Hallå igen :)

De var så sjukt länge sen jag bloggade och känner att jag måste ta tag i de igen :) de har ju hänt en hel del i mitt liv sen sist jag skrev .
Jag har hunnit med att få två barn till . Två små pojkar tvilling pojkar . Leonell och Ludwig dom är 8 månader redan :) och tjejerna har blivit jätte stora och E ska börja skolan nu till hösten . Tiden går så sjukt snabbt . Och sen har jag träffa värdens underbaraste sambo som även är pappa åt tvillingarna . Jag bor kvar i min lägenhet och han bor i sin lägenhet . Vi letar större tillsammans . Så vi har börja åka runt på husvisningar . Så sjukt kul . :) så snart är vi förhoppningsvis en riktigt familj så vi alla kan bo tillsammans . De är ju våran dröm och mål . Och jag har planer på att börja plugga nu till hösten när pojkarna börjar dagis . Och ta tag i mitt körkort . De känns som att hela livet bara flyter på så sjukt jävla bra just nu . :) jag verkligen älskar livet fullt ut . :)
Jag kommer börja skriva mer om min vardag med mina fem barn . Och även skriva om resor vi åker på och så där . Vi är ju en familj som älskar att resa . Vi åker minst 2-3 gånger om året . Och hur de är att resa med fem barn . Många tänker oj vad jobbigt fem Små barn . Men de går bättre än vad man tror . Och jag känner mig inte klar med barn än .
😂 minst 7 stycken vill vi ha . :) men kommer börja skriva om allt här i bloggen nu från och med varje dag . Och kommer även dela väldigt mycket bilder . :) men nu skriker tvillingarna så lär sluta . :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 552 Readers

Likes

Comments

  • 882 Readers

Likes

Comments

Hej.
De var sjukt länge sen jag skrev nu . Hade totalt glömt bort bloggen . ☺️ men nu ska jag bli bättre på att sköta de här . Som sagt sist ja skev då låg bebis i magen. Men nu är hon här . 😃 de vart en liten Wilja som föddes 4 juli . Hon är helt underbar och världens snällaste lilla tjej . Så allt funkar jätte bra . Och dom andra tjejerna blev plötsligt jätte stora . Men vårat liv rullar på precis som vanligt . Dagis för tjejerna och ja är mammaledig med Wilja . :) får skriva lite mer i morgon berätta mera om Wilja . För nu lär ja passa på att sova medans hon sover . God natt . Slänger upp en bild på henne .

  • 894 Readers

Likes

Comments

Hej .
Nu var de väldigt länge sen jag skrev här . Men allt rullar på för oss precis som vanligt . Och jag har blivit enormt stor vill jag själv säga . Nu är de bara jobbigt och vara gravid . Nu har jag tröttna nå fruktansvärt . Nu vill jag bara att bebis ska komma ut . Och som jag kanske inte skrivit så har jag moderkakan i framvägg och har den inte flytta på sig till 26 maj då jag ska göra ett till ul . Då blir de kejsarsnitt 3 veckor innan och de är nästa månad . Så på ett sätt önskar jag att den inte flyttat sig . Så vi får träffa våran älskade prinsessa nästa månad redan :) annars får vi vänta tills juli . Men så snart är hon äntligen här , tiden har gått nå sjukt snabbt . Och allt är nästan klart till ankomsten . Lite små grejer kvar bara . Och vagnen väntar vi på också som kommer nästa vecka . :) sen är allt klart då är de bara för bebis och komma . :) Nu har jag inge mer och skriva så slänger in lite bilder i stället . :)

  • 1072 Readers

Likes

Comments

Idag har jag fixat de sista till Sveas kalas på lördag och slagit in dom sista paketen som hon ska få öppna i morgon bitti i sängen med frukost på sängen . Fyller man år då ska man ha de bästa . :) så i morgon blir de lite go fika med mamma och barnen och barnens pappa :) och lite present öppning . Sen på lördag då kör vi kalas för släckt och vänner . Och min stora tjej har slutat med napp 4 natten nu utan napp . Så de ska firas med 3 paket hon också ska få öppna i morgon bitti . Och 4 sträck på tavlan har hon fått . Och hon får 1 krona per sträck . Så hon har redan tjäna 4 kronor . :) med sträckte fylls på för varje gång dom hjälper till att städa sina rum . Eller som nu hon sover utan napp . Och Svea vill inte ha blöja längre . Så hon får sträck för varje gång hon kissar eller bajsar på toa och de funkar super bra . :) ett tips till er som har barn . Testa de där med sträck de funkar . :) plus att barnen får tjäna sig lite pengar som dom kan spara och sen bestämma tsm vad man ska göra för pengarna eller om dom vill köpa något . :) sen köpte jag ett skötbord till lilltjejen i magen idag . Så allt börjar bli sakta men säkert klart . :) bara en massa små grejer kvar . Och vagnen . Men de får jag köpa pö om pö . :) men nu ska jag lägga mig så vi kommer upp i tid i morgon och kan sjunga för Svea på morgonen . Och ge henne go frukost på sängen . :)

  • 1323 Readers

Likes

Comments

De händer fortfarande inge speciellt i vårat liv just nu . Våra rutiner är som vanligt . Och jag växer på om magen och har börja känna hur hon rör sig mer och mer i magen . :) barnen är på dagis så ska strax åka och handla allt till S födelsedags kalas vi ska ha på lördag . Hon fyller på torsdag men vi har kalas på lördagen med släckt och vänner . Och har beställt en frost tårta . Hon älskar frost . :) så kommer bilder på allt sånt sen och bilder på allt hon får i present och såna saker . :) men ska göra mig klar och dra i väg nu . Passa på när dom är på dagis . Blir enklast att handla då . Slänger upp lite bilder . :)

  • 1334 Readers

Likes

Comments

Ja då var jag här igen . Har inte skrivit på ett tag . Har inte haft orken eller tiden . Men nu ska jag börja skriva oftare . :) de har inte hänt så mycket i vårat liv . Allt flyter på som vanligt . Barnen går på dagis . Och jag passar på att städa och vila en hel del när dom är där . :) ja vad ska jag skriva har blogg torka haha . Lägger ut lite bilder i stället . Men de roliga är går in i vecka 21 idag och halva tiden har gått . Så de är lika lång tid kvar . De känns som en evighet . Men månadern går ganska snabbt så de står inte på först min älskade lilla tjej är här . Och e och s frågar jätte mycket om när bebis ska komma och längtar till sommaren tills bebis kommer . Dom kommer bli världens bästa syrror till denna lilla krabat . ❤️ Jag älskar mina tjejer . ❤️Och jag växer för varje dag som går . Börjar känna mig tung och klumpig och ful och trött . Nää usch nu får tiden gå snabbare så prinsessan kommer ut . ❤️ Lägger upp lite bilder om vecka 21 och lite bilder på vad vi gjort den senaste tiden när jag inte skrivit . Så blir lite gott och blandat . ;) tänkte ha en frågestund i morgon så ställ gärna era frågor så svarar jag på de i morgon kväll och lägger ut de . 😃 god natt alla fina människor .

  • 1376 Readers

Likes

Comments

Igår var dagen här som jag har längtat efter så himla länge . De var dags för ultraljud . Och allt såg jätte bra ut . Och bebisen var frisk vad dom kunde se . :) sån himla mäktig känsla och se sitt barn där inne . Att man kan tänka sig att om 20 veckor ungefär är de helt fullt utvecklad liten människa . De är så häftigt . Denna känsla går inte att förklara . Men nu slänger jag upp en bild från ultraljudet . Och vad tror ni de var för något då ? En liten TJEJ så klart . Jag kommer ha tre helt underbara flickor . Jag blev en flickmamma . Fick bara tjejer . :) men de gör mig ingenting är överlycklig för de . Och alla tre är i jämn ålder . Så förmodligen så håller dom i hop hela livet får vi hoppas . :)

  • 1506 Readers

Likes

Comments

Veckan har gått sjukt snabbt redan fredag idag . Och barnen har varit på dagis . Och jag har varit och handlat lite med mormor och min morbror . Så nu finns de lite mer hemma att välja på . Älskar när de finns en massa hemma och man kan välja på allt möjligt . :) men nu blir de fika och bio mys med mina vänner . Så idag får jag en barnledig kväll . Kommer inte ens i håg sist de hände . Så ska bli super kul och mysigt . :) och barnen ska vara hemma med sin pappa i kväll och se på fångarna på fortet och äta en massa gotta som dom fick av min mormor . :)

  • 1553 Readers

Likes

Comments

Har inte skrivit på några dagar hade helt glömt bort bloggen har haft så mycket annat att göra . I helgen hade jag och barnen mys med Jossan och lizze och Eva med gladiatorerna och en massa gotta . Sen när barnen sov körde vi en lek som var super rolig. Så haft en perfekt helg med dom bästa . Dagis var stängt idag så vi tog en tur ut på isen med barnen med mackor . Varm oboy och bullar riktigt mysigt och barnen tyckte de var super roligt . Så de gör vi om snart igen . :) idag går jag in i en ny vecka . Vecka 18 . Tiden går så himla snabbt så skönt så de står inte på först bebis är här .:) men nu ska jag mysa ner mig i sängen med film på datorn och ladda inför inskolning i morgon på dagis . :)

  • 1611 Readers

Likes

Comments