texter & tankar

Jag mår bättre än någonsin. Ja det gör jag. Visst? Jo men det gör jag. Impulserna räknas inte. Impulserna som vill att jag slänger mig framför en buss räknas inte. De kommer ju bara någon gång ibland. Och jag har inte berättat för någon om dom. Tankarna om att jag inte förtjänar den här lyckan, räknas inte. För inte kan jag klaga när jag äntligen börjat må bra. Inte kan jag lägga tyngd i de där sakerna. Ena stunden förtjänar jag inte att må dåligt. Andra stunden förtjänar jag inte att må bra. Jag är aldrig nöjd. Jag använder alldeles för ofta ordet "förtjänar". För vad avgör egentligen vem som förtjänar något? Vad lär man ha gjort för att förtjäna lycka eller olycka? Det är ett svårt ord som alldeles för ofta får mig att vilja stoppa allt runt om mig. Det är så svårt att uppskatta det här, lyckan och lättheten, när jag fortfarande minns och påminns om känslan av att inte förtjäna det här. Folk runt om mig är där jag var förut. Varför får jag må bra nu? Varför fick inte min ängel Anna må bra? Varför pushades hon till gränsen och lämnade allt? Hur jag än vrider på det så ser jag ingen rättvisa. Varför fick jag en stor summa pengar för mitt lidande, när någon som behöver de pengarna mer än mig blir nekad rätten till mat på bordet? Det är verkligen jättesvårt att leva. Speciellt i den här världen. Och att vara jag. Jag bryr mig alldeles för mycket. Jag kan inte lägga allt fokus på mig själv. Jag är bara en sån person. För att jag ska kunna ta hand om mig själv måste jag ta hand om andra. Jag är bara så fast i allt det där. Jag är lyckligare än någonsin, det är jag. Jag mår bättre än någonsin. Ja det gör jag. Visst? Jo men det gör jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Texter & tankar

Vad jag gör när jag inte bloggar:

💓 Kollar Greys Anatomy. Fast i den serien. Är på säsong 7 avsnitt 18 just nu. Verkligen det som räddade mig när mitt hjärta krossades i en miljon olika bitar. En ny serie med nya historier. Blod och sex. Det var najs. Det här avsnittet tho...... sjunger alla i? Fett konstigt och irriterande.

💓 Sitter på Tumblr. Följ mig där om ni gillar lite tacky grejer och rosa sparkles http://depressedprincess666.tumblr.com/

💓 Kollar kläder på ASOS, jag vill ha skor, morgonrockar, pyjamasar, jackor och allt möjligt. Köpte skitsköna trosor därifrån nyss dessutom, HÄR!!!!

💓 Umgås med han som krossade mitt hjärta och är lyckligare än någonsin.

💓 Läser andra bloggar, tex vegakarlsson och oliviagateau !!! Olivia är min absoluta favorit. Världens finaste hon.

💓 Pluggar och strukturerar upp mitt liv. Behöver köpa ett nytt block!!!!

💓 Funderar på vad jag ska göra med pengarna jag får från mitt försäkringsbolag. Det är en sjuk summa........

💓 Kollar resor. Jag vill verkligen bort bort bort med mitt hjärta. En sandig strand, sol som bränner, havet och palmer.

💓 Drömmer mig iväg till dyra lägenheter och ett liv på egna ben. Egna middagar. Egen frukost. Kolla serier på tv:n. Och inte behöva bry sig om man stör någon annan.

💓 Letar ständigt efter ny musik, tipsa mig om ni har några riktiga fynd. Mitt tips är Russ!!!! Han äger.

💓 Planerar kvällar med mina tjejer och försöker hantera min längtan efter att ha fest. Vill verkligen ha en riktigt grym fest med roligt tema och allt sånt där. Eller bara en tjejfest med stadens allra bästa tjejer?

💓 Julpyntar!! Hela min lilla lägenhet är mys-klar nu.

💓 Försöker komma fram till hur jag ska rädda mitt hår och få en snygg frisyr till jul/nyår. Måste nog gå tillbaka till min gamla hårfärg för kan inte bleka mitt mer, största mardrömmen är om håret skulle gå av......

💓 Längtar efter datorn jag ska få i julklapp. DÅ ska jag börja skriva och blogga ordentligt. Jag lovar. Det ska bli bra och jag längtar verkligen. Jag har massa jag vill skriva egentligen? Men inte tid eller ork till att göra det. Vet dock inte vad folk ens gillar att läsa här. Haha känns som om jag bara är intressant när jag är ledsen och mår dåligt. Då klickar sig folk in, men det kanske är för man kan relatera mest till sånt? Jag vet inte. Men om någon snäll själ har önskemål eller någon åsikt om vad som är roligast/mest intressant att läsa, hojta till!!!

Kram på er

Likes

Comments

View tracker

Dagligt

Solen är framme, himlen är blå och jag ligger under täcket. I mitt huvud vill jag dra på mig kläder och ta en promenad. Efter promenaden skulle jag duschat. Sedan bytt lakan och städat undan lite. Jag hade bäddat och tagit på mig mjukiskläder. Det hade jag gjort om jag orkat. Ska jag pusha mig själv? Jag hade varit otroligt stolt över mig själv då. Kanske köpa med något nyttigt men gott hem. Jag har faktiskt bestämt mig för att köra en till vecka med vegansk mat. Mina matvanor är hemska. Massa skräp och småätande. Det får bli ändring så snabbt som möjligt. Harticots verts med vitkål blev det till lunch. I guess it was okey. Det blir bra. Tipsa mig gärna om några goda maträtter.

Likes

Comments

Dagligt, Mitt mående

Det är 2a december. Han är vid min sida. Och det är för alltid säger han. Jag vill tro på det. Och jag vill inte ha bilder i mitt huvud på det där andra som inte borde hänt. Jag lägger ofta undan min oro och ersätter den med ett leende. Det kanske är bäst att förlåta och försöka gå vidare?

Jag tog mig till skolan och hamnade i diskussion om nyår. Jobbade lite, eller ja försökte. Sen drog jag förbi coop på vägen hem och hämtade ut mina kläder jag beställt. Yayyyyyy. Enda problemet var väl att armarna var lite tighta och jag blev otroligt less på min kropp. Jag vet. Det är storleken som är fel. Men det är så svårt att intala sig det när man valt den största dom hade och det inte går...

Har ni förresten sett Tarantinos filmer? Det borde ni ha gjort. Om inte, gör det. Bästa som finns. Kill Bill, Pulp Fiction, Inglourious Bastards osv.

Likes

Comments

Texter & tankar

Det här är till alla oss som har lilaröda bristningar överallt, bulliga ben av celluliter, skavsår mellan låren, tuttar som drar till sig blickar, magar som hänger över kanten på trosorna, oss som känner sig tvingade att skyla sin kropp för sina närmsta på grund av skam. Det här är för oss som inte har det vackraste ansiktet och leendet. För oss med finnar och ärr. För oss med platta buckliga rumpor, raka höfter och stora eller små bröst. För oss som inte kan vara stolta. För oss som inte har modet att strunta i alla andra. För oss som inte kan älska oss själva. För oss som inte tillåts känna oss kvinnliga och vackra.

För vi finns också.

Och vi är lika mycket värda som vem som helst. Våra kroppar räknas också. Vi som inte kan redigera till våra kroppar. Inte bara dom stora modellerna som andas självsäkerhet. Vi som inte ses i tidningar och på instagram i bikini. Vi som ligger under täcket och drömmer om en värld där våra avvikelser från idealet inte ses som avvikelser. Bara en värld då våra kroppar får vara ifred.

Vi finns. Vi andas. Vi är trötta på att inte ses för dom vi är. Vi är trötta på att vår omtänksamhet, vår kärlek och glädje. Vår styrka. Vi är trötta på att allt vi är, inte räknas. För att våra kroppar inte ses som tillräckliga.

Likes

Comments

Mitt mående

Det är onsdag och jag är i skolan. Min nertrappning av medicinen får hela mig att balansera på en tunn, tunn tråd. Jag gråter lite då och då. Mår illa ibland. Och ibland får jag impulser som försöker kasta mig framför närmsta buss. Det är svårt. För å ena sidan kanske detta bara är en liten period innan min kropp vänt sig, men sen så kan det vara att jag bara inte är redo än. Jag hade även världens mysigaste dag igår då jag mest bara skrattade. Sen kom kvällen och tankar som jag inte vill tänka dök upp.

Jag har i alla fall kollat runt på bloggportaler och försökt hitta nån jag fastnar för, men det går inte. Jag trivs inte med något av alternativen, så jag tänker att jag fortsätter här och blir den ändring jag själv vill se. Mer feta kroppar och dubbelhakor ska det bli. Vi är vackra vi med och förtjänar att synas. Är ni med på det?

Jag kan skriva mer sen. Idag har jag massage och bio inplanerat. Najs ändå.

Likes

Comments

Texter & tankar

Vad ledsen jag blir att en så stor portal som Nouw bara fortsätter och fortsätter stödja det vita smala idealet. Jag har aldrig sett något annat när jag gått in på hemsidan. Och jag är fett trött på det. Liksom kolla bara under "Toppbloggare". Är det inte sjukt hur inte ett enda ansikte har ens en liten dubbelhaka? Eller en annan hudton än vit? Jag tycker vi ändå kommit så pass långt att vi kan söka oss längre än idealet, kliva utanför den vita hetsiga boxen och låta andra få ta plats och höras. Visst, de där bloggarna har kanske flest läsare, men vad tror ni det beror på? Jo, de tillåts synas. Vet ni någon annan bloggportal som stödjer alla olika sorters människor? Jag är sugen på att byta.

Likes

Comments

Följ mig@prinsessanclxra