Hej alla!

Jag hade tänkt berätta lite kort om hur min dag har sett ut haha, kanske inte världens roligaste inlägg men aja, vi kör<33

Jag vaknade runt 9:40 och gick och åt frukost, ganska direkt efter det åkte jag och min familj o badade, vi åt även lunch där.

Lite senare på kvällen vid 17:30 kom mina kusiner, vi grillade, lyssnade på musik och hade allmänt roligt haha.

Just nu ligger jag i min säng, lyssnar på podcast och skriver ett blogginlägg, klockan är 23:16 haha<33

Det här kanske var ett konstigt inlägg, vet inte riktigt, hoppas ändå att ni tyckte om det

Kram Tuva

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hörni!
Idag hade jag tänkt att göra ett ganska annorlunda inlägg, jag hade tänkt att tipsa om en enkel servett vinning. Vi ska få gäster ikväll och jag brukar oftast vika servetterna så att det ser lite roligare ut på bordet. Om ni vill ha mer sånt här är det bara att säga till i beskrivningen.

Först så vecklar du ut servetten

Sen viker du den snett över mitten

Sen viker du in hörnen så det blir en kvadrat

Vänd den om

Vik den på mitten

Och sen ställer du den upp

Det här var kanske inte den finaste eller svåraste dukningen men hoppas iallafall att ni gillade den.
Kram Agnes

Likes

Comments

Hej Hej<33

I det här inlägget hade jag tänkt att ge lite korta förslag på vad man kan göra en tråkig sommarlovs-dag haha.
(Ta det inte så seriöst haha<33)

•Baka
•Fota
•Sola
•Sova
•Ringa en kompis
•Prova olika outfits
•Kolla serier
•Va onyttig
•Hoppa studsmatta
•Gör ett blogginlägg

Kanske inte världens roligaste inlägg, men hade verkligen inga ideér haha, hoppas ändå att ni gillade det<33

Kram Tuva

Likes

Comments

Hej alla<33

Vi har varit väldigt inaktiv de senaste veckorna men vi ska försöka förbättra oss. Idag hade vi tänkt att göra ett inlägg där vi visar våra outfits. Det är första gången vi gör ett sånt här inlägg så vi är inga proffs, men hoppas att ni gillar det iallafall.

Hoppas att ni gillade det här inlägget, om ni vill ha mer sånt här kan ni skriva det i kommentarerna. Om ni vill veta vart plaggen kommer ifrån svarar vi på det i kommentarerna.

Kraam Agnes & Tuva

Likes

Comments

Hej!

Som ni kanske förstår av titeln så har jag nu fått sommarlov, eller ah jag fick det igår. Jag tänkte berätta lite av min dag i går, och vad som händer resten av helgen. Igår började avslutningen 09.00 och det var väl en ganska vanlig avslutning så det finns väl inte så mycket att säga om det haha. Dagen spenderades med mina vänner, vi hade en sååå mysig picknick och sen åkte jag och min familj och åt på en restaurang. Senare på kvällen åkte jag hem till mina kompisar, vi skulle sova över haha. Vi "körde" typ anden i glaset, eller ah vi påbörjade det iallafall men sen blev vi rädda så vi avslutade. och nej, glaset rörde sig inte. Sen var vi typ ute och kollade på soluppgången runt 03.30, ganska trött idag haha. Idag har jag väl inte gjort så mycket förutom att sova och packa. Imorgon ska nämligen jag och Tuva följa med en kompis till deras båt och segla för första gången. Därför kommer kanske uppdateringen inte vara på topp men vi ses ju när vi kommer tillbaka.

Men det var väl typ allt jag hade på hjärtat idag, jag hoppas att ni kommer att ha ett bra sommarlov!

Kramis Agnes


Likes

Comments

Hej<33

Idag är det då min tur att skriva, och jag hade tänkt att göra en Get To Know Me Tag så att ni får lära känna mig lite bättre.

födelsedag?: 26:e september

stjärntäcken?: vågen

hårfärg?: blond

ögonfärg:? blå

favoritfilm:? Pirates Of The Caribbean

favoritserie:? Prison Break

favoritårstid:? sommarn

Ah, de va lite kort fakta om mig, de här är mitt första inlägg någonsin, det blev ganska kort men hoppas ni ändå gillade det.

Kram Tuva<33
Likes

Comments

Hej!

Jag vet inte riktigt hur ja ska börja det här, men jag heter iallafall Agnes. Jag är tretton snart fjorton år och ska börja i åttan efter sommarlovet. Jag och min bästa kompis Tuva har den här bloggen tillsammans, vi ska försöka uppdatera så ofta vi vill och kan. Förmodligen kommer det bli ungefär 2-3 inlägg i veckan. Ingen av oss har speciellt stor erfarenhet av bloggande sen tidigare så ni får jätte gärna komma med tips och idéer. vi hade nog tänkt att bloggen skulle handla mest om våra "tonårsliv" och så älskar vi att fotografera. (vi ska försöka att använda våra egna bilder så mycket så möjligt.) Ahh, men nu har ni väl fått veta lite grann om vad vi hade tänkt oss med bloggen och så. Jag tänker att nästa gång vi "ses" kan jag presentera mig själv lite mer och vad jag har för intressen. Men det var väl typ det jag hoppas att ni vill läsa våran blogg!

kramis Agnes!


Likes

Comments

Blogkeen
Nouw