Extremt trött idag yngsta dottern vakna varannan timme hela natten. Äldsta väckte sen yngsta innan 7 imorse så nu har jag två jätte gnälliga barn som skriker för minsta lilla. Så de kommer bli en lång dag, inte minst så har jag världens värk i ryggen och trött.
Två dagar över tiden har jag med gått, inte mkt som tyder på förlossningen än. Envis lite pojke i magen.
😰


Syskonvagn är inte köpt än de ända som vi saknar nu men är så segt att sälja Josephines vagn. Tråkigt då den vagn vi vill köpa nu är prissänkt på babyshopen.
Så får se vad sambon säger. Blir i vilket fall som helst del betala den lite.
Babyskyddet har vi, sängen står i rummet, kläderna fixade och BB väskan följer med som en maskot ;)
Får se när lillebror behagar sig komma, önskar snart men vill fixa lite mer först men ja energin finns inte så han kan lika gärna komma nu så får resten fixas sen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sista bokade barnmorskebesöket avklarat idag på självaste BF dagen dessutom. Än verkar inte lilleman ha några planer på att födas. Men finns lite timmar kvar på dygnet. 🌸
Allt såg annars bra ut, och fick telefonnummer till Ultraljud i Gävle som jag ska ringa om han inte föds innan torsdag denna vecka. Tanken är att tiden ska ske i vecka 41+3 i så fall. Så får se om man behöver ringa om de eller inte.

Annars idag har jag inte gjort så mkt mer än vara hemma med barnen, haft besök först av min pappa och sen min farmor och farfar. Varav farmor som passa barnen medan jag var upp till barnmorskan med farfar. Underlättade enormt då jag går väldigt dåligt fortfarande och har väldigt ont.

Nu har sambon typ äntligen kommit hem från att jobbar natt till 06 imorse, sov borta i Alfta och sen arbetsintervju i Bollnäs kl. 14-15.
Så nu blir det snart vila för min del. Behöver verkligen det. Sen middag och handla, hämta paket och köra till Alfta kanske.

Likes

Comments

Då går man in i graviditets vecka 40 idag, 6 dagar kvar till beräknad födsel. Inte mycket som tyder på en förlossning här inte. Trött och ont i kroppen är de ända. Men med trotsiga barn så finns de inte mycket vila här inte. Får se när han har några planer på att flytta ut. Nu har vi ialla fall packat klart förlossningsväskan, hämtat babyskyddet. Enda som saknas är att sälja super Viking vagnen för att köpa en syskonvagn på bredden. Får se om de blir en Double Viking eller Bugaboo donkey duo.

Likes

Comments

Då var det helg igen, riktig sommarvärme ute med. Skulle gå upp till 20 grader och sol idag!
Tråkiga är att jag inte kan gå ut själv med tjejerna då de finns vatten och bilväg i närheten och inget staket. Eftersom jag inte kan gå i terräng utan att de gör sjukt ont. Så lär vänta tills ja inte är ensam längre.

I natt sov Josephine knappt något alls, skrek mest halva natten. Resten var hon vaken och mest orolig. Så hon är inte direkt att leka med idag, minsta lilla som blir fel och hon gallskriker.
😴
Jobbigt när man själv är trött med. Så hoppas innerligt att hon har någon plan på att sova middag senare idag för annars lär man ju få använda öronproppar resten av dagen med hennes humör.
😱

Likes

Comments

Vår/sommar värmen är de ute, synd dock att jag knappt kan gå längre utan att de gör sjukt ont. 😢
Var hos barnmorskan i förmiddags och alla värden såg bra ut, bebis växer som han bör.
Järnvärdet; 110
SF måttet 32
Blodtryck 100/71
Blodsockret låg bra till de med
Hjärtljud 152

Nu hoppas vi bada att han föds snart så jag slipper gå runt och har så sjukt ont. ☀

Innan vi sen åkte tillbaka till tjejerna som stannade kvar i Alfta med sin farfar så passa vi på att hämta babyskyddet. Sen blev det lite sen middag på Maxim på uteserveringen ☀🌸

Likes

Comments

Trotsat smärtan lite idag och varit ut två gånger med tjejerna. Båda gångerna med lite extra hjälp då jag knappt kan gå alls utan att de gör extremt ont. 🌸
Tjejerna har cyklat och sen hjälpt sin farfar med plocka grenar, krattat upp löv, startat pumpen till vattnet. Sen har Josephine sovit middag ute i vagnen i nästan två timmar.
Nu är vi inne och tjejerna kollar tv medan vi andra vilar

Likes

Comments

Mysig dag för tjejerna med först tivoli besök nere på stan och karuseller för dem med deras morfar. Varmt och skönt. Sen blev det grilla ute i siggesta hamburgare och korv. Skönt vårväder i solen ialla fall.

Likes

Comments

Firat Valborg med familjen hemma, skönt de. Blev en lugn kväll hemma med årets första grillning (älgbiff, fläskmästarbit & nöt) med potatissallad, grönt och sås. Till efterrätt blev de fruktsallad med glass. Härlig kväll med bus och mys med barnens morfar och vår lilla familj. 🌸
Så tyckte de blev en lyckad dag/kväll. Barnen somnade i soffan respektive golvet.
😂

Likes

Comments

Åkte in med ambulans till förlossningen igår kväll, hade extremt ont av sammandragningar täta, kunde inte röra mig alls. Frös och svettades emellan varven plus att ja höll på att svimma fast jag låg ner. Orkade inte ens prata utan att mer mumla fram något enstaka ord.
Så blev åka in och sambon fick köra själv efter barnens morfar kom och avlöste.
Väl inne på förlossningen så var alla värden utom blodtrycket bra, mitt blodtryck låg på 106/.. vilket är väldigt lågt och hade då gått ner från 126/.. från ambulansen in till förlossningen (30min). Var öppen 1,5cm när vi kom in och var detsamma när ja blev utskriven.

Blev övernatta på förlossningen och sen blev vi hemskickad runt lunch idag med råd att vila när jag måste. Så väl hemma har ja mest legat i soffan, duschat med hjälp av en plaststol utfall ja inte orkat stå. Ska packa klart förlossningsväskan, köpa hem förlossningsbindor, blöjor och allt annat.

Likes

Comments

Medan sambon jobbar i Edsbyn och ändå sover i Alfta så passa de bättre om jag och barnen var i Alfta nu utifall förlossningen startar så jag inte är ensam om nätterna framförallt. Men imorgon eftermiddag åker vi hem och tar lite långledigt till natten till tisdag för sambon. 🌷

Idag har vi varit ute och cyklat eller barnen ialla fall. Hjälpt barnens farfar att samla grenar, krattat och byggt snöbakelser.

Likes

Comments