Vad tycker jag on kärleksveckan?

Helt ärligt är det väl underbart med kärlek men jag var inte där för kärlek. Jag hade precis börjat komma över mitt ex. Vilket mitt hjärta fortfarande har djupa ärr av. Jag var där för att spela och vinna högsta priset. Paulo är super fin kille, underbar, omtänksam och rolig. Men jag kände inte den kemin med honom. Betyder inte att jag inte tycker om honom som person. Vi hade bara olika känslor där inne. Jag som varit på hotellet en gång förut vet också att när du väl kliver ut från hotellet. Så känns allt annorlunda och man kanske inte ens har något gemensamt med någon av deltagarna. Men tänk också att detta är tidigt i spelet. Känslor förändras, förra gången jag var med hade jag inte en tanke på att kasta kulan på Robin Mos. För att jag helt enkelt tyckte för mycket om honom.

Sen ska jag även erkänna att jag var mycket mer intresserad av Adam. Med honom kände jag en annan Kemi men jag var inte säker på att han kände likadant. På grund av det och att jag inte ville såra Paulo eller få honom att känna sig osäker på mig fegade jag dock med att visa det. Sen vill ju jag helst inte ligga i TV undviker därför också gärna känslor. Måste ändå skratta lite åt att det låter självklart för Paulo att vi kommer ligga för att han inte kan hålla sig? Man bara hmmm intressant.
Utmaningen mellan Jesper och Adam. Förlåt men när jag fick se att Jesper tar sig på kuken och kletar av sig. Det är faktiskt vidrigt och fruktansvärt respektlös jag hade ingen valmöjlighet om att krama eller inte. Typiskt macho grej som han själv tycker är skit roligt. Tänk om det varit tvärt om!??! Vilket jävla ramaskri det skulle bli liksom... men här skrattar folk åt det. Så skevt.

Mitt första intryck av Theo! Alltså dör för hans fina lockiga hår. Men tyvärr föll han pladask för den typiska macho sidan och glömmer helt och hållet att tänka själv. Helt ärligt förstår jag inte alls hur Fredrik och Theo tänker när de alltid hamnar som någon man kan offra. Men de är så upptagna med att skapa band och bli omtyckta av killarna att de helt glömmer bort att tjejerna är dem som kommer välja att ha kvar dig eller kasta dig. Så där ska man skapa en stark relation. Om Fredrik och Theo hade varit smarta hade de bildat en egen pakt.

Fredrik var alltså den som åkte måste erkänna att jag blev besviken min förhoppning var ju Marcello ...

Svinresan 19 och Wolfpack en barnsligt testo grej som hör hemma på stenåldern. Jag menar säg att vi kommit längre än detta 2019 . Snälla säg att ingen utanför dem 4 killarna tycker detta är coolt? Att vara Gentleman är coolt. Att vara snäll är coolt. Att vara respektfull mot tjejer är coolt.


Xx Jennifer

Gillar

Kommentarer

Hej finisar!

Igår tog jag tåget tidigt på morgonen upp till Stockholm. Först på schemat var att gästa PH-podden med Anna och Kristian. Det var faktiskt skit kul vi pratade så klart om Paradise Hotel och shit alltså vad mycket som det finns att prata om. Jag tyckte verkligen att det var så kul att podda blev jätte taggad på att starta min egen podd nu. Vad tycker ni? tyvärr tog jag några filmklipp men inte någon bild. Så jädra typiskt alltså försöker verkligen bli bättre på detta.

Nästa på schemat var egentligen en läpp pigmentering. Jag var verkligen så taggad på detta då mina läppar är väldigt bleka utan smink. Men tyvärr hade tjejen jag skulle till haft problem med sina leveranser av nålar. Vi valde då att göra en Hollywoodbehandling, hur lyxigt det är alltså en variant av BB-glow. Jag har ganska ojämnhudton så har varit sugen på att testa det ett tag så det blev ett bra plåster på såren. . BB-glowen består av 3 steg. En lättare kemisk peeling, lättare microneedling med 22k gul & vitamin serum och sist BB-serum för jämnare hudton. Efter behandlingen blir man lite rosig men huden känns mycket slätare och finare idag. Jag har gjort min behandling hos SEVGIStockholm länk till hennes instagram får ni HÄR Just nu har hon faktisk erbjudande om ni vill testa BB-glow så in och kika. Dummaste är ändå att jag inte har före och efter bild eftersom det inte var planerat. Vill tipsa er om att hon även har en tävling just nu där man kan vinna valfri behandling!!! hur najs?

Direkt efter min behandling fick jag skynda iväg för att gästa Gabriella Barks podd, i sanningen namn. Åter igen var super kul. Kändes som man satt och snackade med en vän bara. Ni som lyssnar kommer iaf få en lite bättre inblick i min uppväxt, mitt liv, hur jag hamnade i Paradise Hotel och mycket mer. Länk till podden får ni HÄR . Den kommer nog släppas om ca 2 veckor så håll utskik.

Dagen avslutades med att jag åker hem till syrran och vi tar en långpromenad. Som var alldeles för lång enligt mig... haha

sen köpte vi mat och såg på en film innan vi gick och la oss tidigt.

Ha det bäst! xx JenniferTyvärr var detta enda bilderna jag tog igår . Sorry blir bättre nästa gång!

Gillar

Kommentarer

Vad tycker jag om nya sjöjungfrun?

Josie eller Juicy menar jag haha. Första man ser och det andra man ser är ju henne enorma bröst. Alltså jag förstår killarna det är verkligen svårt att inte titta. Men när man kommer förbi det. Så är mitt intryck att hon är en härlig tjej som bjuder mycket på sig själv. Festar och är lite crazy. Något man inte direkt får se är ju att hon och jag funkade bra ihop. det kändes som att vi klickade och vi båda har rest mycket osv.

Vad tycker jag om Paradise Hotels första fyrkant?

OMG!??!!!!!!!"!! Can't f*ing believe that just happened on tv or wait..... I can haha är ju Jesper och Marcello vi pratar om här. Alla ni är galna men älskar zero fucks given attityden. Sex är ju faktiskt något de flesta har som är över 18. Ja och egentligen är det så stor skillnad på att vara 2 eller 4 eller 6?? haha ok då lite. Har själv testat på att vara fler än två haha fast inte offentligt.

Nu LÅT mig ta upp detta med Akvariet. VI FICK ALDRIG LÄMNA DET! endast vid parceremoni och Pandoras. vi var tvungna att be andra hämta saker åt oss. Jag och Helen hamnade ju där tillsammans ! Det är jag så glad för idag! Hon och jag hade så roligt där inne och vi skapar alltså ett genuint vänskapsband. Det handlar inte om att MANIPULERA som Jesper och Marcello säger. Det är hur dem spelar inte jag.

Jag och Paulo chans till romans? Jag gillar Paulo hur mycket som helst! Han är en av dem finaste, skönaste och mest omtänksamma personer jag träffat. Han tog verkligen hand om mig där inne. Han är verkligen lika genuin som han känns i tv. Men jag åkte inte till Paradise Hotel för kärlek och känslor.Plus att jag inte vill ligga i tv heller även om det egentligen inte är världens grej så är det ett nej för mig där. Jag hade även gått igenom ett super tufft break-up så såna känslor var det sista jag ville tänka på. Från mitt håll kändes vi mer som vänner. Men så klart jag inte ville göra han osäker på mig eftersom han verkligen inte behövde vara det. Plus att man vet aldrig vad som händer när man spenderar mer tid med varandra är sjukt intensivt där inne . så man ska aldrig säga aldrig.

Drama mellan mig och Matilda? så här ligger det till från mitt håll. Jag och Matilda är ju bekanta sen Temptation island. Där vi inte klickade super bra plus att det blev lite sagt hit och dit. Att tillägga är att vi blev aldrig ovänner. Anyway det där ligger i mitt förflutna. Inget av det hade jag en enda tanke på när jag klev in i PH och såg henne där. Första dagen snackade jag med alla tjejer och försökte liksom "komma in i gänget" vilken ändå var lite klurigt hade svårt att klicka med någon förutom Adam och Paulo. Innan jag fick min immunitet för den parceremonin. Försökte Matilda att få Paulo att välja Natalie så att jag skulle rykt. Där av kände jag att hon inte var att lita på och att jag inte kunde spela med henne. Annars handlar det mest om att man klickar olika med olika personer och ingen av oss ansträngde oss för att heller skapa en relation. Jag tycker idag att Matilda verkar vara super härlig och väldigt lik mig på många sätt. Vi är vänner pratar om umgås när vi ses no hard feelings.

anledningen till att jag ville att hon skulle åka ut var ej personligt. Jag visste att hon och Jesper umgåtts på utsidan och att dem är vänner. Jag ville inte riskera att Adam skulle åka för att Jesper skulle få stanna med sitt Safe card. Men dansen gjorde jag endast för att hon gjort en dans haha

ps. F*ck me vad snygg Matilda är!!! Dör för henne alltså

En sak till Camilla har väl hittills gråtit i varje avsnitt. Det blir väldigt påfrestande när man är i ett hus med en sån tjej som är så känslig för vad gör man ska man trösta hela tiden ? Hur vet man när det hänt något allvarligt och inte. Jag måste erkänna att jag är också känslig har lätt till tårar men har sjukt svårt för någon som gråter hela tiden över minsta lilla. Jag vet inte hur jag ska hantera det eftersom jag är en person som inte vill att någon ska må dåligt. Det var allt tror jag!

NU KÖR VI FLOWERGANG MOT FINAL!!!!!


ha det bäst! xx Jennifer

Min klänning från dagens parceremoni är från Ohpolly.com :))


Gillar

Kommentarer