Oj nu var det längesen jag skrev. Har hänt en del sen sist. Har haft 2 förhandlingar om vårdnaden som jag äntligen vann. Nu har man ensam vårdnad. Är inge skillnad dock mot innan. Fadern tog inte det så bra. Tyvärr låter han sin ilska på mig gå ut över barnen. Och det får mig att se rött. Har dessutom träffat en kille som får mig att må så bra. Allt verkar faktiskt ordna sig till slut. Tråkigt att vissa ska vara skeptisk och inte kunna glädjas åt ens lycka , men det kommer väl.

Hela april var jag eller barnen sjuk så då jobbade jag bara 1 dag. Men nu har man jobbat i en vecka och fått in lite rutiner. Det är himla skönt.

Så nu kan jag säga att framtiden ser otroligt ljus ut. Jag ser verkligen fram emot den nu.

Sköt om er där ute och ha en trevlig kväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I dag har vi varit på badhuset med en kompis till barnen och hans föräldrar. Vad jättekul så det ska jag göra fler gånger. Var inte så dyrt heller.  Snart blir det en tur på affären och vara ute en stund. Vart så trött efter badet. Ha en trevlig helg allihop.

Likes

Comments

Sånt stress det är på jobbet nu. Man hinner inte ens andas nästan.  Hade vårat andra dödsfall i dag. Skönt för den personen. Skönast var att den fick som den ville sista tiden. Är konstigt det där hur olika folk är. Hur man vill ha det sista tiden. Dennes val har jag nog inte varit med om innan men den ville ha på sitt sätt och fick det utan att nån bestämde över huvudet. Helgen är inte slut än utan det är jobb i morgon oxå. Sen har man 2 dagar ledigt.

Barnen börjar bli förkyld men det är ju den tiden nu.Får hoppas det inte blir för jobbigt för dom.Nä nu blir det mys med barnen innan dom ska sova. Ha en trevlig kväll.

Likes

Comments

Vilken start på jobbet det vart efter semestern. Kaos på jobbet när man började. Slet som ett djur de 2 första dagarna. Sen när man vaknade i går morse är dottern full med myggliknande utslag.  Var bara och vabba och bege sig till vårdcentralen för en koll. Som tur var så var det troligen loppbett. Men i helgen kör vi igen med jobb då. I dag är det härligt väder så vi tar en tur ut till lekparken.  Har shoppat softshell byxor till dottern i för utegruppen som startar på tisdag. Sen blir det fredagsmys med barnen.  Trevlig helg på er.

Likes

Comments

Då har man äntligen kommit ner till Småland . var 2 år sen man var hit. Saknaden har varit stor efter min trogna vän T. I dag blir det nog ett besök hos barnens farmor. Sen drar vi en sväng till doms faster. Solen skiner så humöret är på topp. Hoppas det blir sol hela dagen. Nu blir det lite lek i trädgården. Ha en bra dag alla.  • 54 readers

Likes

Comments

Då har vi tagit det första etappen på resan söderut. Ska sova hos kusin i Gävle innan vi tar resten på 60 mil. Har badat och nu blir det grillning. Skönt att slippa åka hela vägen på en gång.

  • 54 readers

Likes

Comments

Sitter på balkongen och njuter av lugnet. Barnen har nyss lagt sig och kommer förhoppningsvis somna fort då vi har hållit igång hela dagen. Nu blir det städning , bad, och packa det sista inför resan söderut i morgon. Blir tyvärr en resa till mor för att hjärnan hängde inte med när vi var dit i dag. Ta det lugnt i kväll . Händerna på täcket allihop. 😉

  • 54 readers

Likes

Comments

I går kväll hittade jag äckliga krypen löss på dottern så i dag hängde man på låset på apoteket efter en samtal med bvc. Hem och behandla de små. Den kom den förrädiska kamandet. Dottern är ju så hår öm så förväntningarna av det var inte så höga . Vart gråt och skrik men gick bra ändå. Sen vart det 2 gånger till och det gick så bra. Är stolt över henne. Som belöning vart det godis (kinderägg) på dollar. Även ett kvälls dopp i brännas vart det i eftermiddag/kväll. Sen hem och duscha av sig gruset och krypa ner i renbäddade säg för dom. Hoppas nu att krypen är borta. I morgon blir det packning och sånt inför resa söderut på Söndag. God natt .


  • 59 readers

Likes

Comments

I dag har barnen lek med en kompis och sen drog vi och bada. När vi kom hem vart det middag och en lur för sonen. Se började tjatet om utevistelse igen så snäll och duktig ( en granne sa att jag var en duktig och bra mamma som gick ut med barnen varje dag) som man tydligen är så gick vi ut en stund. Av snälla grannar fick vi kaffe och kakor i lekparken. Nu är det kvällsmat för de små innan det blir sängen. I morgon ska det vara umgänge för barnen och sen dagis när en annan har 2 möten på raken. Älskar verkligen detta underbara väder vi ÄNTLIGEN fått.
  • 62 readers

Likes

Comments

1/3 jobbar pass är man på nu. Skönt med en lugn vecka. Barnen sover på dagis och hämtar dom i morgon bitti.

Likes

Comments