​Hej hopp!

idag är Onsdag och jag har faktiskt inte gjort annat än de gamla vanliga! vart i skolan, hämtat T från dagis och så hade jag ju även min syster här på besök och hon åt middag med oss! Imorgon är de sista dagen i skolan innan jag tar helg! går ju bara skola Måndag till Torsdag så de är ju skönt! T går också bara dom dagarna på dagis sen fredagar är vi båda lediga!

förövrigt så köpte jag 2 par träningstights idag också! så nu ska jag komma igång med den! blir cykla varje dag till skolan! :) ahja end of the day! godnatt folket! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Hallå!

har verkligen sugit på dehär med att blogga måste jag säga! hur lever jag idag? jo jag går i skola nu Måndagar till Torsdagar och T är på dagis samma dagar mellan 8-16! jag har sökt skola till hösten till Närvårdare! sen har jag även ett jobb på gång på ett dagis ifall jag inte skulle komma in i skola så kommer ju ändå att ha nånting att göra! :)

anyway! ska skärpa mig extremt nu med bloggandet och faktiskt försöka blogga nu mycket under sommaren och så!

idag har jag inte gjort så extremt mycket, cyklade 6 km med T sittandes i sin cykelstol bakom mig, ätit Jordgubbar för första gången i sommar, pussat massor på älskling och bara myst med T! :D


Likes

Comments

​1. jag har extrem klaustrofobi, får verkligen panik av trånga utrymmen, kan knappt gå på toa ens.

2. Jag fick en son den 6 Januari 2015.

3. Jag kan börja gråta för ingenting.

4. Jag har dödsångest, är sjukt rädd för döden.

5. jag har kroppskomplex...

6.  Jag har ingen pappa, eller alltså jag har en men har aldrig träffat honom vid mitt medvetande.

7.  Jag ser en stor framtid med mig och min pojkvän, en dag ska vi gifta oss.

8. min morfar var min förebild.

9. När jag var liten var jag rädd för födelsemärken.

10. Jag HATAR mobbning!

Likes

Comments

​Hejsan!

har typ inte orkat blogga ett skit, har absolut inte haft någon motivation till det! sitter för tillfället i skolan och funderar lite över allt som har hänt på den senaste tiden! min pojkvän sitter i fängelse igen, men får träffa honom typ 5 dagar i veckan kanske ungefär, han får ju ringa mig också när han vill för han får ju ha sin egen telefon där inne och så får han gå på stan osv.. skönt det iaf <3 Theodor har fått öroninflammation i höger öra och går nu på antibiotika i 1 vecka så ingen dagis denna vecka! sån tur att min mamma finns då jag ska i skola! nästa fredag fyller jag 21! tycker tiden ska stoppas nu! jag vill inte bli äldre haha! :D anyway ska försöka börja blogga igen men för tillfället har jag ingen dator annat än i skolan! 


nu ska jag plugga hygienpass! ha en sjukt fin dag allihopa!

pussar! /N

Likes

Comments

jag har glömt att berätta en sak för er bloggläsare, min hemlighet så att säga, men kanske de är bra att berätta så kanske de känns bättre. jag lider av depressionsångest, panikångest, dödsångest, och klaustrofobi.. när jag tänker på ibland att alla måste dö så blir jag så rädd så kan inte sova på nätterna, det var en gång som jag inte kunde sova på en hel vecka pågrund av det.. anyway, har försökt prata om mina problem, min ångest osv men rätt svårt, ni andra som lider av samma sak borde veta hur svårt de verkligen är att gå till en psykolog och sätta sig i ett rum med en främmande människa och prata om allt man mår dåligt över osv.. jag är tacksam att jag har min son och min sambo samt min familj, de gör så att mina attacker minskar mer och mer, förut kom dom varje dag, nu är det kanske bara 1 gång i veckan! nåja jag kämpar och kämpar, och detta skriver jag inte för någon "uppmärksamhet" utan jag vill att alla som känner och har samma som mig ska förstå att man ska aldrig vara rädd för att säga att man har de! aja, nu ska jag plugga vidare i skolan så hörs vi sen!

puss! /N

Likes

Comments

Jag har ganska länge funderat på att börja med Youtube och vlogga där men vet inte vad jag ska snacka om direkt! tycker inte speciellt mycket om smink att jag skulle kunna slösa min tid på att vlogga om sånt! jag kan inte göra en "häng med mig" för har inte någon bra kamera alls! de krävs ju ganska mycket för att vara Youtuber man måste typ lägga ner halva sin tid på de och de kanske jag inte kan då jag har T! anyway får fundera mer på de och sen se hur jag gör! Nåja idag har inte hänt så mycket! lagat tacos till mig och älskling! eller tortillas som svenskarna säger :D sjukt gött var de! nu ska jag hoppa i duschen och sen kolla nån film är helt slut I kroppen!
puss på er!

Likes

Comments

Hej hallå mina vänner!
idag har det verkligen vart en extremt jobbig och stressig dag!.. klockan 9.15 lämnade vi katten hos veterinären för kastrering sen åkte vi in till staden för att fika lite smått! runt 11 var jag hos gynekolog och fick mini piller så hoppas fan dom funkar asså!

T var hos mamma Medans jag och älskling gjorde alla ärendena! anyway ska börja skola imorgon eller ja liknande skola, vi ska planera och skriva cv osv ifall jag kan söka jobb annars hjälper dom mig med att söka till ett gymnasium eller liknande! så jaa.. ska även börja räkna lite matte där för att friska upp minnet lite och andra skojigheter! saknar dedär med att gå till skolan! har vart hemma med T nu sen han föddes tills nu då han är 1 år och var även hemma 4 månader innan han föddes så börjar bli dags för det! 

Det var väl allt jag hade att skriva om idag! Nu ska jag fortsätta med middagen och ikväll blir de massa mys med familjen och laga lunch låda tills imorgon! 

hörs!  //N

Likes

Comments

Hejsan!

rubriken kanske förklarar en hel del.. har ingen dator längre för den är sönder! så måste alltså bara blogga via mobilen nu tills jag köpt en ny dator som jag kan börja blogga ordentligt via! anyway idag har jag inte gjort så hemskt mycket! busat med sonen, vart och druckit te hemma hos mamma och bara myst hemma!

borde verkligen fixa preventivmedel igen! Så sjukt jobbigt att för de första mensen hoppar galet mycket, för de andra har sån extrem mensvärk vid varje mens så kan inte ens stå upp.. nåja ska inte äckla er allt för mycket! 
nu ska jag slagga så hörs imorrn!

pussar!

Likes

Comments

Alltså jag suger verkligen på att blogga! Nåja får ta tag i det bara! har hänt en del sen jag bloggade sist! T har fyllt 1 år, jag har gått och fått kraftig inflammation i en tand som lagats 2 gånger före inflammationen kom! eller alltså lagade en gång, fick värsta tandvärken som varade över 1 vecka trots att jag tog värktabletter! sen åkte jag till tandläkaren för att kolla upp varför så dom tog bort hela nya "plomben" och la en medicin plomb!.. Efter de ändrades ingenting... åkte till en annan tandläkare så dom skulle kunna kanske dra ut den.. men samma dag jag skulle åka dit hade kinden och tandköttet runt tanden svullnat upp så mycket så bedövningen tog inte! nu äter jag antibiotika och värkmedicin och ser ut som om jag skulle ha ett ägg i kinden.. anyway fördelen nu är att själva tanden gör inte ont bara kinden och tandköttet! så de var allt jag hade att berätta idag!
have a Nice Day! /N

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle skriva en bättre version av min förlossning! de var alltså natten till 6 januari 2015 som jag sov över hos en polare och vaknade kl 4 av att jag hade värkar. Trodde dock inte då att de var nånting mer än att jag hade vanlig magvärk! smärtorna blev mer intensiva och började även känna att jag måsta på toa och checka läget insåg då att jag blödde en del! ringde mamma eftersom hon skulle vara med under förlossningen sen ringde jag ambulans då min kompis inte kunde köra för hon har själv en dotter som e 1 månad äldre än Theodor! nåja nog med de ambulansen körde fel så fick gå ut och möta dom med extrema värkar! kom in runt halv 6 kvart i 6 på morgonen den 6 januari! fick sexiga nättrosor och ett nattlinne och fula sockor! var då öppen 8 cm! fick även en kanyl i armvecket! gick in till förlossningssalen och började använda lustgasen tills kl 8 ungefär då vart de för smärtsamt så fick epidural samt att jag fick en till kanyl fast i handen då den i armvecket hade stockats med massa blod eftersom jag bokstavligen låg på den! efter epiduralen så öppnades jag dom sista cm sen var det bara att vänta! kunde då slappna av mer och fokusera på det jag gjorde!.. kl 10 kom krystningsvärkarna sen var det bara köra all in! kl 10.38 kom våran lilla prins ut! och alltså när allt var över så tänkte jag att nej aldrig mer men nu såhär i efterhand skulle jag lätt kunna göra om det för den känslan är så obeskrivlig! min förlossning var intim och väldigt smärtsam men dom sa att de gick fort för att va första barnet! :)

här är en bild då Theodor var 1h gammal!

Likes

Comments