Hej!!

Idag har det varit en lång dag.. Först åkte jag och Troy med Linn till Frölunda Torg och kollade runt lite i affärer! Mycket trevligt!! :) Sen tog vi spårvagnen för att möta Emelie vid hennes skola för att återuppleva våran första "dejt" på donken! och mätta de blev vi helt klart haha
sen gick vi till Liseberg och hade det trevligt :) började regna precis när vi skulle gå så vi hade iallafall tur med vädret :)
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!!

Va ett tag sedan jag bloggade nu men har kommit så mycket imellan med utredningar m.m. men nu är det lugnt igen!:)

För övrigt så blir Troy 5 månader idag, vart har tiden tagit vägen?? Det går så fort:) Och i hans utveckling har det hänt otroligt mycket från att han va 4 månader, så härligt att se!:) idag har vi varit en sväng på Troys mormors jobb och sedan promenerat en bra bit:) klarade oss precis från regnskuren som kom nu..
Nu ska vi bara ta det lugnt och mysa resten av dagen:)


Puss & Kram!


Likes

Comments


Hej!

Igår hade jag och troy fullt upp. Vi va nämligen på fotografering:) En rolig upplevelse som gav oss ett fint minne som vi ska sätta upp på väggen :)

Och idag blir min lilla prins 4 månader! Tiden har gått så otroligt fort och det har hänt mycket på vägen men Troy är den största gåvan jag någonsin fått. Känns helt underbart att få vara mamma till honom och ständigt se honom växa och utvecklas dag för dag:)

I mitt nästa inlägg kommer jag ta upp mina tankar kring förlossningen med Troy och de komplikationer och problem som gjorde mig så orolig och nervös!

Puss&KramLikes

Comments

Hej på er!!

Idag har det varit full rulle hela dagen.. började med att jag och troy gick upp vid 10 som i vanlig ordning fixade lite och lyssnade på musik. Vid 11.30 gick vi för att möta linn för att sedan ta tåget till Kungsmässan. Vi kollade runt i lite affärer samt käka lunch som var Super God! Efter det så åkte vi tillbaka till Mölndal för att gå till bvc och ha möte med föräldragruppen. Vi pratade lite om infektioner och barnen fick vara med varandra. Sen gick vi hem och har sedan dess bara tagit det lugnt :)
Troy somnade för en liten stund sedan så jag ska passa på och äta lite och bara ta det lugnt.
Jag tycker det är så kul att se troy nu bär han utvecklas så mycket och han har så tydliga rutiner med när han vaknar på morgonen och när han sover middag m.m. blir lättare att planera dagen också! :)
Älskar min lilla son otroligt mycket och han är det bästa som hänt mig! <3

Puss&Kram!


Likes

Comments

Hej!:)

Idag är det en seg dag jag och troy vaknade vid 10 gick upp och åt samt lekte lite. Lyssnade på musik som vi gör varje morgon och det älskar han!:) sen vid 12 tiden somnade troy i sin babysitter och sover nu middag men idag sover han länge, Han brukar bara sova en timme max men man kan ju inte vara pigg alla dagar i veckan!
Så jag passade på att ringa lite samtal och fixa ordning lite hemma. När han har vaknat ska vi gå ut en sväng med vagnem och handla lite :)

Hoppas ni har en underbar dag!

Puss&Kram


Likes

Comments

Som rubriken lyder så tänkte jag skriva lite om vad jag gjorde innan jag blev mamma :)
Jag var nog som vilken tonåring som helst, gick Barn och fritid på Gymnasiet tog studenten juni 2013. Jag har även spelat mycket fotboll under min uppväxt och träning är ett stort intresse för mig. Tyvärr så har de inte blivit lika mycket nu när Troy föddes men de ska de bli ändring på!
Ja var även mycket med mina vänner :)

Jag jobbade som barnskötare på en förskola vilket jag trivdes otroligt bra med samtidigt som jag pluggade Naturkunskap 2 på distans.
Jag jobbade till sista juni sen 15 dagar senare föddes min underbara son.

Har även jobbat på behandlingshem för drogmissbruk, fotbollstränare, lokalvårdare och gymnastikledare för barn mellan 2-10 år. Har haft många olika jobb har har givit mig erfarenheter som har varit både nyttiga men samtidigt lite jobbiga :)

Puss&Kram


Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! :)

Som jag nämnde lite kort i presentationen så kommer denna blogg att handla om mitt liv som ung ensamstående mamma och de utmaningar jag och min son kommer ha framför oss nu.

Om jag skall presentera mig och min son lite närmare så är jag idag 20 år och Troy blir 4 månader på lördag. Vi bor någonstans i Västa Götalands Regionen och bygger upp vårt nya liv utan Troys pappa. Tänker inte Hänga ut Troys pappa på min blogg och jag kommer inte prata om honom heller men än att vi har de så mycket bättre utan honom.

Jag kommer försöka att uppdatera bloggen varje dag, glömmer jag så kommer inlägget nästa dag! :)

Bifogar lite bilder på Troy från när han var mindre :) Kommer uppdatera med nyare bilder lite senare :)

Puss&Kram

Likes

Comments