Då börjar en vecka igen då. Helt fantastiskt. Det var ändå en rätt lugn måndag, hade extra mycket matematik. Men annars var det en helt okej dag. Nu när jag kom hem så sket jag i allt som behövs göras och bara la mig i sängen istället. Och nu tänker jag inte skriva längre, för att jag tänker sova.


Ha det//Anton

Tog inga speciella foton, så tog bara en snabb bild på min outfit.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så idag har jag alltså gjort ingenting(standard),fikat efter skolan och vart med Julia och aggelauring lite senare på kvällen och det var jättetrevligt faktiskt. Vi badade bubbelpool och pratade och lite senare såg vi på film där Nadiss anslöt oss. Så nu ska vi sova (efter jag ätit hahah).

Ha det/E #bakkbtamlen #bakktt

Likes

Comments

ANTONS TIPS - CARE OF CARL

Byxor - Här // Tröja - Här // Skor - här // Sjal - Här // Väska - Här //

Hej idag tänkte vi komma med lite modetips! Här är vad jag rekommenderar från Care of Carls rea! Som ni märker så så gillar jag att matcha mina kläder hahah.

Turre out #bakkpussyhunter #bakkbtamlen

Likes

Comments

Idag vaknade jag speciellt trött (brukar vara väldigt trött vanligtvis men idag var det extra dåligt)

Åkte till skolan, hade en riktigt lång dag. I skolan så äter jag typ inget, så jag åt bara gurka och tomat. Och kall, äcklig lax. Mums.
Chillade lite med Ida och drack lite Oboy innan min buss kom, drog hem, skrev detta och kommer antagligen somna inom en snar framtid, godnatt.

Btw, riktig dålig bild​, orkade inte bry mig//Anton #bakkpussyhunter #bakkbtamlen

Likes

Comments

Kan börja med att jag hade en väldigt trevlig dag igår, efter jag var o fikade så for jag till en kompis och fikade igen (haha standard) sen så såg vi på Idrottsgalan.

Idag så vaknade jag tidigt och drog till Eskilstuna där jag gjorde min första tatuering, gick väldigt bra och gjorde inte speciellt ont som jag trodde. Helt fantastiskt enligt mig. Så allt som allt så har det varit väldigt trevligt vecka hittills.
Här är några bilder från idag och igår.

Hadee/E #bakkbtamlen #bakktt

Likes

Comments

Tjohopphej

Nu har vi haft en tjock tung måndag så vi avslutar denna dag med fika på Rogge med alla btams (utom Emma). Lite otur att Turre är sosse som snor mitt kaffe. Men inom snar framtid då funderar vi på att göra en collaboration med @afBjurLudvig om Mens fashion. #staytuned

E & A out #bakkbtamlen #bakktt #bakkpussyhunter #bakkbjuret

Likes

Comments

Så idag har jag haft en väldigt icke-produktiv dag, har nästan hela tiden legat i sängen med datorn och kollat på kläder, accessoarer och olika filmer. Kollade dock mest på CareofCarl för att jag gillar deras klädutbud, händer dock att jag går in på typ Zalando också. Borde egentligen plugga på alla möjliga saker som tyska och matte, men att plugga och ta tag i saker är verkligen inte min starka sida.

Åt lite lax nyligen (det ända jag ätit idag)

All in all en väldigt oproduktiv, men skön, dag.

Hörs!//Anton #bakkpussyhunter #bakkbtamlen


Likes

Comments

Den här lördagen tillbringas alltså med att se på handboll ( i Märsta!) och nu ska vi äta, det har varit väldigt kul för att det är min gammal polare Jakob som spelar, steg 3 alltså. Erika har varit jättesnäll och följt med o vi har haft det trevligt. Här är några bilder från dagen.

Hare gött//Elliott #bakktt #bakkbtamlen

Jakob är andra killen från vänster som spelar för Halmstad, han o jag är barndomskompisar från Ume.

Likes

Comments

Varning! Börjar med att säga att det här inte är nån vanlig blogg, om du inte är okej med det så är det bara att sluta läsa!

Vi skriver helt enkelt va vi tycker och vad vi gillar att göra samtidigt som vi försöker att inte förolämpa nån under tiden så vi ber om ursäkt i förväg.

Vi kan börja den här bloggen med att gå in lite mer på oss själva, vi är två killar som heter Anton och Elliott och vi går Samhällslinjen med inriktning på beteendevetenskap på Thomasgymnasiet. Vi är båda sjutton och tycker om att spendera våran fritid som vanliga killar i vår ålder, va med kompisar, supa och ha allmänt en bra gymnasietid.
Men som sagt så hoppas ni gillar våra bravader och vi ses förhoppningsvis senare.

Ps/ här är några bilder från 2016 #bakkbtam #bakkpussyhunter #bakktt

Likes

Comments