Nu helg igen, hunnit med utvecklingssamtal på förskolan idag för båda tjejerna fick bara höra positiva saker. Skönt att båda tjejerna trivs så bra på förskolan, allt går mesta dels så bra. Sen hem städa lite, äta lunch, fixa med inköpslistan. Iväg och handla inför helgen och kommande vecka. Ska på söndag fira Nellie som fyller 4år på måndag nästa vecka så blir lite att stå i. Tänkte baka makaron och biskvier imorgon.
Blev pizza ikväll då ja inte orkade med att laga mat och blev så sent annars. Därefter fick barnen bada och tvätta bort alls förskolebaciller inför helgen. Så nu sover Nellie hon somna direkt och Josephine blir de kämpa med i flera timmar till antar ja.
😩

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Haft APL idag mellan 7-15;30 jobbigt för kroppen då ja inte är van och höggravid på de. Men är absolut en underbar arbetsplats, så även om man har så ont så känns de värt de att få hjälpa dessa människor som behöver de. ☀

I måndags träffa jag en boende som var ganska pigg för sin ålder. Idag när ja kom i morse så fick jag veta att h*n hade avlidit igår kväll och låg kvar på rummet. Om ja vela fick ja se och röra på h*n. Tänk att nu förtiden så är de i stort sett få som träffar och ser döda människor, vanligare förr. Jag tyckte dock inte de var direkt läskigt och då fick ja följa ner i rummet de ska ligga i sen efter. I ett kylrum framför allt för att de inte ska börja lukta från dem. Fick då förvarning av att de var fler i samma rum. Tänk att döden kan vara så tabu, visst nu var inte ja med när personen dog igår kväll men h*n har haft ett långt liv och upplevt mycket. Hade en rad olika sjukdomar och fick hoppas ja en fridfull död och inte plåga. 🎆

Nu är min första APL vecka klar, tre kvar. Nästa vecka blir tuffare. Praktik 6/7 dagar. Hela helgen. Men kommer gå bra. En underbar arbetsplats så känner mig inte orolig över de, mer om min kropp skulle säga ifrån.

Likes

Comments

Idag har vi hunnit med 4års kontroll med äldsta, gick bra eller ska få remiss till talpedagog. Sen lämna barnen på förskolan, handla, hämta barnen, laga middag. Fixat busskort för denna månad så ja kan ta mig till praktiken och tillbaka.
Kvällens middag blev färsk lax i ugn, pressad potatis, citronsås. Mycket gott.

Matlåda till torsdag för mig då ja har praktik 7->
Försöka få Josephine i säng tidigt då ja ska åka till Uppsala imorgon med klassen och vara med på en operation. Så upp tidigt då bussen hemifrån går 6:00 och bussen till Uppsala går 6:20.

Nu ladda mobilen, plocka undan lite och hoppas på dottern somnar snart. Sen sova tidigt.

Nellie's presenter fixade

Likes

Comments

Dagen idag har varit städa lite, lyx lunch med våfflor och sen lite utelek med barnen. Solen titta fram lite med var inte direkt varmt ute. Tillräckligt för att barnen skulle kunna ha sina skalkläder med varma kläder under.

Nu får de kolla lite på Pippi på SVTplay medan vi ska laga maten.
Försökt få sambon att köpa lösgodis till mig men går inge bra, jobbigt med gravidcravings! 😂

Likes

Comments

Då var de redan söndag eftermiddag och helgen är slut. Var nu denna helgen försvann. Har tagit det lugnt hela helgen ialla fall. Vi andra klarade oss från magsjuka ialla fall, känns skönt.
Magsjuka är inget trevligt alls. Så nu har vi sanerat lägenheten, tvättat upp allt.

Medan sambon var ut och fick Josephine att sova middag i vagnen så passa jag på att baka lite Äppelkaka som vi kan fika på senare. Måste handla och hämta lite kläder i stugsund med idag. Imorgon är det vanlig vecka igen med start för lektioner för min del och förskola för tjejernas del. Imorgon lär de gå lite längre än vanligt då jag ska upp på sjukhuset för kontroll igen och kolla så att lilleman verkligen växer som han ska. Blir ta glukos och HB-värde med. Personligen känns de som att magen har slutat växa
😰 Men vi får se imorgon.

Likes

Comments

Idag har dagen gått åt till ta de lugnt med familjen. Hoppas på att vi andra än Nellie klara sig från magsjuka. Blev lyxig frukost i form av nybakade frallor sen lyxa jag och sambon till de när barnen somnat med lite marängsviss hemgjord chokladsås och hemgjorda maränger med köpeglass och banan. Att Robin Bengtsson vann var okej fanns inte många fler bidrag som var bra. 🎼

Likes

Comments

Beställde ny förvaring till tjejernas bokhyllor som var bättre färg än deras gula. Känns mer i deras tema, svart, vitt och rött.
Tyvärr var de mindre än jag trott men de gör inte så mycket ändå. Enklare för dem att ställa in i hyllan.
Fixade så att vi har två stycken svarta tavelhyllor med men inte bestämt om de ska ha de eller vita ovanför deras sängar. Funkar jo med temat men inte med de andra sakerna som sitter på väggarna då de är vita. Vi får se annars hamnar de i köket istället.

Nu ska vi snart lägga dem för att sova i deras ren-bäddade sängar och ny skurade golv.Sambon fick blombud idag av tjejerna!

Likes

Comments

Får känslan av att våren är närmre nu, snön börjar smälta bort. Blå himmel och sol ute. Plus grader.
Hoppas de håller i sig så vi blir av med snön, slasket och kylan.
Idag har vi bara tagit de lugnt, skurat golv och dammsugit. Bytt sängkläderna allas, efter Nellie spydde tre gånger igår kväll. Sen sista gången i tidig natt så har hon inte spytt något. Peppar peppar.

Barnen har sovit middag lite, jag har köpt ny inrednings förvaring till tjejernas rum så de får bättre ordning på saker och ting. 👍🏽

Nu vila lite efter sovit dåligt i fler dygn.
🌷

Likes

Comments