Hallå allesammans! På morgonen vaknade jag och körde igång en live direkt till tjejerna i gruppen Girlboss på facebook, vi snackade lite om psykisk och fysisk misshandel. Och det behöver jag inte gå in på <3 Men, dagen gick och jag satt bara i sängen, jag skulle egentligen ha jobbat idag men jag kunde inte jobba för de blev nå fel, jag skulle ju byta från eon, där jag sa upp mig, till Comhem. Men det var något, så jag ska dit imorgon istället. Det ska bli så skönt att komma tillbaka till jobbet. Så vad gjorde jag? Jo jag stannade hemma, softade framför datorn, kollade bloggar. Ja det man brukar göra en ledig dag. Jag tog en promenad också. Sen kom en tjej kompis, så vi satt bara och snackade. Nu kommer en till, haha Maria, som ni kanske läste om på min förra blogg. En av mina närmsta vänner här i Barcelona.

Update: nu senare på kvällen sitter jag här framför datorn, läser lite nyheter, gör typ, ingenting. Så skönt, haha. Jag fick nyss veta att jag tydligen ska va ledig 2 veckor till. WOW! Då hinner faktiskt jag skriva massor, ta mycket bilder. Liksom, göra det jag behöver göra. Nu ska jag slänga i mig mat, sen ska jag duscha sen ska jag sova. Ha det så bra allesammans, puss och kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här kan vara den mest skönaste sov listan igenom tiderna, och jag har verkligen sömn problem och grov adhd, och detta får mig lugn på kvällarna. Det stillar tankarna lite. Ni som känner någon med adhd, eller själv kanske har det, ni vet den där speciella saken ni behöver. För att ni ska bli lugna och avslappnade. Och första gången jag hörde sån här musik tänkte jag nej, du skojar, detta kommer aldrig funka. Men efter ett enda försök, så var jag helt fast. Det bara funkade liksom. Jag började med att sätta på den första låten med funktionen "Shuffle", det innebär att den byter låt kanske till den tredje efter låten som spelas just nu. Så, jag la mig ner på kudden, bäddade iordning med täcket som jag gör vareeeenda natt. Sen bara låg jag och stirrade in i väggen och tvär slocknade. SÅ skönt! Jag rekommenderar er verkligen till att testa det.

Många kan finna det jobbigt, och svårt att faktiskt kunna slappna av. Man kanske har haft en riktigt jobbig dag. Eller kanske bara har det extra jobbigt, just den dagen. Snälla pröva. Slappna av lite, andas.. Så himla skönt.

Nu sista tiden har det varit mycket, med allt det förflutna bakom mig och även då med familj. Jag vill inte vara detaljerad men det pågår saker i min familj, som gör att folk är ganska upprörda, eller kanske nedstämda ibland också. Dels har ett dödsfall skett, och det chockade ganska många. För det gick så himla snabbt. Några timmar från totalt okej, till helt sjuk. Läskigt. Livets gång är jobbig ibland. Verkligen. Jag önskar er, personer som läser den här bloggen, det här inlägget en fantastisk framgång i livet. Fan vad jag önskar att många fler som jag ser mår kanske psykiskt dåligt, eller bara fysiskt dåligt, snart mår så mycket bättre. Vi ska kicka igång 2018 med positiv energi och glädje. Vi ska inte försöka sprida så negativ energi som möjligt. Jag ser verkligen fram emot sommaren, det kommer bli så fett! Jag kommer ha min kamera, vilket innebär att jag kommer kunna filma sjukt nice saker som vi kommer att göra. Ni får jätte gärna kommentera förslag vad man kan göra i Spanien på sommaren. Vad som helst, förutom höjder, det kan jag inte med. Haha jag är sjukt höjdrädd. Jag vill verkligen ta körkort, så jag kan hyra en nice bil med min pojkvän och åka längs kusten till Marbella och alla dom där ställena. Men men, vi får se vad tiden ger!

SIST MEN INTE minst innan vi avslutar för idag. Vet ni vad mitt nyårslöfte är? INGENTING. Jag ska ta det i min egen takt, och ta det lungt och fint i båten nu va, jag ska inte stressa med något eller pusha mig själv för mycket. Jag ska testa motsatsen hittils har man inte lyckats med sina nyårslöften, så det får bli såhär nu. Haha, puss och kram på er, och tack för idag. Måndag imorgon och det vankas jobb. <3

Likes

Comments

Hejsan allesammans, hoppas det är bra med er! Jag mår jätte bra, och VÄLKOMNA till min nya blogg. kul va? :D Jag ser verkligen fram emot att blogga här på Nouw, och är super taggad. Hoppas ni har haft en bra dag! Jag vaknade som vanligt utav att min pojkvän väckte mig. Vi satte på oss kläder, borstade tänderna sen sprang vi längs stranden. Dock åt olika håll! Haha, han sprang emot W, ett hotell, som är så fint! Och jag sprang mot alla strand klubbar och hammen som finns här. Och det var verkligen så skönt, det var så varmt. Alltså, man kände verkligen att man levde. Så härligt!

Varför har jag bytt sida att blogga via?

Jo, det ska jag tala om. Och det är för denna sidan är mycket enklare enligt mig, och den är lite enklare att bli "upptäckt på" Tolka det rätt. Jag menar, det kanske är fler "unika" läsare här än på Devote. Jag vet inte, rätta mig om jag har fel.

Efter vi hade sprungit så träffades vi utanför oss, sen gick vi upp och han lagade brunch till oss, och jag satte mig framför datorn och hade en liten live sändning via Facebook i en tjej grupp som heter Girlboss. Verkligen ett gäng AS härliga tjejer. Så nice folk, alla är verkligen jätte snälla och har respekt emot varandra! Så viktigt. Nu tänkte jag äta, jag var ute på en lång promenad igen. Ha det bra så länge så hörs vi senare <3 Kram & puss

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw